Star Trading utebelysning

Populärt inom Star Trading utebelysning

 • LED-ljusslinga Glow, glas, vit

  LED-ljusslinga Glow, glas, vit
  LED-ljusslinga Glow med Dew Drop-lysdioder LED-ljusslingan Glows ljuskällor består av glas och har en klassisk glödlampeform. Ljuskällornas socklar är tillverkade av gyllene metall och monterades direkt på sladden. I varje glasskärm befinner sig en spiralformad, liten Dew Drop-ljusslinga med flera lysdioder som påminner om LED-filamentljuskällor. Det diskreta ljuset från ljusslingan skapar fantastisk belysning för långa kvällar på terrassen eller grillfestar. Den långa anslutningssladden gör det dessutom möjligt att flexibelt använda ljusslingan en bit bort från eluttaget. Utomhus kan den enbart användas under tak. Energiklass: A+
 • 68 cm hög solardekorationslampa Roma

  68 cm hög solardekorationslampa Roma
  Med klar glaskula - solar-jordspettslampan Roma, 68 cm hög Roma - det är dekorativ trädgårdsbelysning utan strömanslutning, som därmed kan placeras var som helst. Den 68 cm höga jordspettslampan är utrustad med en solarpanel på stången. Den laddar den inbyggda ackumulatorn (NiMH AAA) under dagen. Den inbyggda skymningssensorn tänder lampan automatiskt vid mörkrets inbrott och belyser rabatter och krukor i upp till 8 timmar.
 • LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart

  LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart
  Fyrfaldigt användbar lykta - LED-solcellslampan Flame Den lyktform som LED-solcellslampa Flame har för utomhusområdet utgör grunden för detta konvertibla system. Belysningen sker via en lysdiod som med sin flack-funktion gör att den påminner om en äkta låga. Lyktan i sig kan förses med olika uppsättningar, som alla ingår i leveransomfånget: Paketet innehåller ett markspett, en vägghållare, en sockel och en poller. Lyktan har alltså inte bara ett utmärkt utseende, utan den är också redo för alla externa påfrestningar Den inbyggda skymningssensor aktiverar lampan automatiskt på kvällen. Batteriet laddas under dagtid via solcellsmodulen och försörjer armaturen med elektricitet över natten. - ljusfärg bärnsten - lystid vid fulladdat batteri: ca 5 timmar. - höjd vägglampa och marklykta: 35 cm - höjd pollare: 63 cm - höjd markspettslampa: 71 cm
 • LED-solcellslampa Firework i set med markspett

  LED-solcellslampa Firework i set med markspett
  Charmig solcellslampa för den hemtrevliga trädgården LED-solcellslampan Firework har tre fyrverkeriliknande lampor som var och en är utrustad med ett markspett av plast. De tre lamporna är anslutna via en kabel som leder till ytterligare ett markspett som bär solcellsmodulen. Det integrerade laddningsbara batteriet lagrar solmodulens energi under dagtid och gör att fyrverkeriet gnistrar på natten. Lampan är ett bra dekorationselement för trädgården på sommaren och avger bara diskret ljus som inte bländar. Skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen.

Fler tips på Star Trading utebelysning

 • Utomhusdekoration Stone

  Utomhusdekoration Stone
  Skapa stämningsfull atmosfär på uteplatsen, altanen, balkongen eller trädgården. Förändra ljusskenet genom att prova olika typer av ljuskällor, E27 max 25W.
 • Star Trading Solcells-vägglykta Vici

  Star Trading Solcells-vägglykta Vici
  En solcellsdriven väggbelysning som under natten och via rörelseindikation lyser upp med hela 300 Lumen i 25 sekunder. Därefter går ljuset ner till 30 Lumen i ett konstant ljus.
 • Solcells-Ljusslinga Dew Drop

  Solcells-Ljusslinga Dew Drop
  Star trading Solcells-slinga Dew Drop 2m sladd. 480-30. Tack vare den böjbara slingan är den enkel att placera
 • Utomhusdekoration Square

  Utomhusdekoration Square
  Skapa stämningsfull atmosfär på uteplatsen, altanen, balkongen eller trädgården. Förändra ljusskenet genom att prova olika typer av ljuskällor, E27 max 23W.
 • Istappsslinga Golden Warm White

  Istappsslinga Golden Warm White
  Istappsslinga med 240 LED lampor med vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 6 meter lång. Perfekt för dekoration i din trädgård eller på huset.
 • Star Trading Lykta Linterna

  Star Trading Lykta Linterna
  En snygg och bärbar batteridriven lykta som ger ett varmvitt sken. Denna portabla lykta och för både inom- och utomhusbruk. Du bär den bekvämt med dig och den ger en behaglig extrabelysning under såväl ljumma sommarkvällar i trädgården, på balkongen, på stranden eller på picknicken.
 • Ljusslinga Golden Warm White

  Ljusslinga Golden Warm White
  Ljusslinga med 360 LED lampor med vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 25 meter lång med ett avstånd på 7cm mellan lamporna. Perfekt för din trädgård när du behöver en lite längre slinga med fler ljuspunkter.
 • System LED gardin extra 204 ljus 1x4m varmvit

  System LED gardin extra 204 ljus 1x4m varmvit
  Gardin i LED. Gardin med 204 ljus. >Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m kallvit

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m kallvit
  Gardin i LED. Gardin med 102 ljus. >Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Star Trading Solcellsdekoration Pool light

  Star Trading Solcellsdekoration Pool light
  En solcellsdriven pool-ljus dekoration. Denna lilla pryl lyser upp med ett skimrande ljus din pool eller damm under natten. Du trycker på on/off knappen för att göra ditt val på ljusfärg som är; röd, grön, blå eller varmvit, eller skimrande RGB.
 • Star Trading Solcellsdekoration Sunlight 19cm

  Star Trading Solcellsdekoration Sunlight 19cm
  En snygg solcellsdriven ledlampa i svart metall. Den gör sig bra som dekoration genom att hänga den i en pergola, i trädgården eller på balkongen. Lyser med 5 Lumen efter skymning.
 • Ljusslinga Extra System 24

  Ljusslinga Extra System 24
  System 24 är ett komplett trädgårds-, party och julbelysningsslingsystem. Extra ljusslinga med 49 LED-ljuskällor. Ljusslingan är 5m lång med varmvitt sken.
 • Förgrening Plugge

  Förgrening Plugge
  Förgreningsbox med 4 pluggar. Perfekt för uteplatsen eller trädgården. Montera på betong för korrekt användning. Total kopplingskapacitet är max 3680 Watt.
 • Utomhusbelysning Linde 40cm

  Utomhusbelysning Linde 40cm
  Utomhusskärmen Linde från STAR TRADING. Konstrotting är ett tåligt material som klarar väder och vind, perfekt för vårt skandinaviska klimat. Den flätade strukturen skapar ett vackert ljus och&hellip:
 • Star Trading System Expo/LED Extra 20 kopplingar 2m

  Star Trading System Expo/LED Extra 20 kopplingar 2m
  Extra stamkabel med 20 kopplingar. SYSTEM LED är en serie professionella ljusslingor anpassade för konsumentbruk som går på 230V (direkt i väggen utan transformator). 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Star Trading Solcellsdekoration Pluvio

  Star Trading Solcellsdekoration Pluvio
  Regnmätare med millimeter och med inch skala. En LED-lampa i botten på mätaren lyser upp i mörkret med varmvitt sken.
 • Star Trading Lampskärm Gardenlight, MALLORCA

  Star Trading Lampskärm Gardenlight, MALLORCA
  En vit och rund lampskärm i PE material för utomhusbruk. 28 cm i diameter. Mixa och matcha med våra utomhusupphäng och ljuskällor. Passar lämpligast till E27 sockel.
 • Star Trading Solcells-spotlight Driveway. 480-48

  Star Trading Solcells-spotlight Driveway. 480-48
  Star Trading Solcelle-spotlight Driveway. De här Garage eller infartsljusen drivs av solceller och lyser med 10 Lumen efter skymning. Den här konstruktionen håller för upp till 3 ton.
 • Star Trading NEOLED ljusslang rulle 30 meter Röd

  Star Trading NEOLED ljusslang rulle 30 meter Röd
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Startkabel ingår. Dessa ljusslangar på rulle är avsedda för fasta montage. Kan kopplas ihop till max 40m/320W av behörig elektriker.
 • Ljusslinga Dew Drop 200L 20m

  Ljusslinga Dew Drop 200L 20m
  Dew drop från Star Trading har blivit mycket populära tack vare sina små lampor med mjukt varmt ljus! Perfekt att dekorera upp blomkrukor, dukning eller altanen med. Funkar fint att använda mer klassiskt&hellip:
 • Star trading Solcells-ljusslinga BASSIS. 480-21

  Star trading Solcells-ljusslinga BASSIS. 480-21
  Star trading Solcells-ljusslinga BASSIS. Den här ljusslingan har 100 ljuspunkter
 • Star Trading Tillbehör Lampskärm Connecta. 5-pack svart

  Star Trading Tillbehör Lampskärm Connecta. 5-pack svart
  5-packs lampskärm i svart plast från Star Trading. Detta tillbehör är för vår kopplingsbara partyslinga ljusslinga Connecta och till vårt upphäng för utomhusbruk
 • Star Trading NEOLED tillbehör 10-pack 065-24

  Star Trading NEOLED tillbehör 10-pack 065-24
  Monteringstillbehör till Star Tradings NEOLED, 10 st i en förpackning. Med dessa små genomskinliga plasthållare kan du montera NEOLED med den platta sidan uppåt så att ljuset lyser åt sidorna. Perfekt om du till exempel ska montera under en bänk eller i en hylla. Passar till: 563-10 563-11 563-12 563-13 563-14
 • Utomhusdekoration Dasher

  Utomhusdekoration Dasher
  Ropelight Ren för utomhus bruk. 50 cm hög med 432 varmvita LED. Perfekt för att skapa ett vinterlandskap i trädgården eller på uteplatsen.
 • System LED gardin extra 204 ljus 1x4m kallvit

  System LED gardin extra 204 ljus 1x4m kallvit
  Gardin i LED. Gardin med 204 ljus. >Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops

  LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops
  Dekorativ LED-ljusslinga Big Circus för utomhus LED-ljusslingan Big Circus består av en lång anslutningssladd och en ljusslinga med 10 ljuskällor. Varje ljuskälla består av ett uttag med en krok på ovansidan för att fästa den och en lampskärm av transparent plast på undersidan. I lampskärmen sitter Dew Drop-ljusslingan med några lysdioder som avger fantastiskt ljus som inte bländar. Denna ljusslinga är perfekt för en fest i trädgården eller på terrassen. Tack vare kapslingsklass IP44 är den lämplig för utomhusbruk. Energiklass: A+
 • Soldriven LED-hänglampa Firework

  Soldriven LED-hänglampa Firework
  Dekorativ LED-solcellslampa Firework för trädgården LED-solcellslampan Firework har en lampskärm som påminner, som namnet redan antyder, om ett imponerande fyrverkeri som lyser upp himlen på natten. Lysdioderna får energi från det laddningsbara batteriet som ingår i leveransen. I dagsljuset laddas batteriet med hjälp av solpanelen. Blir det mörkare ute, tänder den integrerade skymningssensorn lysdioderna och sörjer också för att de släcks igen på morgonen. Ett dekorativt blickfång i trädgården på sommaren.
 • System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28

  System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28
  230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Star Trading LED Blockljus Flamme Grand 20cm

  Star Trading LED Blockljus Flamme Grand 20cm
  Star Trading LED Blockljus Flamme Grand 20cm. Detta utomhusljus tillhör familjen Flamme och är gjord i plast. LEDljuset lyser med varmvitt sken.
 • Istappsslinga Start System 24

  Istappsslinga Start System 24
  System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkabeln i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Startenhet med istappsslinga och transformator. Slingan har 49 st varmvita ljuspunkter och är 3x0,4m.
 • LED-solarlampa Garden Stick med jordankare

  LED-solarlampa Garden Stick med jordankare
  LED-solarlampa Garden Stick med inre solarpanel Denna vackra LED-solarlampa utgör ett attraktivt inslag i varje trädgård tack vare stämningsfullt, universalvitt och miljövänligt LED-ljus. På grund av den moderna designen smälter armaturen in i de mest olika utformade trädgårdar. Garden Stick är flyttbar tack vare jordankare. Den inre solarpanelen laddar upp batteriet under dagen för att möjliggöra att de sex LED-lamporna kan ska kunna avge oavbrutet ljus på kvällen och på natten. Med Av-/Påströmbrytare och sensor som känner av gryning och skymning. - 6 x LED (universalvitt ljus, 4.100 K) - inklusive 1 batterier AA Ni-MH 1,2V 600 mAh - skyddsklass IP44 Energiklass: A+
 • Firework solar hängande (Svart)

  Firework solar hängande (Svart)
  Firework är en vacker serie med solcellsbelysning som gör det enkelt att skapa en härlig och inbjudande stämning i trädgården. Denna varianten består av en hängande dekoration med fyrverkeriliknande dewdrop-slingor nedtill - Perfekt dekoration att hänga på altanen, vid verandan eller i träden. Armaturen laddas upp av solen under dagen och ger ett varmvitt, mjukt och behagligt ljus under kvällen och natten när det mörknat. Levereras med en PVC-kabel.1st uppladdningsbart batteri ingår.Lyser i ca 6 timmar.
 • Star Trading Tillbehör ljusslang x-koppling extra

  Star Trading Tillbehör ljusslang x-koppling extra
  Tillbehör till ljusslang/ropelight, x-koppling.
 • Star trading Solcells-fackla FLAME 57cm hög. 480-05

  Star trading Solcells-fackla FLAME 57cm hög. 480-05
  Star trading Solcells-fackla FLAME 57cm hög. 480-05. Den här Facklan är gjord med LED och med en flammande låga som är lätt att placera i trädgården eller där du känner att den gör sig bra.
 • Dekorationsträd Reedy

  Dekorationsträd Reedy
  Svart dekorationsträd med LED-lampor för både inom- och utomhusbruk. Underbar dekoration att inreda med i trädgården, ger ifrån sig ett fint sken i mörkret.
 • Star Trading Ljusslinga Serie LED Golden Warm White

  Star Trading Ljusslinga Serie LED Golden Warm White
  En julgransslinga med 360 LED dioder med ett vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 2 meter hög med 8 strängar som delar sig för att få en jämn spridning av lysdioderna. Den är perfekt för din julgran vare sig den är inne eller utomhus.
 • Solcellsdekoration Gnomy

  Solcellsdekoration Gnomy
  Display med 12 trädgårdstomtar i beach style storlek ca 9x13cm. Laddar med hjälp av solenergi på dagen och lyser under natten.
 • Star Trading Utomhusdekoration LED-slingor Ø 300mm Trassel

  Star Trading Utomhusdekoration LED-slingor Ø 300mm Trassel
  Star Trading Utomhusdekoration LED-slingor Ø 300mm Trassel. En mycket dekorativ silverfärgad version av Trasselbollen som är avsedd för både inom- och utomhusbruk. Inuti dekorationsbollen finns en LED-ljusslinga som avger ett mysigt varmvitt sken. Denna artikel är designad av Charlotte Falck.
 • Star Trading Solcellspinne Glory

  Star Trading Solcellspinne Glory
  GLORY är ett dekorativt solcellsdrivet gångljus från Star Trading. Denna solcellspinne med jordspett / markspett kan enkelt placeras i trädgården som en snygg dekoration med fint sken. Passar bra i entrén, trädgården eller kanske längs uppfarten eller en gång. Dew drop ljusslinga inuti med varmvitt sken. Med skymningsrelä. IP44 klassad. 1 st uppladdningsbart batteri ingår. » Guide
 • Star Trading Solcellslykta Calabria. 18,5X20cm

  Star Trading Solcellslykta Calabria. 18,5X20cm
  En solcellsdriven lykta i metall som har en romb form och mönster som laddas upp av solen under dagen och lyser med 20 Lumen när det är mörkt.
 • Star Trading Solcellsdekoration Pireus 16cm

  Star Trading Solcellsdekoration Pireus 16cm
  Solcellsdriven lykta i glas, 16 cmPireus från Star Trading är en solcellsdriven lykta i glas med handtag i stål. Det bubbelmönstrade glaset ger ett vackert sken när lyktan t
 • Star Trading Solcells-pollare 2-p Flame Mini

  Star Trading Solcells-pollare 2-p Flame Mini
  Ett 2-pack med gångljus som har ett flammande ljussken. Ett fint dekorationsljus som går bra ihop med plantering eller som ett mindre gångljus.
 • Star Trading Ljusslinga Big Circus Filament

  Star Trading Ljusslinga Big Circus Filament
  Star Trading Ljusslinga Big Circus Filament. En snygg partyslinga med filament ledlampor som fungerar såväl för dekoration till vardags och fest. Skapar ett härligt ljussken i mörkret.
 • Förlängningskabel System 24

  Förlängningskabel System 24
  System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkabeln i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. 10m förlängningskabel, extraenhet.
 • Star Trading LED ROPELIGHT FLEX 6m Blå

  Star Trading LED ROPELIGHT FLEX 6m Blå
  6 meter flexibel 12,5mm ljusslang från Star Trading. Startkabel ingår. Denna ljusslang är ej kopplingsbar.
 • Firework solcell 2-pack (Svart)

  Firework solcell 2-pack (Svart)
  Firework är en vacker serie med solcellsbelysning som gör det enkelt att skapa en härlig och inbjudande stämning i trädgården. Denna varianten levereras i ett 2-pack och består av ett svart metallspjut med fyrverkeriliknande dewdrop-slingor upptill. Armaturen laddas upp av solen under dagen och ger ett varmvitt, mjukt och behagligt ljus under kvällen och natten när det mörknat. Det praktiska spjutet gör det enkelt att fästa belysningen i marken och gör att den står stabilt i alla väder. Levereras i ett tvåpack.2st laddningsbara batterier ingår (1st till varje lampa).Lyser i ca 5 timmar.
 • Ljusslinga Crispy Ice White

  Ljusslinga Crispy Ice White
  Ljusslinga med 360 LED lampor med vackert, lite kallare ljussken. Slingan är ca 25 meter lång med ett avstånd på 7cm mellan lamporna. Perfekt för din trädgård när du behöver en lite längre slinga med fler ljuspunkter.
 • Globus 4-pack solcellsbelysning (Svart)

  Globus 4-pack solcellsbelysning (Svart)
  4-pack med små pollare solcellsbelysning, laddas av solljus och lyser sedan med ett svagt dekorativt ljus. Full laddning lyser cirka 6h.
 • Ljusgardin Dura String LED

  Ljusgardin Dura String LED
  DURA String Light är en serie produkter med batteribox med lång batteritid, upp till 60 dagar. För både inom- och utomhus. Produkten kräver 3 st AA batterier. För optimal batteritid har slingan repeterande timer funktion, lyser i 6 timmar därefter avstängd i 18 timmar. Lättplacerad i hela trädgården för ett stämningsfullt ljus.
 • Siluett Neoled

  Siluett Neoled
  Dekorativ hängande siluettängel för utomhusbruk. Vacker juldekoration att ha i trädgården eller på framsidan av huset. Ängeln har 240 LED-ljuskällor som ger ett härligt sken i mörkret.
 • Star Trading Solcellsdekoration Gnomy

  Star Trading Solcellsdekoration Gnomy
  En fin och stor trädgårdstomte i cementgrå färg. Den medföljande lyktan laddas med solcell och lyser med varmvitt sken under natten.
 • Solcellsdekoration Sunlight

  Solcellsdekoration Sunlight
  Solcellsdriven dekorationskorg som lyser upp med varmvitt sken under natten. En fin dekoration till trädgården, uteplatsen eller balkongen.
 • System LED istapp extra 100 ljus 2x1m varmvit. 465-36

  System LED istapp extra 100 ljus 2x1m varmvit. 465-36
  Istapp i LED. Istappar med 100 ljus. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • LED kulformade solarstavar i 2-pack

  LED kulformade solarstavar i 2-pack
  2-pack LED kulformade solarstavar Denna vackra duo skapar stämningsfull atmosfär i trädgården på kvällen. LED-solarstavarna består av en glaskula med jordankare och en inre solarpanel. Batterierna laddas upp av solpanelen över dagen för sedan kunna förse LED-lamporna med ström på natten. Med sensor som känner av när det är gryning och skymning. - inklusive 1 batteri AA Ni-MH 1,2V 400 mAh var (ej utbytbara) Energiklass: A+
 • Star Trading Solcells-pollare Siranna

  Star Trading Solcells-pollare Siranna
  Den här solcellsdrivna gångbelysningen är i svart metall med ett vackert utskuret mönster. Det varmvita skenet ger ett vackert mönster i trädgården eller på balkongen under natten.
 • Ljusslinga Start System Expo

  Ljusslinga Start System Expo
  System Expo produkter utgör ett användarvänligt system av hög kvalitet. När du vill ha ett enkelt system för dekoration av hem och trädgård. Ljusslinga med 100 st klara lampor och svart kabel, startenhet.
 • Albaleaf solcell spjut (Vit)

  Albaleaf solcell spjut (Vit)
  Albaleaf är en dekoration solcellsbelysning i vit metall som har ett utskuret bladmönster i skärmen, vilket bidrar till en spännande ljusspridning. Lampan laddas upp under dagen av solens strålar och avger ett varmvitt ljus när mörkret faller. Belysningen går att använda på två olika sätt, antingen som bordslykta, eller med det medföljande spjutet i antingen 75cm eller 90cm höjd. 1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 8 timmar. 
 • Star Trading Lykta Flame lantern H 23cm, batteridrevet

  Star Trading Lykta Flame lantern H 23cm, batteridrevet
  Star Trading Lykta Flame lantern H 23cm, batteridriven. En vit lykta med en dansande låga inuti som kan användas både inomhus och utomhus. Den har en inbyggd timer
 • Star Trading Lampskärm Linde gråbeige 24x30cm

  Star Trading Lampskärm Linde gråbeige 24x30cm
  Star Trading Lampskärm Linde gråbeige 24x30cm. Star Trading Lampeskjerm Linde gråbeige 30x46cm. En lampeskjerm i kunstig rotting laget for utendørs bruk. Du kan enkelt mikse og matche med forskjellige utendørs oppheng og lyspærer. Disse egner seg best til oppheng med E27 sokkel. »Oppheng E27 sokkel »Ledpærer E27 sokkel
 • Upphäng Ute Vit 5m

  Upphäng Ute Vit 5m
  Upphäng / Sladdställ för utomhusbruk som är tänkt att kombinerat med t.ex. skärmen Knute i konstrotting eller en stor globlampa. Perfekt att ha på balkongen eller över utemöblerna på altanen.&hellip:
 • Ljusslinga Extra System Expo

  Ljusslinga Extra System Expo
  System Expo produkter utgör ett användarvänligt system av hög kvalitet. När du vill ha ett enkelt system för dekoration av hem och trädgård. Ljusslinga med 100 st klara lampor och svart kabel, extra enhet.
 • Star trading Solcells-vägglykta Wally. 480-79

  Star trading Solcells-vägglykta Wally. 480-79
  Star trading Solcells-vägglykta Wally. En perfekt lampa som är solcellsdriven och som tänds och släcks med ett relä på kvällen. Den här LEDlampan lyser med ett kallt ljus och med 6 lumen
 • LED-solcellslampa utomhus Sarina, rostfritt stål

  LED-solcellslampa utomhus Sarina, rostfritt stål
  Flexibelt placerbart LED-solcellslampa Sarina - i rostfritt stål LED-solcellslampa Sarina är utrustad med en markspik så att den lätt kan fastna i marken på alla asfalterade ytor utomhus. Solpanelen laddar batteriet när det utsätts för solen. När skymningen faller slås den automatiskt på genom den integrerade sensorn och ger en dekorativ ljus accent i trädgården. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Melilla, spets

  LED-solcellslampa Melilla, spets
  Som flamman på ett levande ljus – LED-solcellslampa Melilla LED-solcellslampa Melilla påminner med sin spets om en flamma på ett levande ljus. Den cirkulära, orangefärgade lampskärmen utgör spetsens mittpunkt och rymmer en LED-ljuskälla som får det fantastiska markspettet att lysa. Tack vare solpanelen och ett laddningsbart batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet.
 • Ljusslinga Dew Drop 100L 10m

  Ljusslinga Dew Drop 100L 10m
  Dew drop från Star Trading har blivit mycket populära tack vare sina små lampor med mjukt varmt ljus! Perfekt att dekorera upp blomkrukor, dukning eller altanen med. Funkar fint att använda mer klassiskt&hellip:
 • Istappsslinga Crispy Ice White

  Istappsslinga Crispy Ice White
  Istappsslinga med 480 LED lampor med vackert, lite kallare ljussken. Slingan är ca 12 meter lång. Perfekt för dekoration i din trädgård eller på huset.
 • System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit. Svart kabel 465-06-3

  System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit. Svart kabel 465-06-3
  Ljusslinga i LED. 3m extra utan startkabel.
 • Star Trading 477-37 Roma 2-p

  Star Trading 477-37 Roma 2-p
  Dekorativ solcellspollare Roma, 2-packSolcellsbelysning från Star Trading. Pollaren Roma är en fin dekoration att placera vid entrén, längs stigen och i trädgården. Roma lyser upp fint i mörkre
 • Star Trading LED Blockljus Grande 38cm

  Star Trading LED Blockljus Grande 38cm
  Ett extra stort plastljus för utomhus och eller inomhusbruk. Det lyser med ett flickrande sken. och du trycker på brytaren för olika val: 1 för konstant sken och 2 för 6h timer. 3 för av.
 • Star Trading NEOLED ljusslang Varmvit 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Varmvit 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Star Trading Twilights LED utomhusdekoration 50 cm

  Star Trading Twilights LED utomhusdekoration 50 cm
  Cool lysande utomhusdekoration från Star Trading. Fungerar fint även inomhus. Denna lampa har fjärrkontroll där man kan ställa in färg, ljusstyrka och om den ska växla färg eller inte. Välj mellan skiftande färger eller fast ljus - vitt, gult, grönt, ljusblått, blått, lila eller rött. Uppladdningsbara batterier och transformator medföljer, batterierna laddas med transformatorn. När batterierna laddats fullt lyser den i upp till 8 timmar.
 • Star Trading Gardenlight Golvampa Rund E27 IP65

  Star Trading Gardenlight Golvampa Rund E27 IP65
  Star Trading Gardenlight Golvampa Rund E27 (max 23W) IP65. En golvlampa som är avsedd att användas på uteplatsen, altanen eller balkongen. Du förändrar ljusskenet genom att välja en ljuskälla som ger det ljus du önskar. E27 sockel max 40W.
 • Trieste - solardekorationslampa med tre kulor

  Trieste - solardekorationslampa med tre kulor
  Trieste - solardriven LED-jordspettslampa med tre kulor Tre orangefärgade glaskulor får ljus av bärnstensfärgade LED-lampor och dekorerar i mörkret trädgården med sitt varma ljussken - och tack vare solarpanelen på stången och en ackumulator använder den enbart solenergi. Kring terrassen eller i en rabatt ger jordspettslampan Trieste dekorativ belysning i upp till 8 timmar från mörkrets inbrott. En skymningssensor tänder lamporna automatiskt.
 • Star Trading Solcellslykta Catania. 19X28cm

  Star Trading Solcellslykta Catania. 19X28cm
  En fin Lykta i både trä och metall som laddar upp sina batterier av solen under dagen och lyser med 20 Lumen när det blir mörkt.
 • Star Trading NEOLED extra startkabel till ljusslang på rulle

  Star Trading NEOLED extra startkabel till ljusslang på rulle
  Extra startkabel till NEOLED ropelight från Star Trading. Denna startkabel klarar att driva 20 meter NEOLED.
 • System LED ljusslinga extra 5m Multifärgad svart kabel

  System LED ljusslinga extra 5m Multifärgad svart kabel
  Multifärgad extraslinga till Star Tradings System LED 230V med svart kabel. Denna slinga är 5 meter lång och kan kopplas ihop med andra slingor från systemet och/eller startkabeln. Slingan har lampor i blå, grön, röd och grönt - och lyser med fast ljus. Ljusslingan är alltså en tilläggsslinga, inte en komplett eller färdig slinga - du behöver en startkabel för att den ska lysa. Slingan är endast kompatibel med Star Trading System LED 230V-systemet, och ska inte användas med timer, dimmer eller relä. » Startkabel hittar du här » Instruktioner för System LED
 • Utomhusdekoration Stone

  Utomhusdekoration Stone
  Skapa stämningsfull atmosfär på uteplatsen, altanen, balkongen eller trädgården. Förändra ljusskenet genom att prova olika typer av ljuskällor, E27 max 25W.
 • Istappsslinga Golden Warm White

  Istappsslinga Golden Warm White
  Istappsslinga med 960 LED lampor med vackert gyllene ljussken. Slingan är ca 24 meter lång. Perfekt för dekoration i din trädgård eller på huset när du behöver en längre slinga med många ljuspunkter.
 • Star Trading Lykta Catania 481-83

  Star Trading Lykta Catania 481-83
  Solcellslykta Catania 481-83 Star TradingLykta i trä och metall som laddas upp av solen under dagen och lyser med 20 Lumen när det är mörkt. Lyktan tänds av ett ljusrelä på kvällen och lampan
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, grå

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, grå
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • Star trading Solcellsdekoration Bottle. 480-28

  Star trading Solcellsdekoration Bottle. 480-28
  Star trading Solcellsdekoration Bottle. En fin liten solcellsdriven ljusslinga som ligger i en glasflaska att dekorera med nånstans på tomten
 • Ljusnät Crispy Ice White

  Ljusnät Crispy Ice White
  Nätslinga med 160 LED lampor med vackert, lite kallare ljussken. Nätet har en storlek av 2x2m. Perfekt för dekoration i din trädgård.
 • Star Trading NEOLED ljusslang Blå 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Blå 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Star Trading Lampskärm Vide gråbeige 58cm

  Star Trading Lampskärm Vide gråbeige 58cm
  Star Trading Lampskärm Vide gråbeige 58cm. En lampskärm i konstrotting som är gjord för utomhusbruk. Du kan enkelt mixa och matcha med olika utomhusupphäng och ljuskällor. Dessa passar bäst till upphäng med E27 sockel. »Upphäng med E27 sockel »Ledlampor med E27 sockel
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, natur

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, natur
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • Ljusslinga Extra System 24

  Ljusslinga Extra System 24
  System 24 är ett komplett trädgårds-, party och julbelysningsslingsystem. Extra julgransslinga med 84 varmvita LED-ljuskällor fördelade på 6 strängar. Ljusslingan är 180cm hög.
 • System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit med vit kabel

  System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit med vit kabel
  Ljusslinga i LED. 5m extra utan startkabel.
 • Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini

  Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini
  LED-ljusslinga Globini med 20 delar – drift med gratis solenergi Varmvita lysdioder ljussätter de små kulorna längs den soldrivna ljusslingan Globini med ett behagligt ljus och kan användas som stämningsfull dekoration i trädgården på natten. På dagen laddas batteriet med hjälp av solljuset som sedan används på natten för att få lysdioderna att lysa. I leveransen ingår: solpanel samt batteri. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Firework med markspett 3 lampor

  LED-solcellslampa Firework med markspett 3 lampor
  LED-solcellslampa Firework med 3 lampor - det perfekta, dekorativa komplementet utomhus LED-solcellslampan Firework presenterar den egna trädgården på bästa sätt. Med tre separata lampor, som var och en ser ut som en liten fyrverkeripjäs, sprider dekorationsbelysningen en speciell charm. I lampa lyser 30 små daggdroppsdioder som ger en trevlig atmosfär med sitt varmvita ljus. Praktiskt nog används en solcellsmodul som är monterad på halvhöjd, som en plattform, på det vackra markspettet. Det är utrustat med ett uppladdningsbart batteri som gör att denna lampa inte behöver en direkt strömförsörjning. Med hjälp av markspettet kan den placeras flexibelt i marken utan att det krävs ytterligare monteringsmaterial. Tack vare den dolda skymningssensor tänds solcellslampan Firework bara när det är mörkt och släcks när det blir ljust igen. Energiklass: A+
 • Pireus solcellsbelysning (Grå)

  Pireus solcellsbelysning (Grå)
  Pireus är en stilren vägglampa som får sin energi från solen och avger ett varmvitt ljus när det mörknar ute. Den har en bas i stål och en vackert bubblig skärm i transparent glas som bidrar till en behaglig och spännande ljusspridning. Placera på fasaden, vid entrén eller på garageväggen - gärna fler i rad för ett maffigare uttryck.2st uppladdningsbara batterier ingår. Lyser i ca 4 timmar. 
 • Star Trading Lampskärm Vide svart 58cm

  Star Trading Lampskärm Vide svart 58cm
  Star Trading Lampskärm Vide svart 58cm. En lampskärm i konstrotting som är gjord för utomhusbruk. Du kan enkelt mixa och matcha med olika utomhusupphäng och ljuskällor. Dessa passar bäst till upphäng med E27 sockel. »Upphäng med E27 sockel »Ledlampor med E27 sockel
 • Ljusslinga Start System Expo

  Ljusslinga Start System Expo
  System Expo produkter utgör ett användarvänligt system av hög kvalitet. När du vill ha ett enkelt system för dekoration av hem och trädgård. Ljusslinga med 50 st klara lampor och svart kabel, startenhet.
 • Star Trading 480-85 3-p Roma

  Star Trading 480-85 3-p Roma
  480-85 3-p Roma Star TradingStar Trading solcellsbelysning i set om 3 st. 6 cm glaskula på svart pinne som är fina att dekorera med i trädgården eller i blomkrukor utomhus. De lyser upp med ett va
 • System LED gardin extra 204 ljus 1x4m varmvit vit kabel

  System LED gardin extra 204 ljus 1x4m varmvit vit kabel
  Gardin i LED. Gardin med 204 ljus. Glöm inte att köpa en startkabel.
 • Istappsslinga Extra System Expo

  Istappsslinga Extra System Expo
  System Expo produkter utgör ett användarvänligt system av hög kvalitet. När du vill ha ett enkelt system för dekoration av hem och trädgård. Istappsslinga med 50 st klara lampor, svart kabel, extraenhet.
 • Star Trading Fackla Olympos 480-01

  Star Trading Fackla Olympos 480-01
  Fackla Olympos 480-01 Star TradingDekorativ solcellsfacklaVacker solcellsbelysning i form av en fackla i rostfritt stål. Fin dekoration att placera i entrén, på stigen och i trädgården.Olympos fr
 • Star Trading Solcells-vägglykta Fency

  Star Trading Solcells-vägglykta Fency
  Solcellsdrivet staketbelysning i LED som lyser med 8 Lumen i varmvitt sken.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, svart

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, svart
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • LED-solcellslampa Glory, markspett

  LED-solcellslampa Glory, markspett
  LED-ljusslinga Glory i rund lampskärm LED-solcellslampan Glory har en kulformad lampskärm i vilken en LED-ljusslinga slingrar sig. Lampskärmen har en yta som liknar splittrat glas och bryter ljuset från lysdioderna. I mitten av markspettet sitter solpanelen likt en sorts plattform. Denna panel laddar batteriet på dagen som sedan får lysdioderna att lysa i mörkret. Den integrerade skymningssensorn styr lampan automatiskt.
 • Star Trading Twilights LED utomhusdekoration 40 cm

  Star Trading Twilights LED utomhusdekoration 40 cm
  Cool lysande utomhusdekoration från Star Trading. Fungerar fint även inomhus. Denna lampa har fjärrkontroll där man kan ställa in färg, ljusstyrka och om den ska växla färg eller inte. Välj mellan skiftande färger eller fast ljus - vitt, gult, grönt, ljusblått, blått, lila eller rött. Uppladdningsbara batterier och transformator medföljer, batterierna laddas med transformatorn. När batterierna laddats fullt lyser den i upp till 8 timmar.