Star Trading utebelysning

Populärt inom Star Trading utebelysning

 • Star Trading 477-76 Globus

  Star Trading 477-76 Globus
  Dekorativt solcellsdrivet klot Ø 15 cmSoldrivet trädgårdsklot med justerbar höjd – max 32 cm. Globus är en fin dekoration med många placeringsmöjligheter i trädgården. Klotet lyser upp med
 • Star Trading 477-37 Roma 2-p

  Star Trading 477-37 Roma 2-p
  Dekorativ solcellspollare Roma, 2-packSolcellsbelysning från Star Trading. Pollaren Roma är en fin dekoration att placera vid entrén, längs stigen och i trädgården. Roma lyser upp fint i mörkre
 • Star Trading Dura B/O ljusslinga med timer. 11m 160 LED, svart kabel. Batteridriven

  Star Trading Dura B/O ljusslinga med timer. 11m 160 LED, svart kabel. Batteridriven
  DURA String Light från Star Trading är en utmärkt serie produkter med batteribox och med lång batteritid på upp till 60 dagar. Denna slinga med 160 LED är för både inom- och utomhusbruk. Produkten kräver 3 st AA batterier och för optimal batteritid har slingan en repeterande timerfunktion som gör att den lyser i 6 timmar och därefter är den avstängd i 18 timmar. En lättplacerad slinga i hela trädgården för ett stämningsfullt ljus.
 • Star Trading 477-77 Globus

  Star Trading 477-77 Globus
  Dekorativt solcellsdrivet klot Ø 20 cmSoldrivet trädgårdsklot med justerbar höjd – max 35,5 cm. Globus är en fin dekoration med många placeringsmöjligheter i trädgården. Klotet lyser upp me

Fler tips på Star Trading utebelysning

 • Star trading Solcells-pollare Cordoba 20lm Rostfritt Stå

  Star trading Solcells-pollare Cordoba 20lm Rostfritt Stå
  Star trading Solcells-pollare Cordoba 20lm varmvit Rostfritt Stål. 479-67. Det här soldrivna gångljuset av rostfritt stål har en LED-ljuskälla på 20 lumen. Passar perfekt att ha i entrén och i trädgården.
 • Star Trading NEOLED ljusslang rulle 30 meter Blå

  Star Trading NEOLED ljusslang rulle 30 meter Blå
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Startkabel ingår. Dessa ljusslangar på rulle är avsedda för fasta montage. Kan kopplas ihop till max 40m/320W av behörig elektriker.
 • Star Trading 480-28 flaska klar 30cm

  Star Trading 480-28 flaska klar 30cm
  Klar flaska med solcellsbelysningDekorativ solcellsdriven ljusslinga med 10 LED-lampor i glasflaska. Fin dekoration att ljussätta trädgården eller balkongen med. Funkar både att hänga och ställa
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m varmvit vit kabel

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m varmvit vit kabel
  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m. Vit kabel. >Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Star Trading Solenergi trädgårdsklot 15 cm. 477-76

  Star Trading Solenergi trädgårdsklot 15 cm. 477-76
  Utebelysning som är soldrivet ger ett miljövänligt, enkelt och praktiskt ljus som fungerar där ingen el finns och som tänds då det blir mörkt. Finns i 3 olika storlekar; 15cm, 20cm och 25cm i diameter. Multifunktionell med avtagbart skaft. Solcellen sitter separat vid sidan av i en sladd.
 • Star Trading Ljusslinga Circus Shade, rökfärgade glas

  Star Trading Ljusslinga Circus Shade, rökfärgade glas
  Star Trading Ljusslinga Circus Shade, rökfärgade glas. En snygg ljusslinga med 12 st små rökfärgade lampskärmar i glas. En kul och härlig ljusslinga att inreda med till vardags och fest. Ger ett vackert sken i mörkret.
 • Globus 4-pack solcellsbelysning (Svart)

  Globus 4-pack solcellsbelysning (Svart)
  4-pack med små pollare solcellsbelysning, laddas av solljus och lyser sedan med ett svagt dekorativt ljus. Full laddning lyser cirka 6h.
 • Marbella solcellslykta (+ rörelse / skymning) (Silver)

  Marbella solcellslykta (+ rörelse / skymning) (Silver)
  Marbella är en modern solcellsbelysning som är utrustad med rörelse- och skymningssensor. När sensorn aktiveras lyser den med 80 lumen under 40 sekunder och sedan ner till 10 lumen konstant ljusflöde. Marbella laddas av solenergi och ger ett varmvitt ljus i trädgården när mörkret faller. Armaturen har en finish i rostfritt stål.Sensoravstånd: Från 5m - 8m med 100 graders vinkel.1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 5 timmar
 • Bellota-1 solcellsbelysning (Svart)

  Bellota-1 solcellsbelysning (Svart)
  Bellota är en vacker och dekoration solcellsbelysning där en lykta hänger ner från en rundad metallstång. Den laddas upp under dagen av solens strålar och avger ett varmvitt sken under kvällen när mörkret faller på. Bellota levereras med ett spjut som gör det enkelt att sticka ner pollaren i marken, där den kommer stå stabilt i alla väder. Bellota finns även i en dubbel version.1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 6 timmar.
 • Firework solar solcellsdekoration (Svart)

  Firework solar solcellsdekoration (Svart)
  Firework är en vacker serie med solcellsbelysning som gör det enkelt att skapa en härlig och inbjudande stämning i trädgården. Denna varianten består av ett svart markspjut med fyrverkeriliknande dewdrop-slingor upptill - Perfekt till att dekorera rabatter eller krukor. Armaturen laddas upp av solen under dagen och ger ett varmvitt, mjukt och behagligt ljus under kvällen och natten när det mörknat. 1st uppladdningsbart batteri ingår.Lyser i ca 5 timmar.
 • Star Trading Tillbehör ljusslang EXTRA rak koppling, 2-pack

  Star Trading Tillbehör ljusslang EXTRA rak koppling, 2-pack
  Tillbehör till ljusslang/ropelight, rak koppling. 2-pack. Kan användas för att skarva ljusslangen.
 • Star Trading Solcellsdekoration Pireus 16cm

  Star Trading Solcellsdekoration Pireus 16cm
  Solcellsdriven lykta i glas, 16 cmPireus från Star Trading är en solcellsdriven lykta i glas med handtag i stål. Det bubbelmönstrade glaset ger ett vackert sken när lyktan t
 • Ropelight LED ljusslang på rulle. 45m varmvit. Inkl startkabel

  Ropelight LED ljusslang på rulle. 45m varmvit. Inkl startkabel
  Komplett 45 m ropelight slinga LED med 36 dioder per meter och startkabel för 230V. Effekt ca 2,23W per meter. Denna slinga kan kapas vid intervaller på 1 meter. Slingan ska ej användas på timer eller relä som inte kan stänga strömmen till 100%. Dessa ljusslangar på rulle är avsedda för fasta montage. » Se installationsinstruktioner här
 • Firework solar solcell 85cm (Svart)

  Firework solar solcell 85cm (Svart)
  Firework är en vacker serie med solcellsbelysning som gör det enkelt att skapa en härlig och inbjudande stämning i trädgården. Denna varianten består av ett svart metallspjut med fyrverkeriliknande dewdrop-slingor upptill i ett kompakt kluster. Armaturen laddas upp av solen under dagen och ger ett varmvitt, mjukt och behagligt ljus under kvällen och natten när det mörknat. Det praktiska spjutet gör det enkelt att fästa belysningen i marken och gör att den står stabilt i alla väder. 1st uppladdningsbart batteri ingår.Lyser i ca 6 timmar.
 • Star Trading Lampskärm Knute, svart Ø 30cm. 092-03

  Star Trading Lampskärm Knute, svart Ø 30cm. 092-03
  Star Trading Lampskärm Knute, svart Ø 30cm. En fin lampskärm i konstrotting som är avsedd för utomhusbruk. Du kan själv mixa och matcha den med Star Tradings utomhusupphäng och ljuskällor. Passar bäst till E27 sockel.
 • Star Trading Twilights LED utomhusdekoration oval 33 cm

  Star Trading Twilights LED utomhusdekoration oval 33 cm
  Cool lysande utomhusdekoration från Star Trading. Fungerar fint även inomhus. Denna lampa har fjärrkontroll där man kan ställa in färg, ljusstyrka och om den ska växla färg eller inte. Välj mellan skiftande färger eller fast ljus - vitt, gult, grönt, ljusblått, blått, lila eller rött. Uppladdningsbara batterier och transformator medföljer, batterierna laddas med transformatorn. När batterierna laddats fullt lyser den i upp till 8 timmar.
 • Star Trading Gardenlight Bordslampa E27 max 25W IP65. 803-90

  Star Trading Gardenlight Bordslampa E27 max 25W IP65. 803-90
  Den här bordslampan är avsedd att användas på uteplatsen, altanen eller balkongen och är från Star Trading. Ljuskälla ingår inte så du kan själv pröva dig fram genom att förändra och skapa ditt eget ljussken genom att välja din egen typ dock, E27 och max 25W.
 • Star Trading NEOLED ljusslang Varmvit 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Varmvit 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Star Trading START-kabel till Connecta slingor 1,8m

  Star Trading START-kabel till Connecta slingor 1,8m
  Passar endast till Star Tradings kopplingsbara system, Connecta , för ljusslingor
 • Star Trading Socell Pollare 481-42 Monaco

  Star Trading Socell Pollare 481-42 Monaco
  Solcell Pollare 481-42 Monaco Star TradingFin dekoration till trädgården eller balkongenMonaco 2-pack solcell gångljus som lyser upp med varmvitt sken genom det krackelerade glaset. Ljuset tänds a
 • Tillbehör till LED-ljusslang extra startkabel 180cm

  Tillbehör till LED-ljusslang extra startkabel 180cm
  Ett tillbehör till dig som vill göra flera set av ljusslangen är detta startkabeln du behöver
 • Star Trading Markspjut utomhus. Dubbelspot E27 IP65. 5m

  Star Trading Markspjut utomhus. Dubbelspot E27 IP65. 5m
  En markspett med två spotlight för utomhusbruk. Ljuskällan rekomenderar vi en PAR38 med E27-sockel. Markspettet har en 5m gummikabel. Spotlighten används med fördel för att lysa upp träd och buskar. Ljuskällan säljs separat.
 • Star Trading Solcells-spotlight Powerspot 200 lm med sensor

  Star Trading Solcells-spotlight Powerspot 200 lm med sensor
  Star trading Solcells-spotlight Powerspot Vit som lyser med 200 lumen.
 • Narona solcellsbelysning (Silver)

  Narona solcellsbelysning (Silver)
  Narona är en dekorativ och stilren pollare i stål som är fin att placera i trädgården, i landet eller vid entrén. Den får sin energi från solen och avger ett varmvitt och behagligt ljus under kvällen när det mörknar. 1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 5 timmar. 
 • Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta. 5-pack

  Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta. 5-pack
  Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta. 5-pack. Ett tillbehör till Star Tradings kopplingsbara ljusslinga Connecta. För att skapa din egen modell av slinga kan du använda detta upphäng. Använd ledlampor med max 15W. 5-pack.
 • Star Trading NEOLED ljusslang Röd 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Röd 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Star Trading Gardenlight Bordslampa Rund E27 IP65

  Star Trading Gardenlight Bordslampa Rund E27 IP65
  Star Trading Gardenlight Bordslampa Rund E27 (max 23W) IP65. En bordslampa som är avsedd att användas på uteplatsen, altanen eller balkongen. Du förändrar ljusskenet genom att välja en ljuskälla som ger det ljus du önskar. E27 sockel max 40W.
 • Star trading Solcells-ljusslinga Festival Color. 477-14

  Star trading Solcells-ljusslinga Festival Color. 477-14
  Star trading Solcells-ljusslinga Festival Color. 477-14. En solcellsdriven ljusslinga som är fint dekorerad med multifärgade risbollar. Den här ljusslingan har 10 kallvita LED-ljuskällor. Den är mycket enkelt, praktiskt och ett miljövänligt sätt att dekorera med i trädgården. Perfekt till vardags och fest.
 • Star Trading NEOLED ljusslang Blå 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Blå 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m varmvit

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m varmvit
  Gardin i LED. Gardin med 102 ljus. Svart kabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Napoli solcellspollare 66cm (Silver)

  Napoli solcellspollare 66cm (Silver)
  Napoli är en dekorativ solcellsbelysning i rostfritt stål som blir en vacker detalj i trädgården eller vide entrén. Belysningen drivs av solenergi och avger ett varmvitt sken på kvällen när det mörknar. Napoli levereras med ett praktiskt spett som gör att den är enkel att fästa i marken och står stabilt i väder och vind. 2st uppladdningsbara batterier ingår. 
 • System LED girlang granbarr varmvit 6 meter, extra

  System LED girlang granbarr varmvit 6 meter, extra
  System LED girlang med granbarr (plast) och 100 st varmvita LED. >Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Star Trading Circus Ljusslinga 20 varmvita LED

  Star Trading Circus Ljusslinga 20 varmvita LED
  Partyljusslinga med 20 varmvita lampor med LED-filament som ger ett behagligt och mysigt sken. Lamporna är placerade med 45 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Drivs via med följande 230 V-nätadapter. Total effekt: 3,6 W. Längd slinga: 8,5 m. Längd strömkabel: 5 m.
 • Star Trading Extra Startkabel REEL Ropelight Vit. 065-18

  Star Trading Extra Startkabel REEL Ropelight Vit. 065-18
  Extra startkabel till 45m rulle ropelight REEL från Star Trading. Vit kabel 180 cm. Fungerar endast med den
 • Napoli solcellspollare 36cm (Silver)

  Napoli solcellspollare 36cm (Silver)
  Napoli är en dekorativ solcellsbelysning i rostfritt stål som blir en vacker detalj i trädgården eller vide entrén. Belysningen drivs av solenergi och avger ett varmvitt sken på kvällen när det mörknar. Napoli levereras med ett praktiskt spett som gör att den är enkel att fästa i marken och står stabilt i väder och vind. 2st uppladdningsbara batterier ingår. 
 • Star trading Solcells-ljusslinga Festival beige. 480-19

  Star trading Solcells-ljusslinga Festival beige. 480-19
  Star trading Solcells-ljusslinga Festival beige. Dekorativ solcellsslinga med 10 beige risbollar i polyester. Kul att dekorera med i trädgården eller på balkongen.
 • Star Trading 480-29 flaska grön 30cm

  Star Trading 480-29 flaska grön 30cm
  Grön flaska med solcellsbelysningDekorativ solcellsdriven ljusslinga med 10 LED-lampor i glasflaska. Fin dekoration att ljussätta trädgården eller balkongen med. Funkar både att hänga och ställ
 • Star Trading UTOMHUSDEKORATION TRASSEL 50cm

  Star Trading UTOMHUSDEKORATION TRASSEL 50cm
  Star Trading Utomhusdekoration TRASSEL Ø50cm. 150st led-dioder. En mycket dekorativ svart version av Trasselbollen som fungerar såväl för inom- som utomhusbruk. Dekorationsbollen utgörs av en LED-ljusslinga som ger ett varmvitt sken. Designad av Charlotte Falck.
 • Star Trading Solcellsdekoration Celsius

  Star Trading Solcellsdekoration Celsius
  Den här termometern har en ledbelysning som lyser med varmvitt sken under natten. Termometern finns för både Celsius och Fahrenheit skala
 • Fille solcellsdekoration (Silver)

  Fille solcellsdekoration (Silver)
  Fille är en dekorativ solcellsbelysning i form av en Edison-lampa som sitter högst upp på en trädgårdspinne i metall. Lampan laddas upp av solljuset och ger sprider ett varmvitt ljus under kvällen och natten när det mörknar. Armaturen är lätt att fästa i marken med hjälp av det smidiga spjutet och gör det enkelt att smycka trädgården med ett fint och dekorativt ljus.1st uppladdningsbart batteri ingår.Lyser i ca 6 timmar.
 • System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit. 465-06

  System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit. 465-06
  Ljusslinga i LED. 5m extra utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Star Trading Solcells-Spotlight Powershot. 481-65

  Star Trading Solcells-Spotlight Powershot. 481-65
  Star Trading Solcells-Spotlight Powershot. 481-65. Den här solcells väggspotlighten har inbyggd PIR och skymningssensor. När sensorn aktiveras så lyser den med 800 lumen i 60 sekunder och sedan ner till 40 lumen. Sensoravståndet är från 5 till max 8 meter med 120 graders vinkel.
 • Istappslinga Start Snowmotion 6,75m. 001-31

  Istappslinga Start Snowmotion 6,75m. 001-31
  Istappsslinga START Snowmotion 6,75m. 001-31. Denna ljusslinga, Snowmotion är för utomhusbruk. Slingan innefattar 5 stycken rör och 136 stycken LED-lampor. Ljuset rör sig neråt och skapar en effekt av att det snöar. Du kan lätt dekorera träd och granar med denna ljusslinga. Till denna slinga kan du koppla max stycken extraslingor 001-32
 • Driveway solcellsbelysning (Svart)

  Driveway solcellsbelysning (Svart)
  Garage- eller infartsljus som drivs av solceller. Den laddas upp av solens strålar och avger ett varmvitt och behagligt ljus på kvällen när mörkret faller. Armaturen tål upp till 3 ton.1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 6 timmar.
 • Capri solcellspollare 57cm (Borstat stål)

  Capri solcellspollare 57cm (Borstat stål)
  Capri är en vacker och elegant solcellsbelysning som är tillverkad av rostfritt stål och har en iögonfallande del på toppen i transparent glas. Den laddas upp av solens ljus och avger ett varmvitt och mjukt ljus på kvällen när mörkret faller. Lampan levereras med ett spjut som gör det enkelt att fästa den i marken och gör också att den sitter på plats i alla väder. 1st laddningsbart batteri ingår. Lyser i ca 5 timmar.
 • Star Trading UTOMHUSDEKORATION TRASSEL 30cm

  Star Trading UTOMHUSDEKORATION TRASSEL 30cm
  Star Trading Utomhusdekoration TRASSEL Ø30cm. 50st led-dioder. En mycket dekorativ svart version av Trasselbollen som fungerar såväl för inom- som utomhusbruk. Dekorationsbollen utgörs av en LED-ljusslinga som ger ett varmvitt sken. Designad av Charlotte Falck.
 • Star Trading Solcells-pollare Siranna

  Star Trading Solcells-pollare Siranna
  Den här solcellsdrivna gångbelysningen är i svart metall med ett vackert utskuret mönster. Det varmvita skenet ger ett vackert mönster i trädgården eller på balkongen under natten.
 • Star Trading Solcells-pollare 481-40 Filipp

  Star Trading Solcells-pollare 481-40 Filipp
  Solcells-pollare 481-40 Filippa Star TradingGrafitgrå pollare 50 cm hög för utomhusbruk. Ger gångljus som lyser upp med 10 Lumen under natten.Mycket smidig då den sköter sig helt automatiskt via
 • Star Trading Upphäng E27 för utomhusbruk 5m IP44

  Star Trading Upphäng E27 för utomhusbruk 5m IP44
  Sladdställ / upphäng från Star Trading för utomhusbruk. IP44-klassad sladd på 5 meter med E27-sockel. Kan användas med en ljuskälla på max 25W. Tänk på att tätningen vid sockeln ska sitta tätt om ljuskällan så att ingen fukt kommer in.
 • Star Trading Solcells-pollare 3-p Flame Mini

  Star Trading Solcells-pollare 3-p Flame Mini
  3-pack med mini LED-facklor med en dansande gul låga. Fina att placera ihop med blommor i din trädgård eller på en balkong
 • Star Trading 480-85 3-p Roma

  Star Trading 480-85 3-p Roma
  480-85 3-p Roma Star TradingSet om 3 st 6 cm glaskula på svart pinne som är fina att dekorera med i trädgården eller i blomkrukor utomhus. De lyser upp med ett varmvitt sken under mörkrets timmar
 • Star Trading Solcellslampa Solia 3 olika styrkelägen

  Star Trading Solcellslampa Solia 3 olika styrkelägen
  Star Trading Solcellslampa Solia 3 olika styrkelägen. En solcells-bordslampa med tre olika ljusstyrkor. 10/50/200 lumen. OBS sätt först på brytaren som är under lampskärmen, sedan styr du ljusstyrkan på Lumen med den hängande brytaren.
 • Celsius solcellsbelysning (Silver)

  Celsius solcellsbelysning (Silver)
  Celsius är en smart termometer som laddas upp av solenergi och lyser med ett varmvitt ljus under kvällen. Den är tillverkad av metall och är försedd med både Celsius- och Fahrenheitskala. Temperaturen levereras med ett smidigt spett som gör det enkelt att fästa den i marken och gör att den står stabilt på sin plats i alla väder. Ljuset sprids nedåt över termometern.1st uppladdningsbart AAA-batteri ingår.Lyser i ca 6 timmar. 
 • Firework solar solcell (multi) (Svart)

  Firework solar solcell (multi) (Svart)
  Firework är en vacker serie med solcellsbelysning som gör det enkelt att skapa en härlig och inbjudande stämning i trädgården. Denna varianten består av ett svart metallspjut med fyrverkeriliknande multifärgade dewdrop-slingor upptill. Armaturen laddas upp av solen under dagen och ger ett färgsprakande ljus under kvällen och natten när det mörknat. Det praktiska spjutet gör det enkelt att fästa belysningen i marken och gör att den står stabilt i alla väder. Levereras med RGB (Röd-Grön-Blå) färg i lamporna.1st uppladdningsbart batteri ingår.Lyser i ca 6 timmar.
 • Star Trading Solcells-ljusslinga Smoky

  Star Trading Solcells-ljusslinga Smoky
  En solcellsdriven ljusslinga med 10 fina rökfärgade höljen som har ett inre hölje i opal som lyser med ett varmt vitt sken. Den separata panel gör att det går att placera slingan i skuggan och panelen på ett soligt ställe. Kabellängd 200cm.
 • Firework solar hängande (Svart)

  Firework solar hängande (Svart)
  Firework är en vacker serie med solcellsbelysning som gör det enkelt att skapa en härlig och inbjudande stämning i trädgården. Denna varianten består av en hängande dekoration med fyrverkeriliknande dewdrop-slingor nedtill - Perfekt dekoration att hänga på altanen, vid verandan eller i träden. Armaturen laddas upp av solen under dagen och ger ett varmvitt, mjukt och behagligt ljus under kvällen och natten när det mörknat. Levereras med en PVC-kabel.1st uppladdningsbart batteri ingår.Lyser i ca 6 timmar.
 • Star Trading PAR38 LED-spot 15W/2700 1100 lm IP65. 356-97

  Star Trading PAR38 LED-spot 15W/2700 1100 lm IP65. 356-97
  Star Trading PAR38 LED-spot 15W/2700 1100 lm IP65. En tät PAR38 LEDlampa som är perfekt ha utomhus
 • Star Trading Utomhusdekoration LED-slingor Ø 375mm Trassel

  Star Trading Utomhusdekoration LED-slingor Ø 375mm Trassel
  Star Trading Utomhusdekoration LED-slingor Ø 375mm Trassel. En mycket dekorativ silverfärgad version av Trasselbollen som är avsedd för både inom- och utomhusbruk. Inuti dekorationsbollen finns en LED-ljusslinga som avger ett mysigt varmvitt sken. Denna artikel är designad av Charlotte Falck.
 • Star trading Solcells-pollare Mervia Svart 40lm. 480-82

  Star trading Solcells-pollare Mervia Svart 40lm. 480-82
  Star trading Solcells-pollare Porto Svart 40lm. 480-82. En enkel och smidig pollare som lyser med 40 lumen » Montering
 • Star Trading NEOLED ljusslang rulle 30 meter Daylight

  Star Trading NEOLED ljusslang rulle 30 meter Daylight
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Startkabel ingår. Dessa ljusslangar på rulle är avsedda för fasta montage. Kan kopplas ihop till max 40m/320W av behörig elektriker.
 • System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28

  System LED startkabel start 1,8m. 230V. SVART. 465-28
  230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Star Trading / System LED kabel extra 5m vit 466-26

  Star Trading / System LED kabel extra 5m vit 466-26
  Extra förlängningskabel att koppla till ljusslingor och/eller startkabeln.
 • System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit. Svart kabel 465-06-3

  System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit. Svart kabel 465-06-3
  Ljusslinga i LED. 3m extra utan startkabel.
 • Nippon Solcell 2-pack (Svart)

  Nippon Solcell 2-pack (Svart)
  Nippon är en stilren, svart solcellsbelysning som drivs av solenergi och ger ett mysigt och inbjudande ljus i trädgården. Den levereras med ett spett som gör att den dels är lätt att fästa i marken, men också att den sitter stadigt i både väder och vind. Nippon ger möjligheten att på ett smidigt vis dekorera trädgård och gångstigar. Levereras i 2-pack.2st laddningsbara AA-batterier ingår.Lyser i ca 8 timmar.
 • Star Trading NEOLED ljusslang Daylight 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Daylight 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Napoli solcellspollare 36cm (Koppar)

  Napoli solcellspollare 36cm (Koppar)
  Napoli är en dekorativ solcellsbelysning i rostfritt stål som blir en vacker detalj i trädgården eller vide entrén. Belysningen drivs av solenergi och avger ett varmvitt sken på kvällen när det mörknar. Napoli levereras med ett praktiskt spett som gör att den är enkel att fästa i marken och står stabilt i väder och vind. 2st uppladdningsbara batterier ingår. 
 • Star Trading Ljusslinga Serie LED Golden Warm White. 3,5m

  Star Trading Ljusslinga Serie LED Golden Warm White. 3,5m
  En ljusslinga med 180 LED som ger ett vackert gyllene ljussken. Ljusslingan är ca 3,5 meter lång och har 2cm mellan dioderna. Perfekt för din trädgård.
 • Star Trading 480-10 Glow

  Star Trading 480-10 Glow
  Solcells-ljusslinga 480-10 Glow från Star TradingDekorativ ljusslingaGlow är en fin ljusslinga att dekorera med till vardags och fest.LED-ljusGlow 480-10 är en transparent ljusslinga som drivs av s
 • Roma solcellsspjut (Amber)

  Roma solcellsspjut (Amber)
  Roma är en dekorativ solcellsbelysning som har en rund, krackelerad skärm i amberfärgat glas. Den är en fin dekoration att placera vid entrén, i trädgården eller längs gångstigar. Roma drivs av solljus och ger ett varmt och inbjudande ljus i trädgården när det mörknar. Den levereras även med ett spett som ger möjligheten att fästa lampan i marken, samtidigt som den står stadigt i både väder och vind. 1st laddningsbart AAA-batterier ingår. Lyser i ca 8 timmar.
 • Star Trading Gardenlight Golvampa Rund E27 IP65

  Star Trading Gardenlight Golvampa Rund E27 IP65
  Star Trading Gardenlight Golvampa Rund E27 (max 23W) IP65. En golvlampa som är avsedd att användas på uteplatsen, altanen eller balkongen. Du förändrar ljusskenet genom att välja en ljuskälla som ger det ljus du önskar. E27 sockel max 40W.
 • Star Trading Small Hooky Ljusslinga 16 varmvita LED

  Star Trading Small Hooky Ljusslinga 16 varmvita LED
  Partyljusslinga med 16 opalfärgade LED-lampor som ger ett behagligt och mysigt sken. Lamporna är placerade med 30 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Drivs via med följande 230 V-nätadapter. Total effekt: 0,72 W. Längd slinga: 4,5 m. Längd strömkabel: 5 m.
 • Star Trading Solcellspinne Glory

  Star Trading Solcellspinne Glory
  GLORY är ett dekorativt solcellsdrivet gångljus från Star Trading. Denna solcellspinne med jordspett / markspett kan enkelt placeras i trädgården som en snygg dekoration med fint sken. Passar bra i entrén, trädgården eller kanske längs uppfarten eller en gång. Dew drop ljusslinga inuti med varmvitt sken. Med skymningsrelä. IP44 klassad. 1 st uppladdningsbart batteri ingår. » Guide
 • Star Trading Twilights multicolor LED fyrkantig

  Star Trading Twilights multicolor LED fyrkantig
  Star Trading Twilights multicolor LED utomhusdekoration fyrkantig. Den mycket populära och fina serien Twilight som är fin såväl utom-och inomhus är en produkt med fjärrkontroll. Du väljer skiftande färger eller ett fast ljus på en färg. De uppladdningsbara batterierna och transformatorn följer givetvis med. För att ladda batterierna använder man transformatorn och när batterierna är fulladdade lyser produkten i upp till 8 timmar.
 • Star Trading DURA Batteridriven ljusnät 80 LED

  Star Trading DURA Batteridriven ljusnät 80 LED
  DURA String Light från Star Trading är en utmärkt serie produkter med batteribox och med lång batteritid på upp till 60 dagar. Detta ljusnät med 80 LED är för både inom- och utomhusbruk. Produkten kräver 3 st AA batterier och för optimal batteritid har slingan en repeterande timerfunktion som gör att den lyser i 6 timmar och därefter är den avstängd i 18 timmar. En lättplacerad slinga i hela trädgården för ett stämningsfullt ljus.
 • Star Trading Solcellslykta Catania. 19X28cm

  Star Trading Solcellslykta Catania. 19X28cm
  En fin Lykta i både trä och metall som laddar upp sina batterier av solen under dagen och lyser med 20 Lumen när det blir mörkt.
 • Star Trading slinga Connecta 10xE27 230V 735cm

  Star Trading slinga Connecta 10xE27 230V 735cm
  Kopplingsbar ljusslinga för glödlampor, halogenlampor eller LED. Denna slinga har 10 x E27 socklar och är 735 cm lång (75 cm mellan lampor). Slingan kan kopplas ihop flera stycken för en lång ljusslinga - kräver startkabel. Glöm inte att köpa startkabel , artikelnummer 484-28 . Ljuskällor ingår ej. Slingorna är avsedda för såväl inomhus som utomhus tack vare IP44-klassningen. Denna ljusslinga är avsedd för ljuskällor på max 15W. Man kan max koppla 13 st ljusslingor med samma startkabel.
 • Star Trading Multi color Ljusslang Flat NeonLED

  Star Trading Multi color Ljusslang Flat NeonLED
  En flexibel, platt neon ljusslang för dekoration som passar för både inom- och utomhus. Slangen är 3m lång, vit och har 288 flerfärgade LED-ljuskällor.
 • Roma solcellspollare (Silver)

  Roma solcellspollare (Silver)
  Roma är en dekorativ solcellsbelysning som har en rund, krackelerad skärm i glas. Den är en fin dekoration att placera vid entrén, i trädgården eller längs gångstigar. Roma drivs av solljus och ger ett kallvitt och inbjudande ljus i trädgården när det mörknar. Den levereras även med ett spett som ger möjligheten att fästa lampan i marken, samtidigt som den står stadigt i både väder och vind. 1st laddningsbart AA-batterier ingår. Lyser i ca 8 timmar.
 • System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel

  System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel
  System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit med vit kabel säljs utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Display Solcell Zadar 6-pack (Silver)

  Display Solcell Zadar 6-pack (Silver)
  Display Zadar är en solcellsbelysning som blir en fin dekoration att placera vid entrén, längs stigen eller där det behövs ett extra ljus i trädgården. Lampan laddas från solens ljus under dagen och avger ett varmvitt och behagligt ljus under kvällen. Display Zadar levereras med ett praktiskt spett som gör den enkel att fästa och bidrar till att den sitter på plats trots väder och vind. Levereras i ett 6-pack. 1st AA-laddningsbart batteri ingår (per lampa).
 • Star Trading Solcells-vägglykta Venice. 479-98

  Star Trading Solcells-vägglykta Venice. 479-98
  Väggbelysning från Star Trading som lyser med 65 lumen i 40 sekunder under mörker med hjälp av en rörelsesensor och har en räckvidd på 6 meter. En fin solcellsbelysningen att ha på fasaden eller vid entrén. Drivs av solenergi som laddar upp laddbara AA-batterier. » Ladda ner pdf
 • Star Trading PAR38 LED-spot 15W/4000 1150 lm IP65

  Star Trading PAR38 LED-spot 15W/4000 1150 lm IP65
  Star Trading PAR38 LED-spot 15W/4000 1150 lm IP65. En tät PAR38 LEDlampa som är perfekt ha utomhus
 • Star Trading Tillbehör ljusslang x-koppling extra

  Star Trading Tillbehör ljusslang x-koppling extra
  Tillbehör till ljusslang/ropelight, x-koppling.
 • System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit med vit kabel

  System LED ljusslinga extra 50 ljus 5m varmvit med vit kabel
  Ljusslinga i LED. 5m extra utan startkabel.
 • System LED gardin extra 102 ljus 1x2m blå

  System LED gardin extra 102 ljus 1x2m blå
  Gardin i LED. Gardin med 102 ljus. Svart kabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Star Trading NEOLED ljusslang Grön 6 meter

  Star Trading NEOLED ljusslang Grön 6 meter
  LED ljusslang / ropelight från Star Trading. Ljuset riktar sig ut från sidorna på ljusslangen, över- och undersidan är platta och lyser inte. Ljusslangen är IP44-klassad och kan vara inhomhus och utomhus. Går ej att kapa eller koppla. Startkabel ingår.
 • Star Trading Gardenlight Golvlampa E27 IP65

  Star Trading Gardenlight Golvlampa E27 IP65
  Star Trading Gardenlight Golvlampa E27 (max 23W) IP65. Här kommer en golvlampa från Star Trading som är avsedd att användas på uteplatsen, balkongen eller altanen. Testa dig fram med olika typer av ljuskällor för att få det typ av ljus du önskar. Välj en ljuskälla med E27 sockel och på max 23W. Du kan använd globen med eller utan metallstativet.
 • Star Trading LED ROPELIGHT FLEX 6m Varmvit

  Star Trading LED ROPELIGHT FLEX 6m Varmvit
  6 meter flexibel 12,5mm ljusslang från Star Trading. Startkabel ingår. Denna ljusslang är ej kopplingsbar.
 • System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit vit kabel

  System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit vit kabel
  System LED nät extra 192 ljus 3x3m varmvit med vit kabel säljs utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V.
 • LED clip extra 10p

  LED clip extra 10p
  Clip för System LED ljusslang. Säljs i 10-pack
 • System LED nät extra 192 ljus 3x3m. Varmvit

  System LED nät extra 192 ljus 3x3m. Varmvit
  Nätslinga i LED. Nät med 192 ljus i. 3x3m. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Fride Solcell 3-pack (Svart)

  Fride Solcell 3-pack (Svart)
  Fride är en klassisk och stilren solcellsbelysning som gör det enkelt att dekorera trädgården, gångstigar eller entrén - helt utan strömtillförsel. Den drivs av solen och avger ett varmvitt och behagligt ljus när mörkret faller. Fride levereras med ett praktiskt spett som gör det enkelt att fästa belysningen i marken, samt att den står stabilt i både väder och vind.Levereras i 3-pack.3st laddningsbara AA-batterier ingår.Lyser i ca 6 timmar.
 • Star Trading Twilights utomhusdekoration 25 cm

  Star Trading Twilights utomhusdekoration 25 cm
  Cool lysande utomhusdekoration från Star Trading. Fungerar fint även inomhus. Denna lampa har fjärrkontroll där man kan ställa in färg, ljusstyrka och om den ska växla färg eller inte. Välj mellan skiftande färger eller fast ljus - vitt, gult, grönt, ljusblått, blått, lila eller rött. Uppladdningsbara batterier och transformator medföljer, batterierna laddas med transformatorn. När batterierna laddats fullt lyser den i upp till 8 timmar.
 • Star Trading Ljusslinga Circus 10 Frostade LEDlampor

  Star Trading Ljusslinga Circus 10 Frostade LEDlampor
  Star Trading Ljusslinga Circus 10 Frostade LEDlampor. En partyljusslinga från Star Trading med frostade höljen och 10 LED-ljuskällor med filament. En fin ljusslinga att inreda med till vardags eller fest. Ger ett vackert sken i mörkret.
 • Star Trading Lampskärm Gardenlight, MALLORCA

  Star Trading Lampskärm Gardenlight, MALLORCA
  En vit och rund lampskärm i PE material för utomhusbruk. 28 cm i diameter. Mixa och matcha med våra utomhusupphäng och ljuskällor. Passar lämpligast till E27 sockel.
 • Star Trading Ljusslinga Big Circus Filament

  Star Trading Ljusslinga Big Circus Filament
  Star Trading Ljusslinga Big Circus Filament. En snygg partyslinga med filament ledlampor som fungerar såväl för dekoration till vardags och fest. Skapar ett härligt ljussken i mörkret.
 • Star Trading Lampskärm Linde, beige Ø 18cm. 092-09

  Star Trading Lampskärm Linde, beige Ø 18cm. 092-09
  Star Trading Lampskärm Linde, beige Ø 18cm. 092-09. En Grå Beige och 18 cm hög lampskärm i rotting för utomhusbruk. Du kan enkelt mixa och matcha med våra utomhusupphäng, ljuskällor och Diner blockljus.
 • Albaleaf solcell spjut (Vit)

  Albaleaf solcell spjut (Vit)
  Albaleaf är en dekoration solcellsbelysning i vit metall som har ett utskuret bladmönster i skärmen, vilket bidrar till en spännande ljusspridning. Lampan laddas upp under dagen av solens strålar och avger ett varmvitt ljus när mörkret faller. Belysningen går att använda på två olika sätt, antingen som bordslykta, eller med det medföljande spjutet i antingen 75cm eller 90cm höjd. 1st uppladdningsbart batteri ingår. Lyser i ca 8 timmar. 
 • Star Trading Upphäng E27 för utomhusbruk 2,5m IP44. Vit

  Star Trading Upphäng E27 för utomhusbruk 2,5m IP44. Vit
  Star Trading Upphäng E27 för utomhusbruk 2,5m IP44. Vit. Detta sladdställ är gjort för utomhusbruk. Det är en 5 meter vit gummikabel. Du kombinerar själv med en snygg ljuskälla. För E27 sockel. Max 25W
 • Star Trading Vit START-kabel kopplingsbara slingor, 230V. 5m 418-21

  Star Trading Vit START-kabel kopplingsbara slingor, 230V. 5m 418-21
  Vit Startkabel till Connecta partyslinga från Star Trading. Kabeln är vit och 500 cm lång. Avsedd för både inom- som utomhusbruk.