Näve utebelysning

Populärt inom Näve utebelysning

 • En kulört lykta - LED-solcellslampan Lilja lila

  En kulört lykta - LED-solcellslampan Lilja lila
  LED-solcellslampan Lilja skapar äkta feststämning En drömlik dekorationsaccessoar för uterummet, det är solcellslampan Lilja med LED: Oavsett om den hänger från trädets grenar, om den står på terrassbordet eller om den dekorerar murkrönet förtrollar Lilja med mjukt, atmosfäriskt ljus i trädgården. På dagarna laddar solpanelen på lampans ovansida batteriet, så att Lilja kan lysa starkt om natten på ett miljövänligt och billigt sätt. - inkl. 4 x LED - inkl. ack. 1 x AA 600 mAh Ni-Mh 1,2 V Energiklass: A+
 • Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett

  Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett
  Markspettslampa Aideen med solar- och LED-teknik LED-solarlampan Aideen utmärks framför allt av dess dekorativa utseende. Den sörjer med formen som liknar en flamma och ljuskällan, som utseendemässigt påminner om ett värmeljus, för harmoniska accenter i utomhusområdet. Aideen kan tack vare markspettet utan problem placeras överallt i trädgården och tack vare den inbyggda solpanelen krävs ingen elanslutning. På så sätt fungerar solarlampan som dekorationselement på terrassen eller som diskret orienteringsbelysning i närheten av stigar. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Hjärta i metall

  LED-solcellslampa Hjärta i metall
  Dekorativ LED-solcellslampa Hjärta med ljus LED-solcellslampan Hjärta är en dekorativ prydnad på terrassen eller vid ytterdörren. Hjärtat med en oregelbunden form består av metall och har en brun-kopparfärgad yta. Det utgör ramen runt imitationen av ett levande ljus i botten av lampan som är utrustad med en LED-ljuskälla och vid mörkrets inbrott börjar att flimra, tack vare den integrerade skymningssensorn. Med hjälp av den amorfa solpanelen på lampan och det integrerade batteriet (1 x AA NiMH 1,2 v 300 mAh) kan solcellslampan placeras överallt, helt autonomt. Är batteriet fulladdat är lystiden 6 till 8 timmar.
 • LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation

  LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation
  Solcellslampa Oriental med imitation av ett levande ljus i metallstommen Den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Oriental sprider en något orientalisk känsla. Den är tillverkad av metall som har en vacker brun och kopparfärg. I botten av detta metallelement sitter en imitation av ett levande ljus med lysdioder som liknar den äkta varan på pricken. Eftersom lampan är utrustad med en amorf solpanel och ett batteri (1 x AA NiMH 1,2 V 300 mAh), förses ljusets lysdioder med energi och börjar med hjälp av skymningssensorn att flimra vid mörkrets inbrott. Lystid upp till 8 timmar.

Fler tips på Näve utebelysning

 • LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv

  LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv
 • Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack
  LED-solcellslampa Ronda med markspett i set Dessa tre markspettslampor kan placeras i alla lösa underlag för att skapa lysande accenter utomhus. Den runda ramen består av metall, skärmen samt markspettet av plast. Varje lampan är utrustad med en solpanel och ett batteri NiMH AAA 1,2 V/500 mAh samt en strömbrytare och en skymningssensor. Är batteriet fulladdat, ger markspettslamporna effektfull dekorationsbelysning i upp till 8 timmar, var de än placeras.
 • Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack
 • LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 38 cm, natur

  LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 38 cm, natur
  Dekorativ LED-sollyktkorg av bambu med LED-ljus Denna vackra sollykta kan användas var som helst utanför för dekoration och för ytterligare atmosfärisk belysning. Du kan ställa in eller, eftersom den är utrustad med en jutkabel, också z. B. hängas på en trädgren. Kroppen består av korgliknande vävd bambu, i mitten finns ett vitt ljus med en LED-ljuskälla som avger särskilt varmt vitt ljus. Ljus från LED lyser också, vilket ser väldigt autentiskt ut. När batteriet är fulladdat räcker det i cirka sex till åtta timmar.
 • LED-dekorsolcellslampa Buddha

  LED-dekorsolcellslampa Buddha
 • LED-solcellslampa Fackel markspett, 2-pack 3-i-1

  LED-solcellslampa Fackel markspett, 2-pack 3-i-1
  LED-solcellslampa Fackel - 3 möjligheter för dekorativt ljus Den svarta trädgårdslampan är utrustad med en solcellspanel som laddas med solljus under dagtid och som under kvällstid med fulladdat batteri kan få facklan att lysa i upp till åtta timmar. Detta kan göras mellan tre olika alternativ: Med markspett för placering i marken, som en liten bordslampa för t.ex. terrassen eller balkongen eller som en hängande dekoration, t.ex. för placering i träd eller buskar.
 • Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack
 • LED-solcellslykta 3180922

  LED-solcellslykta 3180922
  Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa 4132822 i 3-pack

  LED-solcellslampa 4132822 i 3-pack
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack
 • LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik

  LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik
  Med flameffekt - LED-solspiklampa Leif Tillbringa mysiga kvällar på terrassen och skapa den perfekta atmosfären för den - Leif LED-solcellslampa är perfekt för detta. Ditt ljus representeras med en orange flammaeffekt, som imiterar flimrande av en riktig flamma bedrägligt verklig. Som dekorativ lampa kan Leif enkelt placeras i trädgården med markspetsen - antingen som ett orienteringsljus för stigar eller bara som ett dekorativt element nära terrassen. Tack vare kapslingsklass IP65 och metallramen får du också ett mycket robust och väderbeständigt solcellslampa. Tack vare den integrerade dagsljussensorn avger den bara ljus när det verkligen behövs. Bränntiden är cirka sex till åtta timmar. Energiklass: A+
 • LED-solcellsfackla 5261616 med markspett, 3-pack

  LED-solcellsfackla 5261616 med markspett, 3-pack
 • LED-solcellslampa 4129502 i 2-pack

  LED-solcellslampa 4129502 i 2-pack
 • LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 29 cm, brun

  LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 29 cm, brun
 • LED-solcellsgolvlampa Menorca, färgväxel, IP44

  LED-solcellsgolvlampa Menorca, färgväxel, IP44
  LED-solcellslampa Menorca för terrassen med färgväxel Denna LED-golvlampa Menorca är en riktig allrounder tack vare den senaste tekniken. Lampan är försedd med ett batteri. Tack vare den integrerade solpanelen kan den laddas med solljus under dagtid. Om inte vädret inte är rätt eller lampan har placerats inomhus, kan batteriet laddas upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. De långlivade LED-lamporna kan lätt ställas in från soffan i olika färger med hjälp av fjärrkontrollen. Dessutom är det inte bara möjligt att byta färg, utan ljusstyrkan kan också ställas in i tre steg. Tack vare IP44 kan lampan ställas utomhus utan betänkligheter.
 • LED-inomhustaklampa med solceller, 2-pack

  LED-inomhustaklampa med solceller, 2-pack
  LED-takränna med solmodul i praktisk uppsättning 2 Denna LED-takränna kommer i en uppsättning av 2 och presenterar sig med en enkel design i klassiskt vitt. Den innehåller energieffektiva lysdioder som är permanent installerade i en modul och försörjs med el via en solpanel. Armaturen kan enkelt fästas i valvrännan och är väl skyddad mot vädret tack vare IP44- isoleringsklass . Li-Ion-batteriet med 1200 mAh har en batteritid på cirka 6-8 timmar när det är fulladdat. Rännljuset kan också slås på och av med en liten skjutreglage.
 • LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 38 cm, brun

  LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 38 cm, brun
  Dekorativ LED-sollyktkorg av bambu med LED-ljus Denna vackra sollykta kan användas var som helst utanför för dekoration och för ytterligare atmosfärisk belysning. Du kan ställa in eller, eftersom den är utrustad med en jutkabel, också z. B. hängas på en trädgren. Kroppen består av korgliknande vävd bambu, i mitten finns ett vitt ljus med en LED-ljuskälla som avger särskilt varmt vitt ljus. Ljus från LED lyser också, vilket ser väldigt autentiskt ut. När batteriet är fulladdat räcker det i cirka sex till åtta timmar.
 • LED-dekorbelysning Blad, soldriven

  LED-dekorbelysning Blad, soldriven
  Kopparfärgad LED-dekorbelysning Blad, soldriven Mysig belysning för en trevlig kväll på terrassen eller balkongen helt gratis – med den soldrivna LED-dekorbelysningen Blad är det inget problem. Lampan är utrustad med en stor bygel och är bärbar, men kan även hängas upp. Ljuset från den varmvita LED-ljuskällan avges mjukt genom ett vackert hålmönster i form av blad runt hela lampan. Dekorationsbelysningen har en strömbrytare under lampan samt en skymningssensor, så att den tänds automatiskt vid mörkrets inbrott, förutsatt lampan är påslagen.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 4180702 färgad 10-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 4180702 färgad 10-pack
 • LED-solcellslampa Mond

  LED-solcellslampa Mond
  Dekorativ solcellslampa Mond med varmvita LED-lampor och eldsflamma-effekt Den förskönar varje trädgård och alla utomhusanläggningar - den lekfulla LED-solcellslampan Mond. Som namnet antyder sitter en halvmåne med ett litet ansikte på en markspett och har en skyddande, orangefärgad kula som innehåller moderna och energieffektiva LED-lampor. De förses med elektricitet genom solcellspanelen och den lilla eldsflamman på kvällstid ger ett trevligt, varmvitt ljus. Månen är av galvaniserad metall, kulan med LED-lamporna är av glas. Dessutom kan trädgårdslampan aktiveras och släckas igen med hjälp av en liten skjutomkopplare.
 • LED-solcellsbordslampa Outdoor, 3-pack

  LED-solcellsbordslampa Outdoor, 3-pack
 • Soldriven LED-markspettslampa 4125804, 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa 4125804, 6-pack
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa
  LED-utomhusvägglampa Jaro med inställbar ljuspanel och sensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro har en ljuspanel som kan lutas uppåt och nedåt. Ljusets inriktning, vare sig den är riktad rakt upp eller mer nedåt, kan därför anpassas individuellt. De integrerade LED-lamporna strålar här med ett universalvitt ljus, och tack vare sensorn kommer de alltid att tändas så snart en rörelse registreras. Med en räckvidd på 2-12 meter och en registreringsvinkel på 360 grader är LED-utomhusvägglampan Jaro avsedd för infarter till bostäder eller andra områden där man ofta är, t.ex. garaget. Energiklass: A+
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor
  Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Jaro, 2 lampor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro, med sina två LED-paneler, ger alltid ljus när det behövs, i till exempel ingångar eller frekventa utomhusområden. Tack vare den integrerade rörelsesensorn kommer de varmvita LED-lamporna att tändas så snart de registrerar en rörelse. Sensorns räckvidd är 2-12 meter med en registreringsvinkel på 360°. Dessutom kan båda LED-panelerna vridas uppåt eller nedåt individuellt, vilket möjliggör en optimal och individuell ljusriktning. Energiklass: A+
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack
 • Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack
 • LED-solcellslampa Fackel med markspett, 3-i-1, grå

  LED-solcellslampa Fackel med markspett, 3-i-1, grå
  En lampa, tre varianter: LED-solcellslampa Fackel med USB-anslutning Den moderna trädgårdslampans karaktärsdrag är dess mångsidighet. Som en solcellslampa med ett lämpligt markspett kan den förankras i marken med en handvändning och fungera som ett litet dekorativt ljus, eller orienteringsljus i mörkret. Detta kan göras med ett långt eller kort markspett, beroende på vad som krävs. Den imponerande eldsflamma-effekten från de integrerade LED-lamprona skapar en fantastisk atmosfär i trädgården. Men inte bara som en markspettslampa, utan även som en liten bordslampa kan solcellsfacklan användas. Det är möjligt med det lilla fotstativet. LED-solcellslampan Fackel har dessutom en USB-anslutning med medföljande kablar och en praktisk tändning och släckning.
 • Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859

  Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859
 • Dekorativ soldriven LED-lykta 6108347, markspett

  Dekorativ soldriven LED-lykta 6108347, markspett