Lampkultur » Utebelysning

Märken på utebelysning:

Kaemingk utebelysning

Populärt inom Kaemingk utebelysning

 • Trädgård strålkastare med spett 'Kerst projector LED' Moderna svart/polyester LED inkluderat

 • LED-utomhusvägglampa Najee med soldrift

  Vägglampa Najee för utomhusbruk: soldrivet LED-ljus för alla fasader Tack vare soldriften behöver LED-utomhusvägglampan Najee inga krångliga sladdar, utan sörjer med några få handtag för tillförlitligt ljus. Den kan monteras på fasaden efter behag och belyser tack vare kraftfullt LED-ljus både husnummer och brevlådor men även terrassen eller kolonistugan. Stommen i rostfritt stål är på grund av sina robusta egenskaper idealisk för utomhusbruk och trotsar alla väderlek. Vägglampan Najees design är medvetet klassisk. Från väggfästet sträcker sig två stänger horisontalt och skiftar efter några centimeter riktningen i en 90 graders vinkel. På så sätt skapas en form som påminner om tidlösa lampskärmar och därmed en solarvägglampa som bara med sitt utseende sörjer för en behaglig känsla lik den man får när man slappnar av i vardagsrummet.
 • Vit LED-solarlampa Kina-lykta

  En känsla av Asien i trädgården: LED-solarlampan Kina-lykta Den belyser tomten på ett tillförlitligt sätt och är ett varmt blickfång för alla gäster och förbipasserande. Solarlampan Kina-lyktan anknyter medvetet till Asiens charm och har en enkel form lik en lykta i vitt. Det som vid första blicken påminner om det ömtåliga pappret från klassiska lyktor är i verkligheten en stabil stomme som uppfyller alla krav för utomhusbruk. Under dagen omvandlas solljus till energi med hjälp av en osynlig solpanel. Denna sörjer för att LED-solarlampa Kina-lykta belyser omgivningen på ett behagligt sätt. Ljuset är varmvitt och framhäver på så sätt en lugn atmosfär i små privata trädgårdar med asiatisk design.
 • Rund LED-lykta med linnestruktur – soldriven

  LED-lykta: soldriven och tack vare linnestruktur ett blickfång Som LED-lykta för utomhusbruk trotsar den alla värdelek och gör med sin synliga linnestruktur ändå ett nätt intryck. Denna kombination av två ting som inte alls verkar passar ihop utgör LED-lyktans speciella charm. Den har en rund form, en behaglig beige färg och rymmer nästan osynliga solpaneler. Det är faktiskt fråga om amorfa solpaneler, som är effektivare än klassiska kristallina solpaneler. Denna förbättrade effektiviteten gör det möjligt att solpanelerna är extremt tunna och nästan osynliga. De konverterar UV-ljus till energi, vilken driver LED-lyktan. Flera tofsar på nedre kanten matchar den graciösa, asiatiska grundformen. Detta kompletterar den mjuka helhetsbilden.

Fler tips på Kaemingk utebelysning

 • Kantig solarlykta med linnestruktur

  Den är edgy: soldrivna LED-lyktan för utomhusbruk Hela utseendet ska inte vara för lekfull och en indirekt belysning av balkongen eller terrassen är också viktig: allt detta klarar LED-lykta i beige utan problem Den har en tilltalande linnestruktur, men är medvetet kantig i formen. På den nedre kanten fästades tofsar, som rör sig fritt. På så sätt skapas ett enhetligt utseende, som kompletterar både terrassen i rustik landstil och minimalistiska balkonger. LED-lyktan behöver ingen ledning, eftersom den är soldriven. De amorfa solpanelerna sparar effektivt dagsljuset och möjliggör en varm belysning i närmaste omgivningen på kvällen. På så sätt möjliggörs trevliga kvällar i bra sällskap i lyktans varma sken.