Lampkultur » Utebelysning

Märken på utebelysning:

Kaemingk utebelysning

 • Soldriven LED-markspettslampa Siljana

  Praktisk markspettslampa Siljana: LED-ljus baserat på solljus Under dagen sörjer UV-ljuset som energikälla för att den soldrivna accentbelysningen börjar att lysa vid skymningen. Lampan Siljana blir på så sätt till ett miljövänligt blickfång. Det är förgäves att leta efter en sladd, eftersom LED-lampan behöver ingen sådan. På grund av detta faktum och kombinationen med ett stabilt markspett kan lampan flexibelt integreras i helhetsbilden var den än placeras på tomten. Eftersom den inte behöver mycket plats, slippar man problemet med stora lampor som får en mindre yta att verka ännu mindre. Tack vare den diskreta metallytan och det runda lamphuvudet är markspettslampan Siljana en ljus ljuskälla – även i små trädgårdar.
 • Trädgård strålkastare med spett 'Kerst projector LED' Moderna svart/polyester LED inkluderat

 • LED-utomhusvägglampa Najee med soldrift

  Vägglampa Najee för utomhusbruk: soldrivet LED-ljus för alla fasader Tack vare soldriften behöver LED-utomhusvägglampan Najee inga krångliga sladdar, utan sörjer med några få handtag för tillförlitligt ljus. Den kan monteras på fasaden efter behag och belyser tack vare kraftfullt LED-ljus både husnummer och brevlådor men även terrassen eller kolonistugan. Stommen i rostfritt stål är på grund av sina robusta egenskaper idealisk för utomhusbruk och trotsar alla väderlek. Vägglampan Najees design är medvetet klassisk. Från väggfästet sträcker sig två stänger horisontalt och skiftar efter några centimeter riktningen i en 90 graders vinkel. På så sätt skapas en form som påminner om tidlösa lampskärmar och därmed en solarvägglampa som bara med sitt utseende sörjer för en behaglig känsla lik den man får när man slappnar av i vardagsrummet.
 • Solarlampa LED-lykta med linnestruktur

  Tidlös LED-lykta med amorfa solpaneler Stommen har en detaljerad linnestruktur och gör ett graciöst och tidlöst intryck. LED-lyktan är dock allt annat än ömtålig, tvärtom så är den avsedd för utomhusbruk. Följaktligen är stommen mycket robust. Amorfa solpaneler integrerades diskret i lyktans utseende. Till skillnad från klassiska, kristallina solpaneler absorberbar denna betydligt mer UV-ljus under dagen. LED-lyktans energiförsörjning är därmed ytterst miljövänlig. På grund av dessa egenskaper är lyktan idealisk för tomter och trädgårdar samt terrasser som ska belysas indirekt. Ett speciellt blickfång på lampskärmen är de fina tofsarna på stommens nedre kant. I en lätt bris börjar dessa att röra sig och kompletterar den graciösa helhetsbilden.
 • Rund LED-lykta med linnestruktur – soldriven

  LED-lykta: soldriven och tack vare linnestruktur ett blickfång Som LED-lykta för utomhusbruk trotsar den alla värdelek och gör med sin synliga linnestruktur ändå ett nätt intryck. Denna kombination av två ting som inte alls verkar passar ihop utgör LED-lyktans speciella charm. Den har en rund form, en behaglig beige färg och rymmer nästan osynliga solpaneler. Det är faktiskt fråga om amorfa solpaneler, som är effektivare än klassiska kristallina solpaneler. Denna förbättrade effektiviteten gör det möjligt att solpanelerna är extremt tunna och nästan osynliga. De konverterar UV-ljus till energi, vilken driver LED-lyktan. Flera tofsar på nedre kanten matchar den graciösa, asiatiska grundformen. Detta kompletterar den mjuka helhetsbilden.
 • Kantig solarlykta med linnestruktur

  Den är edgy: soldrivna LED-lyktan för utomhusbruk Hela utseendet ska inte vara för lekfull och en indirekt belysning av balkongen eller terrassen är också viktig: allt detta klarar LED-lykta i beige utan problem Den har en tilltalande linnestruktur, men är medvetet kantig i formen. På den nedre kanten fästades tofsar, som rör sig fritt. På så sätt skapas ett enhetligt utseende, som kompletterar både terrassen i rustik landstil och minimalistiska balkonger. LED-lyktan behöver ingen ledning, eftersom den är soldriven. De amorfa solpanelerna sparar effektivt dagsljuset och möjliggör en varm belysning i närmaste omgivningen på kvällen. På så sätt möjliggörs trevliga kvällar i bra sällskap i lyktans varma sken.
 • Vit stomme – soldriven LED-golvlampa Nerea

  Ett blickfång till utomhusområdet: vit solargolvlampa Nerea Den har en harmonisk helhetskoncept och sörjer som soldriven golvlampa för trådlöst ljus på balkongen och terrassen: solargolvlampan Nerea. Utseendet påminner vid första blicken om ett fotostativ, som precis har placerats där av fotografen. Tre ben garanterar att lampan står stabilt. De är vitlackerade och avståndet mellan benen blir allt mindre upptill med den lika vita lampskärmen, under vilken LED-ljuskällan döljs, som gemensamt mål. Lysdioderna drivs av golvlampan Nereas osynliga solpanel. UV-ljuset samlas i de polykristallina solpanelerna och omvandlas till energi. På så sätt kan den väderbeständiga golvlampan sörja för behaglig belysning på kvällen och varmt ljus på balkongen eller terrassen.