Globen Lighting utebelysning

Populärt inom Globen Lighting utebelysning

 • Koster 60 Utomhuslampa Vit - Globen Lighting

  Koster 60 Utomhuslampa Vit - Globen Lighting
 • Sandhamn 28 IP44

  Sandhamn 28 IP44
  Sandhamn är en naturinspirerad lampa som är IP44-klassad. Detta innebär att den tål vattenstänk och är tät mot större partiklar (t.ex. sandkorn). Sandhamn är lämpad för att placeras utomhus, i trädgården, på tralldäcket eller på altanen. Lampan har ett räfflat mönster vilket skapar ett effektfullt och inbjudande ljus när lampan är tänd. Sandhamn är tillverkad av vit polyresin (okrossbar plast) samt sandsten och har en slitstark kabel som tål -40°C. Finns i tre olika storlekar som med fördel kan placeras tillsammans.Sladdlängd: 300cm (svart kabel).Ljuskälla ingår ej. OBS! Det kan förekomma färgvariationer och ett flammigt/prickigt utseende när lampan är tänd, det beror på att materialet kan innehålla små korn invändigt i lampan samt variera i tjocklek, varje lampa är unik.
 • Upphäng Nr 25 Outdoor IP44

  Upphäng Nr 25 Outdoor IP44
  Upphäng för utomhusbruk med 500 cm svart gummikabel. Max vikt för lampskärm och ljuskälla är 2 kg för detta upphäng. Bredd 5 cm, djup 5 cm och höjd 500 cm. Lamphållare 1xE27. Max 25W. Ojordad.
 • Upphäng Nr 24 Outdoor IP44

  Upphäng Nr 24 Outdoor IP44
  Upphäng för utomhusbruk med 500 cm vit gummikabel. Max vikt för lampskärm och ljuskälla är 2 kg för detta upphäng. Bredd 5 cm, djup 5 cm och höjd 500 cm. Lamphållare 1xE27. Max 25W. Ojordad.

Fler tips på Globen Lighting utebelysning

 • Skärm Montego 50

  Skärm Montego 50
  Montego är en naturinspirerad lampskärm som med sin flätade rotting utgör ett trendigt uttryck. Denna lampskärm är tillverkad av rotting och upphäng köpes till separat. Skärmen kan hängas utomhus, men notera att väder och vind kan naturlig
 • Koster 60 Utomhuslampa Svart - Globen Lighting

  Koster 60 Utomhuslampa Svart - Globen Lighting
 • Sandhamn 28 Utomhuslampa - Globen Lighting

  Sandhamn 28 Utomhuslampa - Globen Lighting
 • Koster 45 Utomhuslampa Svart - Globen Lighting

  Koster 45 Utomhuslampa Svart - Globen Lighting
 • Sandhamn 35 Utomhuslampa - Globen Lighting

  Sandhamn 35 Utomhuslampa - Globen Lighting
 • Sandhamn 50 Utomhuslampa - Globen Lighting

  Sandhamn 50 Utomhuslampa - Globen Lighting
 • Koster 45 Utomhuslampa Vit - Globen Lighting

  Koster 45 Utomhuslampa Vit - Globen Lighting
 • Sandhamn 50 IP44

  Sandhamn 50 IP44
  Sandhamn är en naturinspirerad lampa som är IP44-klassad. Detta innebär att den tål vattenstänk och är tät mot större partiklar (t.ex. sandkorn). Sandhamn är lämpad för att placeras utomhus, i trädgården, på tralldäcket eller på altanen. Lampan har ett räfflat mönster vilket skapar ett effektfullt och inbjudande ljus när lampan är tänd. Sandhamn är tillverkad av vit polyresin (okrossbar plast) samt sandsten och har en slitstark kabel som tål -40°C. Finns i tre olika storlekar som med fördel kan placeras tillsammans.Sladdlängd: 300cm (svart kabel).Ljuskälla ingår ej. OBS! Det kan förekomma färgvariationer och ett flammigt/prickigt utseende när lampan är tänd, det beror på att materialet kan innehålla små korn invändigt i lampan samt variera i tjocklek, varje lampa är unik.
 • Skärm Montego 50

  Skärm Montego 50
  Montego är en naturinspirerad lampskärm som med sin flätade rotting utgör ett trendigt uttryck. Denna lampskärm är tillverkad av rotting och upphäng köpes till separat. Skärmen kan hängas utomhus, men notera att väder och vind kan naturlig
 • Sandhamn 35 IP44

  Sandhamn 35 IP44
  Sandhamn är en naturinspirerad lampa som är IP44-klassad. Detta innebär att den tål vattenstänk och är tät mot större partiklar (t.ex. sandkorn). Sandhamn är lämpad för att placeras utomhus, i trädgården, på tralldäcket eller på altanen. Lampan har ett räfflat mönster vilket skapar ett effektfullt och inbjudande ljus när lampan är tänd. Sandhamn är tillverkad av vit polyresin (okrossbar plast) samt sandsten och har en slitstark kabel som tål -40°C. Finns i tre olika storlekar som med fördel kan placeras tillsammans.Sladdlängd: 300cm (svart kabel).Ljuskälla ingår ej. OBS! Det kan förekomma färgvariationer och ett flammigt/prickigt utseende när lampan är tänd, det beror på att materialet kan innehålla små korn invändigt i lampan samt variera i tjocklek, varje lampa är unik.