Deko-Light utebelysning

Populärt inom Deko-Light utebelysning

 • LED-utomhusvägglampa Alkes L med sensor, 30 cm

  LED-utomhusvägglampa Alkes L med sensor, 30 cm
  LED utomhus vägglampa Alkes med PIR-sensor Den moderna och robusta LED-vägglampan Alkes är utrustad med en integrerad PIR-sensor. Den upptäcker på ett tillförlitligt sätt rörelser och slår om ljuset enligt den inställda konfigurationen. Perfekt för utomhusområden som ofta besöks. Ljuset från de integrerade lysdioderna övertygar med en hög ljusstyrka och en behaglig varmvit färgton. Tekniska data för sensorn: - Detektionsområde 110°, max. 8 meter - Tidsåtgång 8 sekunder - 5 minuter - Ljusstyrning justerbar från dag till natt
 • Liten vägglykta Zilly II med rörelsedetektor

  Liten vägglykta Zilly II med rörelsedetektor
  Zilly utomhusvägglampa ger den nödvändiga belysningen med en rörelsedetektor Med denna vägglampa kan du skapa mer säkerhet på utomhusområdet. En vägglampa med rörelsedetektor är särskilt användbar i entrén. Ljuset lyser rakt ner. Installationshöjd 1,8 m, registreringsvinkel 90 grader, räckvidd 8 m.
 • LED-utomhusvägglampa Bermuda

  LED-utomhusvägglampa Bermuda
  Modern LED utomhusvägglampa Bermuda Det moderna utseendet som denna väggmonterade armatur för med sig är försedd med trevliga kurvor. Bermuda LED utomhusvägglampa är övertygande i entréer eller husfasader. De integrerade, varma vita lysdioderna skapar en ljus men trevlig atmosfär.
 • LED-gånglampa Bermuda

  LED-gånglampa Bermuda
  Modern LED-väglampa Bermuda Den robusta Bermuda LED-vägbelysningen är perfekt för elegant och modern belysning av utomhusområdet. Den moderna designen kombineras med effektiv LED-teknik som lyser upp mörkret med varmt vitt ljus. Vägljuskroppen är också gjord av aluminiumgjutgods och tål vind och väder.

Fler tips på Deko-Light utebelysning

 • Väglampa Zilly II i rostfritt stål med 2 lampor

  Väglampa Zilly II i rostfritt stål med 2 lampor
  Väglyktan Zilly i rostfritt stål imponerar med sina två ljuskällor Det lilla extra med denna väglykta är de båda svängbara strålkastarna som garanterar en optimal belysning. Den rostfria ytan bidrar till den moderna stilen.
 • LED-gånglampa Alhena, höjd 90 cm

  LED-gånglampa Alhena, höjd 90 cm
  Alhena - LED-gångarmatur med tidlös design Alhena LED-gångsarmatur ger effektiv och säker belysning i utomhusområden, till exempel vid husentréer. Den fängslar med sin tidlösa, moderna form, som är återhållsam men ändå elegant. Det robusta höljet i gjuten aluminium med vit diffusor ger en allsidig belysning och klarar lätt vind och väder tack vare den höga skyddsklassen.
 • LED-utomhusvägglampa Jabbah, mörkgrå, up/down

  LED-utomhusvägglampa Jabbah, mörkgrå, up/down
  Topp- och bottenstrålande LED-väggarmatur Jabbah i kubform Med sin diskreta design i form av en mörkgrå kub kan Jabbah väggarmatur i gjuten aluminium integreras i nästan alla miljöer. Lysdioderna avger varmvitt ljus som begränsas till en vinkel på 75° av uttagen. Detta skapar skarpt definierade upp- och nedåtgående accenter. Tack vare sin höga prestanda underlättar väggarmaturen för utomhusbruk också effektivt orienteringen i det omgivande utomhusområdet. - Ljusflödet kan minskas till 60 % med hjälp av en DIP-omkopplare före idrifttagning. - Skyddsklass: IP65 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C.
 • LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm

  LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm
  LED-väglampa Cata IV - diskret orienteringslampa för moderna utomhusområden Med sin aluminiumgjutgods , som är formad som en enkel ram och har en antracitfärgad finish, följer Cata IV-vägbelysningen modern modernism helt. Undersidan av den övre sektionen rymmer bredstrålande lysdioder som ligger bakom ett matt lock. Det breda och diffusa ljuset som dyker upp nedåt belyser försiktigt omgivningen. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur under drift: - 20 ° C till + 50 ° C
 • Utomhusvägglampa Saiph, E27, svart

  Utomhusvägglampa Saiph, E27, svart
  Saiph - stilfull vägglykta i tidlöst vacker design Den här vägglyktan sätter skickligt scenen i alla miljöer - oavsett om det är rustika stenväggar, klassiska eller moderna utomhusinstallationer. Saiph är utformad som en nedåtriktad lykta och består av ett svart hölje av aluminium och ett genomskinligt lock. Den senare gör att ljuskällan (som inte ingår) kan ses direkt genom sidoytorna, så att särskilt en dekorativ E27 glödlampa kompletterar utomhusvägglampan på ett perfekt sätt. - Skyddsklass: IP23 (lämplig för skyddade utomhusområden).
 • LED-gånglampa Alhena, höjd 150 cm

  LED-gånglampa Alhena, höjd 150 cm
  Alhena - LED-gångarmatur med tidlös design Alhena LED-gångsarmatur ger effektiv och säker belysning i utomhusområden, till exempel vid husentréer. Den fängslar med sin tidlösa, moderna form som är återhållsam men ändå elegant. Det robusta höljet i gjuten aluminium med vit diffusor ger en allsidig belysning och klarar lätt vind och väder tack vare den höga skyddsklassen.
 • Utomhusvägglampa Sargas, E27, svart

  Utomhusvägglampa Sargas, E27, svart
  Sargas - svart vägglykta med glasluckor Sargas vägglampa är en ljuskälla med en antik-rustik touch. Armaturen, som är utformad som en nedåtriktad lanternin, består av ett svart hölje av gjuten aluminium i en kvadratisk grundform. Sidoytorna, som är modellerade efter klassiskt, strukturerat blyglas, ger ett något diffust ljusflöde. Glaset är okänsligt för repor och UV-strålning. - Skyddsklass: IP23 (lämplig för skyddade utomhusområden).
 • LED-utomhusvägglampa Albaldah, sensor, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Albaldah, sensor, mörkgrå
  LED-väggarmatur Albaldah med sensorstyrning - utformad som en modern lykta Albaldah är inspirerad av en klassisk lykta och har utvecklats till en modern armatur. Den mörkgrå kroppen i aluminium består av ett vinkelformat väggfäste och en uppåtriktad cylinder. Den sistnämnda har en toppskiva med fyra smala stöttor, vars undersida är utrustad med en LED-ljuskälla. Det varmvita ljuset faller genom de breda öppna sektionerna mellan stöttorna utåt och lyser mjukt upp väggen och området framför den över ett stort område. Väggarmaturen tänds automatiskt när människor är aktiva i närheten i mörker; för detta ändamål är Albaldah utrustad med en dagsljus- och rörelsesensor. - Skyddsklass: IP65 - Uppföljningstid för rörelsedetektering: 8 s till 5 min. - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 50 °C.
 • Sensorutomhusvägglampa Adebar, E27, mörkgrå

  Sensorutomhusvägglampa Adebar, E27, mörkgrå
  Adebar vägglampa för utomhusbruk som en modern lykta - utrustad med rörelsesensor Adebar ger den klassiska lyktans känsla till moderna utomhusinstallationer. Väggarmaturen består av ett hölje av gjuten aluminium i mörkgrått utförande, ett genomskinligt, cylindriskt lock och en intern lamphållare som vetter uppåt. Genom att välja E27-lampan (ingår inte) kan du påverka utomhusvägglampans karaktär enligt dina önskemål. Växlingen kan ske automatiskt; för detta ändamål finns en PIR-rörelsesensor integrerad i fronten. För att Adebar inte ska aktiveras i onödan under dagen har vägglampan för utomhusbruk även en ljusstyrka. - Skyddsklass: IP44 - Uppföljningstid för rörelsedetektering: 8 s till 5 min.