Wennersten design taklampor

Populärt inom Wennersten design taklampor

 • Getterön taklampa Ek Large

  Getterön taklampa Ek Large
  Getterön taklampa large ek från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av Nordiska&hellip:
 • Getterön taklampa Ek Medium

  Getterön taklampa Ek Medium
  Getterön taklampa medium ek från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av Nordiska&hellip:
 • Getterön taklampa Körsbär Large

  Getterön taklampa Körsbär Large
  Getterön taklampa large körsbär från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av&hellip:
 • Getterön taklampa Körsbär Medium

  Getterön taklampa Körsbär Medium
  Getterön taklampa medium körsbär från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps&hellip:
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Wennersten design taklampor

 • Getterön taklampa Valnöt Medium

  Getterön taklampa Valnöt Medium
  Getterön taklampa medium valnöt från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av&hellip:
 • Getterön taklampa Akryl Large

  Getterön taklampa Akryl Large
  Getterön taklampa large akryl från WennerstenDesign är en exklusiv lampa i akryl som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås. Välj mellan akryl, björk, ek,&hellip:
 • Getterön taklampa Björk Medium

  Getterön taklampa Björk Medium
  Getterön taklampa medium björk från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av&hellip:
 • Getterön taklampa Valnöt Large

  Getterön taklampa Valnöt Large
  Getterön taklampa large valnöt från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av&hellip:
 • Getterön taklampa Akryl Medium

  Getterön taklampa Akryl Medium
  Getterön taklampa medium akryl från WennerstenDesign är en exklusiv lampa i akryl som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås. Välj mellan akryl, björk,&hellip:
 • Getterön taklampa Björk Large

  Getterön taklampa Björk Large
  Getterön taklampa large björk från WennerstenDesign är en exklusiv lampa av trä som verkligen blir ett blickfång i hemmet. Handtillverkas i egen verkstad i Alingsås, allt trämaterial köps av Nordiska&hellip: