Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Vistosi taklampor

Populärt inom Vistosi taklampor

 • Bianca Taklampa/Vägglampa Ø38 Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptBianca Taklampa/Vägglampa Ø38 Vit från Vistosi är en enkel och elegant lampa. Kanterna är inte spetsiga utan rundade och ljuset är inte bara en prick i mitten utan fördelas ut i hela skärmen. Med dessa egenskaper ger Bianca ett super elegant uttryck. Använd lampan i kombination med flera lampor i olika storlekar för att uppnå bästa resultat. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Bianca Taklampa Ø48 Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptBianca Taklampa Ø48 Vit - Vistos från Vistosi är en enkel och elegant lampa. Kanterna är inte spetsiga utan rundade och ljuset är inte bara en prick i mitten utan fördelas ut i hela skärmen. Med dessa egenskaper ger Bianca ett super elegant uttryck. Använd lampan i kombination med flera lampor i olika storlekar för att uppnå bästa resultat. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Lucciola Taklampa/Vägglampa Ø27 - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptLucciola Taklampa/Vägglampa Ø27 från Vistosi är en lampa som har varit både banbrytande, kopierad och har gett inspiration till utformningen av många andra lampor. Lucciola är en lampa som har alla användningsmöjligheter.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Spirit 37 Taklampa Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptSpirit 37 Taklampa Vit från Vistosi är en fin graciös pendel som är en blandning av elegans och finess. Den stora eleganta ch stilrena diamantform får Spirit att framstå som något exklusivt, och med sin stringenta stil är den ett säkert val till hemmet. Lampan fås i kristallglas och i blankt vitt glas som sprider ut ljuset fantastiskt fint i rummet ? Spirit är vardagslyx, där design och hantverk går hand i hand.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.

Fler tips på Vistosi taklampor

 • Rina 16 Taklampa/Vägglampa Vit/Murrina - Vistosi

 • Novecento Taklampa Vit - Vistosi

 • Rina 60 Taklampa Vit/Murrina - Vistosi

 • Glastaklampa GIOGALI, 50 cm

  Halvrund taklampa GIOGALI med genomskinliga kristallglas Lampskärmen på den lilla taklampan GIOGALI består av 125 handgjorda kristallglas. Ljuskällorna i armaturens mitt sörjer för imponerande ljuseffekter. Taklampan GIOGALI är fullständigt tidlös och passar med vilken inredningsstil som helst. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Sissi D2 Taklampa Vit - Vistosi

 • Lucciola Taklampa Ø27 - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptLucciola Taklampa Ø27 från Vistosi är en lampa som har varit både banbrytande, kopierad och har gett inspiration till utformningen av många andra lampor. Lucciola är en lampa som har alla användningsmöjligheter.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Trepai Taklampa Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptTrepai Taklampa Vit - Vistosi från Vistosi är en lampa med en exklusiv glasskärm i munblåst Muranoglas. Den är elegant och utstrålar en stark attityd. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Rina 45 Taklampa Vit/Murrina - Vistosi

 • Implode Taklampa Ø38 - Vistosi

 • Novecento Taklampa Kristall - Vistosi

 • Vit hänglampa NINFEA

  Elegant hänglampa NINFEA med glänsande vit glasskärm Namnet NINFEA betyder sjöros". Denna hänglampa ger ett lika elegant intryck med en mjukt välvd skärm av glänsande, mjölkvitt glas. Ljuset släpps ut nedåt och sörjer för starkt ljus över t.ex. bord i vardagsrum eller matsal. Hänglampan NINFEA med italiensk design tillverkas för hand och passar i många olika inredningsstilar. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. " Energiklass: A++
 • Lucciola Taklampa/Vägglampa Ø36 - Vistosi

 • Thor Taklampa Ø42 Svart/Transparent - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptThor Taklampa Ø42 Svart/Transparent från Vistosi är en lampa med en simpel och ren design som är full av karma. Den sätter fokus i alla typer av riktningar. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Poc Taklampa/Vägglampa Ø16 Vit - Vistosi

 • Poc Taklampa Ø16 Svart - Vistosi

 • WithWhite 46 Taklampa - Vistosi

 • Novecento Taklampa Kristall - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptNovecento Taklampa Kristall - Vistosi från Vistosi är en super läcker lampa som sätter den traditionella Muranoglas konsten i fokus, den förvandlar ett gammalt utseende på produlten till ett neoklassiskt uttryck. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Strålande hänglampa NARANZA, 57 cm orange

  Tilltalande hänglampa NARANZA i strålande orange Hänglampan NARANZA är ett alldeles särskilt designerobjekt med extravagant skärm som direkt drar till sig blickarna. Det munblåsta glaset är transparent, är lätt välvt inåt och bildar en halvtransparent, orangefärgad diffusor i form av en tulpan. Armaturen sörjer för bländfritt, behagligt ljus som ger rummet en angenäm känsla. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Spirit 45 Taklampa Kristall - Vistosi

 • Spirit 45 Taklampa Vit - Vistosi

 • Lucciola Taklampa Ø36 - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptLucciola Taklampa Ø36 från Vistosi är en lampa som har varit både banbrytande, kopierad och har gett inspiration till utformningen av många andra lampor. Lucciola är en lampa som har alla användningsmöjligheter.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Lucciola Taklampa Ø48 - Vistosi

 • Bianca Taklampa/Vägglampa Ø30 Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptBianca Taklampa/Vägglampa Ø30 Vit från Vistosi är en enkel och elegant lampa. Kanterna är inte spetsiga utan rundade och ljuset är inte bara en prick i mitten utan fördelas ut i hela skärmen. Med dessa egenskaper ger Bianca ett super elegant uttryck. Använd lampan i kombination med flera lampor i olika storlekar för att uppnå bästa resultat. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Vit kristallglashänglampa GIOGALI, 50 cm

  Förkromad hänglampa GIOGALI - klassisk design i modern tappning Hänglampan GIOGALI består av många handgjorda, vita kristallglas. Ljuskällan strålar ut från armaturens inre och skapar glittrande ljuseffekter i taket och på väggen. GIOGALI, en stilfull hänglampa, passar i båda privata och offentliga rum. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • WithWhite P Taklampa - Vistosi

 • Bianca Taklampa/Vägglampa Ø38 Topas - Vistosi

 • Unik hänglampa RINA

  Hänglampa RINA av blåsta glas Hänglampan RINA imponerar med en klotformad skärm av munblåsta glas prydda av vita insmältningar. När armaturen är tänd skapas vackra ljuseffekter på väggar och tak som sörjer för en angenäm atmosfär i rummet. Hänglampan RINA utgör ett alldeles särskilt designerobjekt även i släckt tillstånd. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Glashänglampa DRESS

  Tilltalande hänglampa DRESS med glänsande vit glasskärm DRESS är en modern hänglampa för många användningsområden. Den munblåsta skärmen av glänsande vitt glas drar blickarna till sig. Den nedåtriktade ljusstrålen sörjer för jämn, riktad belysning. Metalldetaljerna i glänsande krom kompletterar helhetsbilden på effektfullt sätt. Hänglampan DRESS passar särskilt bra i vardagsrum och matsalar men kan också användas inom gastronomin. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Iögonfallande hänglampa LACRIMA

  Droppformad hänglampa LACRIMA LACRIMA - tårarna - är en attraktiv hänglampa med en droppformad, munblåst glasskärm. Den vita ytan på glasskärmen sörjer för diffust och mjukt ljus i rummet. LACRIMA passar därför bäst i sovrummet men fungerar också i vardagsrum eller i matsalen. Armaturen blir särskilt vacker monterad i grupp med flera exemplar bredvid varandra på olika höjd. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Bianca Taklampa Ø60 Vit - Vistosi

 • Bianca Taklampa Ø48 Topas - Vistosi

 • Spirit 37 Taklampa Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptSpirit 37 Taklampa Vit från Vistosi är en fin graciös pendel som är en blandning av elegans och finess. Den stora eleganta ch stilrena diamantform får Spirit att framstå som något exklusivt, och med sin stringenta stil är den ett säkert val till hemmet. Lampan fås i kristallglas och i blankt vitt glas som sprider ut ljuset fantastiskt fint i rummet ? Spirit är vardagslyx, där design och hantverk går hand i hand.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Handgjord glastaklampa RINA

  Klotformad taklampa RINA av blåsta glas Taklampan i serien RINA med klotformad skärm av munblåsta glas prydda med vita insmältningar. När armaturen är tänd skapas vackra ljuseffekter på väggar och tak som sörjer för en angenäm atmosfär i rummet. Taklampan RINA utgör ett alldeles särskilt designerobjekt även i släckt tillstånd. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Glashänglampa Bot, Ø 16 cm

  Vitt treskiktsglas för hänglampan Bot Lamporna i serien Bot består av en glaskropp som ser ut att vara mycket enkel. Glaskroppen är dock munblåst och utarbetad i tre skikt glas. Bot förenar modern design och gammal glasblåsarkonst och tradition. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Lucciola Taklampa/Vägglampa Ø41 - Vistosi

 • Bianca Taklampa/Vägglampa Ø30 Topas - Vistosi

 • Implode Taklampa Ø50 - Vistosi

 • WithWhite G Taklampa - Vistosi

 • WithWhite X Taklampa - Vistosi

 • WithWhite M Taklampa - Vistosi

 • Spirit 37 Taklampa Kristall - Vistosi

 • Rina 16 Taklampa Vit/Murrina - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptRina 16 Taklampa Vit/Murrina från Vistosi är en exklusiv lampa med kraftigt kristallglas med ett membran i mitten. Den ändrar ljusintensitet från lampa till lampa. Poc är en fin och graciös lampa som är en blandning av finess och elegans. Den passar inte i det flesta hem.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Praktfull hänglampa GIOGALI

  Imponerande hänglampa GIOGALI med glittrande kristallglas Namnet GIOGALI beskriver en präktig hänglampa som säkert kommer att dra blickarna till sig. Den iögonfallande lampskärmen består av totalt 685 kristallglas i tre nivåer. Ljuskällorna sörjer för vackra ljusreflexer på väggen och i taket och gör GIOGALI till en enastående höjdpunkt. GIOGALI lämpar sig särskilt bra för stora rum, exempelvis entréer eller salar, tack vare sin höjd om 150 cm och diameter om 80 cm. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Förkromad kristallglashänglampa MINIGIOGALI

  Förkromad hänglampa MINIGIOGALI - klassisk design i modern tappning Den klassiska och eleganta lampskärmen på hänglampan i serien MINIGIOGALI består av flera handgjorda förkromade kristallglas. Ljuskällan strålar ut från armaturens inre och skapar glittrande ljuseffekter i taket och på väggen. MINIGIOGALI, en stilfull hänglampa, passar i båda privata och offentliga rum. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Lucciola Taklampa/Vägglampa Ø18 - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptLucciola Taklampa/Vägglampa Ø18 från Vistosi är en lampa som har varit både banbrytande, kopierad och har gett inspiration till utformningen av många andra lampor. Lucciola är en lampa som har alla användningsmöjligheter.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Novecento Taklampa Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptNovecento Taklampa Vit - Vistosi från Vistosi är en super läcker lampa som sätter den traditionella Muranoglas konsten i fokus, den förvandlar ett gammalt utseende på produlten till ett neoklassiskt uttryck. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Trepai Taklampa Grå - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptTrepai Taklampa Grå - Vistosi från Vistosi är en lampa med en exklusiv glasskärm i munblåst Muranoglas. Den är elegant och utstrålar en stark attityd. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Rina 35 Taklampa Vit/Murrina - Vistosi

 • Implode Taklampa/Vägglampa Ø16 - Vistosi

 • Lyxig taklampa MINIGIOGALI

  Vacker taklampa MINIGIOGALI - enastående format kristallglas i vackraste utförande Taklampan MINIGIOGALI består av många handgjorda, transparenta kristallglas. Ljuskällan strålar ut från armaturens inre och skapar glittrande ljuseffekter i taket och på väggen. Fästet av fina, förkromade metallstavar rundar av helhetsbilden och gör taklampan till ett enastående inredningsobjekt. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Glastaklampa ECOS, vit

  Glastaklampa ECOS för harmoniskt ljus ECOS är en iögonfallande hänglampa med många glänsande, diskret vita glasringer. Det tidlösa utseendet med moderna och eleganta element i kombination skapar en alldeles särskild ljuseffekt som ger rummet atmosfär. Taklampan ECOS passar i många inredningsstilar. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Lucciola Taklampa Ø48 - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptLucciola Taklampa Ø48 från Vistosi är en lampa som har varit både banbrytande, kopierad och har gett inspiration till utformningen av många andra lampor. Lucciola är en lampa som har alla användningsmöjligheter.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Spirit 37 Taklampa Kristall - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptSpirit 37 Taklampa Kristall från Vistosi är en fin graciös pendel som är en blandning av elegans och finess. Den stora eleganta ch stilrena diamantform får Spirit att framstå som något exklusivt, och med sin stringenta stil är den ett säkert val till hemmet. Lampan fås i kristallglas och i blankt vitt glas som sprider ut ljuset fantastiskt fint i rummet ? Spirit är vardagslyx, där design och hantverk går hand i hand.Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Thor Taklampa Ø42 Vit - Vistosi

  Design Marco Acerbis for Vistosi KonceptThor Taklampa Ø42 Vit från Vistosi är en lampa med en simpel och ren design som är full av karma. Den sätter fokus i alla typer av riktningar. Vistosi är ett av det mest framgångsrika företag på belysningsmarkanden när vi pratar om Muranoglas. Det är också känt för att kombinera gammalt hantverk med innovativ teknik och kreativitet. Nyckelorden har i alla år varit, passion, research och kreativitet.Vistosi är mästare på att skapa nya ljusformer, att smälta konst och design samman, att blanda gammalt hantverk med industriell produktion och görs med en bladning av allvar, lek och ironi.
 • Iögonfallande hänglampa NARANZA, 40 cm vit

  Smakfull hänglampa NARANZA imponerar med ovanlig design Hänglampan NARANZA är ett alldeles särskilt designerobjekt med extravagant skärm som direkt drar till sig blickarna. Det munblåsta glaset är transparent, är lätt välvt inåt och bildar en halvtransparent, vit diffusor i form av en tulpan. Armaturen sörjer för bländfritt, behagligt ljus som ger rummet en angenäm känsla. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Glastaklampa GIOGALI, 60 cm

  Halvrund taklampa GIOGALI med genomskinliga kristallglas Lampskärmen på den lilla taklampan GIOGALI består av 185 handgjorda kristallglas. Ljuskällorna i armaturens mitt sörjer för imponerande ljuseffekter. Taklampan GIOGALI är fullständigt tidlös och passar med vilken inredningsstil som helst. Denna italienska tillverkare skapar lampor i exklusivt muranoglas sedan 1952. Glastillverkningstraditionen inom företagsägarens familj går tillbaka så långt som till 1600-talet. Idag samarbetar det moderna företaget med otaliga samtida designers. Dessa designers skapar extravaganta lampor med den senaste tekniken. Företaget sätter dessutom värde på användningen av traditionella tillverkningssätt. De munblåsta lamporna är garanterat made in Italy och består av minst tre glasskikt. Energiklass: A++
 • Poc Taklampa Ø16 Vit - Vistosi