Thorup Copenhagen taklampor

Populärt inom Thorup Copenhagen taklampor

 • Patrone Taklampa Mässing - Thorup Copenhagen

  Patrone Taklampa Mässing - Thorup Copenhagen
  DesignKasper Thorup för Thorup CopenhagenKonceptPatrone Pendel Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar - en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. NB! Mässing är ett material som med tiden kommer uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer få sitt eget uttryck. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Patrone Taklampa Black Brass - Thorup Copenhagen

  Patrone Taklampa Black Brass - Thorup Copenhagen
  DesignKasper Thorup för Thorup CopenhagenKonceptPatrone Black Brass är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar - en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Patrone Taklampa Brun Mässing - Thorup Copenhagen

  Patrone Taklampa Brun Mässing - Thorup Copenhagen
  DesignKasper Thorup för Thorup CopenhagenKonceptPatrone Brun Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar - en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.