Vägglampa med lång arm

Flera tillverkare av belysning har vägglampor med lång arm. En del är justerbara medan andra långa armar har en fast längd. De flesta har en svängbar arm, där lamparmen går att svänga i sidled för att rikta ljuset bättre.

En del av lamporna har också en vridbar axel längst ut vid lampskärmen. Då kan man rikta ljuset i ytterligare ett led förutom med den svängbara armen.

Vägglamporna med långa och svängbara armar

 • Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Svart-guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Svart-guld
 • NJP Vägglampalampa Lang Ljusgrå - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Lang Ljusgrå - Louis Poulsen
  NJP Vägglampa med lång arm ljus aluminiumgrå Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP. NJP bordslampa som lanserades 2015 är en ny tolkning av den klassiska arkitektlampan. Lampans enkla och stilrena utseende baseras på att lampans funktionenna ko
 • Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Guld
 • Lucande Phina vägglampa, utdragbar 50,7 cm

  Lucande Phina vägglampa, utdragbar 50,7 cm
  Smal vägglampa Phina i stål med kabelbrytare Phina är en smal vägglampa som är särskilt lämplig för accentbelysning i vardagsrummet. En smal, lång arm reser sig från ett väggfäste som har två rörliga leder och slutar i en diskret lampskärm. Både ramen och lampskärmen består av svart stål och insidan av skärmen är fodrad i harmoniskt vitt. Den attraktiva färgkontrasten ger lampan det där lilla extra och rundar av designen. Phina kan utrustas med E27-lampor som ger det nödvändiga ljuset. Armaturens tämligen diskreta utseende integreras utan ansträngning i resten av möblerna och passar väl in i moderna inredningsstilar. Vid behov kan Phina kombineras med andra armaturer från serien för att skapa en sammanhängande helhetsbild.
 • NJP Vägglampalampa Lång Arm Vit - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Lång Arm Vit - Louis Poulsen
  NJP Vägg, lång arm - Vit Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien. Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjligheterna är noga övervägda, och armens tvåledsdesign ger stor fl
 • NJP Vägglampalampa Lång Arm Svart - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Lång Arm Svart - Louis Poulsen
  NJP Vägglampa, lång arm - Svart Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien. Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjligheterna är noga övervägda, och armens tvåledsdesign ger
 • Louis Poulsen NJP vägglampa lång arm Svart

  Louis Poulsen NJP vägglampa lång arm Svart
 • Northern Birdy - vägglampa 53 cm svart

  Northern Birdy - vägglampa 53 cm svart
  Designer vägglampa Birdy med kontaktkabel, strömbrytare och variabel orientering Med sin enkla, tidlösa design är Birdy vägglampa en lampa kombineras på många sätt. Serien, tänkt av Birger Dahl 1952, motsvarar stilen på 1950- och 1960-talet; idag har Birdy en subtil retro charm. Armaturens serie karaktäristiska design är utformad som en trunkerad kon med ett avfasat ljusutlopp. Huruvida ljuset sänds nedåt eller mer framåt kan avgöras tack vare en fog på skärmens fastsättning. Den senare hålls av en lång arm som kan svängas horisontellt. Armaturen är utrustad med en pluggkabel inklusive en strömbrytare, så att ingen ledning krävs.
 • NJP Vägglampalampa Kort Arm Vit - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Kort Arm Vit - Louis Poulsen
  NJP Vägg, kort arm - Vit Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP. Vägglampan finns i två utgåvor – en med kort och en med lång arm. Lampornas ’armar’ ger stor rörlighet och många inställningsmöjligheter. Den minimalistiska och eleganta designen h
 • NORR11 Le Six Vägglampa Svart

  NORR11 Le Six Vägglampa Svart
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldal Koncept: Le Six Vägglampa från NORR11 är en del av Le Six-serien fra NORR11. Lampserien bygger på minimalism och det är därför samma lampskärm som används i alla modeller. Lampans design passar in i det moderna och minimalistiska hemmet men också i det mindre minimalistiske. Le Six-serien består av pendel-, bord- och vägglampor. Alla lampor kommer i flera olika färger och kan köpas hos AndLight. Le Six vägglampan skiljer sig från de andra två vägglamporna i Le Six serien, da den inte har en lång arm. Lampan är elegant passar fint som stämningsbelysning på en vägg i vardagsrum, kök/allrum, över nattduksbord eller i entrén- här sätter endast fantasin gränser!
 • NJP Vägglampalampa Kort Arm Svart - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Kort Arm Svart - Louis Poulsen
  NJP Vägglampa, kort arm - Svart Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP. Vägglampan finns i två utgåvor – en med kort och en med lång arm. Lampornas ’armar’ ger stor rörlighet och många inställningsmöjligheter. Den minimalistiska och eleganta des
 • Louis Poulsen - NJP Vägglampalampa Lang Ljusgrå Louis Poulsen

  Louis Poulsen - NJP Vägglampalampa Lang Ljusgrå Louis Poulsen
  Design Oki Sato för Louis Poulsen Koncept NJP Vägglampa med en lång arm i Ljusgrå är en vacker och enkel vägglampa designad av Oki Sato. Designen är en nytolkning av den klassiska arkitektlampan i nutida design och med funktioner som är anpassade åt det moderna arbetslivet, men också i hemmet. Vägglampan ger ett direkt och bländfritt horisontellt jus, samtidigt som delar av ljuset reflekteras bakåt från huvudet och lyser upp den översta delen av armen. Armaturhuvudets ergonomiska design formar ljuset och bidrar till att få optimal riktning på ljuset. Ett enkelt mekaniskt system ger stor rörelsefrihet så ljuset alltid kan ställas in på ett optimalt sätt i arbetsmiljön. Skärmen är vitlackerad på insidan vilket hjälper till att ge ett komfortabelt, diffust ljus. Strömbrytaren sitter på huvudet och har två dimmer-inställningar samt en timer-funktion där du kan välja mellan 4 och 8 timmar. Lampan levereras med en kabel på 2.3 meter samt en stickkontakt.

Vägglampa med saxarm

En typ av vägglampa på arm i en speciell stil är den som kallas för saxlampa. Dess arm är utdragbar och ser ut som en sax eller dragspel från sidan.

 • Lindby Theon vägglampa med saxarm, betonggrå

  Lindby Theon vägglampa med saxarm, betonggrå
  Vägglampa Theon med vridbar saxarm i trendig industridesign Vägglampan Theon inspirerar med sitt ovanliga utseende. Den aluminiumfärgade saxarmen fångar omedelbart blicken och ger lampan dess speciella utseende. Designen kompletteras av en lampskärm tillverkad av järn. Den har en betonggrå färg och ger lampan ett vackert utseende. Theon är en trendig lampa i industriell stil som passar perfekt i ett modernt vardagsrum. Tack vare den svängbara saxarmen kan inriktningen bekvämt justeras så att den optimala belysningslösningen kan hittas för varje situation.
 • Lindby Svart vägglampa Merle med saxarm

  Lindby Svart vägglampa Merle med saxarm
  Funktionellt belysningselement med stilfullt uttryck: den utdragbara vägglampan Merle Merle är utrustad med en saxarm, så att man kan dra ut lampan i rummet. Dessutom kan vägglampan svängas åt vänster och höger och lamphuvudet kan böjas, så att man kan hitta optimalt läge för ljusutsläppet för att uppfylla kraven på belysningen. Den höga funktionaliteten sörjer för att vägglampan Merle passar bra för läsning. Då är det lämpligt att montera den inom räckvidd för en soffa eller säng. Kabeln är 180 cm lång och avslutas med en stickpropp.
 • Nowodvorski Lighting Harmony vägglampa med saxarm, svart

  Nowodvorski Lighting Harmony vägglampa med saxarm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domus Vägglampa Edward med saxarm, elfenben

  Domus Vägglampa Edward med saxarm, elfenben
  Vägglampa Edward med utdragbar saxarm, stickpropp och dimmer Flexibilitet kommer först hos Edward. Tack vare saxarmen och paraplyets ledade upphängning är orienteringen justerbar. Försörjningslinjen utrustad med en kontakt har en integrerad dimmer som möjliggör kontroll av ljuseffekten. Den högkvalitativa saxkonstruktionen består av element av vit ek som är förbundna med varandra med stålskruvar. Chintz-nyansen kommer i en klassisk, något konisk cylinderform. Tack vare justerbar skärmorientering och ljusstyrka är Edward en mångsidig vägglampa för vardagsrum och även för allmänna utrymmen.