Skärmlyra

Vad är en skärmlyra? En skärmlyra används till lampskärmar gjorda för att ligga på en lampskärmshållare. Lampskärmen brukar ha en större ring som man hänger på skärmlyran. Här kan du hitta skärmlyror att beställa online.

 • Skärmlyra mäss

  Skärmlyra mäss
  Skärmlyra i mässing från AH Belysning f ör gängad E27-lamphållare med skärmring. Används till lampskärmar som är gjorda för att ligga på en lampskärmshållare. Höjden kan justeras. Höjd&hellip:
 • Skärmlyra med skruv, mässing

  Skärmlyra med skruv, mässing
  Skärmlyra med skruv i en elegant design. Denna unika skärmlyra är tillverkad av högkvalitativ mässing, vilket ger den en tidlös och klassisk känsla. Med en höjd på 15 cm och en diameter på 9&hellip:
 • Skärmlyra, krom

  Skärmlyra, krom
  Skärmlyra i krom från Armaturhantverk. Används till lampskärmar som är gjorda för att ligga på en lampskärmshållare. Höjden kan justeras. Höjd 13,5 - 22 cm Diameter 9 cm Färg Krom Material&hellip:
 • Skärmlyra, mässing

  Skärmlyra, mässing
  Skärmlyra i mässing f ör gängad E27-lamphållare med skärmring. Används till lampskärmar som är gjorda för att ligga på en lampskärmshållare. Höjden kan justeras. Höjd 13,5 - 22 cm Diameter&hellip: