Rymdlampor

En rymdlampa kan projicera planeter, stjärnor och galaxer på väggen eller i taket. Du får känslan av att titta genom ett teleskop ut mot storheten i rymden. Du kan få känslan av att sova utomhus med natthimlen ovanför dig och drömma dig bort i fjärran galaxer.

Cleverio Smart Galaxy nattlampa

Cleverio Smart Galaxy nattlampa projicerar en stjärnhimmel i rummet

Smart Galaxy skapar en stjärnhimmel med otaliga stjärnor som leker över rummets ytor och skiftar i olika nyanser. Denna magiska upplevelse är älskad av både unga och äldre, perfekt när man vill finna lugnet inför natten. Lampan har funktionen att kontrolleras genom en app i din smartphone.

Rubicson Nattlampa med stjärnhimmel

Rubicson Nattlampa med stjärnhimmel

Sänder ut stjärnor och fascinerande ljusstrålar i barnets rum med en häftig aurora. När du aktiverar den mjuka färgskiftningen, omvandlas utrymmet till en lysande föreställning med rymdtema. Ljusen är dynamiska och kan ändras utifrån ljud och toner i rummet, vilket gör det till en levande rymdprojektion. Styr enkelt funktionerna genom knapparna placerade på rymdlampans sida. Den här lampan har fått markeringen Bäst i test 2022 hos en testsajt för prylar.

Barnlampor med rymdtema

 • Maco Design Space-pendellampa med rymdtryck

  Maco Design Space-pendellampa med rymdtryck
  Space pendellampa: Solsystemet tack vare digitaltryck på lampskärmen Space pendellampan ger små rymdfantaster en hängande lampa som får solsystemet att verka så nära att man kan röra vid det. Den har en transparent styrning som används för att fästa den i taket. Efter installationen ser lampskärmen ut att sväva fritt i rummet, vilket passar perfekt in i temat. Den digitala tryckprocessen säkerställer att lampskärmen visar solsystemet utan några luckor och från alla vinklar - motivet är perfekt anslutet runt skärmen. Solen står stor och klar som en fixstjärna, medan planeterna är mindre men detaljerade mot bakgrund av den yttre rymden. Space-pendellampan har överlag en mörk färg, men eftersom den är otryckt på insidan kan ljuset från glödlampan reflekteras på ett perfekt sätt när den är tänd. Den sprider sig därför bra i rummet och ger en mysig belysning i barnrummet.
 • Elobra Little Astronauts raket pendellampa

  Elobra Little Astronauts raket pendellampa
  Fantasifull Little Astronauts raketlampa för barnrummet Den detaljerade Little Astronauts raketlampan från serien Little Astronauts är den perfekta lampan för små rymdresenärer och rymdhjältar. Den är omsorgsfullt tillverkad av trä och är en äkta Made in Germany-produkt. Designen är barnvänlig och lekfull, men ändå mycket modern. Den ljuskälla som ska användas, och som inte ingår i leveransen, lyser jämnt in i rummet från båda sidor och skapar ett behagligt ljus.
 • Elobra Taklampa bild moln Space Mission, blå

  Elobra Taklampa bild moln Space Mission, blå
  Fantastisk barnrumslampa Space Mission med LED-nattehimmel Taklampan Space Mission består av en takpanel i trä som har formen av ett stort moln. Den visar ett kärleksfullt illustrerat barnmotiv där en panda och en räv är ute på ett stort rymduppdrag. Detta är inte bara dekorativt, utan stimulerar också fantasin hos de små på ett lekfullt sätt. Vem vill inte uppleva stora äventyr i rymden? Taklampan Space Mission ger inte bara tillräcklig rumsbelysning tack vare de fem ljuskällorna som kan användas, utan också en liten LED-nattehimmel, som är inbyggd i molnet som små LED-punkter. Dessa kan bekvämt tändas med en väggbrytare eller belysas separat med fyrnivåbrytaren. Allt är bekvämt integrerat i lampan och kan styras med en vanlig strömbrytare på väggen.
 • Elobra Rondell Space Mission taklampa, blå

  Elobra Rondell Space Mission taklampa, blå
  Taklampa Space Mission med tre rörliga spotlights Den barnvänliga taklampan Space Mission är den perfekta belysningen för barnrum och passar perfekt för blivande rymdresenärer. Härliga illustrationer pryder takpanelen som är tillverkad av trä. Tre strålkastare med dubbel skarv ser dessutom till att varje hörn i rummet blir optimalt belyst. Och inte bara i taket, Space Mission-lampan kan som tillval även monteras på väggen.
 • Elobra Little Astronauts Panda pendellampa

  Elobra Little Astronauts Panda pendellampa
  En panda i rymden - Little Astronauts pendellampa för barnrummet Den ger inte bara belysning, utan stimulerar också de små barnens fantasi - den moderna Little Astronauts Panda pendellampan. Trälampan är tillverkad i Tyskland med stor omsorg om detaljerna. Det barnvänliga motivet visar en pandaastronaut och ett litet rymdskepp med en vänlig varelse vid rodret. Det innebär att pendellampan inte bara imponerar med sitt mjuka, klara ljus på kvällen, utan även under dagen med sitt fantastiska motiv.
 • HKliving - Rymdlampa i krom - Krom

  HKliving - Rymdlampa i krom - Krom
  Lampa av metall med finish i krom. Inspirerad av yttre rymden, kommer denna rymdlampa att passa perfekt in i den moderna världen. Sladdlängd 181 cm. Strömbrytare på sladden. Europeisk väggkontakt. Max 40W med E27 sockel.
 • Elobra Rocket Rondell vägglampa

  Elobra Rocket Rondell vägglampa
  Raket-vägglampa för barnrum för små astronauter och rymdhjältar Den högkvalitativa Raket-vägglampan för barnrum, tillverkad i Tyskland, är utrustad med tre rörliga spotlights som är monterade på en träpanel. Denna är omsorgsfullt designad och målad och visar en liten rymdraket på väg mot stjärnorna. Lampan ger inte bara tillräckligt med ljus i barnrummet, utan stimulerar också fantasin hos de små.
 • Dalber Barnens taklampa Planeter, tre ljuskällor

  Dalber Barnens taklampa Planeter, tre ljuskällor
  Planets pendellampa med tre lampor och cylindriska skärmar Sikta högt: vem har inte drömt om att bli astronaut som barn? På den tredelade taklampan Planets kan barnen upptäcka de mest kända planeterna och flyga genom rymden med raketen i sina drömmar. Diffusorn är helt blå, med den transparenta skärmen ovanför, på vilken de små bilderna är placerade. Den transparenta skärmen avslutas med ett kontinuerligt blått band upptill och nedtill. Endast stjärnorna och planeterna sticker ut något över kanten, vilket ger armaturen ett mycket livfullt utseende. De tre cylindriska skärmarna är fästa i röda fästen på en triangel, som hålls fast i taket med tre kraftiga upphängningar. När den är tänd skapas en behaglig och stämningsfull atmosfär och även när den är släckt är konturerna fortfarande synliga en tid eftersom de är tillverkade av fluorescerande material - max. längd på ljuskällan som ska användas: 11 cm

I barnrummet passar de här fina barnlamporna med rymdtema. Du kan köpa en hänglampa med planeter på lampskärmen eller en vägglampa formad som en raket.

Lampor med stjärnhimmel

 • JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm

  JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm
  Jupiter - en LED-taklampa med stjärnhimmelsoptik De av stål och plast tillverkade LED-taklampan Jupiter påminner genom de många små, genomskinliga prickarna på skärmen om en stjärnhimmel, där många små stjärnor gnistrar. Taklampan är utrustad med lysdioder, vilka genererar ett ljusflöde på 1 530 lumen. En särskild höjdpunkt är, förutom den snygga optiken, utrustningen med CCT-ljusstyrning. Till skillnad från andra LED-lampor måste man med taklampan Jupiter inte välja bara en ljustemperatur, eftersom man genom CCT-tekniken tre steg kan justera färgtemperaturen på LED-lamporna upprepade gånger med hjälp av strömbrytaren. Från varmvit 3.000 K över universalvit 4.000 K till dagsljusvit 5.000 K kan lämplig ljusfärg anpassas efter varje situation.
 • Schuller Valencia Caelum – glansfull LED-taklampa

  Schuller Valencia Caelum – glansfull LED-taklampa
  Caelum – LED-taklampa med stjärneffekt LED-taklampan Caelum är en glittrande och glänsande syn i taket, eftersom skärmen av silvrigt förspeglat glas pryds av en dekoration som liknar stjärnhimmelen. Hängen av fasetterade kristallkedjor förstärker denna effekt och hänger i olika längder från skärmens insida. Denna vackra och glansfulla konstruktion gör LED-taklampan till ett glittrande objekt i taket och – så fort ljuset tänds – till rummets höjdpunkt.
 • JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm

  JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm
  Med stjärnhimmelsdesign - LED-taklampa Jupiter Stål och plast är materialen av vilka LED-taklampan Jupiter, med en diameter på hela 60 cm, tillverkas. Den satinerade skärmen har försetts med otaliga små genomskinliga prickar, genom vilka ljuset lyser obehindrat, och får hela skärmen att se ut som en stjärnhimmel. En ytterligare höjdpunkt med LED-taklampan Jupiter är, att du till skillnad från många andra LED-lampor inte behöver bestämma dig för en enda ljusfärg. Utrustningen med CCT-teknik möjliggör att du efter behag kan välja mellan ljusfärgerna varmvit (3 000 K), universalvit (4 000 ) och dagsljusvit (5 000 K) - och det bekvämt med fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Med denna kan du inte bara välja önskad ljusfärg; varje vald ljusfärg kan dessutom dimmas steglöst.
 • Niermann Standby Fluorescerande taklampa WOLKE XXL 5 lampor

  Niermann Standby Fluorescerande taklampa WOLKE XXL 5 lampor
  Taklampa WOLKE XXL med nattljusfunktion, 5 lampor och fluorescerande stjärnor Som en liten stjärnhimmel lyser WOLKE XXL från taket i barnens rum. Här krävs fem glödlampor med E14-sockel och som ger en lämplig ljusstyrka (ingår ej - kan beställas via Tillbehör). De kan stängas av med en dragströmbrytare så att endast de 20 LED-ljuspunkterna är tända, medan några gula stjärnor sprider glans i barnrummet. De här stjärnorna är Fluorescens och lyser när de belysts av ljuset, ett bra tag och har en lugnande inverkan även när det är helt mörkt.
 • Niermann Standby Taklampa Lille Prinsen moln, blå

  Niermann Standby Taklampa Lille Prinsen moln, blå
  Blå taklampa Little Prince med LED Slumber Light Den molnformade taklampan i trä Little Prince är inte bara avsedd för 5 glödlampor med E14-fäste som huvudbelysning, utan är också utrustad med 20 små LED-ljuspunkter. När du ska somna kan du helt enkelt stänga av huvudlamporna med en dragbrytare, så att endast LED-ljuspunkterna ger ett mjukt ljus som en stjärnhimmel för sömn.
 • Plafond 'Extrema ' Moderna vit/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum

  Plafond 'Extrema ' Moderna vit/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Remote included En modern taklampa med en inbyggd LED-modul och en vacker stjärnhimmel. Designen känns väldigt modern och är en fantastisk syn att se. Med denna Extrema taklampa får du en fjärrkontroll med vilken du bland annat själv kan bestämma ljuseffekten och ljusvärmen. Belysningen kan växlas i steg mellan varmt gult ljus och starkt vitt ljus, så att du alltid har den önskade atmosfären i ditt hem eller kontor helt i dina egna händer. Lampan har en diameter på 80 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en diameter på 70,5 cm. Lampan har en ljuskälla med 90 Watt, 2700-6500 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Lampan är naturligtvis dimbar så att den med 5000 lumen inte alltid behöver fungera med full effekt. Gör ditt drag och få Extrema in i ditt hem! 800 mm x 120 mm
 • Lindby Bordslampa Umma med små utskärningar, vit

  Lindby Bordslampa Umma med små utskärningar, vit
  Cylindrisk bordslampa Umma med laserskuret motiv på skärmen och vit textilyta Bordslampa Umma har en cylindrisk textilskärm med otaliga små laserskurna utskärningar som inte bara gör utseendet mer individuellt, utan också skapar en effekt som påminner om en romantisk stjärnhimmel. Den vita textilytan verkar tidlös och är tilltalande både optiskt och haptiskt. Den integrerade strömbrytaren sitter på sladden (1,5 m) för att tända och släcka lampan bekvämt.
 • Trio Lighting Rund LED-taklampa Shogun i glitterdesign

  Trio Lighting Rund LED-taklampa Shogun i glitterdesign
  Shogun – stilfull LED-taklampa med många funktioner LED-taklampan Shogun är en taklampa med fantastiskt utseende och många funktioner. Den sörjer för den rätta belysningen under dagen och natten. Med hjälp av fjärrkontrollen, som ingår i leveransen, kan man välja från varmvitt ljus till dagsljus och samtidigt dimra lampan. Dessutom kan man välja nattljusfunktionen som simulerar en stjärnhimmel. Men Shogun övertygar inte bara med flexibiliteten, utan den är även otroligt snygg: med sin mycket moderna, runda form i satinerad, vit plast är lampskärmen lika vacker tänd som släckt. Dessutom sörjer små, transparenta öppningar i skärmen för en iögonfallande glittrande effekt.

Galaxylampa med högtalare och bluetooth

Galaxylampa med bluetooth och högtalare

Kombinera ljud och ljus genom att skaffa en rymdlampa med inbyggd högtalare som du kan styra via bluetooth från mobilen. En del kallar den för Galaxylampa och den har LED-projektor som projicerar en hel galax i taket och på väggen.