Rymdlampor

En rymdlampa kan projicera planeter, stjärnor och galaxer på väggen eller i taket. Du får känslan av att titta genom ett teleskop ut mot storheten i rymden. Du kan få känslan av att sova utomhus med natthimlen ovanför dig och drömma dig bort i fjärran galaxer.

Cleverio Smart Galaxy nattlampa

Cleverio Smart Galaxy nattlampa projicerar en stjärnhimmel i rummet

Smart Galaxy skapar en stjärnhimmel med otaliga stjärnor som leker över rummets ytor och skiftar i olika nyanser. Denna magiska upplevelse är älskad av både unga och äldre, perfekt när man vill finna lugnet inför natten. Lampan har funktionen att kontrolleras genom en app i din smartphone.

Rubicson Nattlampa med stjärnhimmel

Rubicson Nattlampa med stjärnhimmel

Sänder ut stjärnor och fascinerande ljusstrålar i barnets rum med en häftig aurora. När du aktiverar den mjuka färgskiftningen, omvandlas utrymmet till en lysande föreställning med rymdtema. Ljusen är dynamiska och kan ändras utifrån ljud och toner i rummet, vilket gör det till en levande rymdprojektion. Styr enkelt funktionerna genom knapparna placerade på rymdlampans sida. Den här lampan har fått markeringen Bäst i test 2022 hos en testsajt för prylar.

Barnlampor med rymdtema

 • Hänglampa Space med rymdtryck

  Hänglampa Space med rymdtryck
  Space pendellampa: Solsystemet tack vare digitaltryck på lampskärmenPendellampan Space är en hängande lampa som gör att solsystemet finns inom räckhåll. Den har en transparent styrning med vilken den fästs i taket. Efter montering ser det därför ut som om lampskärmen svävar fritt i rummet, vilket passar perfekt med temat. Den digitala tryckprocessen säkerställer att lampskärmen visar solsystemet utan luckor och från alla vinklar - motivet är perfekt anslutet runt hela skärmen. Stor och ljus, solen stiger upp som en fixstjärna, mindre men detaljerad, planeterna visas mot bakgrunden av rymden. Space-pendellampan har överlag en mörk färg, men eftersom den är otryckt på insidan kan glödlampans ljus reflekteras på ett perfekt sätt när den tänds. Den sprider sig därför bra i rummet och ger en mysig belysning i barnrummet.
 • Hänglampa Little Astronauts Raket

  Hänglampa Little Astronauts Raket
  Fantasifull pendellampa Little Astronauts raket till barnrummet Den mycket detaljerade raketlampan för barnrum från serien Little Astronauts är den perfekta lampan för små rymdresande och rymdhjältar. Den är kärleksfullt gjord av trä och en riktig produkt Made in Germany. Designen är lekfull, lämplig för barn men ändå mycket modern. Lampan som ska användas, som inte ingår i leveransen, lyser jämnt på båda sidor in i rummet och skapar ett behagligt ljus.
 • Taklampa Bildmoln Space Mission, blå

  Taklampa Bildmoln Space Mission, blå
  Stor barnrumslampa Space Mission med LED-natthimmel Space Mission taklampa består av en takplatta i trä och formad som ett stort moln. Den visar ett kärleksfullt illustrerat barns motiv där pandaen och räven är på ett stort rymduppdrag. Detta är inte bara dekorativt utan stimulerar också de små barnas fantasi på ett lekfullt sätt. Vem vill inte uppleva stora äventyr i rymden? Space Mission- taklampa erbjuder inte bara tillräckligt med rumsbelysning tack vare de fem glödlamporna som ska användas, utan också en liten LED-natthimmel, som är inbyggd i molnet som små LED-punkter. Dessa kan enkelt bytas med en väggbrytare eller tändas separat tack vare fyrstegsomkopplingen. Praktiskt taget allt är integrerat i ljuset och kan styras via en konventionell brytare på väggen.
 • Taklampa Rondell Space Mission, blå

  Taklampa Rondell Space Mission, blå
  Space Mission taklampa med tre rörliga strålkastare Den barnvänliga taklampa Space Mission är den perfekta belysningen i barnrummet och gjord för blivande rymdresenärer. Kärleksfulla illustrationer pryder takpanelen, som är gjord av trä. Tre strålkastare med dubbel skarv säkerställer också att varje hörn i rummet är perfekt upplyst. Och inte bara i taket kan även Space Mission-armaturen fästas på väggen.
 • Pendellampa Little Astronauts Panda

  Pendellampa Little Astronauts Panda
  En panda i rymden - hängande lampa för barnrum Little Astronauts Den används inte bara för belysning utan stimulerar också de små fantasin - den moderna pendellampan Little Astronauts Panda. Trälampan är tillverkad i Tyskland med stor uppmärksamhet på detaljer. Det barnvänliga motivet visar en panda-astronaut och ett litet rymdskepp med en vänlig varelse vid ratten. Taklampan kan inte bara övertyga med ett mjukt, starkt ljus på kvällen utan inspirerar också med sitt fantastiska motiv under dagen.
 • HKliving - Rymdlampa i krom - Krom

  HKliving - Rymdlampa i krom - Krom
  Lampa av metall med finish i krom. Inspirerad av yttre rymden, kommer denna rymdlampa att passa perfekt in i den moderna världen. Sladdlängd 181 cm. Strömbrytare på sladden. Europeisk väggkontakt. Max 40W med E27 sockel.
 • Vägglampa Raket rondell

  Vägglampa Raket rondell
  Barnrumsväggraket för små astronauter och rymdhjältar Den högkvalitativa raketvägglampan tillverkad i Tyskland för barn är utrustad med tre rörliga strålkastare som är fästa på en träplatta. Detta är kärleksfullt utformat som om det är målat och visar en liten rymdraket som är på väg till stjärnorna. Lampan ger inte bara tillräckligt med ljus in i barnrummet utan stimulerar också de små fantasin samtidigt.
 • Hänglampa för barnrum Planets, 3 lampor

  Hänglampa för barnrum Planets, 3 lampor
  Tre-flammig upphängningslampa Planeter med cylindriska nyanser Sikt högt: Vem ville inte bli astronaut som barn? På hänglampan Planets med tre flammor kan barn upptäcka de mest kända planeterna och i sina drömmar flyga genom rymden med raketen. Diffusorn är helt blå, ovanför den är den transparenta skärmen som bilderna är placerade på. Den transparenta skärmen är avslutad med ett kontinuerligt blått band längst upp och längst ner. Endast stjärnorna och planeterna sticker ut något över kanten och får lampan att se väldigt livlig ut. De tre cylindriska nyanserna är fästa vid röda parenteser i en triangel, som hålls på plats av tre stabila upphängningar på taktaket. När du slår på skapas en trevlig och atmosfärisk atmosfär och även efter avstängning är konturerna fortfarande synliga under en viss tid, eftersom de är gjorda med fluorescerande material. - Lampans maximala längd som ska användas: 11 cm

I barnrummet passar de här fina barnlamporna med rymdtema. Du kan köpa en hänglampa med planeter på lampskärmen eller en vägglampa formad som en raket.

Lampor med stjärnhimmel

 • Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm

  Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm
  Jupiter - en LED-taklampa med stjärnhimmelsoptik De av stål och plast tillverkade LED-taklampan Jupiter påminner genom de många små, genomskinliga prickarna på skärmen om en stjärnhimmel, där många små stjärnor gnistrar. Taklampan är utrustad med lysdioder, vilka genererar ett ljusflöde på 1 530 lumen. En särskild höjdpunkt är, förutom den snygga optiken, utrustningen med CCT-ljusstyrning. Till skillnad från andra LED-lampor måste man med taklampan Jupiter inte välja bara en ljustemperatur, eftersom man genom CCT-tekniken tre steg kan justera färgtemperaturen på LED-lamporna upprepade gånger med hjälp av strömbrytaren. Från varmvit 3.000 K över universalvit 4.000 K till dagsljusvit 5.000 K kan lämplig ljusfärg anpassas efter varje situation.
 • Caelum – glansfull LED-taklampa

  Caelum – glansfull LED-taklampa
  Caelum – LED-taklampa med stjärneffekt LED-taklampan Caelum är en glittrande och glänsande syn i taket, eftersom skärmen av silvrigt förspeglat glas pryds av en dekoration som liknar stjärnhimmelen. Hängen av fasetterade kristallkedjor förstärker denna effekt och hänger i olika längder från skärmens insida. Denna vackra och glansfulla konstruktion gör LED-taklampan till ett glittrande objekt i taket och – så fort ljuset tänds – till rummets höjdpunkt.
 • Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm

  Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm
  Med stjärnhimmelsdesign - LED-taklampa Jupiter Stål och plast är materialen av vilka LED-taklampan Jupiter, med en diameter på hela 60 cm, tillverkas. Den satinerade skärmen har försetts med otaliga små genomskinliga prickar, genom vilka ljuset lyser obehindrat, och får hela skärmen att se ut som en stjärnhimmel. En ytterligare höjdpunkt med LED-taklampan Jupiter är, att du till skillnad från många andra LED-lampor inte behöver bestämma dig för en enda ljusfärg. Utrustningen med CCT-teknik möjliggör att du efter behag kan välja mellan ljusfärgerna varmvit (3 000 K), universalvit (4 000 ) och dagsljusvit (5 000 K) - och det bekvämt med fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Med denna kan du inte bara välja önskad ljusfärg; varje vald ljusfärg kan dessutom dimmas steglöst.
 • Fluorescerande taklampa WOLKE XXL 5 lampor

  Fluorescerande taklampa WOLKE XXL 5 lampor
  Taklampa WOLKE XXL med nattljusfunktion, 5 lampor och fluorescerande stjärnor Som en liten stjärnhimmel lyser WOLKE XXL från taket i barnens rum. Här krävs fem glödlampor med E14-sockel och som ger en lämplig ljusstyrka (ingår ej - kan beställas via Tillbehör). De kan stängas av med en dragströmbrytare så att endast de 20 LED-ljuspunkterna är tända, medan några gula stjärnor sprider glans i barnrummet. De här stjärnorna är Fluorescens och lyser när de belysts av ljuset, ett bra tag och har en lugnande inverkan även när det är helt mörkt.
 • Taklampa Lille Prinsen moln, blå

  Taklampa Lille Prinsen moln, blå
  Blå taklampa Little Prince med LED Slumber Light Den molnformade taklampan i trä Little Prince är inte bara avsedd för 5 glödlampor med E14-fäste som huvudbelysning, utan är också utrustad med 20 små LED-ljuspunkter. När du ska somna kan du helt enkelt stänga av huvudlamporna med en dragbrytare, så att endast LED-ljuspunkterna ger ett mjukt ljus som en stjärnhimmel för sömn.
 • Plafond 'Extrema ' Moderna vit/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum

  Plafond 'Extrema ' Moderna vit/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Remote included En modern taklampa med en inbyggd LED-modul och en vacker stjärnhimmel. Designen känns väldigt modern och är en fantastisk syn att se. Med denna Extrema taklampa får du en fjärrkontroll med vilken du bland annat själv kan bestämma ljuseffekten och ljusvärmen. Belysningen kan växlas i steg mellan varmt gult ljus och starkt vitt ljus, så att du alltid har den önskade atmosfären i ditt hem eller kontor helt i dina egna händer. Lampan har en diameter på 80 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en diameter på 70,5 cm. Lampan har en ljuskälla med 90 Watt, 2700-6500 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Lampan är naturligtvis dimbar så att den med 5000 lumen inte alltid behöver fungera med full effekt. Gör ditt drag och få Extrema in i ditt hem! 800 mm x 120 mm
 • Bordslampa Umma med små utskärningar, grå

  Bordslampa Umma med små utskärningar, grå
  Grå textilbordslampa Umma med många små hål De många små hålen i Ummas skärm skars ut med hjälp av laser och gör den lilla bordslampans utseende mer individuellt, så att den passar både i sovrummet och vardagsrummet. Dessutom har hålen en positiv effekt på ljuset som skapar många vackra ljuspunkter som imiterar en liten stjärnhimmel. Bordslampans grå färg är en riktig trendfärg och textilytan verkar hemtrevlig, medan den cylindriska formen är tidlös. Sladden med kontakt är 1,5 meter lång.
 • Bordslampa Umma med små utskärningar, vit

  Bordslampa Umma med små utskärningar, vit
  Cylindrisk bordslampa Umma med laserskuret motiv på skärmen och vit textilyta Bordslampa Umma har en cylindrisk textilskärm med otaliga små laserskurna utskärningar som inte bara gör utseendet mer individuellt, utan också skapar en effekt som påminner om en romantisk stjärnhimmel. Den vita textilytan verkar tidlös och är tilltalande både optiskt och haptiskt. Den integrerade strömbrytaren sitter på sladden (1,5 m) för att tända och släcka lampan bekvämt.

Galaxylampa med högtalare och bluetooth

Galaxylampa med bluetooth och högtalare

Kombinera ljud och ljus genom att skaffa en rymdlampa med inbyggd högtalare som du kan styra via bluetooth från mobilen. En del kallar den för Galaxylampa och den har LED-projektor som projicerar en hel galax i taket och på väggen.