Ringlampa

Tricket som ger bättre ljus för videos och streaming är ringlampan. Den ljussätter dig och trollar bort skuggor i ansiktet. Köp en ringlampa om du vill få en proffsigare kvalité på dina inspelade videos eller för videosamtal och digitala möten.

Fördelarna som ringlampan ger

 • Jämn belysning: Ringlampor ger en jämn och mjuk belysning som minimerar hårda skuggor, vilket är särskilt användbart för porträttfotografi och videor.
 • Framhäver ögonen: De skapar en unik 'ring' av ljus i personens ögon, vilket ger en attraktiv och professionell look.
 • Flexibilitet och användarvänlighet: Lätt justerbara när det gäller ljusstyrka och färgtemperatur, vilket gör det enkelt att anpassa belysningen.
 • Minskar behovet av ytterligare utrustning: Eftersom de ger omfattande och jämn belysning, kan de minska behovet av extra belysningsutrustning.
 • Mångsidighet: Användbara inte bara för porträtt och skönhetsvideo, men även för produktfotografi, vloggar och online-möten.
 • Mobil och lätt: Många ringlampor är portabla, vilket är idealiskt för fotografer och videoproducenter på resande fot.

Ring Light 15,5 cm

En liten men mycket funktionell ringlampa är Ring Light från Satzuma. Den är 15,5 cm i diameter och har ett litet klämfäste för att sätta lampan på din laptop. Det går att montera på andra saker också bara de inte är tjockare än 4 cm.

Liten ringlampa med klämfäste för datorLiten ringlampa 15 cm i diameter med klämfäste för dator (SmartaSaker)

Med Ring Light går det att justera ljusstyrkan i 10 olika steg från kallt blått ljus till rent vitt och gulvitt. Lampan drivs med USB och sladden är tillräckligt lång för att nå även en stationär dators kontakt.

Ringlampa med stativ

ringlampa med stativSnapsy Ring Light 10" (Hobbyhallen)

För mer flexibilitet kan du köpa ett komplett set med ringlampa och ett stativ. Stativet går att justera i höjdled och på det finns även hållare för mobil eller kamera. Snapsy säljer lite olika varianter med stativ på 50-160 cm och även för bordsplacering.

Nu kan du välja olika platser att filma på och kan enkelt växla mellan att stå och sitta, men ändå få det förbättrade ljuset som ringlampan ger.

Fler ringlampor

 • Searchlight LED-ringlampa Selfie Tripod, hållare USB CCT

  Searchlight LED-ringlampa Selfie Tripod, hållare USB CCT
  För selfies och streaming, strömförsörjning via USB: LED-ringlampa Selfie Tripod, dimbar, CCT LED-ringbordslampan Selfie Tripod har sitt syfte redan i namnet. Med den kan du ta de vackraste selfies och streaming är också en höjdpunkt. Med USB-drift kan inte bara färgtemperaturen justeras (2 900 - 6 500 K), utan även ljusintensiteten kan dämpas. En USB-kabel (utan nätdel) ingår i leveransen. Det trebenta stativet ser till att Selfie Tripod står säkert och den flexibla hållaren gör att mobiltelefonen kan riktas exakt.