Regnbågslampor

Vi har valt ut fina regnbågslampor utifrån hur designen ser ut och färgerna på detaljer. Urvalet består av regnbågslampa från kategorier av belysning för vägg, bord och tak. En del av belysningen hittar du på avdelningen för barn.

Taklampa med regnbågsfärger

 • KARE Starlight Rainbow ljuskrona med sex lampor

  KARE Starlight Rainbow ljuskrona med sex lampor
  Starlight Rainbow ljuskrona - en färgstark ljuskälla i barockstil Denna ljuskrona i barockstil är tillverkad av metall och plast och drar till sig allas uppmärksamhet med sin regnbåge av skimrande färger. Upphängd med färgade akrylelement. En ovanlig taklampa som är ett absolut blickfång i alla vardagsrum.
 • Reality Leuchten Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Reality Leuchten Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad pendellampa Clover med färgglada skimrande akrylelementMed de många akrylelementen placerade ovanpå varandra ser pendellampan Clover ut som en färgglad skimrande blomma. Skärmen på denna taklampa, som fyller varje rum med sitt färgspel, består av flera lager av dessa färgglada, transparenta akrylblad. Det infallande ljuset får skärmen att skina i regnbågens alla färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • Näve Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

  Näve Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
  Fräsch Rainbow Bowl-pendellampa med vita skärmar Rainbow Bowl-pendellampan har en fräsch, avslappnad design. De sju vita glasskärmarna ger ett kraftfullt ljus när E14-lampan är rätt vald. Färgglada kablar fungerar som hållare och matarledning. Glänsande metall används för stöd, buntring och sockel. Det livfulla utseendet på Rainbow Bowl hänglampa bidrar till atmosfären i livliga och moderna vardagsrum och matsalar.
 • Näve LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

  Näve LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Niermann Standby Rainbow Rabbit - rund taklampa med LED-lampor

  Niermann Standby Rainbow Rabbit - rund taklampa med LED-lampor
  Rainbow Rabbit - rund taklampa med ytterligare 20 LED-ljuspunkter Barnrummet för små pojkar och flickor kan lysas upp med denna vackra Rainbow Rabbit- taklampa , inte bara starkt med de fem E14-lamporna, utan också för att somna med de 20 LED-ljuspunkterna jämnt fördelade på skärmen. Dragbrytaren slår på eller av huvudbelysningen medan LED-ljuspunkterna växlas via vägglampans omkopplare. Rainbow Rabbit, som pryder taklampa som ett motiv, är en kanin som är annorlunda och unik och som en del av Rainbow Rabbit anti-mobbning utbildningsprogram skickar ett starkt meddelande till barn med sin berättelse att varje barn ska behandlas lika .
 • Niermann Standby Rainbow Rabbit - roterande hänglampa

  Niermann Standby Rainbow Rabbit - roterande hänglampa
  Barnrumslampa Rainbow Rabbit med roterande inre nyans Rainbow Rabbit-hänglampan är inte bara en ljuskälla, den är också en slags mobil enhet i barnrummet och lockar de små. Hänglampan består av två nyanser: den yttre skärmen är designad med färgglada ränder och mönster och försedd med fyra cirkulära urtag runtom, den inre nyansen har en vit bakgrund och fyra olika regnbågskaninmotiv. En motor, som drivs genom lampan av en solpanel integrerad i lampan, roterar den inre skärmen så att motiven växelvis tittar genom de runda hålen i den yttre skärmen.
 • Niermann Standby Taklampa Rainbow Rabbit + Alexa-modul

  Niermann Standby Taklampa Rainbow Rabbit + Alexa-modul
  Barns taklampa Rainbow Rabbit med LED-ljuspunkter Förutom fem uttag för E14-lampor (ingår ej) är Rainbow Rabbit- taklampa utrustad med 20 små LED-ljuspunkter som skapar en extra stjärneffekt. De fem huvudlamporna kan stängas av med hjälp av dragbrytaren på lampan, så att endast de 20 lysdioderna avger ett mjukt ljus så att du somnar. Dessutom installerades en WiFi-switch från Sonoff i armaturen, den så kallade Alexa-modulen, som gör att armaturen kan integreras i Alexa röststyrning eller kontroll via smartphone eller surfplatta med eWeLink-appen (gratis).
 • Niermann Standby Rainbow Rabbit - rund taklampa för barnrum

  Niermann Standby Rainbow Rabbit - rund taklampa för barnrum
  Rund taklampa Rainbow Rabbit för barnrummet Rainbow Rabbit är en rund taklampa för barn som passar både flickor och pojkar tack vare sitt motiv. Motivet visar haren Rainbow Rabbit, som skickar budskapet om likabehandling för alla barn och människor med sin berättelse i utbildningsprogrammet mot mobbning med samma namn. Armaturen tillverkad i Tyskland är endast lämplig för användning med energibesparande eller LED-lampor. Användningen av glas undviks medvetet här. Brottmotståndet hos barnrumslampan garanteras genom användning av robust plast, så att exempelvis kuddeslag kan äga rum utan tvekan.

Vägglampor tema regnbåge

Regnbågslampa för bord

 • Robetoy Fiberoptisk Lampa Regnbåge

  Robetoy Fiberoptisk Lampa Regnbåge
  Häftig fiberoptisk lampa från Robetoy med en retro-inspirerad design. Sätt igång lampan och se den skifta i regnbågens färger. Perfekt inredningsdetalj i barnrummet. – CE-märkt. – Rekommenderad ålder: Från 6 år. – Plast. – Batterier ingår ej.
 • MOB Projektor Astrolight, Blue Rainbow

  MOB Projektor Astrolight, Blue Rainbow
  Häftig projektor från MOB med en lekfull design. Lampan ger dig känslan av en varm solnedgång eller en vacker regnbåge att beundra. Huvudet på lampan har en 180° rotation så att du kan skapa det ljussken du vill ha genom att enkelt vinkla lampan eller rikta den mot en vägg. Perfekt för barnrummet. – CE-märkt. – Touch-kontroll. – Batteritid: ca 4 ti
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Offwhite OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Offwhite OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Offwhite - OYOY Living Design, Vit, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red - OYOY Living Design, Röd, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint - OYOY Living Design, Grön, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Light Rubber OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Light Rubber OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Light Rubber - OYOY Living Design, Plast
 • Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red - OYOY Living Design

  Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red - OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red - OYOY Living Design, Röd, Plast
 • Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint - OYOY Living Design

  Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint - OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint - OYOY Living Design, Grön, Plast