Regnbågslampor

Vi har valt ut fina regnbågslampor utifrån hur designen ser ut och färgerna på detaljer. Urvalet består av regnbågslampa från kategorier av belysning för vägg, bord och tak. En del av belysningen hittar du på avdelningen för barn.

Taklampa med regnbågsfärger

 • Lampkrona Starlight Rainbow sex ljuskällor

  Lampkrona Starlight Rainbow sex ljuskällor
  Lampkrona Starlight Rainbow - en färgglad ljuskälla i barockform Denna lampkrona i barockstil är tillverkad av metall och plast och drar alla blickar till sig, tack vare sin regnbågsskimrande färgprakt. Behängd med färgglada akrylelement. En ovanlig taklampa, som blir ett absolut blickfång i vardagsrum i de mest skilda inredningsstilar.
 • Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

  Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
  Fräsch Rainbow Bowl-pendellampa med vita skärmar Rainbow Bowl-pendellampan har en fräsch, avslappnad design. De sju vita glasskärmarna ger ett kraftfullt ljus när E14-lampan är rätt vald. Färgglada kablar fungerar som hållare och matarledning. Glänsande metall används för stöd, buntring och sockel. Det livfulla utseendet på Rainbow Bowl hänglampa bidrar till atmosfären i livliga och moderna vardagsrum och matsalar.
 • Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad pendellampa Clover med färgglada skimrande akrylelementMed de många akrylelementen placerade ovanpå varandra ser pendellampan Clover ut som en färgglad skimrande blomma. Skärmen på denna taklampa, som fyller varje rum med sitt färgspel, består av flera lager av dessa färgglada, transparenta akrylblad. Det infallande ljuset får skärmen att skina i regnbågens alla färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
  Näve led-taklampa rainbow, dimbar, rgbw, nattlampa Rainbow, RGBW,, för hall, metall, plast, 40 W, energiefficiens: F, H: 7 cm
 • KARE Design - Taklampa Rainbow - Multi

  KARE Design - Taklampa Rainbow - Multi
  En trendig ljuskrona i regnbågens alla färger - en barocksymfoni i form av en stilren taklampa med många överdådiga detaljer. Ljuskrona med en uppfriskande, jazzig prägel och unik färgsättning. En mängd akryldiamanter hänger elegant och gnistrar star
 • Rainbow Rabbit - roterande hänglampa

  Rainbow Rabbit - roterande hänglampa
  Barnrumslampa Rainbow Rabbit med roterande inre nyans Rainbow Rabbit-hänglampan är inte bara en ljuskälla, den är också en slags mobil enhet i barnrummet och lockar de små. Hänglampan består av två nyanser: den yttre skärmen är designad med färgglada ränder och mönster och försedd med fyra cirkulära urtag runtom, den inre nyansen har en vit bakgrund och fyra olika regnbågskaninmotiv. En motor, som drivs genom lampan av en solpanel integrerad i lampan, roterar den inre skärmen så att motiven växelvis tittar genom de runda hålen i den yttre skärmen.
 • Taklampa Rainbow Rabbit + Alexa-modul

  Taklampa Rainbow Rabbit + Alexa-modul
  Barns taklampa Rainbow Rabbit med LED-ljuspunkter Förutom fem uttag för E14-lampor (ingår ej) är Rainbow Rabbit- taklampa utrustad med 20 små LED-ljuspunkter som skapar en extra stjärneffekt. De fem huvudlamporna kan stängas av med hjälp av dragbrytaren på lampan, så att endast de 20 lysdioderna avger ett mjukt ljus så att du somnar. Dessutom installerades en WiFi-switch från Sonoff i armaturen, den så kallade Alexa-modulen, som gör att armaturen kan integreras i Alexa röststyrning eller kontroll via smartphone eller surfplatta med eWeLink-appen (gratis).
 • Rainbow Rabbit - rund taklampa med LED-lampor

  Rainbow Rabbit - rund taklampa med LED-lampor
  Rainbow Rabbit - rund taklampa med ytterligare 20 LED-ljuspunkter Barnrummet för små pojkar och flickor kan lysas upp med denna vackra Rainbow Rabbit- taklampa , inte bara starkt med de fem E14-lamporna, utan också för att somna med de 20 LED-ljuspunkterna jämnt fördelade på skärmen. Dragbrytaren slår på eller av huvudbelysningen medan LED-ljuspunkterna växlas via vägglampans omkopplare. Rainbow Rabbit, som pryder taklampa som ett motiv, är en kanin som är annorlunda och unik och som en del av Rainbow Rabbit anti-mobbning utbildningsprogram skickar ett starkt meddelande till barn med sin berättelse att varje barn ska behandlas lika .

Vägglampor tema regnbåge

 • Rainbow Vägglampa (EU)

  Rainbow Vägglampa (EU)
 • Rainbow vägglampa (Natur)

  Rainbow vägglampa (Natur)
  Rainbow är en liten, mysig och härlig vägglampa som är skapad i en regnbågsdesign. Den är handflätad i rotting, vilket gör att ljuset snyggt lyser igenom rottingen när lampan är tänd. Rainbow är lätt att placera i hemmet och är en fin detalj i barnrummet, men också som dekoration i vardagsrummet eller hallen. Materialet skapar värme och mysighet i rummet och de behagliga färgerna ger lampan en inbjudande look. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Regnbågslampa för bord

 • Little Lights Lampa Regnbåge

  Little Lights Lampa Regnbåge
  En gullig och dekorativ lampa från Little Lights. Lampan är formad som en färgglad regnbåge och är täckt av små hål som ger ett behagligt ljus när lampan är tänd. Tänd och släck lampan med hjälp av fjärrkontrollen som har smart dimingsfunktion och timer. Gör sig lika fin på väggen barnrummet som lutande på ett bord någon annanstans i hemmet.Alla la
 • Robetoy Fiberoptisk Lampa Regnbåge

  Robetoy Fiberoptisk Lampa Regnbåge
  Häftig fiberoptisk lampa från Robetoy med en retro-inspirerad design. Sätt igång lampan och se den skifta i regnbågens färger. Perfekt inredningsdetalj i barnrummet. – CE-märkt. – Rekommenderad ålder: Från 6 år. – Plast. – Batterier ingår ej.