Lampor i råsilver

Råsilver är ett material som ger en rå känsla och industriell stil. Vi har letat fram några exempel på lampor och belysning i råsilver. Det finns belysning av olika typer men vi eftersom utbudet inte är superstort så blandar vi golvlampor, bordslampor och taklampor här. Vi har också inkluderat ljusstakar för dig som vill ha levande ljus i en robust silverljushållare.

 • Plafond Notice XL Råsilver

  Plafond Notice XL Råsilver
 • Notice Ljusstake Råsilver 25cm (Silver)

  Notice Ljusstake Råsilver 25cm (Silver)
  En rustik och snygg ljusstake i råsilver. Ger en lite industriell känsla i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bainbridge fönsterpendel (Silver)

  Bainbridge fönsterpendel (Silver)
  Bainbridge fönsterpendel i råsilver eller råmässing, 2m textilsladd med takkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Notice ljusstake (Guld)

  Notice ljusstake (Guld)
  Notice är en rustik och tuff version av den traditionella ljusstaken. Det robusta materialet och den ojämna finishen skiljer sig något från varje exemplar, vilket gör ljusstaken ytterligare unik. Finns i färgerna råsilver, råmässing och råkoppar. Ljuskällor på bilden ingår.
 • Bainbridge fönsterpendel (Råmässing)

  Bainbridge fönsterpendel (Råmässing)
  Bainbridge fönsterpendel i råsilver eller råmässing, 2m textilsladd med takkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ljusstake Notice Råsilver

  Ljusstake Notice Råsilver
 • Boston Taklampa, råmässing

  Boston Taklampa, råmässing
  Boston taklampa råmässing från PR Home. Lampan är av industri modell och finns både i råsilver och råmässing. Ljuskälla ingår. Höjd 26 cm Bredd 14 cm Djup 14 cm Effekt max 40 W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Boston Taklampa, råsilver

  Boston Taklampa, råsilver
  Boston taklampa råsilver från PR Home. Lampan är av industri modell och finns både i råsilver och råmässing. Ljuskälla ingår. Höjd 26 cm Bredd 14 cm Djup 14 cm Effekt max 40 W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Notice taklampa, råmässing 12cm

  Notice taklampa, råmässing 12cm
  Industridesign när den är som bäst. Notice taklampa från PR Home kombineras bäst med en större globlampa. Finns i råmässing och råsilver. Höjd 10 cm Diameter 12 cm Effekt max 40 W Sockel Stor&hellip:
 • Columbus lampfot, råsilver 35cm

  Columbus lampfot, råsilver 35cm
  En robust lampfot från PR Home. Columbus lampfot kommer både i metall och trä material. Finns ett stort antal lampskärmar som går att kombinera med lampfoten. Höjd 35 cm Diameter 12 cm Effekt max&hellip:
 • Notice taklampa XL, råsilver 25cm

  Notice taklampa XL, råsilver 25cm
  Industridesign när den är som bäst. Notice taklampa från PR Home går både att sätta så väl som vägg som tak. Notice finns även som bords/vägglampa. Höjd 10 cm Diameter 25 cm Effekt max 25&hellip:
 • Notice bordslampa, råsilver 12cm

  Notice bordslampa, råsilver 12cm
  Industridesign när den är som bäst. Notice bordslampa från PR Home går både att sätta så väl som vägg som bord. Finns i råmässing och råsilver. Höjd 10 cm Diameter 12 cm Effekt max 40 W Sockel&hellip: