Ljusnät

Ett vackert sätt att lysa upp ett plank, staket eller vägg är med stort ljusnät. Ska du använda det utomhus, se till att ljusnätet uppfyller kraven för utomhusbruk.

En nätslinga med LED-lampor kan drivas med nätanslutning till ett eluttag. Större frihet till placering får du dock med nätet som hämtar ström från ett batteri. Vi listar båda sorterna med sladd och batteridrivet ljusnät.

 • SMART - EXTRA 160L

  SMART - EXTRA 160L
  Påbyggnadsbart ljusnät till SMART-systemet, 2x1m stort ljusslinga med 160 dioder. Avger ett varmvitt sken. Produkten är en extraslinga, något som innebär att transformator säljs separat. Tekniskt: Ljusslingan har 160 dioder. Fast LED om 2,4W. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Tranformator ingår ej.
 • Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m

  Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m
  En nätslinga från Star Trading med 200 LED som ger ett vackert gyllene ljussken. Nätet har en storlek på 3x3m och är perfekt för dekoration i din trädgård.
 • Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel

  Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel
  System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit med vit kabel säljs utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Star Trading Ljusnät Akku 150cm

  Star Trading Ljusnät Akku 150cm
  Star Trading Ljusnät Akku 150cm. LED-Nät som mäter 0,8x1,5m bestyckade med 80 varmvita ljuspunkter med en batteribox för både inom- och utomhusbruk och som drivs med 3xAA batterier. För att optimera livstiden av batterierna har nätet en repeterande timer-funktion, 6 timmar på och 18 timmar av. Enkel att placera i trädgården och den ger ett härligt sken.
 • Konstsmide System 24 107 LED ljusnät Svart soft cable

  Konstsmide System 24 107 LED ljusnät Svart soft cable
  Konstsmide System 24 107 LED ljusnät Svart soft cable
 • GARDEN 24 - Net 2x2m

  GARDEN 24 - Net 2x2m
  Vacker LED-ljusslinga som kan byggas ut om så önskas. Det svarta ljusnätet mäter 2x2m och har totalt 160 varmvita LED-ljus. Mellan varje lampa är det 10cm mellanrum. Tekniskt: Ljusslingan har fast LED-belysning om 4W. Godkänd för utomhusbruk (IP44-klassad). Transformator säljs separat.
 • Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m. Varmvit

  Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m. Varmvit
  Nätslinga i LED. Nät med 192 ljus i. 3x3m. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • PRICELINE - 40 NET Warm white EXTRA

  PRICELINE - 40 NET Warm white EXTRA
  Påbyggnadsbart ljusnät med 40 dioder med varmvitt sken. Storlek 1x1m.  Vi rekommenderar: Perfekt för din trädgård eller husfasaden. Bygg på din slinga efter dina förutsättningar! Tekniskt: Ljusslingan har 40 dioder om 6W. Storlek 1x1 m. Slingan börjar med en startkabel (700660), ingår ej. Avsedd för utomhusbruk.
 • STAR TRADING Solcellsdriven LED-bordslampa Sunlight med nät

  STAR TRADING Solcellsdriven LED-bordslampa Sunlight med nät
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du göra din trädgård mer attraktiv? Det gör du med Rotterdam. Denna utomhusvägglampa har en stålram, avslutad med glas. Vägglampan utomhus passar perfekt till den industriella boendestilen eftersom den är färdig i svart. Rotterdam har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Tack vare IP-värdet 44 är denna vägglampa stänksäker och lämpar sig för att placeras utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Rotterdam är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Rotterdam det perfekta valet.
 • Markslöjd - Ljusnät GARDEN 24 2x2m 160L - Svart

  Markslöjd - Ljusnät GARDEN 24 2x2m 160L - Svart
  Ljusnät med 160 lampor, 10 cm avstånd mellan varje ljuspunkt. 2x2 meter svart nät med varmvita LED ljus. Fast LED om 8,4W, ej dimbar. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Transformator behövs till denna produkt, ingår ej.
 • PRICELINE - 80 NET Warm white EXTRA

  PRICELINE - 80 NET Warm white EXTRA
  Påbyggnadsbart ljusnät med 80 dioder med varmvitt sken. Storlek 2x1,7m.  Vi rekommenderar: Perfekt för din trädgård eller husfasaden. Bygg på din slinga efter dina förutsättningar! Tekniskt: Ljusslingan har 80 dioder om 6W. Storlek 2x1,7 m. Slingan börjar med en startkabel ( 700660 ), ingår ej. Avsedd för utomhusbruk.

Startkabel till ljusnät

Vissa system med belysning och ljusnät kräver en start-kabel. Till den kopplar man olika set med ljusslingor, nät etc. Det är viktigt att du kontroller ifall startkabeln följer med det set du köper eller om du ska komplettera din order med lämplig STARTkabel. Vill du bygga ett stort lysande system i trädgården kan du kolla på kopplingsbara ljusslingor från till exempel Star Trading eller Konstsmide.