Ljusnät

Ett vackert sätt att lysa upp ett plank, staket eller vägg är med stort ljusnät. Ska du använda det utomhus, se till att ljusnätet uppfyller kraven för utomhusbruk.

En nätslinga med LED-lampor kan drivas med nätanslutning till ett eluttag. Större frihet till placering får du dock med nätet som hämtar ström från ett batteri. Vi listar båda sorterna med sladd och batteridrivet ljusnät.

 • SMART - EXTRA 160L

  SMART - EXTRA 160L
  Påbyggnadsbart ljusnät till SMART-systemet, 2x1m stort ljusslinga med 160 dioder. Avger ett varmvitt sken. Produkten är en extraslinga, något som innebär att transformator säljs separat. Tekniskt: Ljusslingan har 160 dioder. Fast LED om 2,4W. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Tranformator ingår ej.
 • Ljusnät Extra System 24 (Svart)

  Ljusnät Extra System 24 (Svart)
  System 24 är ett komplett trädgårds-, party och julbelysningsslingsystem. Extra nät med 140 LED-ljuskällor i härliga färger. Ljusslingan är 2m lång och 2m hög. För utomhusbruk.
 • Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m

  Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m
  En nätslinga från Star Trading med 200 LED som ger ett vackert gyllene ljussken. Nätet har en storlek på 3x3m och är perfekt för dekoration i din trädgård.
 • Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel

  Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel
  System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit med vit kabel säljs utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Golden Nät 3x3m (Svart)

  Golden Nät 3x3m (Svart)
  Nätslinga med 200st LED-lampor som avger ett vackert, gyllene ljussken. Nätet har en storlek av 3x3m och passar perfekt för att dekorera i trädgården eller på uteplatsen. Finns även i en mindre variant.
 • Akku ljusnät (Svart)

  Akku ljusnät (Svart)
  Snyggt och dekorativt nät med 80st flerfärgade ljuspunkter, samt en batteribox för både inom- och utomhusbruk. Ljusslingan är enkel att placera i trädgården och avger ett härligt och inbjudande sken. För optimal livstid av batterierna har nätet repeterande timerfunktion. Timer: 6h på, 18h av - repeterande.3st AA-batterier ingår ej.
 • Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m. Varmvit

  Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m. Varmvit
  Nätslinga i LED. Nät med 192 ljus i. 3x3m. Glöm inte att köpa till en startkabel. 230V Systemet är uppbyggt med 1 START-kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutningskabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör. FUNGERAR ENDAST med Star Tradings System LED 230V och Rovkabel 230V!
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Tijd om jouw tuin wat op te fleuren? Dat doe je met Rotterdam. Deze stalen buitenwandlamp is afgewerkt in het zwart. De buitenwandlamp past perfect bij de industriële woonstijl. Rotterdam heeft een lengte van 16 cm, breedte van 10 cm en een hoogte van 33.5 cm. Zorg dat je nog een lichtbron met E27 fitting erbij besteld om de lamp compleet te maken. Met IP44 kun je de lamp buiten plaatsen op beschutte plekken zoals tegen het huis of onder een overkapping. Rotterdam is dimbaar, waardoor je eenvoudig de sfeer aanpast. Let op: deze buitenwandlamp komt exclusief dimmer. Mist jouw buitenplek nog wat sfeer? Dan is Rotterdam de perfecte keuze.
 • Solcellsdriven LED-bordslampa Sunlight med nät

  Solcellsdriven LED-bordslampa Sunlight med nät
  Sunlight LED-solbordslampa drivs av solenergi och är därför inte bunden till en fast plats. Solljuset kan till exempel användas på terrassen, balkongen eller i trädgården. Det varma ljuset skapar en mysig atmosfär som bjuder in till att stanna kvar. När det blir mörkt tänds ljuset automatiskt. - inkl. skymningssensor - ljusets varaktighet ca 5 timmar
 • Golden Nät 2x2m (Svart)

  Golden Nät 2x2m (Svart)
  Nätslinga med 160st LED-lampor som avger ett vackert, gyllene ljussken. Nätet har en storlek av 2x2m och passar perfekt för att dekorera i trädgården eller på uteplatsen. Finns även i en större variant.
 • System 24 Nät 2x2m Extra (Svart)

  System 24 Nät 2x2m Extra (Svart)
  System 24 är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkabeln i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Extra gardinljusslinga med 140st varmvita LED-ljuskällor. Ljusslingan är 2m lång och 2m hög. För utomhusbruk.
 • Garden24 Jusnät 2*2m 160 IP44 Svart

  Garden24 Jusnät 2*2m 160 IP44 Svart
 • PRICELINE - 80 NET Warm white EXTRA

  PRICELINE - 80 NET Warm white EXTRA
  Påbyggnadsbart ljusnät med 80 dioder med varmvitt sken. Storlek 2x1,7m.  Vi rekommenderar: Perfekt för din trädgård eller husfasaden. Bygg på din slinga efter dina förutsättningar! Tekniskt: Ljusslingan har 80 dioder om 6W. Storlek 2x1,7 m. Slingan börjar med en startkabel ( 700660 ), ingår ej. Avsedd för utomhusbruk.
 • PRICELINE - 40 NET Warm white EXTRA

  PRICELINE - 40 NET Warm white EXTRA
  Påbyggnadsbart ljusnät med 40 dioder med varmvitt sken. Storlek 1x1m.  Vi rekommenderar: Perfekt för din trädgård eller husfasaden. Bygg på din slinga efter dina förutsättningar! Tekniskt: Ljusslingan har 40 dioder om 6W. Storlek 1x1 m. Slingan börjar med en startkabel (700660), ingår ej. Avsedd för utomhusbruk.
 • Star Trading Ljusnät Akku 150cm

  Star Trading Ljusnät Akku 150cm
  Star Trading Ljusnät Akku 150cm. LED-Nät som mäter 0,8x1,5m bestyckade med 80 varmvita ljuspunkter med en batteribox för både inom- och utomhusbruk och som drivs med 3xAA batterier. För att optimera livstiden av batterierna har nätet en repeterande timer-funktion, 6 timmar på och 18 timmar av. Enkel att placera i trädgården och den ger ett härligt sken.
 • Konstsmide System 24 107 LED ljusnät Svart soft cable

  Konstsmide System 24 107 LED ljusnät Svart soft cable
  Konstsmide System 24 107 LED ljusnät Svart soft cable
 • GARDEN 24 - Net 2x2m

  GARDEN 24 - Net 2x2m
  Vacker LED-ljusslinga som kan byggas ut om så önskas. Det svarta ljusnätet mäter 2x2m och har totalt 160 varmvita LED-ljus. Mellan varje lampa är det 10cm mellanrum. Tekniskt: Ljusslingan har fast LED-belysning om 4W. Godkänd för utomhusbruk (IP44-klassad). Transformator säljs separat.
 • Ljusnät Start System Expo (Svart)

  Ljusnät Start System Expo (Svart)
  System Expo produkter utgör ett användarvänligt system av hög kvalitet. När du vill ha ett enkelt system för dekoration av hem och trädgård. Nät med 192 st klara lampor, svart kabel, extra enhet.
 • Markslöjd - Ljusnät GARDEN 24 2x2m 160L - Svart

  Markslöjd - Ljusnät GARDEN 24 2x2m 160L - Svart
  Ljusnät med 160 lampor, 10 cm avstånd mellan varje ljuspunkt. 2x2 meter svart nät med varmvita LED ljus. Fast LED om 8,4W, ej dimbar. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Transformator behövs till denna produkt, ingår ej.
 • System Decor Nät 2x1,5m extra (Svart)

  System Decor Nät 2x1,5m extra (Svart)
  System decors produkter är enkla att använda och även lämpliga inomhus. Produkterna har slanka kablar som är enkla att gömma och ljusstyrkan kan anpassas med dimmer. Extraenhet - Nätslinga, 2mx1,5m med 100ar varmvita LED-lampor och svart kabel. Dekorera ditt hus, trädgård eller uteplats.

Startkabel till ljusnät

Vissa system med belysning och ljusnät kräver en start-kabel. Till den kopplar man olika set med ljusslingor, nät etc. Det är viktigt att du kontroller ifall startkabeln följer med det set du köper eller om du ska komplettera din order med lämplig STARTkabel. Vill du bygga ett stort lysande system i trädgården kan du kolla på kopplingsbara ljusslingor från till exempel Star Trading eller Konstsmide.