Strålkastare med rörelsevakt och skymningsrelä

En strålkastare med LED kan lysa upp din utemiljö kostnadseffektivt, speciellt om den också är en utelampa med sensorer. En rörelsesensor kan se till att lampan inte förbrukar ström när ingen behöver den.

Om lampan har skymningsrelä kan dagsljuset läsas av och se till så att strålkastaren inte tänds på dagtid när det är helt onödigt.

En del strålkastare måste du ansluta till elnätet. Andra är solcellsdrivna och har en medföljande liten solcellspanel med batteri som laddas dagtid. Vi har plockat med båda typerna i våra förslag på LED-strålkastare här nedanför.

 • Luxorparts Solcellsdriven LED-strålkastare 500 lm

  Luxorparts Solcellsdriven LED-strålkastare 500 lm
  Solcells- och batteridriven LED-strålkastare med rörelsevakt och ljussensor. De båda lamporna ger ett ljusflöde på totalt 500 lumen. Strålkastaren är vinklingsbar både vertikalt och horisontellt. Har ställbar timer och kan lysa mellan fem sekunder och sju minuter efter upptäckt rörelse. IP44-klassad och kan monteras utomhus (under tak). Solcellspan
 • Solcells-LED-strålkastare utom SOL80 rörelsedet.

  Solcells-LED-strålkastare utom SOL80 rörelsedet.
  Funktionell SOL 80 LED-strålkastare för utomhusbruk med separat solcellsmodul och rörelsedetektor Denna praktiska LED-strålkastare för utomhusbruk med solcellsmodul imponerar med sin kompakta design i modern aluminium. Huvudet kan svängas horisontellt och vertikalt och är utrustat med 8 kraftfulla lysdioder (350 lumen) som garanterar belysning av stora områden. De drivs via en solpanel som laddar det integrerade batteriet under dagen på ett miljövänligt sätt. Solar LED-belysningen för utomhusbruk är dessutom utrustad med en rörelsedetektor och lämpar sig därför utmärkt för att belysa husentréer, garage och vägar. Det matchande uppladdningsbara batteriet och en 4,75 m lång kabel ingår i leveransen. Tekniska data Avläsningsvinkel 130°, 10 m räckvidd Tändningstid justerbar upp till max. 1 minut Reglering av ljusstyrka via skymningsbrytare LED-strålkastare inkl. 3 uppladdningsbara Ni-MH Mignon AA-batterier Belysningstid: max. 110 minuter Integrerat skydd mot överladdning och djupa urladdningar för kontinuerlig laddning av batteriet Batterikapacitet: 2200 mAh
 • Philips ProjectLine Strålkastare 20W 1800lm Sensor

  Philips ProjectLine Strålkastare 20W 1800lm Sensor
  ProjectLine Strålkastare 20W 1800lm Sensor