Långe Jan lampa

Långe Jan är en innovativ lampa skapad för att erbjuda enkelhet och flexibilitet för dem som vill flytta på sin taklampa utan krångel. Lösningen tar bort behovet av att göra nya hål i taket eftersom du flyttar lampan efter skenan och förlängningsarmen.

Detta är särskilt fördelaktigt för de som bor i hyresbostäder eller vill undvika onödig skada och hål i taket. Långe Jan lampa hängs enkelt på den existerande takkroken, och låter dig styra din lampa till önskad plats med enkelhet.

  • Långe-Jan förlängningsarm, vit 10-93cm

    Långe-Jan förlängningsarm, vit 10-93cm
    Långe jan är till för dig som vill flytta din lampa i taket men inte vill eller får göra nya hål i taket. Den hängs på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den&hellip:

Anslutningen är förenlig med både jordade och ojordade takuttag, vilket ger ytterligare flexibilitet. Teleskoparmen, som är både jordad och S-märkt, gör det möjligt att justera lamppositionen som passar bäst för rummet och användaren just nu.

Långe Jan erbjuder alltså en smart lösning för att flytta din taklampa utan att behöva göra permanenta ändringar i ditt hem. Med Långe-Jan, kan du enkelt ompositionera din belysning för att uppnå önskat ljusflöde, skapa atmosfär eller rikta ljuset där det behövs mest.