Lampskärmar i naturmaterial

En lampskärm i naturmaterial ger en särskild känsla till inredningen. Vi har plockat ut flera tips på lampskärmar i korg, rotting, bomull och lin.

Rotting-, korg- och bambuskärmar

 • Maja Lampskärm, Rotting Natur 40cm

  Maja Lampskärm, Rotting Natur 40cm
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Höjd 30cm, diam 40cm nedtill och 35cm upptill. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma&hellip:
 • Maja Lampskärm, Rotting Natur 30cm

  Maja Lampskärm, Rotting Natur 30cm
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Höjd 23cm, diam 30cm nedtill och 25cm upptill. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma&hellip:
 • Maja Lampskärm, Rotting Natur 20cm

  Maja Lampskärm, Rotting Natur 20cm
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Höjd 17cm, diam 20cm nedtill och 17cm upptill. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma&hellip:
 • PR Home - Lampskärm Maja Rotting 40 cm - Beige

  PR Home - Lampskärm Maja Rotting 40 cm - Beige
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Höjd 30 cm, diameter 40 cm nedtill och 35 cm upptill. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma mindre storleksavvikelser.
 • PR Home - Lampskärm Maja Rotting 20 cm - Beige

  PR Home - Lampskärm Maja Rotting 20 cm - Beige
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma mindre storleksavvikelser. Höjd 17 cm, diameter 20 cm nedtill och 17 cm upptill.
 • Lampskärm Maja Rotting 20 cm

  Lampskärm Maja Rotting 20 cm
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma mindre storleksavvikelser. Höjd 17 cm, diameter 20 cm nedtill och 17 cm upptill.
 • Lampskärm Maja Rotting 40 cm

  Lampskärm Maja Rotting 40 cm
  Lampskärm Maja i tvinnad naturrotting. Höjd 30 cm, diameter 40 cm nedtill och 35 cm upptill. Skärmen har E27 ringfäste. Naturmaterialet kan skifta i färg, varje skärm är handgjord och det kan förekomma mindre storleksavvikelser.
 • Mimou Maipai Lampskärm Natur Ø33 Cm - Lampskärmar Bambu Natur - LAM7024

  Mimou Maipai Lampskärm Natur Ø33 Cm - Lampskärmar Bambu Natur - LAM7024
  Maipai är en lampskärm från Mimou med en unik, handgjord design i bambupapper med papier maché-teknik. Den tillverkas av skickliga hantverkare. Beroende på hur de två bambustickorna monteras i ramen kan Maipai användas både som takhäng och som skärm på valfri lampfot. Bra att veta om Maipai lampskärm - Handgjord design.- Maipai uppskattas för den naturliga looken.- Tillverkad i Thailand.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Natur Lampskärmar i Bambu från Mimou med stor omsorg.

Lampskärm i bomullstyg

 • Atena Lampettskärm 4711 Grön Plisserad Bomull Klo Kron

  Atena Lampettskärm 4711 Grön Plisserad Bomull Klo Kron
  Lampettskärm 4711 från Atena Mått: Ø 11 cm/7cm - H 10cm Fäste: Klofäste för kronljus
 • PR Home - Celyn Seedpod 40 cm - Rosa

  PR Home - Celyn Seedpod 40 cm - Rosa
  Celyn lampskärm i ett mönstrat bomullstyg. Skärmen har ett tryckt mönster med bladverk och har en ljus insida som gör att ljuset flödar fint. Skärmen är cylinderformad och har E27 ringfäste.
 • Lampskärm Pembroke Stefania 35 cm

  Lampskärm Pembroke Stefania 35 cm
  Mönstrad plisserad lampskärm från Vaughan. Skärmen är handgjord i ett 100% bomullstyg. Passar både till bordslampor som golvlampor. Kontakta oss via  kundservice@oscarclothilde.com  om du önskar&hellip:
 • Lampskärm Pembroke Glenda 35 cm

  Lampskärm Pembroke Glenda 35 cm
  Mönstrad plisserad lampskärm från Vaughan. Skärmen är handgjord i ett 100% bomullstyg. Passar både till bordslampor som golvlampor. Kontakta oss via  kundservice@oscarclothilde.com  om du önskar&hellip:

Lampskärmar i läder

Läder är också ett naturmaterial som förekommer på lampskärmar. Lädret kan vara färgat i olika färger som svart, brunt, grått eller lite starkare färger som röd.

 • Claton lampskärm svart

  Claton lampskärm svart
  Stilfull svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Medium: Ø: 30-35 x H: 20 cmLarge: Ø: 42-50 x H: 25 cmXX-Large: Ø: 58-70 x H: 30 cm
 • Rectangular lampskärm svart

  Rectangular lampskärm svart
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Rectangular lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Lampskärmen har svart insida.
 • Claton lampskärm svart cylinder

  Claton lampskärm svart cylinder
  Stilfull cylinderformad svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.  På bilderna kombineras lampskärmen med bordslampa: - Arezzo bordslampa svart Small: Ø: 25 x H: 15 cm Medium: Ø: 40 x H: 21 cm Large: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Cylinder lampskärm leather cream

  Cylinder lampskärm leather cream
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Cylinder lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Dess cylindriska form skapar en stilren siluett och passar både golvlampa, bordslampa eller taklampa.

Pappersskärmar till lampor

Papper gjort på trämassa eller rispapper är också ett naturligt material populärt för skärmar till bordslampor, taklampor och golvlampor.

 • Watt & Veke Vilda Lampskärm - Lampskärmar Trä - T58536

  Watt & Veke Vilda Lampskärm - Lampskärmar Trä - T58536
  Vilda lampskärm från Watt & Veke. En unik lampskärm som blir ett fint tillskott där hemma. Lampskärmen är gjord av ett tjockt papperssnöre som man snurrat runt en ställning som har resulterat i en alldeles underbar lampa. Vilda har en stark karaktär vilket gör att den definitivt kommer stå ut som en unik inredningsdetalj bland den övriga inredningen. Vi har valt ut Trä Lampskärmar från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Nofred Dot Lampskärm Ø40 Cm Vinröd - Lampskärmar Rispapper Vinröd - 8009

  Nofred Dot Lampskärm Ø40 Cm Vinröd - Lampskärmar Rispapper Vinröd - 8009
  Handgjord lampskärm med en tidlös design och ett prickigt mönster perfekt för barnrummet. Klassisk, rund form. Mysigt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Bra att veta om Dot lampskärm - Handgjord.- Tillverkad av rispapper.- Ram i ståltråd.- Rund form.- Kombinera lampskärmen med Dot tygsladd från Nofred.- Lampskärmen finns i olika färgval.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 300 g.- Tillverkad i Kina Vi har valt ut Vinröd Lampskärmar i RISPAPPER från Nofred med stor omsorg.
 • Umage Eos Lampskärm Ljusgrå Micro Ø22 Cm - Lampskärmar Papper Ljusgrå - 2123

  Umage Eos Lampskärm Ljusgrå Micro Ø22 Cm - Lampskärmar Papper Ljusgrå - 2123
  Höj mysfaktorn i rummet med lampskärmen Eos från Umage, formgiven av Søren Ravn Christensen. De mjuka och fluffiga ljusgrå fjädrarna ger ifrån sig ett mjukt och varmt sken som skapar en sofistikerad atmosfär. Välj mellan fem storlekar: micro, mini, large, medium eller x-large. Lampskärmen Eos är tillverkad för hand av stål, tunt papper och cirka 500-6000 dunfjädrar beroende på storlek. Genom att regelbundet blåsa liv i fjädrarna med en hårtork hålls lampskärmen fluffig. Fjädrarna som används är av äkta fågeldun som Umage har tagit tillvara på från livsmedelsindustrin. Inga dun plockas från levande fåglar. Leverantören garanterar att de fjädrar som används till fjäderlamporna är en biprodukt som annars hade använts till kuddar eller bränts upp. Vid behov, kom ihåg att komplettera lampskärmen med pendel eller stativ samt ljuskälla. Följande ljuskälla rekommenderas för att rispappret inte ska gulna eller torka: Sockel: E27 - max 15W LED.Varumärket Umage hette tidigare VITA copenhagen. Vi har valt ut Ljusgrå Lampskärmar i Papper från Umage med stor omsorg.
 • House Doctor - Lampskärm, Rica - Vit

  House Doctor - Lampskärm, Rica - Vit
  Ovala lampskärmen Rica från House Doctor är ett modernt tag om den klassiska rispappersskärmen. Du kanske redan känner till det klassiska materialet och det milda ljuset det för med sig. Den är absolut lika trendig som alltid. Den ovala formen och st

Lampskärm i linne

 • Mia L lin skärm, grå 20cm

  Mia L lin skärm, grå 20cm
  Mia Lin serien från PR Home. Skärmarna passar till lampfötter i alla dess former och består av ett vackert linnetyg. Välj mellan offwhite, svart, grå eller varför inte natur? Höjd 17 cm Diameter&hellip:
 • Pion skärm, beige 22cm

  Pion skärm, beige 22cm
  Höjd 25 cm Diameter undre 22 cm Fäste Ringfäste för E27-sockel Färg Beige Material Linnetyg Passar till Golvläslampor AH Belysning är ett familjeföretag som startades 1945 och bedriver sin verksamhet&hellip:
 • PR Home - Celyn Lampskärm 20 cm - Vit

  PR Home - Celyn Lampskärm 20 cm - Vit
  Cylinderformad lampskärm i linnetyg. 21,5 cm hög, 20 cm i diameter, E27-ring.
 • Belid 9708 Tuba Lampskärm Vit Linne

  Belid 9708 Tuba Lampskärm Vit Linne
  Lampskärm 9708 tuba till G3006 från Belid