Lampor med touchfunktion

Det är något speciellt med att kunna tända och släcka lampan med en lätt handrörelse, en touch av magi känns det nästan som. Lampor med touchfunktion finns för de flesta platser i rummet. Vanligast är det på bords- och golvlampor som ju är lätta att nå, även om det förekommer även på taklampor.

Rund lampa som tänds och släcks vid touch Rund lampa som tänds och släcks vid touch av din hand.

Tillverkarna har lite olika namn på sina styrenheter och vissa kallar de för soft touch, touchdimmer, touchkontroll och någon har infraröd rörelsesensor. Låt oss titta på några exempel på lampor i modern design men även retrodesignad belysning fast med modern touchteknik.

Bordslampor med touch

 • Lindby LED-bordslampa Kuno, svart, USB, touchdimmer

  Lindby LED-bordslampa Kuno, svart, USB, touchdimmer
  Svart Kuno LED-skrivbordslampa med USB-anslutning och touchdimmer Kuno är en mycket funktionell skrivbordslampa som får höga poäng i flera avseenden. LED-bordslampan har t.ex. en integrerad touch-funktion som både är en strömbrytare och en dimmer. Dessutom kan lamparmens riktning ändras, vilket också ändrar ljusflödet. Om du vill ladda din smartphone medan du arbetar behöver du bara en USB-kabel och kan sedan ladda din mobiltelefon vid motsvarande anslutning på lampan. Dessutom är lysdioderna inte bara energibesparande, utan också mycket ljusstarka och ger bra belysning av arbetsytan så att du kan läsa och arbeta med koncentration.
 • EGLO Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  EGLO Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer
  Ultraflexibel LED-byrålampa Cajero Tack vare den praktiska huvud- och fotleden har LED-byrålampan Cajero en hög grad av flexibilitet, vilket är särskilt viktigt när man arbetar vid ett skrivbord. Det är dock inte bara ljusriktningen som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att man helt enkelt rör vid den touchdimmer som finns på armaturens bas. Lysdioderna, som är fördelade under den vita plastdiffusorn, säkerställer också en homogen ljusfördelning. Men det är inte den enda bekvämligheten som armaturen erbjuder, eftersom ljuset dessutom är bländfritt tack vare diffusorn.
 • Paul Neuhaus 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  Paul Neuhaus 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra
  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
 • Paul Neuhaus Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing

  Paul Neuhaus Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing
  Kan dimras i 3 steg – klassiska LED-bordslampan Pino Klassisk i form och färg och energibesparande och flexibel i belysningen - det är LED-bordslampan Pino av stål med antikmässingfärgad finish och en skärm i satinerat glas. Den övre delen av länkningen är flexibel så att skärmen och därmed också ljusskenet kan ställas in. I foten sitter en inbyggd 3-stegs-touchdimmer. G9-LED-lampa ingår i leveransen.
 • Airam Illusion Dot Bordslampa Led Dim Laddare Usb

  Airam Illusion Dot Bordslampa Led Dim Laddare Usb
  Illusion bordslampa från Airam Material: Aluminium/Glas/Akryl Mått: Skärm Ø 18cm bordsfot Ø 16.2cm H 34,2 - 150cm sladd Ljuskälla: Fast LED 7W 240lm-310lm 5-stegs dimmer 2500K-4300K Touchdimmer på&hellip:
 • Audo Copenhagen Audo Torso LED-bordslampa, brun/creme, 57 cm

  Audo Copenhagen Audo Torso LED-bordslampa, brun/creme, 57 cm
  Smal LED-bordslampa Torso med integrerad touchdimmerLED-bordslampan Torso består av en brun keramikbas och en ljus lampskärm, som är handgjord av högkvalitativ Dedar-textil. Kombinationen av material och färger ger bordslampan ett harmoniskt utseende som gör att den enkelt kan integreras i olika bostadsområden. Torso kan t.ex. användas som ljuskälla i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen. Det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Med touchdimmern som är integrerad på toppen av skärmen kan ljusstyrkan varieras i tre steg.OBS: Torso bordslampa finns endast i en begränsad upplaga.
 • Paul Neuhaus Polina LED-bordslampa, dimmer, guld

  Paul Neuhaus Polina LED-bordslampa, dimmer, guld
  Med touchdimmer: Polina LED-bordslampa, 3.000 K Den moderna och eleganta LED-bordslampan Polina ger en vacker belysning i vardagsrummet. Denna bordslampa av aluminium är utrustad med varmvita LED-lampor. Den vackra bordslampan har en touchdimmer som gör att du kan justera ljusstyrkan efter dina behov. Tack vare det vita plasthöljet avger armaturen ett behagligt, bländfritt ljus. Som en vacker extra lampa kommer Polina garanterat att hitta en plats i dina vardagsrum och kommer snabbt att bli ett blickfång.
 • Petite Friture Neotenic Bordslampa 51 Cm Vanilj - Bordslampor Keramik Vanilj - L0880203

  Petite Friture Neotenic Bordslampa 51 Cm Vanilj - Bordslampor Keramik Vanilj - L0880203
  Neotenic bordslampa från Petite Friture med en formgjuten design i keramik med rundade former och ett lekfullt uttryck. En rund lampskärm i vitt munblåst glas som ger ett behagligt och diffust ljus med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Touchdimmer på sladden för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Jumbo. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Neotenic bordslampa - Neotenic uppskattas för den lekfulla designen.- Neotenic är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Gjord av keramik och munblåst glas.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ingår i serien Neotenic. Vi har valt ut Vanilj Bordslampor i Keramik från Petite Friture med stor omsorg.

Golvlampor med touchbrytare

 • Golvlampa stål inkl. LED med touchdimmer - Sixties Trento

  Golvlampa stål inkl. LED med touchdimmer - Sixties Trento
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Yes, with cord and adapter Sixties Trento golvlampa? Det är ett blickfång i din inredning! Den är färdig i stål vilket gör den mycket tidlös. Den har en total höjd på 180 cm och en längd på 80 cm. Foten har en diameter på 28 cm. Varan levereras med en kabel med en maximal längd på 220 cm. Du kan justera armarna på lampan separat, super praktiskt när du läser en bok! Sixties Trento innehåller icke-utbytbar LED-belysning och har 5 ljuspunkter. Denna blickfångare varar i 20 000 brinntimmar. Den integrerade lysdioden har en effekt på 2700 Kelvin och 2500 lumen: varmt vitt ljus för din inredning. Du kan dimma lampan med en touchdimmer på armaturen. Så bestäm din atmosfär själv! Ge extra atmosfär i ditt hem med Sixties Trento golvlampa och komplettera alla rum i huset. 800 mm x 280 mm x 1800 mm
 • Knapstein Utsökt LED-golvlampa FINN i matt mässing

  Knapstein Utsökt LED-golvlampa FINN i matt mässing
  FINN LED-golvlampa från Knapstein - TILLVERKAD I TYSKLANDLED-golvlampan FINN från Knapstein kombinerar traditionellt hantverk med en tidlös och linjär design med högkvalitativa material. FINN finns i 3 olika optiker och är utrustad med en praktisk touchdimmer för steglös reglering av ljusintensiteten. LED-lamporna avger varmvitt ljus på ett mycket energibesparande sätt. Sist men inte minst är det användningen av nästan uteslutande mässing i alla Knapstein-armaturer som avgör den höga kvaliteten. FINN kan flyttas flexibelt med hjälp av en bryggled och ett vridbart lamphuvud och är dessutom justerbar i höjdled. Denna tidlösa LED-armatur passar in i nästan alla inredningsstilar och finns i färgerna matt mässing, matt nickel och krom. Ljus i perfektion är armaturtillverkaren Knapsteins hantverk. I mer än 50 år har Knapstein kombinerat mästerligt hantverk, modern teknik och tidlös design för att skapa vardagsrums- och kontraktsbelysning i perfekt harmoni. Alla Knapsteins armaturer tillverkas med högsta precision i Tyskland.
 • Design golvlampa svart inkl LED 5-ljus - Sixties Trento

  Design golvlampa svart inkl LED 5-ljus - Sixties Trento
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Yes, with cord and adapter Golvlampa Sixties Trento kan placeras i din inredning helt efter din smak. Eftersom de olika armarna är justerbara bestämmer du alltid var ljuset lyser. Den är gjord av stål med glas och har en bas i marmor. Dess svarta färg gör den lämplig för alla interiörer. Golvlampan har en höjd på 181 cm, längd 111 cm och bredd 28 cm. Basen har en diameter på 28 cm och en höjd på 3,5 cm. Sladden har en längd på 250 cm. Golvlampan har 5 LED-ljuspunkter. Dessa har vardera en ljuseffekt på 2500 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket och lampan ger mycket varmvitt ljus. Golvlampan är dimbar med touchdimmer. Du kan enkelt dämpa lampan genom att trycka på knappen på benet. På så sätt har du alltid önskad atmosfär i ditt hem. Sixties Trento passar perfekt i vardagsrummet, arbetsrummet eller matsalen. Atmosfärisk och ändå en glad lampa! 1110 mm x 280 mm x 1810 mm
 • Knapstein Förnicklad LED-golvlampa Elegance med tre leder

  Knapstein Förnicklad LED-golvlampa Elegance med tre leder
  Modern belysning i form och ljus: Golvlampan Elegance med dimbar LED-teknik För att kunna stå emot moderna, snabbt föränderliga trender måste armaturer idag också bevisa sig med en design som är särskilt tidlös. Denna unika produkt uppnår detta med hjälp av den extremt smala ramen, som är tillverkad av ädelmetall och därmed alltid ser elegant och professionell ut. Särskilt attraktiv är den varmvita LED-belysningen (3 000 K), som kan dimras med den integrerade touchdimmern och därmed anpassas till specifika situationer. På så sätt kan golvlampan Elegance användas för olika ändamål, till exempel som läslampa. För att detta ska vara möjligt har denna variant av Elegance-golvlampan en motsvarande ledanordning med 3 leder, så att olika krav kan uppfyllas individuellt.Ljus i perfektion är armaturtillverkaren Knapsteins hantverk. I mer än 50 år har Knapstein kombinerat mästerligt hantverk, modern teknik och tidlös design för att skapa vardagsrums- och kontraktsbelysning i perfekt harmoni. Alla Knapsteins armaturer tillverkas med högsta precision i Tyskland.
 • BANKAMP Grazia LED-golvlampa, nickel

  BANKAMP Grazia LED-golvlampa, nickel
  Grazia LED-golvlampa i tidlös design i metall och glas med touchdimmer Grazia LED-golvlampa från BANKAMP är en tidlös, elegant armatur som passar till många inredningsstilar och består av en rund fot och ram i enkel form och en cylindrisk skärm i opalvitt glas som är stängd i toppen. Modern LED-teknik och funktionen "dim to warm" gör golvlampan till en modern armatur med varierande belysning. Armaturens ljusstyrka kan ändras via den integrerade touchdimmern. Ju mer ljuset dämpas, desto varmare och behagligare blir ljusfärgen (2 700 K - 2 200 K). Belysningens goda färgåtergivningsindex bör betonas. Med ett värde på Ra >90 ger de installerade lysdioderna ett ljus där alla färger framstår som mycket naturliga.
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, CCT, två ljuskällor, nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, CCT, två ljuskällor, nickel
  Tvåarmad LED-golvlampa Dent, dimbar och omkopplingsbar i 3 ljusfärger Den tvålampiga LED-golvlampan Dent ger en absolut flexibel belysning som kan riktas i rätt riktning tack vare de två lamparmarna med flexibla sektioner och de roterande och svängbara lamphuvudena i form av ringar. Förutom ljusfärgen, som kan väljas med en tryckknapp mellan varmvitt ljus, universalvitt ljus och dagsljusvitt ljus, är armaturen utrustad med touchdimmer som gör att ljusstyrkan kan dimras steglöst. Båda ljuskällorna kan ställas in oberoende av varandra med separata brytare/dimmrar.
 • HerzBlut Leonora LED-golvlampa 161 cm valnöt

  HerzBlut Leonora LED-golvlampa 161 cm valnöt
  LED-golvlampa Leonora i hörnet med dim-varm-funktion Den högkvalitativa Leonora LED-golvlampan från märket HerzBlut kan enkelt integreras i befintlig inredning tack vare sin återhållsamma design. Den moderna ljuskällan består av en lång lampskärm i massivt trä som står på en metallfot med en matt borstad nickelyta. Energibesparande lysdioder är placerade längs ena sidan av den smala pelaren. En särskilt mysig belysning uppnås genom att placera lampelementet mot väggen. Leonora kan styras direkt via knappar som sitter på armaturen. Fotkontakten är till för att slå på och av, och med touchdimmern kan du justera belysningen efter behov. Den integrerade dim-to-warm-tekniken gör det möjligt att reglera ljusstyrkan och ljusfärgen (2 200-4 000 K) kontinuerligt. Ju lägre intensitet, desto varmare ljuset i rummet. Det höga CRI-värdet (>90) säkerställer också att färgerna visas så oförändrade som möjligt. HerzBluts bidrag till miljöskyddet - CO²-neutral energiförsörjning för företagets anläggningar och produktion. - Tillverkad i Tyskland - Regionala leverantörer - Produktcertifiering för trä enligt FSC - Miljövänlig förpackning - Reklammaterial som uteslutande tillverkas av naturmaterial - Lamporna är tillverkade av naturliga och förnybara råvaror. - Lysdioder kan bytas ut av tillverkaren - Armaturens delar är 100 % återvinningsbara - Intern reparationsverkstad
 • Rothfels Lisanora LED-golvlampa, svart, mässing

  Rothfels Lisanora LED-golvlampa, svart, mässing
  Svart Lisanora LED-golvlampa med mässingsfärgade element och dimmer, tillverkad i Tyskland Lisanora är en LED-golvlampa som passar utmärkt för läsning, eftersom den ger ett riktat nedåtriktat ljus och dessutom kan justeras i sin riktning med hjälp av flera leder. För ännu mer variation i belysningen finns en touchdimmer integrerad, med vilken ljusstyrkan kan justeras. Lampans design är modern och rak, där den mestadels svarta ramen kompletteras och individualiseras av små mässingsfärgade detaljer. På det hela taget är golvlampan en mycket högkvalitativ och välgjord belysningsprodukt som har tillverkats i Tyskland och uppfyller de bästa kvalitetsstandarderna. De effektiva lysdioderna lyser i ett vackert varmvitt ljus

Taklampa som tänds vid beröring

 • Lucande Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor

  Lucande Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor
  Höjdinställningsbara LED-hänglampan Lio med touchdimmer Lio sticker ut med sitt varmvita ljus med hemtrevlig karaktär. Hänglampan kan monteras över ett matbord, där den verkligen kommer till sin rätt och gör ett bra jobb. En fördel är att den går att ställa in på höjden, sålunda kan Lios upphängning förlängas från 110 cm till 200 cm med ett par enkla handgrepp, vilket är en stor hjälp just över matbordet. Skärmens insida, som består av två långa metallbågar, är belagd med varmtonig guldfolie så att den utstrålar ett mycket gemytligt ljus. På utsidan är den moderna skärmen lackerad i svart och har fått en borstad guldfinish, vilket skapar ett mycket individuellt utseende. För enkel justering av ljusstyrkan, som kan ställas in från strålande ljus till gemytligt dämpad finns en praktisk touchdimmer integrerad, som har en minnesfunktion som lagrar det senast valda ljusvärdet tills nästa gång lampan tänds.
 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur
  Shine pendelarmatur - ljusfärg och ljusstyrka justerbara Shine pendelarmatur är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energibesparande, varmvit belysning. Shine är ett absolut flexibelt belysningsobjekt, eftersom den inte bara är steglöst dimbar via en touchdimmer som är integrerad i skärmen, utan också kan ändras i ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan också visas via den inbyggda touchknappen: varmvitt (2 700 K) och universalvitt (3 350 K och 4 000 K). Större bord kan också belysas perfekt med den 105 cm långa pendelarmaturen. Shine pendelarmaturens skärm och skålformade skärm är tillverkade av matt förnicklad metall, som delvis har fått en antik finish. På botten av skärmen finns ett satinerat täckglas som säkerställer en jämn ljusfördelning och en bländfri belysning. Armaturens flexibilitet kompletteras av höjdjusteringsmekanismen (105 till 165 cm).
 • Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, vit

  Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, vit
  Fyra LED-spots: LED-taklampa Pano med touchdimmer LED-taklampan Pano är utrustad med fyra LED-lampor som är inbyggda i en platta av rostfritt stål, klädd med akryl. Plattan är kvadratisk, i mitten sitter en liten blå punkt som ger det lilla extra åt taklampan: en IR-strömbrytare som kan användas för att tända och släcka lampan och för att dimma den. De varmvita LED-lamporna gör taklampan lämpad för att användas i vardagsrummet eller matrummet, där den skapar hemtrevlig stämning vid bordet eller soffan. Taklampan Pano, liksom alla andra produkter från denna producent, tillverkas i Tyskland. Kvalitetsmärkningen ”made in Germany” gör den särskilt långlivad och garanterar mycket glädje vid köp av denna produkt.
 • Evotec Rund LED-taklampa Sunia med touchdimmer

  Evotec Rund LED-taklampa Sunia med touchdimmer
  Vacker taklampa Sunia med dimmer Denna runda, mycket platta LED-taklampa är förstklassig för att ge vardagsrummet en modern touche. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och vitt ESG-glas. Med de fem LED-lamporna skapar den varmvit, bred belysning. Ljuset kan ställas in på önskad intensitet med hjälp av touchdimmer. Tillverkad i Tyskland.
 • Näve Höjdjusterbar LED-hänglampa Carina med dimmer

  Näve Höjdjusterbar LED-hänglampa Carina med dimmer
  Carina LED-pendelarmatur med dimmer står för minimalistisk, modern elegansPendelarmaturen Carina är det rätta valet för alla som föredrar en sval, reducerad inredningsstil men inte vill avstå från en mysig, hemtrevlig atmosfär. Pendelarmaturen med LED kan knappast vara mer kantig och minimalistisk i sin form: Från takfoten i metall löper fyra kablar som håller fast den egentliga, enkelt kvadratiska armaturen på individuellt varierande djup. Armaturens undersida och kanter är täckta med akryl, genom vilket det varmvita ljuset tränger in. En särskild höjdpunkt: Ljusstyrkan kan dimras i tre steg via en touchdimmer på pendelarmaturen. Den stora pendelarmaturen belyser även stora rum på ett effektivt sätt.
 • JUST LIGHT. LED-hänglampa Niro, 2 lampor, dimbar, CCT

  JUST LIGHT. LED-hänglampa Niro, 2 lampor, dimbar, CCT
  Dimbar LED-hängande ljus Niro genererar direkt och indirekt ljus Niro LED-hängande ljus imponerar med sitt tydliga designspråk och moderna, tunna design. På grund av dess längd kan den idealiskt placeras ovanför ett matbord, där den ger omfattande, jämn belysning. Den har ett ljus som lyser indirekt uppåt och ett direkt ljus som lyser nedåt, som båda kan växlas och justeras oberoende av varandra. Förutom att vara dimbar via en touchdimmer kan tre olika ljusfärger ställas in. På detta sätt kan en optimal och önskad atmosfär skapas som passar alla situationer.
 • Stålhängande lampa med glasplatta inkl LED med beröringsdimmer - Platinum

  Stålhängande lampa med glasplatta inkl LED med beröringsdimmer - Platinum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,No, this article does not contain a cord and plug Mycket elegant modern hängande lampa i en kombination av metall med ett vackert format glas och fyra mycket starka utbytbara LED-moduler (1280 lumen och 3000 Kelvin). Glaset har en matt mittdel och det ser väldigt lyxigt ut. Lampan passar perfekt ovanför matbordet i vardagsrummet eller köket. Den är dimbar för att skapa den perfekta atmosfären. Du kan dimma denna hängande lampa via en touchdimmer på lampans sida. Lampan har en höjd av 150 cm, en längd på 85 cm och en bredd på 7 cm. Monteringsplattan har en längd på 30 cm och en bredd på 5,5 cm. Kabeln har en längd på 140 cm som du kan förkorta under installationen. Platinum är verkligen en syn att se! 850 mm x 70 mm x 1500 mm
 • Envostar Lineo LED-hängande lampa mörk furu 118cm

  Envostar Lineo LED-hängande lampa mörk furu 118cm
  Smal LED-pendellampa Lineo av mörkbetsat furuträ - lyser uppifrån och ned LED-pendellampan Lineo har en modern design och en naturlig karaktär. Den smala, långa kroppen är tillverkad av mörkbetsat furuträ och utrustad med varmvita LED-lampor som avger direkt och indirekt ljus. Lineo är särskilt effektfull ovanför ett bord i vardagsrummet eller matsalen. Förutom att Envostar använder förnybara råvaror tillverkas armaturerna helt av återvinningsbara förpackningsmaterial. Tillverkningen sker i Europa, vilket minskar transportvägarna och CO2-utsläppen - Utrustad med touchdimmer

Touch vägglampor

 • Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, mässing

  Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, mässing
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt

  Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Badrumsspegel koppar 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral

  Badrumsspegel koppar 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,No, this article does not contain a cord and plug Lägg till lyxig hotellkänsla i ditt badrum med denna Miral. Den runda badrumsspegeln har integrerad LED -belysning med en ljusstyrka på 1428 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör den perfekt för att applicera din smink eller styla ditt hår. Lampan är dimbar med touchdimmer på spegeln. På så sätt kan du justera ljuset själv när det är för starkt eller när du behöver mer ljus. Spegeln är tillverkad av aluminium med glas och har en kopparfälg. Den har en diameter på 50 cm och ett djup på 3,8 cm. Med sitt IP-värde på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för badrummet. Denna moderna spegel får inte saknas i ditt badrum.
 • Spot-Light LED-vägglampa Smal, oljad ek

  Spot-Light LED-vägglampa Smal, oljad ek
  Smal vägglampa i trä med integrerad touchdimmer Smal LED-vägglampa är tillverkad i trä och utrustad med en nedåtriktad akryldiffusor genom vilken LED avger sitt varmvita ljus, vilket ger en mjuk extrabelysning med en mysig känsla i alla rum. Med sin tidlöst vackra design passar Smal LED-vägglampa till många inredningsstilar, inklusive den populära skandinaviska stilen. Den integrerade touchdimmern kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov.
 • Modern badrumsspegel inkl LED och touchdimmer - Bouwina

  Modern badrumsspegel inkl LED och touchdimmer - Bouwina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,No, this article does not contain a cord and plug Denna eleganta, moderna badrumsspegel i oval form ger omedelbart din interiör en lyxig look! Bouwina har ett djup på 3 cm, en höjd på 90 cm och en längd på 50 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 58,8 cm och en längd på 34,5 cm. Spegeln har en inbyggd LED-list. Denna har en ljuseffekt på 890 lumen, 2 700 Kelvin och 23 watt. Bouwina varar cirka 30 000 timmar. Så njut extra länge! Med touchdimmern på spegeln kan du enkelt slå på och av belysningen. Lysdioden är även dimbar, så att du alltid har den perfekta ljusintensiteten! På grund av sitt IP44-värde lämpar sig Bouwina även för badrummet, eftersom det är stänksäkert. Ge ditt badrum en stilren twist med Bouwina!
 • Design vägglampa svart inkl LED med touch dimmer - Jitske

  Design vägglampa svart inkl LED med touch dimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,No, this article does not contain a cord and plug Wow, vilken cool designlampa Jitske är! Dess unika design säkerställer att du kan fortsätta titta på den. Vägglampan är gjord av stål och har en finish i svart. Den har en höjd på 26 cm, längd 15 cm och bredd på 15 cm. Monteringsplattan har en höjd på 4 cm, en längd på 15 cm och en bredd på 15 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning på 528 lumen och 3000 Kelvin. Det fina med denna vägglampa är att du även kan ha något framhävt i vägglampan. till exempel ett foto, en staty eller en liten växt. Vägglampan har en touchdimmer på framsidan av lampan, så att du enkelt kan tända och släcka belysningen. Kan din interiör använda en vacker designpjäs? Gå då för vägglampa Jitske! 150 mm x 150 mm x 260 mm
 • Modern badrumsspegel svart inkl LED och touchdimmer - Geraldien

  Modern badrumsspegel svart inkl LED och touchdimmer - Geraldien
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,No, this article does not contain a cord and plug Wow! Denna moderna badrumsspegel ger dig den där lyxiga hotellkänslan i ditt hem. Spegeln är gjord av glas med aluminium och har en borstad svart färg. En matt LED-remsa är inbyggd i spegeln. Det gör att du alltid har tillräckligt med ljus när du står framför den, men den lyser inte för starkt i dina ögon. Du kan enkelt styra ljuset med touchdimmern på framsidan av spegeln. LED har en ljuseffekt på 345 lumen, 2700 Kelvin och 28 watt. Geraldien har ett IP-värde på IP44 och är därför lämplig för badrummet. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 45 cm och ett djup på 3,8 cm. Tack vare de 30 000 brinntimmarna kan du njuta av Geraldien extra länge.
 • Carpyen LED-vägglampa Zoom spot USB-utgång Carbon svart

  Carpyen LED-vägglampa Zoom spot USB-utgång Carbon svart
  Zoom LED-vägglampa med fokuserbar lässpot och touchdimmerVägglampan Zoom LED, designad av Toni Clariana och Xavier Solé, är en välkommen ljuskälla i sovrummet eller hotellrummet bredvid sängen. Den satinerade plasten på sidan av den runda armaturen avger en diffus belysning runtomkring. På den färgade framsidan har en läsplatta lagts till. Denna kan riktas in tack vare en kulförbindelse, och strålningsvinkeln kan fokuseras från 33° till 17° så att andra närvarande inte bländas. Båda ljuskällorna kan styras separat via touch-kontrollytorna på framsidan. Som en praktisk extrautrustning är Zoom utrustad med en USB-laddningsutgång för smartphones etc.