Lampor med touchfunktion

Det är något speciellt med att kunna tända och släcka lampan med en lätt handrörelse, en touch av magi känns det nästan som. Lampor med touchfunktion finns för de flesta platser i rummet. Vanligast är det på bords- och golvlampor som ju är lätta att nå, även om det förekommer även på taklampor.

Rund lampa som tänds och släcks vid touch Rund lampa som tänds och släcks vid touch av din hand.

Tillverkarna har lite olika namn på sina styrenheter och vissa kallar de för soft touch, touchdimmer, touchkontroll och någon har infraröd rörelsesensor. Låt oss titta på några exempel på lampor i modern design men även retrodesignad belysning fast med modern touchteknik.

Bordslampor med touch

 • LED-bordslampa Kuno, gråmetallic, dimmer, USB

  LED-bordslampa Kuno, gråmetallic, dimmer, USB
  Svart LED-skrivbordslampa Kuno med USB-anslutning och touchdimmer Ytan på denna LED-bordslampa för skrivbordet är metalliskt grå och på lampan finns en touchströmbrytare, som också kan användas för att dimma ljuset. Ljusstyrkan hos Kuno är särskilt bra, och på grund av LED-tekniken har den även en låg strömförbrukning vilket är mycket tilltalande för konsumenten. En särskilt användbar egenskap hos LED-bordslampan är USB-porten, som gör att du kan ladda mobilen medan du arbetar koncentrerat.
 • Kuno - LED-skrivbordslampa med USB-anslutning

  Kuno - LED-skrivbordslampa med USB-anslutning
  Svart LED-byrålampa Kuno med USB-anslutning och touchdimmer Kuno är en mycket funktionell skrivbordslampa som är mycket bra i flera avseenden. LED-byrålampan har till exempel en integrerad touchfunktion som är både strömbrytare och dimmer. Dessutom kan armaturarmens orientering ändras och därmed även ljusstrålen. De som vill ladda sin smartphone medan de arbetar behöver bara ta med sig en USB-kabel och kan sedan ladda mobiltelefonen via motsvarande anslutning på armaturen. Dessutom är lysdioderna inte bara energisnåla utan också mycket ljusstarka och ger en bra belysning av arbetsytan så att du kan läsa och arbeta koncentrerat
 • Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer
  Ultraflexibel LED-byrålampa Cajero Tack vare den praktiska huvud- och fotleden har LED-byrålampan Cajero en hög grad av flexibilitet, vilket är särskilt viktigt när man arbetar vid ett skrivbord. Det är dock inte bara ljusriktningen som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att man helt enkelt rör vid den touchdimmer som finns på armaturens bas. Lysdioderna, som är fördelade under den vita plastdiffusorn, säkerställer också en homogen ljusfördelning. Men det är inte den enda bekvämligheten som armaturen erbjuder, eftersom ljuset dessutom är bländfritt tack vare diffusorn.
 • 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra
  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
 • Rothfels Laurena LED-bordslampa, glas, svart

  Rothfels Laurena LED-bordslampa, glas, svart
  Laurena bordslampa med svart ram och vit opalglasskärm, med touch dimmer, tillverkad i Tyskland Laurena passar in i många vardagsrum och ger ett mysigt ljus som bordslampa. Bakom den kupolformade skärmen av glas finns varmvita lysdioder med god ljusstyrka och tillräcklig effektivitet, vars ljusstyrka kan regleras bekvämt och kontinuerligt med den integrerade touchdimmern. Färgerna visas särskilt autentiskt med ett CRI-värde på över 90. Laurena bordslampa är en högkvalitativ produkt som är made in Germany. Endast ädla material och högkvalitativa ytbehandlingar har använts. Den svarta ramen ger en imponerande kontrast till den opalvita lampskärmen.
 • Martinelli Luce Minipistrello USB/touch, vit

  Martinelli Luce Minipistrello USB/touch, vit
  Mobil design bordslampa Minipipistrello med touchdimmer Denna bordslampa tillhör Pipistrello-serien, som designades av den italienska arkitekten och formgivaren Gaetana “Gae” Aulenti (1927 - 2012) 1965 och produceras av tillverkaren Martinelli Luce då som nu. Som namnet antyder är Minipipistrello en mindre version. Tekniken är också skräddarsydd efter de praktiska måtten. LED-bordslampa också placeras och användas på platser utan strömanslutning eftersom den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri (USB till mikro USB-laddningskabel ingår). Manövreringen sker via den integrerade omkopplaren på foten, som också fungerar som en touchdimmer. Den svampliknande designen med den konkava basen i rostfritt stål och den halvcirkelformade, jämnt strålande nyansen i opal metakrylat är helt tidlös och harmoniserar med klassiska, moderna och kreativa inredningskoncept.
 • Vario Led (Vit)

  Vario Led (Vit)
  Vario är en modern och praktisk bordlampa som ger ett funktionellt ljus på skrivbordet eller kontoret. Den är tillverkad av högkvalitativ metall och går genomgående i samma färg, vilket ger ett mycket elegant och rent intryck. Vario är försedd med en praktisk touchdimmer som inte bara justerar ljusstyrkan utan även färgtemperaturen. Dimra lampan från kallvitt ljus till varmvitt efter vad som passar dina egna önskemål. Lampan är även utrustad med en praktisk arm som ger möjligheten att rotera och luta lampan i 360 grader.Lampan går att dimra mellan 2700K-6500K.Touchdimmern är placerad på lampans fot.Lampan finns i svart och vitt. Integrerad LED-belysning. 
 • Vit tygbordslampa Andor med komfort

  Vit tygbordslampa Andor med komfort
  Vacker tygbordslampa Andor med vit skärm och 3-stegs touchdimmer Andor passar perfekt i moderna vardagsrum och är en bordslampa som utstrålar något mycket elegant. Den vita tygskärmen är avsmalnande upptill och har en rund grundform. Ljuset lyser utåt på ett mycket behagligt sätt tack vare den textila ytan, vilket är anledningen till att Andor-tygbordslampan kan användas som sidolampa för mysiga timmar på kvällen eller som sänglampa. Stommens kromdesign kompletterar utseendet harmoniskt och ljusstyrkan kan ändras i tre steg via touchfunktionen på lampans bas.

Golvlampor med touchbrytare

 • Golvlampa stål inkl. LED med touchdimmer - Sixties Trento

  Golvlampa stål inkl. LED med touchdimmer - Sixties Trento
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Sixties Trento golvlampa? Det är ett blickfång i din inredning! Den är färdig i stål vilket gör den mycket tidlös. Den har en total höjd på 180 cm och en längd på 80 cm. Foten har en diameter på 28 cm. Varan levereras med en kabel med en maximal längd på 220 cm. Du kan justera armarna på lampan separat, super praktiskt när du läser en bok! Sixties Trento innehåller icke-utbytbar LED-belysning och har 5 ljuspunkter. Denna blickfångare varar i 20 000 brinntimmar. Den integrerade lysdioden har en effekt på 2700 Kelvin och 2500 lumen: varmt vitt ljus för din inredning. Du kan dimma lampan med en touchdimmer på armaturen. Så bestäm din atmosfär själv! Ge extra atmosfär i ditt hem med Sixties Trento golvlampa och komplettera alla rum i huset. 800 mm x 280 mm x 1800 mm
 • Design golvlampa svart inkl LED 5-ljus - Sixties Trento

  Design golvlampa svart inkl LED 5-ljus - Sixties Trento
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Golvlampa Sixties Trento kan placeras i din inredning helt efter din smak. Eftersom de olika armarna är justerbara bestämmer du alltid var ljuset lyser. Den är gjord av stål med glas och har en bas i marmor. Dess svarta färg gör den lämplig för alla interiörer. Golvlampan har en höjd på 181 cm, längd 111 cm och bredd 28 cm. Basen har en diameter på 28 cm och en höjd på 3,5 cm. Sladden har en längd på 250 cm. Golvlampan har 5 LED-ljuspunkter. Dessa har vardera en ljuseffekt på 2500 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket och lampan ger mycket varmvitt ljus. Golvlampan är dimbar med touchdimmer. Du kan enkelt dämpa lampan genom att trycka på knappen på benet. På så sätt har du alltid önskad atmosfär i ditt hem. Sixties Trento passar perfekt i vardagsrummet, arbetsrummet eller matsalen. Atmosfärisk och ändå en glad lampa! 1110 mm x 280 mm x 1810 mm
 • Utsökt LED-golvlampa FINN i matt mässing

  Utsökt LED-golvlampa FINN i matt mässing
  FINN LED-golvlampa från Knapstein - TILLVERKAD I TYSKLANDLED-golvlampan FINN från Knapstein kombinerar traditionellt hantverk med en tidlös och linjär design med högkvalitativa material. FINN finns i 3 olika optiker och är utrustad med en praktisk touchdimmer för steglös reglering av ljusintensiteten. LED-lamporna avger varmvitt ljus på ett mycket energibesparande sätt. Sist men inte minst är det användningen av nästan uteslutande mässing i alla Knapstein-armaturer som avgör den höga kvaliteten. FINN kan flyttas flexibelt med hjälp av en bryggled och ett vridbart lamphuvud och är dessutom justerbar i höjdled. Denna tidlösa LED-armatur passar in i nästan alla inredningsstilar och finns i färgerna matt mässing, matt nickel och krom. Ljus i perfektion är armaturtillverkaren Knapsteins hantverk. I mer än 50 år har Knapstein kombinerat mästerligt hantverk, modern teknik och tidlös design för att skapa vardagsrums- och kontraktsbelysning i perfekt harmoni. Alla Knapsteins armaturer tillverkas med högsta precision i Tyskland.
 • Förnicklad LED-golvlampa Elegance med tre leder

  Förnicklad LED-golvlampa Elegance med tre leder
  Modern belysning i form och ljus: Golvlampan Elegance med dimbar LED-teknik För att kunna stå emot moderna, snabbt föränderliga trender måste armaturer idag också bevisa sig med en design som är särskilt tidlös. Denna unika produkt uppnår detta med hjälp av den extremt smala ramen, som är tillverkad av ädelmetall och därmed alltid ser elegant och professionell ut. Särskilt attraktiv är den varmvita LED-belysningen (3 000 K), som kan dimras med den integrerade touchdimmern och därmed anpassas till specifika situationer. På så sätt kan golvlampan Elegance användas för olika ändamål, till exempel som läslampa. För att detta ska vara möjligt har denna variant av Elegance-golvlampan en motsvarande ledanordning med 3 leder, så att olika krav kan uppfyllas individuellt.Ljus i perfektion är armaturtillverkaren Knapsteins hantverk. I mer än 50 år har Knapstein kombinerat mästerligt hantverk, modern teknik och tidlös design för att skapa vardagsrums- och kontraktsbelysning i perfekt harmoni. Alla Knapsteins armaturer tillverkas med högsta precision i Tyskland.
 • Northern - Salto Golvlampa Black

  Northern - Salto Golvlampa Black
  Design Gridy för Northern Salto Golvlampa Svart är en strömlinjeformad och ren design som passar bra i moderna och minimalistiska inredningsstilar. Förutom en smal och stringent ram är lampan också utrustad med en glidande ögladetalj som gör lampan extremt anmärkningsvärd i inredningen. Salto-serien består av både golvlampor och bordslampor, som du kan få i två olika vackra färger, så att du kan välja exakt den modell som passar perfekt till din stil och dina behov. Dessutom är lamporna även utrustade med en diskret 3-stegs touchdimmer i mässing som är placerad i spetsen av lampskaftet, vilket gör det enkelt och elegant för dig att ställa in rätt belysning och atmosfär. Dessutom har lamporna även en justerbar lampskärm och en roterande fot, vilket gör dessa lampor lika praktiska som dekorativa i rummet. Du kan placera både golvlampor och bordslampor på en mängd olika ställen där de utan tvekan kommer att komplettera resten av din inredning. Se hela Saltos sortiment här.
 • LED-golvlampa Gisi, 3 lampor, dimbar

  LED-golvlampa Gisi, 3 lampor, dimbar
  LED-golvlampa med tre lampor Gisi, dimbarEn elegant, svart ram av metall omger de tre ljuskällorna i Gisi-golvlampan och ramar in dem vinkelrätt. De mycket individuella spiralerna är placerade ovanpå varandra och har en gyllene ton. Det varmvita ljuset från lysdioderna sänds ut i alla riktningar via de vita silikonskärmarna. Den kan bekvämt dimmas i tre steg med hjälp av touchdimmern.
 • Laroa golvlampa (Vit)

  Laroa golvlampa (Vit)
  Laroa är en stilren golvlampa i modern design, gjord av vit plast. En enkel och nätt armatur som passar utmärkt i alla interiörer. Den är försedd med integrerad LED-belysning som förser rummet med ett neutralt, vitt ljus på 4000K. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i kontoret och tona ner ljuset bekvämt med touchdimmern till önskad ljusstyrka.Integrerad LED-belysning.
 • Laroa golvlampa (Svart)

  Laroa golvlampa (Svart)
  Laroa är en stilren golvlampa i modern design, gjord av svart plast. En enkel och nätt armatur som passar utmärkt i alla interiörer. Den är försedd med integrerad LED-belysning som förser rummet med ett neutralt, vitt ljus på 4000K. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i kontoret och tona ner ljuset bekvämt med touchdimmern till önskad ljusstyrka.Integrerad LED-belysning.

Taklampa som tänds vid beröring

 • Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor

  Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor
  Höjdinställningsbara LED-hänglampan Lio med touchdimmer Lio sticker ut med sitt varmvita ljus med hemtrevlig karaktär. Hänglampan kan monteras över ett matbord, där den verkligen kommer till sin rätt och gör ett bra jobb. En fördel är att den går att ställa in på höjden, sålunda kan Lios upphängning förlängas från 110 cm till 200 cm med ett par enkla handgrepp, vilket är en stor hjälp just över matbordet. Skärmens insida, som består av två långa metallbågar, är belagd med varmtonig guldfolie så att den utstrålar ett mycket gemytligt ljus. På utsidan är den moderna skärmen lackerad i svart och har fått en borstad guldfinish, vilket skapar ett mycket individuellt utseende. För enkel justering av ljusstyrkan, som kan ställas in från strålande ljus till gemytligt dämpad finns en praktisk touchdimmer integrerad, som har en minnesfunktion som lagrar det senast valda ljusvärdet tills nästa gång lampan tänds.
 • Tonja Pendel (Krom)

  Tonja Pendel (Krom)
  Tonja är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och glas. De integrerade ljuskällorna som omfångas av de opalfärgade glasen ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Höjden går att justera genom hissfunktion. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Integrerad LED på 15W med 600Lm per lampa och 3000K varmvitt ljus. Lampan har även inbyggd 3-stegs touchdimmer, knappen sitter på hörnet av den vågrätta pinnen. Går ej att kombinera med dimmer. Tonja finns i fler varianter.
 • LED-hänglampa Shine böjd med dimmer

  LED-hänglampa Shine böjd med dimmer
  Attraktiv Shine LED-pendellampa med touchdimmer Den eleganta Shine LED-pendellampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och ett täckglas som fungerar som en diffusor. Shine kan integreras i en mängd olika inredningsstilar och tack vare de fem kraftfulla Samsung LED-lamporna ger den effektiv, varmvit och bländfri belysning. Ljusstyrkan kan varieras med hjälp av en dimmer som är integrerad i skärmen. Ljusfärgen kan också ställas in på tre nivåer: 2 700 K (varmvitt), 3 350 K (universalvitt) och 4 000 K (universalvitt). Men även när armaturen är avstängd är den ett attraktivt smycke. Skuggan, som påminner om en båt i sin form, lyser i matt mörkbrun färg och har ett diskret mönster. Shine kan monteras både i vardagsrummet och i matsalen. Den här eleganta armaturens upphängning är steglöst justerbar mellan 105 och 165 cm.
 • LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur

  LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur
  Shine pendelarmatur - ljusfärg och ljusstyrka justerbara Shine pendelarmatur är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energibesparande, varmvit belysning. Shine är ett absolut flexibelt belysningsobjekt, eftersom den inte bara är steglöst dimbar via en touchdimmer som är integrerad i skärmen, utan också kan ändras i ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan också visas via den inbyggda touchknappen: varmvitt (2 700 K) och universalvitt (3 350 K och 4 000 K). Större bord kan också belysas perfekt med den 105 cm långa pendelarmaturen. Shine pendelarmaturens skärm och skålformade skärm är tillverkade av matt förnicklad metall, som delvis har fått en antik finish. På botten av skärmen finns ett satinerat täckglas som säkerställer en jämn ljusfördelning och en bländfri belysning. Armaturens flexibilitet kompletteras av höjdjusteringsmekanismen (105 till 165 cm).
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa 50x50 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa 50x50 cm
  LED-pendelarmatur Pure-Cosmo i vinkelform med CCT-funktion, touchdimmer och fjärrkontroll En fyrkantig, bred ram i borstad aluminium utgör skärmen på Pure Cosmo LED-pendelarmatur. Skärmen är utrustad med små LED-ljuspunkter både uppåt och nedåt, som är jämnt fördelade på ramen. Dessutom har lysdioder installerats i ramen, som strålar ut sitt ljus runt om på sidan. Ljusinställningarna är mycket mångsidiga tack vare två touch-sensorer som är installerade på armaturen. Tack vare CCT-ljusstyrning kan ljusfärgen justeras från varmvitt ljus till universell vit belysning, belysningen kan dämpas och de enskilda ljuskällorna (överst, underst, vid sidan) kan kopplas om i de mest varierande kombinationer genom en kort beröring av sensorn. Denna flexibilitet gör Pure-Cosmo pendelarmaturen till en mångsidig armatur. Som ett alternativ till att använda armaturen direkt på den ingår en fjärrkontroll i leveransen, med vilken alla inställningar också kan göras. Armaturerna i Pure-Cosmo-serien övertygar med sin mycket flexibla belysning och sitt moderna, estetiska och raffinerade utseende.
 • Rund LED-taklampa Sunia med touchdimmer

  Rund LED-taklampa Sunia med touchdimmer
  Vacker taklampa Sunia med dimmer Denna runda, mycket platta LED-taklampa är förstklassig för att ge vardagsrummet en modern touche. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och vitt ESG-glas. Med de fem LED-lamporna skapar den varmvit, bred belysning. Ljuset kan ställas in på önskad intensitet med hjälp av touchdimmer. Tillverkad i Tyskland.
 • LED-pendellampa Light Wave med touchdimmer 110 cm

  LED-pendellampa Light Wave med touchdimmer 110 cm
  LED-pendellampa pendellampa Light Wave med integrerad touchdimmer Oavsett som belysning i vardagsrum eller i studien - LED-pendellampa Light Wave är perfekt för båda platserna. Tack vare den integrerade pekdämparen kan ljusstyrkan på de permanent installerade LED-platserna ändras efter behov. De är jämnt inbyggda i platt skärm och avger varmt vitt ljus nedåt. Panelen hålls av fyra pendlar på den rektangulära baldakinen. LED-pendellampa Light Wave är tillverkad av aluminium och har en borstad nickelfinish som ger ljuset en modern och tidlös design.
 • Trajan LED /Dim-to-warm (Svart)

  Trajan LED /Dim-to-warm (Svart)
  Trajan är en taklampa som kombinerar stilren design med flera praktiska funktioner. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken metallstänger som går att skjuta in och ut, vilket ger möjligheten att göra lampan bredare eller smalare. Dessa stänger går även att rotera så att ljuset istället pekar uppåt, ifall det önskas en mer effektfull belysning i rummet. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger rummet den grundbelysningen som krävs. En praktisk detalj är den senaste dim-to-warm-funktionen som ger möjligheten att dels justera ljusstyrkan, men också kontrollera färgtemperaturen. Gå från varmvitt ljus till naturligt vitt ljus genom bara några få klick och ha full kontroll på både ljusstyrka och färgtemperatur. Se mer om funktionerna nedan.Integrerad LED-belysning. Funktioner: Touchdimmer - går att justera ljusstyrkan i 4 steg.  Dim To Warm - justera färgtemperatur mellan 2700K - 5000K. Justerbar - Går att justera i bredd och höjd.  Roterbara stänger - Går att få ljuset att lysa antingen uppåt eller nedåt.

Touch vägglampor

 • Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, mässing

  Texa Design Gallery 30 Tavelbelysning, mässing
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt

  Texa Design Gallery 60 Tavelbelysning, mässing matt
  Stilren tavelbelysning med smart funktion. På den ena sidan ändrar man enkelt ljusstyrkan med en touchdimmer och på andra sidan ändrar man färgtemperaturen. På väggfästet finns även en hake som är gjord för tavlor upp till 5 kg.
 • Gallery 30cm LED (Borstat stål)

  Gallery 30cm LED (Borstat stål)
  Dimbar tavelbelysning med mycket fin ljusspridning.Du kan både justera ljustemperaturen och ljusstyrkan anpassa efter dina behov.På ena sidan ändrar du färgtemperaturen och på andra sidan ljusstyrkan. Detta görs fördelaktigt med en touchdimmer med minne på varje sida.Väggfästet har en hake som klarar av 5kg där du kan hänga tavlan.Integrerad LED med extremt lång livslängd.
 • Gallery 60cm LED (Borstat stål)

  Gallery 60cm LED (Borstat stål)
  Dimbar tavelbelysning med mycket fin ljusspridning.Du kan både justera ljustemperaturen och ljusstyrkan anpassa efter dina behov.På ena sidan ändrar du färgtemperaturen och på andra sidan ljusstyrkan. Detta görs fördelaktigt med en touchdimmer med minne på varje sida.Väggfästet har en hake som klarar av 5kg där du kan hänga tavlan.Integrerad LED med extremt lång livslängd.
 • HerzBlut Timon LED-vägglampa updown ek oljad

  HerzBlut Timon LED-vägglampa updown ek oljad
  Den kubformade Timon LED-vägglampan i trä - topp- och bottenstråle, med touch dimmerNaturlig på utsidan, med modern funktionalitet - Timon LED-vägglampan kombinerar optik och teknik till perfektion. Den breda, kubiska träkroppen har öppningar i toppen och botten. Här är lysdioder installerade bakom satinerade akrylskydd. Vägglampan kan drivas på ett klassiskt sätt med en väggbrytare och har även en touchdimmer på höljet - hållbart trä från FSC-certifierade leverantörer - bra färgåtergivning: CRI > 90 - dim-to-warm: dimning ändrar ljusfärgen från universellt vitt (4 000 K) vid full ljusstyrka till varmvitt (2 200 K) vid minsta ljusstyrka - tillverkad i Tyskland
 • LED-vägglampa Zoom, spot, USB-utgång, rosa koppar

  LED-vägglampa Zoom, spot, USB-utgång, rosa koppar
  Zoom LED-vägglampa med fokuserbar lässpot och touchdimmerVägglampan Zoom LED, designad av Toni Clariana och Xavier Solé, är en välkommen ljuskälla i sovrummet eller hotellrummet bredvid sängen. Den satinerade plasten på sidan av den runda armaturen avger en diffus belysning runtomkring. På den färgade framsidan har en läsplatta lagts till. Denna kan riktas in tack vare en kulförbindelse, och strålningsvinkeln kan fokuseras från 33° till 17° så att andra närvarande inte bländas. Båda ljuskällorna kan styras separat via touch-kontrollytorna på framsidan. Som en praktisk extrautrustning är Zoom utrustad med en USB-laddningsutgång för smartphones etc.
 • LEDS-C4 Invisible LED-vägglampa 2 700 K 37,4cm

  LEDS-C4 Invisible LED-vägglampa 2 700 K 37,4cm
  Flyttbar LED vägglampa Osynlig Vägglampan Invisible gör en utmärkt figur både ovanför skrivbordet och bredvid soffan eller läsfåtöljen. Tack vare flera gångjärn på både väggfästet och armaturhuvudet kan den svängas och roteras tills önskad position uppnås. De fast installerade lysdioderna är dolda bakom en matt plastdiffusor och är mycket energisnåla. Den varmvita ljusfärgen garanterar en mysig atmosfär och armaturen kan dämpas i fyra ljusstyrkor med hjälp av en touchdimmer på väggfästet. - designad av Francesc Vilaró
 • Tyrell bordslampa (Vit)

  Tyrell bordslampa (Vit)
  Tyrell är en modern skrivbordslampa med en simpel design, gjord av vit plast. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av den vinkelbara armen ger en fin och bra ljusspridning. Lampan är 3-stegs dimbar med touchdimmern. Panelen visar datum, tid, vecka och innertemperatur. Utöver det är lampan utrustad med alarmklocka vilket gör den perfekt som sänglampa. Då lampan är laddningsbar med medföljande batterier är den enkel att flytta vid önskemål.Integrerad LED på 4W med 200lm och 4000K vitt ljus. Levereras med sladd och stickkontakt. Tyrell finns i fler varianter.