Lampor i sandsten

Sandsten kan användas för att skapa vacker inredning. De här lamporna är gjorda i sandsten och blir ett naturnära inslag i hemmets belysning. Sandstensmaterialet släpper igenom ljuset från ljuskällan på ett mjukt sätt och därför passar de så bra i sovrummet eller som mysbelysning i andra rum inne eller ute.

Bordslampa av sandsten

 • Byon Mushroom Bordslampa 27x31 Cm Vit - Bordslampor Sandsten Vit - 738-018w

  Byon Mushroom Bordslampa 27x31 Cm Vit - Bordslampor Sandsten Vit - 738-018w
  Bordslampa Mushroom från ByOn. En modern lampa gjord i sandsten. Låt denna svamp smälta in bland växter och andra organiska dekorationer eller varför inte en kul lampa för ditt barns sovrum. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Sandsten från ByON med stor omsorg.
 • Byon Oceana Bordslampa M - Bordslampor Sandsten Vit - 738-028w

  Byon Oceana Bordslampa M - Bordslampor Sandsten Vit - 738-028w
  Bordslampa i form av en snäcka från svenska ByOn. Kommer i två olika storlekar. OBS: Ljuskälla medföljer ej. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Sandsten från ByON med stor omsorg.
 • Byon - Lampa Mushroom - Vit

  Byon - Lampa Mushroom - Vit
  Rolig bordslampa med vackert sken. Av sandsten. Max 25W/E14. Mått: diameter 27 cm och höjd 31 cm. Svart plastsladd. Sladdlängd 1,7 meter.

Utebelysning gjord i sandsten

 • Gångvägsbelysning ARROCK i granitutseende

  Gångvägsbelysning ARROCK i granitutseende
  Gångvägsbelysning ARROCK i högkvalitativ sandsten Den kvadratiska gångvägsbelysningen ARROCK är tillverkad i sandsten och imponerar med modern charm. Sandsten är tåligt och lätt att göra rent - armaturen passar därmed utmärkt för utomhusbruk. Armaturen skapar angenäm belysning i trädgården och på infarter och är också mycket dekorativ i släckt tillstånd. Detaljer i rostfritt stål kompletterar designen. Inklusive skruvar. Sandsten är en naturprodukt med naturliga fel. Varje armatur är därför unik i sitt utseende.
 • Globen Lighting - Umfors 50 Golvlampa IP44 Grey

  Globen Lighting - Umfors 50 Golvlampa IP44 Grey
  Design Malin Lundmark för Globen Lighting Umfors 40 Golvlampa IP44 Grå är en skulptural och sofistikerad design som fungerar både som ett dekorativt konstverk i inredningen och som en funktionell ljuskälla. Lampan, designad av Malin Lundmark, är en hyllning till de svenska Lapplandsfjällen som har en speciell plats i hennes hjärta. Här symboliserar den runda toppen isen på Umfors, medan cementbasen reflekterar bergen. Umfors är tillverkad i ett blandat material bestående av sandsten och polyresin, vilket ger lampan ett organiskt och levande uttryck. Umfors finns också i två olika storlekar, så du kan få exakt den modell som passar perfekt för dina behov. Gemensamt för båda lamporna är deras IP44-klassning, vilket innebär att de klarar vattenstänk och sandpartiklar, och du kan därför även använda dem utomhus, där de ger ett mjukt och behagligt atmosfäriskt sken. Dessutom är lampan även utrustad med en 300 cm lång kabel i svart som tål upp till -40°C. När lampan är tänd kan färgvariationer uppstå, eftersom materialet innehåller små sandkorn och lampskärmen varierar något i tjocklek, vilket gör varje lampa unik. Se båda Umfors golvlampor här.
 • Globen Lighting - Umfors 40 Golvlampa IP44 Grey

  Globen Lighting - Umfors 40 Golvlampa IP44 Grey
  Design Malin Lundmark för Globen Lighting Umfors Golvlampa 50 IP44 Grå är en skulptural och sofistikerad design som fungerar både som ett dekorativt konstverk i inredningen och som en funktionell ljuskälla. Den här lampan, designad av Malin Lundmark, är en hyllning till de svenska Lapplandsfjällen, som har en speciell plats i hennes hjärta. Här symboliserar den runda toppen isen på Umfors, medan cementbasen reflekterar bergen. Umfors är tillverkad i ett blandat material bestående av sandsten och polyresin, vilket ger lampan ett organiskt och levande uttryck. Umfors finns också i två olika storlekar, så du kan få exakt den modell som passar perfekt för dina behov. Gemensamt för båda lamporna är deras IP44-klassning, vilket innebär att de klarar vattenstänk och sandpartiklar, och du kan därför även använda dem utomhus, där de ger ett mjukt och behagligt atmosfäriskt sken. Dessutom är lampan även utrustad med en 300 cm lång kabel i svart som tål upp till -40°C. När lampan är tänd kan färgvariationer uppstå, eftersom materialet innehåller små sandkorn och lampskärmen varierar något i tjocklek, vilket gör varje lampa unik. Se båda Umfors golvlampor här.

Golvlampor i sandsten

 • Golvlampa Umfors 50 IP44

  Golvlampa Umfors 50 IP44
  Umfors är designad av formgivaren Malin Lundmark. Lampan är tillverkad av en blandning beståendes av sandsten och polyresin, vilket ger den en levande karaktär. Den runda genomlysta formen symboliserar isen i Umfors som ofta på vintern blir 1 meter t
 • Globen Lighting - Golvlampa Umfors 50 IP44 - Grå

  Globen Lighting - Golvlampa Umfors 50 IP44 - Grå
  Umfors är designad av formgivaren Malin Lundmark. Lampan är tillverkad av en blandning beståendes av sandsten och polyresin, vilket ger den en levande karaktär. Den runda genomlysta formen symboliserar isen i Umfors som ofta på vintern blir 1 meter t
 • Globen Lighting Umfors 40 Golvlampa Grå

  Globen Lighting Umfors 40 Golvlampa Grå
  Design: Globen Lighting Koncept: Umfors-serien är designad av den svenska designern Malin Lundmark. Umfors är en hyllning till sin hemstad i svenska Lapplands fjäll. Den ovala lampskärmen syboliserar den tjocka isen som kommer på vintern på Umeån, och där den solida lampfoten i sandsten syboliserar bergen. Lampan har en IP44-klassning, vilket innebär att den tål vattenstänk och större partiklar som sandkorn. Den ovala lampskärmen hjälper till att sprida ljuset på ett behagligt sätt och bidrar till att skapa en god atmosfär, oavsett om det är inomhus eller utomhus.
 • Globen Lighting Umfors 50 Golvlampa Grå

  Globen Lighting Umfors 50 Golvlampa Grå
  Design: Globen Lighting Koncept: Umfors-serien är designad av den svenska designern Malin Lundmark. Umfors är en hyllning till sin hemstad i svenska Lapplands fjäll. Den ovala lampskärmen syboliserar den tjocka isen som kommer på vintern vid Umeån, och där den solida lampfoten i sandsten syboliserar bergen. Lampan har en IP44-klassning, vilket innebär att den tål vattenstänk och större partiklar som sandkorn. Den ovala lampskärmen hjälper till att sprida ljuset på ett behagligt sätt och bidrar till att skapa en god atmosfär, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Varumärket Sandsten

Vi har på denna sida fokuserat på material sandsten men det finns också ett varumärke som heter just SANDSTEN. Populära lampor i deras sortiment är Smarholmen, Sörvik, Lygnern och Vickan. Vi har sett deras utbud hos till exempel Homeroom.