Lampkrona i lantlig stil

Inred i lantlig stil med någon av dessa förslag på lampkrona med rustik känsla. Metall och smidesjärn ger en genuin karaktär till vissa av kronorna. Andra antika lampkronor har inslag av trä i kronans ring och hampa i upphängningen.

16 förslag på lantliga lampkronor

 • KICHLER Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor

  KICHLER Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor
  Ljuskrona Taulbee av metall och trä Denna rustika ljuskrona Taulbee ger inte bara gott om ljus, utan har också en stor portion historisk flair. Ljuskronan är lämplig för både köket och sömn- och vardagsrummet eller hallen. Träkransen med gråaktig pigmentering ger ett medeltida intryck. Beroende på inredningsstil kan ljuskronan användas som en diskret ljuskälla eller rustik höjdpunkt inom de egna fyra väggarna. Med hjälp av en stor metallring och en rund platta fästs lampan på upphängningsanordningen och därmed vid taket. Tre stänger bär den stora kransen, som består av en smal träfiberskiva, samt vackra metallornament i mitten och sex svarta socklar.
 • Lucande Lampkrona Caleb med 5 ljuskällor, rostfärgad

  Lucande Lampkrona Caleb med 5 ljuskällor, rostfärgad
  Smyckande lampkrona Caleb med rostyta med antikt utseende Caleb har formskönt svängda armar och ett även i övrigt vackert utseende, som passar särskilt bra till antika inredningsstilar eller i den lantliga stilen. Hela ytan är i mörkt svartbrunt, här och där genombruten av rostfärgade ställen och därmed ger intrycket att den är ett par tiotal år gammal. Speciellt när man hänger den över ett matbord ser lampkronan Caleb förstklassig ut och passar perfekt till en stilfull atmosfär med antik ton.
 • Elstead Takkrona WARWICK i medeltidsstil

  Elstead Takkrona WARWICK i medeltidsstil
  Takkrona Warwick i smidesjärn för de historieintresserade Denna lampa är en påminnelse om en sedan länge förgången tid. Denna lampa är en hantverksprodukt i järn som i mycket överensstämmer med sin förebild, med rustikt och grovt smidesjärn på ett mycket medeltida sätt. Därmed kan denna lampa understryka den medeltida karaktär man vill ge ett rum eller en större lokal. Warwick passar in perfekt vare sig det handlar om ett privathem med stilrätt inredda rum eller en restaurang med medeltida atmosfär, en utställningslokal eller ett hotell med historiskt inspirerad inredningsstil. Made in England.
 • Elstead Artonarmad takkrona CROMWELL i medeltidsstil

  Elstead Artonarmad takkrona CROMWELL i medeltidsstil
  Takkrona Cromwell i smidesjärn för de historieintresserade Denna lampa är en påminnelse om en sedan länge förgången tid. Denna lampa är en hantverksprodukt i järn som i mycket överensstämmer med sin förebild, med rustikt och grovt smidesjärn på ett mycket medeltida sätt. Den bronsartade ytan på Cromwell i ålderdomlig stil är helt framställd för hand. Därmed kan denna lampa understryka den medeltida karaktär man vill ge ett rum eller en större lokal. Made in England.
 • Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad

  Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Elstead Ljuskrona Windermere, 6 lampor

  Elstead Ljuskrona Windermere, 6 lampor
  Ljuskrona Windermere i smidesjärn med sex armar Windermere-ljuskronan med 6 ljuskällor är utformad i traditionellt smide med rostig ytfinish och dekorativa gulddetaljer. Den här lampan är särskilt lämplig för användning i vardagsrum och matrum med lantlig inredning. Ljuskronan är särskilt vacker när den är förses med ljuskällor med stearinljusoptik. Glödlamporna ingår ej, men kan beställas separat.
 • ORION Elegant takkrona GARDA i lantlig stil med 12 ljus

  ORION Elegant takkrona GARDA i lantlig stil med 12 ljus
  Elegant takkrona GARSA i modern, lantlig stil och 12 ljuskällor Denna vackra belysningsprodukt sörjer för en lantlig charm och stämningsfull belysning. De guldfärgade prydnadskulorna - belysningsseriens huvudsakliga kännetecken - ger armaturen det lilla extra.
 • ORION Underbar, svängd lampkrona Antonia 16

  ORION Underbar, svängd lampkrona Antonia 16
  Klassisk lampkrona Antonia i rustikt lantlig stil - 16 ljuskällor Denna iögonfallande lampkrona av metall med rustikt utseende garanterar festlig belysning inom ramen för atmosfären i en lantlig stil. Den skira elfenbenstonen hos metallen harmonierar med många färgsättningar. 16 stearinljuslampor får Antonia att stråla klart. Sexton 40 W E14-lampor behövs. Vackrast är stearinljuslampor i vindpustteknik. De ingår inte i leveransen, men kan beställas under Tillbehör.
 • ORION Takkrona CLARA i lantlig stil med 5 ljuskällor

  ORION Takkrona CLARA i lantlig stil med 5 ljuskällor
  Fem-ljus Vela-ljuskrona med nostalgisk lantlig stilMed sin handgjorda patinayta utstrålar den fem-ljus Vela-ljuskronan en nostalgisk och samtidigt elegant charm. Dess metallram visar på ett imponerande sätt det filigranarbete som är möjligt inom smideskonsten. På så sätt ser de fem ljusen ut som om de är fästade i flytande rep och ger en ljus och festlig belysning av rummet.
 • Lindby Lumiel ljuskrona, 5 lampor

  Lindby Lumiel ljuskrona, 5 lampor
  Ljuskrona Lumiel i lantlig stil, med 5 ljuskällor Ljuskronan Lumiel kommer särskilt till sin rätt i rustika miljöer med lantlig stil. De fem cremefärgade skärmarna är tillverkade av textil och dekorerade med mörka bårder upptill och nedtill. Den mässingfärgade ramen med sina svängda former förstärker den antika karaktären hos ljuskronan och ger Lumiel en viss karaktär. Ljuskronan är särskilt lämplig som belysning över en matplats, vilket bidrar till en elegant atmosfär.
 • Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, vit antik

  Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, vit antik
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Ljuskrona FILO, 8-armad blå-svart

  Kögl Ljuskrona FILO, 8-armad blå-svart
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Ljuskrona AZIENDA 5-armad

  Kögl Ljuskrona AZIENDA 5-armad
  Rustik ljuskrona AZIENDA med elektriska ljusDen här högkvalitativa ljuskronan av rost-antikfärgad metall sprider en mysig atmosfär. Ljuset är särskilt elegant när det används med satinfärgade vindblåsljus.Den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta rumsbelysning säkerställs genom traditionell tillverkning i tysk-italienska verkstäder.
 • Lucande Caleb - ljuskrona i lantlig stil med 8 lampor

  Lucande Caleb - ljuskrona i lantlig stil med 8 lampor
  Förtrollande lampkrona Caleb i lantlig stil Lampkronan Caleb är, med sina åtta svängda armar som utgår jämnt från mitten av basen, ett verkligt blickfång. Utseendet förmedlar en viss romantik, som passar underbart bra i inredningar med lätt rustik eller lantlig stil. Man kan hänga lampkronan över ett matbord och vara säker på att den kommer riktigt väl till sin rätt och bidrar till en särskild atmosfär.
 • Trio Lighting Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor

  Trio Lighting Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor
  Cortez – välformad ljuskrona med tre textilskärmar Kombinationen av betongfärgad metall och klassiska, grå textilskärmar går utmärkt ihop, som ljuskronan Cortez bevisar. De tre vita textilskärmar sörjer för ett diskret och behagligt ljus. Detta blickfång passar till olika interiörer, i och med att den har ett både modernt och rustikt utseende. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör.
 • Ljuskrona CASTELLO design av Kögl

  Ljuskrona CASTELLO design av Kögl
  6-ljus Castello ljuskrona i rustik look tillverkad av silverantik metallCASTELLO är en elegant sexljus ljuskrona som utstrålar rustik charm. Den silverantikfärgade metallramen luckras upp av silverfärgade patinerade dekorelement, som understryker den imponerande helhetsbilden. Tillverkad i Tyskland och Italien.