Lampfötter

Om man redan har en fin lampskärm hemma behöver man ju bara köpa en ny snygg lampfot som passar till den. Det finns då ingen anledning att köpa en helt ny bordslampa. Här listar vi därför några förslag på snygga lampfötter du kan beställa online.

24 exempel på snygga lampfötter

 • Choke lampfot i guld

  Choke lampfot i guld
 • Cape Cod Lampfot med snäckor

  Cape Cod Lampfot med snäckor
 • KARE Nature Vertikal bordslampfot tillverkad av drivved

  KARE Nature Vertikal bordslampfot tillverkad av drivved
  Nature Vertical - extraordinär bordslampa med drivved från Indonesien Den extravaganta bordslampan Nature Vertical andas naturlighet i alla vardagsrum. Basen har formats av havsströmmar och är utsmyckad med element av indonesiskt drivved, vilket gör varje lampa unik. Träets oregelbundna former kombineras med den linjära, svarta laminatpanelen som de är placerade på och den rektangulära skärmen av vit bomull för att skapa ett charmigt belysningsobjekt. Den ovanliga designen med en förkärlek för naturen ser till att Nature Vertical sätter alla vanliga bordslampor i skuggan och berikar sin omgivning med sin originalitet, inte bara som ljuskälla utan även som inredningsobjekt, till och med i dagsljus.
 • Palm lampfot H42 cm - Silver

  Palm lampfot H42 cm - Silver
 • Lampfot Scale vit

  Lampfot Scale vit
  Lampfot i keramik med en iögonfallande form. ND Dolfi är specialiserad på majolikakeramik. Ateljen som grundades 1941. Varje verk är unikt och tillverkat för hand vilket ger keramiken dess unika karaktär.&hellip:
 • HKliving - Lampfot Ribbed - Vit

  HKliving - Lampfot Ribbed - Vit
  Lampfot i naturlig marmor, därav kan utseendet variera. Max 60 W. Höjd 30 cm, bredd och djup 15 cm. Lampsladd 220 cm i svart bomull, med switch. Ej dimbar, ej jordad. Ljuskälla ingår ej.
 • PR Home - Lampfot Notice 47 cm - Svart

  PR Home - Lampfot Notice 47 cm - Svart
  Bordslampa Notice i råmetall. Höjd 47 cm. Bredd 12 cm. E27, max 40W, ljuskälla ingår ej.
 • Vallentuna K6 lampfot Tessinska Palatset - exkl skärm

  Vallentuna K6 lampfot Tessinska Palatset - exkl skärm
  Tessinska Palatset K6 lampfot Urna från Vallentuna Material: Stengods Mått: H 45cm Ljuskälla: Max 60W E27 (rek 25-40W), Ingår Ej OBS! Lampskärm ingår ej (Bilden visar lampskärm 35-40 lack svart&hellip:
 • Lampfot Tessinska Palatset 35 cm

  Lampfot Tessinska Palatset 35 cm
  Bordslampa Tessinska palatset är en iögonfallande lampa med grafiskt fasadmönster. Lampan är tillverkad i stengods. Observera att lampskärm ingår ej utan köpes separat.
 • PR Home - Grace lampfot 60 cm - Krom

  PR Home - Grace lampfot 60 cm - Krom
  Grace är en pampig lampfot i högblank finish och med dess mjuka former har den en elegant design. Passar ihop med många olika skärmar. Lampfoten har en 2 meter lång sladd med strömbrytare på. Höjd 60 cm, bredd 15 cm och djup 15 cm.
 • Uno lampfot, mässing 39cm

  Uno lampfot, mässing 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mässing Material Mässing Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Alabaster lampfot, vit

  Alabaster lampfot, vit
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Alabaster lampfoten i vit färg är en elegant och stilfull belysningskomponent som ger en sofistikerad touch till ditt hem. Tillverkad&hellip:
 • Deborah lampfot large, matt silver 50cm

  Deborah lampfot large, matt silver 50cm
  Deborah bordslampa från Watt &: Veke är en stilfull lampa. Lampan finns i mattsvart, matt silver och mässingsfärg. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Höjd 50 cm Diameter 13 cm Effekt&hellip:
 • Cassandra lampfot, mässing

  Cassandra lampfot, mässing
  OBS! Priset avser per styck. Skärm ingår ej. Se alla våra bordslampskärmar här. Detaljerad lampfot i mässing, detaljerna visar upp hantverket från en svunnen tid. Lampfoten är från 1900-talets&hellip:
 • PR Home - Grace lampfot 41 cm - Krom

  PR Home - Grace lampfot 41 cm - Krom
  Grace är en pampig lampfot i högblank finish och med dess mjuka former har den en elegant design. Passar ihop med många olika skärmar. Lampfoten har en 2 meter lång sladd med strömbrytare på. I metall. Höjd 41 cm, bredd 10,5 cm och djup 10,5 cm.
 • Vintage lampfot, porslin

  Vintage lampfot, porslin
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. Vackert handmålad lampfot i porslin. Lampfoten har ett handmålat motiv av rosor och blad. Vi rustar upp vintage lampor. Denna lampa har&hellip:
 • PR Home - Lampfot Salong - Silver

  PR Home - Lampfot Salong - Silver
  Lampfot i metall med antiksilverfinish. Höjd 53 cm, bredd 11 cm. Sladd med strömbrytare, längd 1,8 m. E27, max 40 W.
 • Riley lampfot, Matt svart 28cm

  Riley lampfot, Matt svart 28cm
  Riley lampfot i färgen Matt svart från PR Home. Lampfot Riley i hamrad metall. En lite mindre lättplacerad lampa som passar i många olika miljöer. Svart plast sladd 170cm med strömbrytare. E27 sockel.&hellip:
 • Lampfot Kina Pagod

  Lampfot Kina Pagod
  Vacker lampfot i stengods med dekorativt mönster i blått. Observera att lampskärm säljes separat
 • Lampfot Kina blå/vit

  Lampfot Kina blå/vit
  Vacker lampfot i stengods med mönster i blått. Lampfoten blir en dekorativ detalj i rummet. OBS! Lampskärm ingår ej utan köpes separat.
 • Lampfot Uno mellan mässing

  Lampfot Uno mellan mässing
  Klassisk och elegant bordslampa i blankpolerad mässing från Konsthantverk. OBS, levereras utan lampskärm.
 • Innolux Epic bordslampa vit, lampfot ask

  Innolux Epic bordslampa vit, lampfot ask
 • PR Home - Lampfot Gatsby 43 cm - Svart

  PR Home - Lampfot Gatsby 43 cm - Svart
  Lampfot i glaserad keramik. Matcha med skärm i guldfärgad insida för en exklusiv känsla eller varför inte en sammetsskärm. Höjd 43 cm och diameter 22 cm. Ej dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sladdlängd 2 meter.
 • Jordan Lampfot, mässing

  Jordan Lampfot, mässing
  OBS! lampskärm ingår ej, se alla våra bordslampskärmar här. En förtrollande antik bordslampa i mässing från det tidiga 1900-talet. Dess eleganta design och moderna elektriska uppdatering gör den&hellip:

Svart lampfot

En färg som passar året runt och till de flesta inredningar är svart. Just svarta lampfötter är det som de flesta söker efter här hos oss. Därför har vi plockat ut några av de populäraste exemplen på svart lampfot här. En del är i svartmålad trä medan andra i svartlackad metall.

 • PR Home - Lampfot Notice 47 cm - Svart

  PR Home - Lampfot Notice 47 cm - Svart
  Bordslampa Notice i råmetall. Höjd 47 cm. Bredd 12 cm. E27, max 40W, ljuskälla ingår ej.
 • PR Home - Lampfot Gatsby 43 cm - Svart

  PR Home - Lampfot Gatsby 43 cm - Svart
  Lampfot i glaserad keramik. Matcha med skärm i guldfärgad insida för en exklusiv känsla eller varför inte en sammetsskärm. Höjd 43 cm och diameter 22 cm. Ej dimbar. Ljuskälla ingår ej. Sladdlängd 2 meter.
 • PR Home - Lampfot Birdie, 70 cm - Svart

  PR Home - Lampfot Birdie, 70 cm - Svart
  Birdie är en pampig lampfot i svart metall och en fågel i antikmässing. Dess mjuka former har en elegant touch och en design som sticker ut. Passar ihop med många olika lampskärmar. Lamphållaren är reglerbar och lampfoten ha en 2,5 meter lång sladd m
 • Riley lampfot, Matt svart 28cm

  Riley lampfot, Matt svart 28cm
  Riley lampfot i färgen Matt svart från PR Home. Lampfot Riley i hamrad metall. En lite mindre lättplacerad lampa som passar i många olika miljöer. Svart plast sladd 170cm med strömbrytare. E27 sockel.&hellip:
 • PR Home - Lampfot Chloe 61 cm - Svart

  PR Home - Lampfot Chloe 61 cm - Svart
  Lampfot Chloe i metall med en dekorativ fot som både är trendig och tidlös. Svart plastsladd 160 cm, med strömbrytare. Höjd 61 cm, bredd 12,5 cm och djup 12,5 cm. E27 sockel. Max 40W. IP20. Passar fint med en skärm runt 25 cm i diameter. Ljuskälla in
 • Lampfot Savanna 56 cm svart

  Lampfot Savanna 56 cm svart
  Lampfot i svart med dekorativa blomblad.
 • Lampfot Fryken 61 cm svart

  Lampfot Fryken 61 cm svart
  Dekorativ bordslampa med vacker lampfot formad som en gren. En fantastisk dekorativ bordslampa som blir ett både personligt och unikt inslag i hemmet. Observera att lampskärm ej ingår. Basen på foten&hellip:
 • Lampfot Uno låg svart

  Lampfot Uno låg svart
  Klassisk och elegant bordslampa i matt svart från Konsthantverk. OBS, levereras utan lampskärm.