Lampa till Julstjärna

Julstjärnan är en av de mest ikoniska dekorationerna under julen, särskilt i de nordiska länderna. Den symboliserar stjärnan i Betlehem och sprider ett varmt, mysigt ljus i fönstret under de mörka vintermånaderna. För att julstjärnan ska kunna lysa upp behöver den en lampa.

Denna lampa kan vara en traditionell glödlampa, en LED-lampa eller någon annan ljuskälla och den kan vara batteridriven eller ha E14/E27-sockel. När du väljer lampa till din julstjärna är det viktigt att tänka på både säkerhet och estetik. Lampan ska vara av rätt storlek och styrka för att passa julstjärnans design, och den bör inte bli för varm för att undvika brandrisk.

Ljuskällor till julstjärnor

 • LED-lampa E14 2-pack Soft Glow, 1.3W

  LED-lampa E14 2-pack Soft Glow, 1.3W
  En LED lampa med ett varmt soft glow ljus. Perfekt vid stämningsbelysning till bordslampan, takpendeln eller julstjärnan. Denna variant kommer i 2-pack. Höjd 5,8 cm Bredd 2,6 cm Sockel Liten sockel,&hellip:
 • LED-lampa E14 päronlampa Decoled Smoke, 1W

  LED-lampa E14 päronlampa Decoled Smoke, 1W
  En LED lampa med ett varmt soft smoke. Perfekt vid stämningsbelysning till bordslampan, takpendeln eller julstjärnan. Höjd 5,8 cm Bredd 2,6 cm Sockel Liten sockel, E14 Livslängd 15 000 timmar Upptändningstid&hellip:
 • Star Trading - Ljuskälla LED E14 C35 Clear - Transparent

  Star Trading - Ljuskälla LED E14 C35 Clear - Transparent
  Klar LED-ljuskälla med E14-sockel. Effekt 4W, ej dimbar. En färgtemperaturen på 2700K och ljusflöde på 470lumen. Höjd 9,5 cm och diameter 3,5 cm. Varmvit ljusfärg. Passar bra till adventsstjärnor.
 • Lucande LED-lampa E27 stjärna 4W 3D fyrverkerier

  Lucande LED-lampa E27 stjärna 4W 3D fyrverkerier
  Dekorativ LED-lampa i stjärnform med E27-sockel Om du letar efter en ljuskälla som har en dekorativ karaktär utöver att den genererar ljus, kommer du inte att bli besviken på denna LED-lampa. Den är stjärnformad och inuti den kan man se ett slags fyrverkerioptik. Det genererade ljuset lyser i varmvit färg, vilket är perfekt för interiören och skapar en mysig atmosfär.
 • Radium LED stjärnlampa R7s, 15W, 2 700K, 2 000lm, dimbar

  Radium LED stjärnlampa R7s, 15W, 2 700K, 2 000lm, dimbar
  Star R7s LED-stavlampa med hög ljusstyrka, 15 watt, dimbar Denna dimbara LED-stavlampa med R7s-sockel är en energieffektiv och ekonomisk ersättning för konventionella halogenlampor och ger ett starkt ljus på 2 000 lumen, vilket är lämpligt för stora rum och ytor. Det varmvita ljuset avges runt om via den klara glödlampan - dimbar

Batteridriven lampa till adventsstjärnan

Har du inget bra uttag där du vill sätta din julstjärna? Då kan du använda dig av batteridriven lampa som du hänger inuti din adventsstjärna. Det finns batteridrivna ljuskällor med timerfunktion som lyser i 8 timmar och batteriet kan då räcka från första advent till julen.

Batteridriven lampa för julstjärnor

Köp från SmartaSaker.se

Lighty ljusslinga med julstjärna och batteri från Star Trading

Köp från Lamp24