Lampa med trådlös laddning (Qi)

En lampa med sladdlös Qi-laddare är praktiskt att ha på skrivbordet eller sängbordet. Ladda din mobil med stöd för induktiv, trådlös laddning direkt på lampfoten. Under tiden kan du jobba, läsa eller sova en stund.

Bordslampor med sladdlös, induktiv QI-laddning

 • Reality Leuchten LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  Reality Leuchten LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • UMAGE - Asteria Move V2 Portable Bordslampa Pearl White Umage

  UMAGE - Asteria Move V2 Portable Bordslampa Pearl White Umage
  Asteria Move Bordslampa Pearl White är en vacker, tunn och minimalistisk lampa i en bärbar version. Det inbyggda batteriet laddas enkelt via den medföljande USB-laddningskabeln, varefter lampan kan tas med runt i hemmet - som en mysig vardagsrumslampa, en tillfällig läslampa eller en nattlampa. Välj mellan tre olika ljusintensiteter som justeras med knappen på lampans bas. Lampan kan ge upp till 35 timmars ljus på en full laddning, beroende på vilken ljusnivå du använder. Tack vare den dolda USB-utgången kan du ladda din telefon eller surfplatta direkt från lampan - även när lampan inte är påslagen. På så sätt slipper du extra kablar på skrivbordet eller nattduksbordet, där utrymmet ofta är begränsat. Lampans inbyggda LED-lampa är dold bakom en vit diffusor som ger ett behagligt och jämnt ljus utan bländning. Asteria Move stöder trådlös laddning Om du har en Qi-laddningsenhet (trådlös laddare) i hemmet kan du därför ladda lampan genom att placera den ovanpå enheten. Se Asteria Move i fler färger här
 • Flos - Oblique Bordslampa Anthracite Flos

  Flos - Oblique Bordslampa Anthracite Flos
  Design Vincent Van Duysen för Flos Koncept Oblique Bordslampa Anthracite är en funktionell bordslampa med en kompakt och robust design. Lampans patenterade asymmetriska ljus ger en perfekt belysning vid arbetsområdet – på hemma kontoret, i studie- eller jobbmiljöer. På basen sitter en diskret strömavbrytare, där du också har möjlighet att dämpa ljusstyrkan efter behov. Var uppmärksam på att lampan fås både med och utan den smarta QI-teknologin – det trådlösa laddningssystemet som är integrerat i basen, så du enkelt kan ladda mobila enheter som stöttar trådlös uppladdning. Med en diameter på endast 15 cm, tar den multifunktionella lampan inte upp så mycket plats på skrivbordet, där det ofta inte är så gott om plats. Den innovativa lampan är en naturlig utveckling av den traditionella skrivbordslampan, med ett modernt minimalistiskt utseende som passar in i de flesta miljöer. Se Oblique Bordslampan i olika färger här
 • Flos - Oblique QI Bordslampa Grey Flos

  Flos - Oblique QI Bordslampa Grey Flos
  Design Vincent Van Duysen för Flos Koncept Oblique QI Bordslampa Grey är en funktionell bordslampa med en kompakt och robust design. Lampans patenterade asymmetriska ljus ger en perfekt belysning vid arbetsområdet – på hemma kontoret, i studie- eller jobbmiljöer. På basen sitter en diskret strömavbrytare, där du också har möjlighet att dämpa ljusstyrkan efter behov. Var uppmärksam på att lampan fås både med och utan den smarta QI-teknologin – det trådlösa laddningssystemet som är integrerat i basen, så du enkelt kan ladda mobila enheter som stöttar trådlös uppladdning. Med en diameter på endast 15 cm, tar den multifunktionella lampan inte upp så mycket plats på skrivbordet, där det ofta inte är så gott om plats. Den innovativa lampan är en naturlig utveckling av den traditionella skrivbordslampan, med ett modernt minimalistiskt utseende som passar in i de flesta miljöer. Se Oblique Bordslampan i olika färger här
 • HEAVN One, QI, luftsensor, svart

  HEAVN One, QI, luftsensor, svart
  Designad för hemmakontoret: Den multifunktionella LED-byrålampan HEAVN One, med QI-laddningsstation. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Denver Skrivbordslampa med QI-laddning

  Denver Skrivbordslampa med QI-laddning
  Skrivbordslampa med laddning för mobiltelefonEn LED bordslampa med inbyggd trådlös QI-laddare. Specifikationer: Ingång: 5V 2A eller 9V 2A (adapter ingår ej)Pekkontroll3 färgtemperaturer: kall,&hellip:
 • Paulmann Numis LED-bordslampa laddning svart

  Paulmann Numis LED-bordslampa laddning svart
  Numis LED-byrålampa med Qi-laddningsfunktion och flera funktionerDen moderna designen av Numis LED-byrålampan i aluminium och plast har många praktiska inställningsmöjligheter. Förutom formen, som alltid kan anpassas till behoven vid skrivbordet tack vare tre leder, kan ljuset också väljas på lämpligt sätt när som helst. Förutom Tunable White-funktionen, som gör det möjligt att justera ljusfärgen i intervallet från varmvitt (2 700 K) till universalvitt (4 000 K) och dagsljus (6 500 K), kan ljusstyrkan kontinuerligt dämpas via den integrerade touchdimmern.En annan ytterst praktisk egenskap hos Numis LED-byrålampan är att lampan i den runda basen är utrustad med en Qi-laddningsfunktion, så att smarttelefonen kan laddas trådlöst genom att den placeras på lampans fot.
 • HEAVN One, QI, luftsensor, silver

  HEAVN One, QI, luftsensor, silver
  Designad för hemmakontoret: Den multifunktionella LED-byrålampan HEAVN One, med QI-laddningsstation. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!

Sänglampa med trådlös laddning

De här mindre lamporna, där några av de monteras på väggen, passar utmärkt vid sängen eller som hallbelysning. Lägg din mobil på hyllan ovanför sänglampan och den kommer att börja laddas trådlöst med kraften i Qi.

 • ORION LED-vägglampa Snowball med trådlös laddare

  ORION LED-vägglampa Snowball med trådlös laddare
  Multifunktionell LED-vägglampa Snowball med trådlös laddningsstation och USB-anslutning för smartphones och surfplattorLed-vägglampan Snowball är en riktig multitalang! Den lyckas inte bara trolla fram en modern atmosfär genom sin ljusgivande funktion som vägglampa, utan kombinerar även en trådlös laddare och en USB-anslutning i en och samma enhet. Tack vare den trappformade designen är ljuskällan på det övre trappsteget visuellt förhöjd. Till höger, separerad på trappsteget nedanför, finns det tillräckligt med utrymme för att placera en Qi-aktiverad smartphone på induktionsytan. Därför rekommenderas det att montera Snowball-vägglampan i handtagshöjd, till exempel i sovrummet bredvid sängen eller även i vardagsrummet nära läsfåtöljen, där modern stil och hög funktionalitet önskas. Det opala glaset ger ett bländfritt, mjukt ljus, vilket ytterligare förstärker mysfaktorn med den varmvita LED-ljuskällan. En strömbrytare finns på armaturens undersida.Både för hotellområdet och för dina egna fyra väggar är Snowball väl genomtänkt och gör livet enklare.