Lampa med Qi-laddare

En lampa med sladdlös Qi-laddare är praktiskt att ha på skrivbordet eller sängbordet. Ladda din mobil med stöd för induktiv, trådlös Qi-laddning direkt på lampfoten. Under tiden kan du jobba, läsa eller sova en stund.

Bordslampor med induktiv QI-laddning

 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation grå

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation grå
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • Qi-kompatibel LED-skrivbordslampa Dave i vitt

  Qi-kompatibel LED-skrivbordslampa Dave i vitt
  LED-skrivbordslampa Dave med sladdlös Qi-laddning LED-bordslampan Dave är den optimala lösningen för ljus och individuell belysning av skrivbordsytan. Den består helt och hållet av aluminium och är utrustad med hela tre stabila leder så att den kan justeras efter behov på centimetern, till och med millimetern. Designen är enkel och smal för att inte ta upp för mycket plats på arbetsytan. Vad gäller tekniken imponerar Dave å ena sidan med en 4-stegs strömbrytare på lamphuvudet, som används för att anpassa ljuset efter behov. Å andra sidan – och detta är verkligen speciellt med lampan – imponerar den med en sladdlös Qi-laddningsmodul som är integrerad i lampfoten. Med hjälp av danna kan kompatibla smartmobiler laddas utan en direkt elanslutning.
 • LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, svart

  LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, svart
  Dimbar LED-bordslampa Ekil med QI laddningsstation Ekil LED-bordslampa är modern, enkel och har tekniska fördelar. Tack vare sin runda, plana och praktiska form kan den placeras nästan var som helst. De varma vita lysdioderna är integrerade runt ytterkanten, som avger ljuset direkt och ger mjuk extrabelysning som genererar tillräckligt med ljus på plats. Ekil har en USB-anslutning och det finns också en integrerad QI-laddningsstation på nästan hela ytan. Med detta kan kompatibla smartphones laddas trådlöst genom att helt enkelt placera enheten på den. Dessutom är bordslampa utrustad med en strömbrytare som kan användas för att dimma lampan i tre steg, förutom att den slås på och av. - USB-utgång: DC 5V - max 2A
 • Lindby Hannjo LED-skrivbordslampa CCT med dimmer

  Lindby Hannjo LED-skrivbordslampa CCT med dimmer
  Hannjo LED skrivbordslampa i platt design med CCT-funktion och dimmer, integrerad Qi-laddningsstation. Den svarta Hannjo LED-byrålampan är en modern ljuskälla för skrivbordet, som förutom en vacker design med platta element även har en mångsidig ljussättning. Två leder i armaturens ram gör det möjligt att svänga armaturhuvudet och den upprättstående armen, en beröringsbrytare gör det möjligt att justera ljusfärgen i tre steg och via den integrerade dimmern kan ljusstyrkan också justeras i tre steg. Tack vare den integrerade Qi-laddningsfunktionen är induktiv, trådlös laddning av smarttelefonen möjlig. - Ljusfärgen kan justeras i tre steg (varmvitt 3 000 K, universalvitt 4 300 K, dagsljus 6 500 K). - Ljusstyrkan kan justeras i tre steg - med minnesfunktion så länge som armaturen inte är bortkopplad från elnätet. - med Qi-laddningsfunktion
 • Umage Asteria Move Bordslampa Nuance Mist - Bordslampor Stål Nuance Mist - 2401

  Umage Asteria Move Bordslampa Nuance Mist - Bordslampor Stål Nuance Mist - 2401
  Asteria Move bordslampa från Umage med en portabel design med tre ljusintensitetsnivåer. Lampan har en inbyggd LED med en mjuk diffusor för att ge ett behagligt ljus. Lampan har inga sladdar vilket gör att den är enkel att flytta runt dit den behövs. Batteriet håller i upp till 35 timmar och kan enkelt laddas genom att placeras på en Qi-laddare eller med den medföljande USB-sladden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Søren Ravn Christensen. Bra att veta om Asteria Move bordslampa - Portabel design.- Tre ljusintensitetsnivåer.- Built-In Led- Laddbart batteri.- Bordslampan passar bra i sovrummet och i vardagsrummet.- Höjd: 306 mm.- Diameter: 200 mm.- Diameter: 150 mm. Vi har valt ut Nuance Mist Bordslampor i Stål från Umage med stor omsorg.
 • Numis QI LED (Svart)

  Numis QI LED (Svart)
  Numis bordslampa är en riktig talang! I tidlös svart passar den perfekt till alla skrivbord och du kan enkelt rikta ljuset tack vare den justerbara läsarmen. Utöver det briljerar Numis även med funktioner såsom; dämpning av ljuset, byte från varmvitt till vitt dagsljus och lampfoten fungerar som laddningsplatta för smartphones med Qi-funktion.Integrerad LED-belysning.
 • Asteria move

  Asteria move
  Portabel lampa, fri från sladdar, så du kan ta med ljuset dit du behöver det. Inbyggt LED-ljus med mjukt vit diffusor garanterar ett bländfritt ljus. ASTERIA Move har 3 ljusintensiteter så du kan välja vilken typ av ljus som behövs i stunden. Lampan är även dimbar. Det inbyggda Litium-Ion-batteriet klarar upp till 35 timmar, beroende på intensiteten du valt. Lampans batteri laddas enkelt genom Qi-laddare, till exempel Unifier från UMAGE Lighting accessoarer, eller med medföljande USB-kabel.Lampan Move finns i fem färger. Design Soren Ravn Christensen.Material: Stål/Aluminium/PMMA. Inbyggd LED-panel.Mått:O 20 cm, H 30,6 cm.

Vägg- och sänglampor för Qi-laddning

De här mindre lamporna där några av de monteras på väggen passar utmärkt vid sängen eller som hallbelysning. Lägg din mobil på hyllan ovanför lampan och den kommer att laddas upp med kraften i Qi.

 • Cigle Spot + QI-laddning (Svart)

  Cigle Spot + QI-laddning (Svart)
  Cigle är en praktisk och stilren vägglampa som ger ett bra ljus samtidigt som den bjuder på en modern design och flera smarta funktioner. Den är tillverkad av aluminium/stål och går genomgående i en svart finish, i allt från armatur till sladd, vilket ger ett väldigt rent intryck. Cigle är försedd med en vrid- och riktbar spotlight som ger ett bra och funktionellt ljus, optimalt till läsning eller till att belysa specifika delar av rummet. Den är också utrustad med QI-laddning, vilket är en modern teknik till att ladda telefonen helt trådlöst - placera telefonen uppe på avlastningsytan så laddas den!Levereras med sladd + vippströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast de senare modellerna av smartphones/surfplattor stödjer QI-laddning.
 • LED-vägglampa Snowball med trådlös laddare

  LED-vägglampa Snowball med trådlös laddare
  Multifunktionell LED-vägglampa Snowball med trådlös laddningsstation och USB-anslutning för smartphones och surfplattor Snowball LED-vägglampa är en riktig allround! Det lyckas inte bara trolla fram en modern atmosfär genom sin ljusavgivande funktion som en vägglampa, men den kombinerar också en trådlös laddare och en USB-port i en enhet. På grund av den trappformade designen lyfts ljuskällan optiskt upp på det övre trappsteget. Till höger om det, separerat på steget nedan, finns det tillräckligt med utrymme för att placera en Qi-aktiverad smartphone på induktionsytan. Det är därför tillrådligt att montera Snowball-vägglampan i handhöjd, till exempel i sovrummet bredvid sängen eller i vardagsrummet nära lässtolen, varhelst modern stil och hög funktionalitet krävs. Opalglaset erbjuder bländningsfritt, mjukt ljus, vilket den varma vita LED-ljuskällan förstärker den mysiga faktorn ytterligare. En omkopplare finns på fästets undersida. För hotellbranschen såväl som för dina egna fyra väggar är Snowball genomtänkt och gör livet enklare.
 • Masserie LED + QI laddare (Vit)

  Masserie LED + QI laddare (Vit)
  Masserie är en mycket praktisk och funktionell bordlampa som är perfekt att använda på kontoret, vid skrivbordet hemma eller som sänglampa. Den är tillverkad av plast och går genomgående i en vit finish, vilket ger lampan ett rent och elegant uttryck. Masserie är försedd med en touchdimmer som ger möjligheten att justera ljusstyrkan i tre steg - Gå mellan stark läsbelysning till svagare mysbelysning snabbt och enkelt genom att vidröra dimmern. Lampan är också utrustad med en QI-laddare som ger trådlös laddning genom att placera mobilen eller surfplattan på laddningszonen vid bordsplattan. Förutom detta så har Masserie integrerad LED-belysning som avger ett neutralvitt och praktiskt ljus som går att rikta via lampans flexibla arm. Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.OBS! Endast de senare modellerna av smartphones/surfplattor stödjer QI-laddning.
 • Trunca LED + QI-laddare/dim. (Vit)

  Trunca LED + QI-laddare/dim. (Vit)
  Trunca är en mycket praktisk och funktionell bordlampa som är perfekt att använda på kontoret, vid skrivbordet hemma eller som sänglampa. Den är tillverkad av plast och går genomgående i en vit finish, vilket ger lampan ett rent och elegant uttryck. Trunca är försedd med en touchdimmer som ger möjligheten att justera ljusstyrkan i tre steg - Gå mellan stark läsbelysning till svagare mysbelysning snabbt och enkelt genom att vidröra dimmern. Förutom att dimra i ljusstyrka så kan även Trunca justeras i färgton, vilket gör att man kan justera ljuset från varmvitt till kallvitt, allt för att ljuset ska passa för tillfället. Lampan är också utrustad med en QI-laddare som ger trådlös laddning genom att placera mobilen på laddningszonen vid bordsplattan. Förutom detta så har Masserie integrerad LED-belysning som avger ett neutralvitt och praktiskt ljus som går att rikta via lampans böjliga arm. Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.OBS! Endast de senare modellerna av smartphones/surfplattor stödjer QI-laddning.