Lampor med glaskulor

Hitta en fin taklampa med många stora och små glaskulor i symmetriskt mönster eller i olika kluster. Kolla in våra tips på lampor med glaskulor här där några av kulorna är genomskinliga och andra är färgade i en färg eller många olika färger.

4 populära exempel på taklampa med glaskulor

 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull hänglampa Explosion i lekfull glasdesign Hänglampan Explosion är en fantastisk kombination av olika stora, transparenta och vitt färgade glaskulor. Dessa monterades på stänger som böjer nedåt som i sin tur monterades på en kromfärgad kula i mitten. Mellan kulorna placerades fattningar till G9-ljuskällor för att ljussätta hänglampan Explosion. Speciellt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är lampan ett passande blickfång.
 • Cloud taklampa 48cm (Smoke)

  Cloud taklampa 48cm (Smoke)
  Cloud taklampa med rökfärgade, amberfärgade glas. Ger en väldigt fin effekt när glaskulorna omger ljuskällan. Sladdlängden ställer du enkelt in vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor

  LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor
  LED-pendellampa med fem ljuskällor med formsköna glaskulor med kromdetaljer Glaset på de fem kulorna är inte bara genomskinligt utan har dekorativa luftbubblor i sin struktur, som inte bara ser extravagant ut utan som också bidrar till en glamorös ljuseffekt. På undersidan av glaskulorna finns också ett dekorativt element i glänsande krom, som avrundar den övergripande designen på ett elegant sätt. Ljuset avges direkt och indirekt och lyser mjukt och jämnt genom ett vitt glaselement på undersidan, så att ingen bländning utvecklas. Pendellampans design med effektiva LED-ljuskällor är idealisk för bordbelysning i hemmet.
 • Färgglad glastaklampa Aurinia

  Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad taklampa Aurinia med färgglada glaskulor – tio ljuskällor Taklampan Aurinia är ett extravagant och glatt blickfång. På en förkromad kula i mitten sitter – lik en igelkott – otaliga fina metallstänger. På dessa fördelas färgglada glaskulor. Glada färger – rött, orange, gult, rosa, blått och grönt – präglar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det genomskinliga glaset döljer ljuskällan inte helt så att en lätt och transparent känsla skapas. Ljuset blir ett diskret färgspel. Taklampan Aurinia skapar en färgglad accent i ljust möblerade vardagsrum och bidrar till ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras över en sittgrupp och ge accentbelysning och en glad atmosfär. I rum med takinbyggnadslampor kan den skapa attraktiva kontraster.

Fler snygga lampor med stora och små glaskulor

Det finns många lampdesigners som har valt globformade kulor i glas runt ljuskällan. Här kommer ytterligare 12 förslag på lampor med glaskulor som monteras i taket. En del sitter tajt mot taket medan andra är mer av typen takpendel där glaskulorna hänger på lite olika höjder från taket.

 • Art Deco hänglampa svart med rökglas 8 lampor - Sandra

  Art Deco hänglampa svart med rökglas 8 lampor - Sandra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken cool hänglampa Sandra är! De olika sfärerna ger mycket dynamik i rummet. Hänglampan är gjord av glas med stål och glödlamporna har en rökeffekt. Detta skapar mer atmosfär i rummet när belysningen är på! Sandra har en längd på 140 cm och en bredd på 40 cm. Hänglampan är justerbar i höjd från max 150 cm till minst 60 cm. 4 glaskulor har en diameter på 20 cm och de andra 4 har en diameter på 30 cm. Monteringsplattan har en höjd på 2,5 cm, längd 120 cm och bredd 25 cm. Sladden har en längd på 199,5 cm. Du avslutar den hängande lampan med en ljuskälla med E27-beslag på max 60 watt. Så glöm inte att beställa dessa separat. Komplettera ditt vardagsrum, matsal eller kontor med Sandra hänglampa. 1400 mm x 400 mm x 1500 mm
 • Gross Grande taklampa Ø62cm Amber

  Gross Grande taklampa Ø62cm Amber
  Vår populära taklampa Gross har fått en större släkting! Gross Grande har en diamenter på 62 centimeter och är en fantastisk, exklusiv taklampa i glas bestående av skira glaskulor som formar e
 • Taklampa Pomì med sex glaskulor

  Taklampa Pomì med sex glaskulor
  taklampa Pomi - elegans och konstnärlig frihet Pomì- taklampa är visuellt väldigt tilltalande. Det ser lite lekfullt ut och ändå elegant. Tre svarta stavar fästes på den svartlackerade, runda baldakinen som skjuter ut nedåt i rummet med olika längder. Stängerna är avslutade med mässingsfärgade detaljer som avrundar helhetsbilden. Olika antal sfärer gjorda av vitt satinerat glas är monterade på stavarna som är orienterade i olika riktningar. Glödlamporna är placerade i kulorna (G9 - ingår ej). Färgkombinationen vit och svart är tidlös och elegant. Det vita av de sfäriska nyanserna säkerställer att ljuset släpps ut jämnt i alla riktningar. På grund av konstruktionen kan Pomi taklampa integreras i många inredningsstilar och behållas under en lång tid.
 • Maytoni Amulet LED-hänglampa horisontell Ø 88,5 cm

  Maytoni Amulet LED-hänglampa horisontell Ø 88,5 cm
  LED-pendelarmaturen Amulet övertygar med sin moderna och eleganta design. De finaste glaskulorna har arrangerats som på ett pärlhalsband och är anslutna på insidan med en universell vit LED-modul. Armaturserien har bland annat tilldelats German Design Award Special och European Product Design Award
 • LED-hänglampa Ball 18 lampor, guld/creme

  LED-hänglampa Ball 18 lampor, guld/creme
  Dimbar LED-hänglampa Boll med arton ljuskällor Denna imponerande bollen pendellampa övertygar med sin design. De arton ljuskällorna spiralformas som steg på en spiraltrappa mot golvet. Kristallglaskulorna är fästa på krämfärgade textilkablar som i kombination med den gyllene ytan skapar en harmonisk bild. Sfärerna är försedda med en tydlig linjeslipning som belyses av de interna lysdioderna och ger hisnande ljuseffekter. Den övre tredjedelen av ljuskällorna är försedd med en gyllene huva som tar upp taket. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i ett hotells väntrum - LED-hänglampan Ball skär en fin figur överallt och ger generös rumsbelysning samtidigt som den lägger till en dekorativ accent i rummet. - dimbar med en bakkantsdimmer - Tillverkad i Österrike
 • Lucande Kaiya hänglampa, 3 lampor, Ø 14 cm, avlång

  Lucande Kaiya hänglampa, 3 lampor, Ø 14 cm, avlång
  Pendellampa Kaiya med tre lampor i nickel Pendellampan Kaiya är en modern och pålitlig belysning för inredningen. Den är tillverkad av järn och presenterar sig i ett harmoniskt nickel. De tre lampskärmarna består av två halvrunda glaskulor, den yttre har en rökig grå färg, medan den inre är stilfullt vit. Den långsträckta designen hos Kaiya hängande lampa passar till exempel för belysning över ett matbord och skapar en lämplig atmosfär, eftersom den kan förses med lämpliga ljuskällor och ljuset som produceras dämpas behagligt av glasskärmarna. Den integreras enkelt i möblerna och sätter fashionabla accenter i vardagsrummen.
 • Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 5 lampor

  Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 5 lampor
  Avlånga pendellampan på skena, Sotiana, med 5 kulformade glasskärmar Sotiana är en elegant lampa för matsalen som har fem klara glaskulor som skärmar. Dessa kulor är arrangerade i rad vid en svart metallskena som är smala och filigran. De mycket väl synliga lamporna består också av metall, men som en vacker kontrast är de tillverkade i mässing. Det finns alltså en slags trekomponentslook som är modern men som också har en viss nostalgi, vilket gör att Sotiana räknas som en av de populära vintagelamporna. Eftersom E14-lamporna på grund av glasdesignen är så framträdande bör man helst överväga att använda stiläkta LED-filamentlampor i droppform i pendellampan på skena Sotiana. För en ljus och elegant presentation av matbordet!
 • Imponerande taklampa Jolina av glas

  Imponerande taklampa Jolina av glas
  Taklampa Wakusei med förkromade glaskulor Taklampan Wakusei fascinerar med en ganska egendomlig, mycket modern elegans. Den består av otaliga små glaskulor som tillsammans utgör skärmen hos taklampan. Vissa är klara, andra glänsande förkromade. De små halogenlamporna sitter i mellanrummen och bidrar till en särskilt effektfull ljusbild, som gnistrar vackert genom talrika reflektioner.
 • Taklampa 1094PL_E1, 3 lampor, svart

  Taklampa 1094PL_E1, 3 lampor, svart
  Taklampan 1094PL_E4 har en minimalistisk design som lätt integreras i inredningen. Den är tillverkad av metall och glas och består av en smal stomme som bär upp tre glaskulor.
 • Terzani Pug hänglampa 3 lampor IGBT satinerad

  Terzani Pug hänglampa 3 lampor IGBT satinerad
  Mops - liten hängande lampa med stor effekt Denna lampa hyllar skönheten i de små sakerna. Karaktäriserad av minimalism och utrustad med moderna aspekter, inspirerar Pug-taklampan. Anledningen till det tidlöst eleganta utseendet är glaskulorna, som var och en är omgiven av två mässingsringar. Mässingen finns också i G4- uttag , så att den övergripande bilden kommer till en harmonisk slutsats. De tre glassfärerna fästs i olika höjder och ger lampan en lekfull lätthet som den skickligt överför till rummet. Lampan designades av Jean-François Crochet. Han träffade den italienska designern och entreprenören Sergio Terzani av en slump och har designat lampor för Terzani sedan dess. Traditionellt hantverk är mycket viktigt för företaget, så att lamporna är noggrant handgjorda med uppmärksamhet på detaljer.
 • Esfera - taklampa behängd med glaskulor

  Esfera - taklampa behängd med glaskulor
  Förtrollande ljus med taklampan Esfera Taklampan Esfera producerar mer reflektioner än man kan föreställa sig! Detta beror på att ett stort antal kristaller i kombination med en mängd glaskulor i olika storlek och med en glänsande och speglande yta. Mot bakgrund av att ljuset från G9-lamporna inte sprids rätlinjigt i rummet, utan måste bana sin väg bland kulor och kristaller och då speglas och reflekteras åt många håll, så att taklampan, när den är tänd, skapar ett grandiost gnistregn. Den perfekta lampan för alla som önskar mer lyx och glamour i vardagsrummet!
 • Art Deco hänglampa vit med klarglas 12 lampor - David

  Art Deco hänglampa vit med klarglas 12 lampor - David
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Elegans och stil är av största vikt med vår David-serie! En vacker art déco hänglampa som är färdig i en tidlös vit armatur och klara glaskulor. Denna kombination gör den mycket elegant. Den har 12 ljuspunkter: så ta hand om 12 G9-ljuskällor (max. 28 Watt). Obs: ljuskällor ingår inte. Lampan har en total höjd på 143 cm och en diameter på 86 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Ditt vardagsrum, matsal, hemmakontor och hall får en ny dimension med vår David! Det är ett riktigt snyggt tillskott till ditt hem. 86 cm x 143 cm