Lampor med glaskulor

Hitta en fin taklampa med många stora och små glaskulor i symmetriskt mönster eller i olika kluster. Kolla in våra tips på lampor med glaskulor här där några av kulorna är genomskinliga och andra är färgade i en färg eller många olika färger.

4 populära exempel på taklampa med glaskulor

 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull pendellampa Explosion i lekfull glasdesignPendellampan Explosion bjuder på ett berusande fyrverkeri av olika stora, transparenta och vitfärgade glaskulor. Dessa är fästa vid nedåtböjda stavar som springer ut i alla riktningar från en central kromfärgad sfär. Mellan sfärerna finns uttag för G9-lampor som gör det möjligt att låta hänglampan lysa explosionsartat. Särskilt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är den ett harmoniskt blickfång.
 • Cloud taklampa 48cm (Smoke)

  Cloud taklampa 48cm (Smoke)
  Cloud taklampa med rökfärgade, amberfärgade glas. Ger en väldigt fin effekt när glaskulorna omger ljuskällan. Sladdlängden ställer du enkelt in vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Färgglad glastaklampa Aurinia

  Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad Aurinia-pendellampa med färgglada glaskulor - tio flammor Aurinia-pendellampan är ett extravagant och glatt blickfång. På en central kromkula sitter - likt en igelkott - otaliga fina metallstag. Färgglada glaskulor är så att säga spetsade på dem. Glada färger - rött, orange, gult, rosa, blått och grönt - kännetecknar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det skimrande glaset döljer inte ljuskällorna helt, utan skapar en känsla av lätthet och transparens. Ljusutsläppet skapar ett diskret färgspel. Aurinia-pendellampan ger en färgstark accent i ljust inredda vardagsrum och skapar ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras ovanför en sittgrupp och skapa en mysig och glad atmosfär som accentbelysning. I rum med infällda spotlights i taket kan den ge en vacker kontrast.
 • LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor

  LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor
  LED-pendellampa med fem ljuskällor med formsköna glaskulor med kromdetaljer Glaset på de fem kulorna är inte bara genomskinligt utan har dekorativa luftbubblor i sin struktur, som inte bara ser extravagant ut utan som också bidrar till en glamorös ljuseffekt. På undersidan av glaskulorna finns också ett dekorativt element i glänsande krom, som avrundar den övergripande designen på ett elegant sätt. Ljuset avges direkt och indirekt och lyser mjukt och jämnt genom ett vitt glaselement på undersidan, så att ingen bländning utvecklas. Pendellampans design med effektiva LED-ljuskällor är idealisk för bordbelysning i hemmet.

Fler snygga lampor med stora och små glaskulor

Det finns många lampdesigners som har valt globformade kulor i glas runt ljuskällan. Här kommer ytterligare 12 förslag på lampor med glaskulor som monteras i taket. En del sitter tajt mot taket medan andra är mer av typen takpendel där glaskulorna hänger på lite olika höjder från taket.

 • By Rydéns Gross Grande hänglampa, rökgrå

  By Rydéns Gross Grande hänglampa, rökgrå
  Glaskulor som såpbubblor: pendellampa Gross Grande Som en ansamling av såpbubblor eller ett kluster av flera små ballonger ser lampskärmen på pendellampan Gross Grande ut, som i traditionell bemärkelse egentligen inte alls kan betecknas som en lampskärm. Lampan är i sig ett konstverk där ljuskällorna är gömda mellan glaskulorna. Sammanlagt åtta uttag för G9-ljuskällor ger den belysning och samtidigt det gnistrande och det skimmer som den här hänglampan sprider i rummet.
 • Lucande - Hayley 5 Taklampa Clear/Gold

  Lucande - Hayley 5 Taklampa Clear/Gold
  Design Lucande Hayley 5 Taklampa Clear/Gold har en glamorös look med sina harmoniska glaskulor som hänger i perfekt balans och bildar ett dekorativt kluster av ljus. Varje sfär har en iögonfallande bubbelstruktur som matchar och accentuerar ljuskällornas sfäriska grundform. På undersidan är en metalldel böjd för att matcha det glänsande takfästet, och längst ner finns ett vitt lock från vilket ljuset från den inbyggda lysdioden sprider sig mjukt och bländfritt in i rummet och badar det i ett varmt vitt sken. Ljuset fångas upp i resten av klotet, belyser bubblorna och skapar en unik gnistrande ljuseffekt. Taklampan fungerar alltså inte bara som belysning utan även som en dekorativ mysig diffusor som skapar en atmosfärisk stämning i rummet och passar särskilt bra i den mysiga hörnan eller vardagsrummet, där den fungerar perfekt som dekorativ accentbelysning. Hayley finns i flera färger och versioner med en eller flera sfärer. Se dem alla här
 • Gross plafond Ø50cm (Smoke)

  Gross plafond Ø50cm (Smoke)
  Gross plafond 50cm. Plafond omgiven av glaskulor i rökfärgat eller amber. Ger ett fantastiskt intryck när den är tänd och blir ett smycke i taket.Ljuskällor ingår ej.
 • Gross taklampa, klarglas 50cm

  Gross taklampa, klarglas 50cm
  Gross är en fantastisk, exklusiv taklampa i glas bestående av kulor som formar en lampa . Glaskulorna är 37 st, i klart glas. Denna taklampa skapar verkligen ett utropstecken i ditt hem. Höjd 40 cm&hellip:
 • Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm

  Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm
  Ett arrangemang av bärnstensfärgade glaskulor – glashänglampan Varus Varus är en hänglampa med flera lampor, en uppsättning orangegula glassfärer på en rund takkåpa med brun finish. Sfärerna är spiralformade, av varierande storlek och hänger på olika höga upphängningssystem, vilket ger ett fantastiskt tredimensionellt utseende. Glaskulorna är genomskinliga och gör att man tydligt kan se den lampa som ska användas. Både blandningen av material och de naturliga bruna färgerna ger lampan en varm utstrålning, vilket är särskilt trevligt när ljuset är tänt.
 • Hänglampa Pomì, vågrät, 7 lampor

  Hänglampa Pomì, vågrät, 7 lampor
  Upphängningslampa Pomì med sju glaskulor i vitt Pomì-hänglampan har ett underbart elegant utseende med sina sju vita glasskärmar. Lampans stativ bildar en horisontell, svart stång på vilken sju olika orienterade glaskulor är fästa. På grund av de olika sätten på vilka lampkulorna fästs släpps ljuset ut i alla riktningar och kan placeras perfekt ovanför ett matbord. Armaturen ser modern ut och fungerar som en iögonfallande belysning för det moderna bostadsområdet och ger den en speciell exklusivitet. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld

  LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld
  LED-pendellampa Hayley med fem lampor med glaskulor och guldelement Hayley, med sina fem lampor och avlånga design, passar mycket bra över matbordet där den avger ett glamoröst ljus. Lampskärmarna är kompakta och är formade som kulor som till stor del består av genomskinligt glas med bubbelstruktur. Den framstår inte bara visuellt som mycket intressant, det bidrar även till en gnistrande ljusupplevelse. På underdelen finns de gyllene metallelement som kan ses som speciella smycken och som personifierar utseendet och ger det en ädel effekt. Ljuset strålar uppåt och nedåt, men öppningarna på undersidan är täckta av vitt glas, vilket gör att ljuset kan spridas jämnare och mjukare utan att bländas.
 • Pendellampa Harper, rökglasskärmar 7 lampor

  Pendellampa Harper, rökglasskärmar 7 lampor
  Den sju-lampiga Harper-pendellampan förkroppsligar en modern industriell stil och fungerar inte bara som en ljuskälla, till exempel över ett bord, utan också som ett elegant inredningstillbehör. Fyra upphängningsstänger ingår. Skärmarna i form av rökglaskulor utstrålar mysigt ljus i alla riktningar.
 • By Rydéns - Gross Taklampa Ø50 Matt White By Rydéns

  By Rydéns - Gross Taklampa Ø50 Matt White By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Gross är en lätt och elegant lampa i en utsökt och exklusiv design. Den består av en klunga av munblåsta glaskulor, som kombinerade minor och ett lätt moln eller kanske en klase av vindruvor. Det lätta glaset ger lampan ett luftigt uttryck, som ger designen lätthet och elegans. Lampans unika utseende ger lampan en konstnärlig look, som både ger inredningen personlighet och ett fantastiskt ljus. Använd den som blickfång över matbordet eller i en entré med högt till taket, där den lyser upp omgivningen med ett mjukt stämningsgivande ljus. Med Gross lampan får du inte bara en raffinerad design, men också ett fantastiskt ljus utfört i hög kvalitet.
 • By Rydéns - Taklampa Splendor - Grå

  By Rydéns - Taklampa Splendor - Grå
  Splendor är en uppseendeväckande taklampa bestående av 15 glaskulor som sitter kring en rund ram. Denna taklampa kommer att bli ett utropstecken i ditt vardagsrum eller över matsalsbordet. Ø 58 cm. Sladdlängd 120 cm. Sockel 15xG9. Max 20W. Ljuskäll
 • Karman Stant LED-hänglampa silver Ø 189 cm

  Karman Stant LED-hänglampa silver Ø 189 cm
  LED-pendelarmatur Stant med variabla ljusmoduler Stant pendelarmatur har en stor cirkulär ram av aluminium som utgör ramverket för armaturen. I utrymmet mellan ramarna finns det plats för de handblåsta glaskulorna, som är utrustade med energieffektiva lysdioder. De olika storlekarna kan placeras enligt individuella önskemål. Det är också upp till var och en att välja inriktning, om ljuset ska lysa i taket eller på golvet. Edmondo Testaguzza är namnet på den designer som Stant är skyldig Stant. - Dimbar via extern dimmer
 • Gross Grande taklampa (Smoke)

  Gross Grande taklampa (Smoke)
  En fantastisk och exklusiv taklampa som består av 32st glaskulor och 9st ljuskällor som är dolda bland glaskulorna.Ljuskällor ingår ej.