Lampor med glaskulor

Hitta en fin taklampa med många stora och små glaskulor i symmetriskt mönster eller i olika kluster. Kolla in våra tips på lampor med glaskulor här där några av kulorna är genomskinliga och andra är färgade i en färg eller många olika färger.

4 populära exempel på taklampa med glaskulor

 • Näve Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Näve Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull pendellampa Explosion i lekfull glasdesignPendellampan Explosion bjuder på ett berusande fyrverkeri av olika stora, transparenta och vitfärgade glaskulor. Dessa är fästa vid nedåtböjda stavar som springer ut i alla riktningar från en central kromfärgad sfär. Mellan sfärerna finns uttag för G9-lampor som gör det möjligt att låta hänglampan lysa explosionsartat. Särskilt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är den ett harmoniskt blickfång.
 • Näve Färgglad glastaklampa Aurinia

  Näve Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad Aurinia-pendellampa med färgglada glaskulor - tio flammor Aurinia-pendellampan är ett extravagant och glatt blickfång. På en central kromkula sitter - likt en igelkott - otaliga fina metallstag. Färgglada glaskulor är så att säga spetsade på dem. Glada färger - rött, orange, gult, rosa, blått och grönt - kännetecknar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det skimrande glaset döljer inte ljuskällorna helt, utan skapar en känsla av lätthet och transparens. Ljusutsläppet skapar ett diskret färgspel. Aurinia-pendellampan ger en färgstark accent i ljust inredda vardagsrum och skapar ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras ovanför en sittgrupp och skapa en mysig och glad atmosfär som accentbelysning. I rum med infällda spotlights i taket kan den ge en vacker kontrast.
 • Lucande LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor

  Lucande LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor
  LED-pendellampa med fem ljuskällor med formsköna glaskulor med kromdetaljer Glaset på de fem kulorna är inte bara genomskinligt utan har dekorativa luftbubblor i sin struktur, som inte bara ser extravagant ut utan som också bidrar till en glamorös ljuseffekt. På undersidan av glaskulorna finns också ett dekorativt element i glänsande krom, som avrundar den övergripande designen på ett elegant sätt. Ljuset avges direkt och indirekt och lyser mjukt och jämnt genom ett vitt glaselement på undersidan, så att ingen bländning utvecklas. Pendellampans design med effektiva LED-ljuskällor är idealisk för bordbelysning i hemmet.
 • Globo Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm

  Globo Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm
  Ett arrangemang av bärnstensfärgade glaskulor – glashänglampan Varus Varus är en hänglampa med flera lampor, en uppsättning orangegula glassfärer på en rund takkåpa med brun finish. Sfärerna är spiralformade, av varierande storlek och hänger på olika höga upphängningssystem, vilket ger ett fantastiskt tredimensionellt utseende. Glaskulorna är genomskinliga och gör att man tydligt kan se den lampa som ska användas. Både blandningen av material och de naturliga bruna färgerna ger lampan en varm utstrålning, vilket är särskilt trevligt när ljuset är tänt.

Fler snygga lampor med stora och små glaskulor

Det finns många lampdesigners som har valt globformade kulor i glas runt ljuskällan. Här kommer ytterligare 12 förslag på lampor med glaskulor som monteras i taket. En del sitter tajt mot taket medan andra är mer av typen takpendel där glaskulorna hänger på lite olika höjder från taket.

 • KARE Galaxia pendellampa mässing med glaskulor

  KARE Galaxia pendellampa mässing med glaskulor
  Hänglampa Galaxia med opalvita glasskärmarHänglampan Galaxia har en vacker design som blir ett blickfång i varje rum, oavsett om det är ovanför matbordet eller sittgruppen i vardagsrummet. Åtta opalvita glaskulor kretsar runt lampans mitt som små planeter. De mässingsfärgade belagda ringarna av metall omger glaskulorna som banor. Den imponerande Galaxia-pendellampan är utrustad med en stel upphängning som kan justeras i höjdled för att få den galaktiskt vackra lampan i perfekt position. (Upphängning minimum 86 cm, maximum 138,5 cm)
 • Maytoni Dallas taklampa, 20 glaskulor, krom

  Maytoni Dallas taklampa, 20 glaskulor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • AG Home & Light - Taklampa Zayda - Svart

  AG Home & Light - Taklampa Zayda - Svart
  Taklampa i svart metall med sju glaskulor. Höjd ca 38 cm och bredd ca 46 cm. Sladdlängd inklusive kedja och takkopp ca 100 cm. Liten sockel E14. Max 25 W.
 • Nuura Liila 7 Vägglampa/Taklampa Opalvit

  Nuura Liila 7 Vägglampa/Taklampa Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2021 Koncept: Liila 7 är en elegant vägg- och taklampa, som ger ett lugnt och behagligt ljus. Liila är tillverkad av munblåst glas och med en bakplatta i pulverlackerad metall. Denna kombination av glas och metall ger en snygg kontrapunkt och bidrar med en snygg, stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett vackert och diffust ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär för rummet som lampan hänger i. Liila 7 passar fint som belysning i hallen eller sovrummet och flera kan i kombination skapa en konstnärlig och elegant inredning av hemmet. Liila-serien består av unika glaskulor som vägg- och taklampa eller där de sätts i ett sammanhang i olika mönster och antal.
 • Avonni Taklampa AV-4286-12-BSY med rökglaskulor

  Avonni Taklampa AV-4286-12-BSY med rökglaskulor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucande Ably hänglampa, rökglas, 3 lampor

  Lucande Ably hänglampa, rökglas, 3 lampor
  Hänglampa Ably med 3 lampor och klotformade skärmar av rökglas - perfekt som köksbordsbelysning Pendellampa Ably har 3 lampor och gör sig i denna form särskilt bra över ett matbord eller som köksbänksbelysning. Alla lampskärmar är gjorda av glas som är klart och samtidigt har en rökgrå färg vilket gör ljusbilden ännu trevligare. Dessutom har glaskulorna två dekorativa ringar som på ett tilltalande sätt individualiserar Ably:s utseende. För att optimera belysningen hos hänglampan Ably så effektivt som möjligt kan man välja E27-LED-lampor som man vet har låg elförbrukning. Filamentljuskällor liknar dessutom de traditionella glödlamporna och kompletterar därmed lampans design på ett elegant sätt med en vintage touch.
 • Luceplan - Stochastic 72 Taklampa Opal Vit

  Luceplan - Stochastic 72 Taklampa Opal Vit
  Design Daniel Rybakken för Luceplan Koncept Stochastic från Luceplan är en unik, estetisk och dekorativ ljuskrona, designad av Daniel Rybakken. Lampan är utrustad med en strömsparande LED-lampa som är placerad i mitten av lampan och är då inte synlig då den är täckt av alla de snygga lysande kulorna som skapar ett stämningsfullt, poetiskt och behagligt ljus. Lampan kommer med antingen 48 eller 72 glaskulor som hänger i olika höjder vilket skapar en fantasifull och dekorativ klunga. Välj mellan Opal vit eller Opal metall.
 • Searchlight Ljuskrona Sphere mässing med fem glaskulor

  Searchlight Ljuskrona Sphere mässing med fem glaskulor
  Sphere- ljuskrona med fem lampor - klassisk, modern och antik samtidigt Den moderna ljuskrona sfär erbjuder en speciell blickfång i varje vardagsrum. Dess design är extraordinär och kombinerar olika stilelement. Lampskärmarna, som här bildar ljuskronans ljuskällor i form av sfäriska glasskärmar, är väldigt klassiska. stativ i mitten av ljuskronan påminner om ett antikt vagnhjul som understryks av det antika mässingen. De flätade, svarta textilkablarna, som kan ses öppet här och utgör ett speciellt stilelement i sfärkronan, säkerställer modernitet.
 • Lindby Utopia LED-hänglampa, 6 lampor

  Lindby Utopia LED-hänglampa, 6 lampor
  LED-pendellampa Utopia med rektangulär metallram Utopia LED-pendellampa är det perfekta tillägget till en modern matsal. Den består av metallstöttor som tillsammans bildar en rektangulär ram. Detta ger lampan en futuristisk touch och gör den till ett slående blickfång. Det finns sex glaskulor i ramen, som var och en har plats för en matchande G9-lampa. Tack vare de olika orienteringarna på dessa sfärer fördelas ljuset jämnt så att hela rummet blir tillräckligt upplyst.
 • Plafond Gross Ø 50 cm

  Plafond Gross Ø 50 cm
  Gross är en fantastisk, exklusiv plafond i glas bestående av 20 kulor som formar sig likt ett moln. Glaskulorna är skira med en härlig finish. Gross plafond finns i två storlekar där detta är den större varianten med en diameter på 50 cm. Till denna
 • Hängande lampa vardagsrum, art deco, modernt, tre svarta glasbollar tillsammans, sittgrupp, sidobord

  Hängande lampa vardagsrum, art deco, modernt, tre svarta glasbollar tillsammans, sittgrupp, sidobord
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hängande lampa med tre perfekta sfärer av svart glas och en guldfärgad bas. Pallon är belysning med en lyxig karaktär. De tre ljuspunkterna är utspridda över en elegant stålplåt av guld / mässing i stål. De hänger var och en i olika höjder, vilket skapar en lekfull effekt. Den här Pallon-hänglampan ser bra ut ovanför matbordet, i köket eller i ett tomt hörn i hallen. Pallon är 120 cm hög och har en diameter på 45 cm. Takplattan har en diameter på 30 cm. Glaskulorna har en diameter på 20 cm. Du kan komplettera lampan med 3 ljuskällor (i E27 stor passform). De tre ljuskällorna klarar högst 25 watt. Om du väljer ett mysigare ljus är det också möjligt att dämpa den här lampan (dimmer ingår ej). På grund av den snygga svarta färgen och användningen av guld är denna lampa helt hemma i alla moderna interiörer. 45 cm x 120 cm
 • By Rydéns Gross Pendel 50 Cm Amber - Taklampor Glas Amber - 4200440-5503

  By Rydéns Gross Pendel 50 Cm Amber - Taklampor Glas Amber - 4200440-5503
  Gross pendel från By Rydéns med en elegant design med trettiosju munblåsta glaskulor och ett behagligt ljus. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Gross pendel - Gross uppskattas för den lyxiga designen.- Gross är också omtyckt för det behagliga ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Ingår i serien Gross.- Ljuskälla ingår inte. Pendelns tekniska egenskaper:- Sockel: 8xg9- Max. 40 Watt- Djup: 500 mm.- Höjd: 450 mm.- Sladdlängd: 1200 mm.- Vikt: 4.5 kg. Vi har valt ut Amber Taklampor i Glas från By Rydéns med stor omsorg.