Klusterlampor

När många små (eller stora) lampor hänger tillsammans i ett kluster kan man kalla det för en klusterlampa. Klustren kan vara ordnade eller slumpmässiga. Några av de mest kända lamporna är de från Flos, Bocci, By Rydéns Gross och Luceplan.

Hängande klusterlampor

 • Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel - Taklampor Mässing - RHM-05645

  Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel - Taklampor Mässing - RHM-05645
  Heavy Metal Cross pendel från Buster+Punch med en minimalistisk design med en lätt känsla. Den har ett klassiskt mönster med en lång, mattsvart sladd i gummi, en E27 sockel och en mattsvart takkopp. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster. Bra att veta om Heavy Metal Cross pendel - Minimalistisk design.- Lätt känsla.- Klassiskt mönster.- Sockel: E27- 200-240 V.- Höjd: 70 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Buster + Punch med stor omsorg.
 • By Rydéns Gross Grande hänglampa, bärnsten

  By Rydéns Gross Grande hänglampa, bärnsten
  Glaskulor som tvålbubblor: Gross Grande pendelarmaturSkuggan på Gross Grande pendelarmatur ser ut som en samling av många såpbubblor eller ett kluster av flera små ballonger, vilket egentligen inte kan kallas för en skugga i klassisk mening. Armaturen är ett konstverk i sig själv, med ljuskällorna skickligt gömda mellan glaskulorna. Totalt åtta socklar för G9-lampor ger belysningen och samtidigt det glitter och skimmer som den här pendellampan sprider i rummet.
 • Foscarini Chouchin Bianco 3 Pendel Led - Taklampor Munblåst Glas Vit - 210073L-11

  Foscarini Chouchin Bianco 3 Pendel Led - Taklampor Munblåst Glas Vit - 210073L-11
  Chouchin Bianco 3 pendel från Foscarini med en stilren, vit design i munblåst glas med en rundad form och en krage nertill för att ge ett direkt nedåtriktat ljus. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster i olika storlekar, vilket skapar en häftig effekt. Formgiven av Ionna Vautrin. Bra att veta om Chouchin Bianco 3 pendel - Stilren design.- Behagligt ljus.- Tillverkad av munblåst glas.- Krage nertill.- 220-240 V.- Bredd: 300 mm.- Höjd: 250 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 3400 mm. Vi har valt ut Vit Taklampor i Munblåst glas från Foscarini med stor omsorg.
 • &Tradition Copenhagen Sc6 Pendel Mattsvart - Taklampor Metall Mattsvart - 133143A135

  &Tradition Copenhagen Sc6 Pendel Mattsvart - Taklampor Metall Mattsvart - 133143A135
  Copenhagen SC6 pendel från &Tradition med en enkel design i metall med en industriell, poetisk känsla och ett nedåtriktat ljus. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Copenhagen SC6 pendel - Copenhagen SC6 uppskattas för den industriella designen.- Gjord av metall.- Ingår i serien Copenhagen.- Pendeln finns i olika färgval.- Ljuskälla ingår inte. Pendelns tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 150 Watt- Skärmbredd: 200 mm.- Höjd: 250 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Certifierad enligt: CE.- Vikt: 1.1 kg. Vi har valt ut Mattsvart Taklampor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • Dyberg Larsen DL39 pendel Ø 25cm opalvit/mässing

  Dyberg Larsen DL39 pendel Ø 25cm opalvit/mässing
  Pendel lampa DL39 med oval formad skärm av glas Pendellampan DL39 är extremt mångsidig tack vare sin tydliga design. Armaturens glasskärm har en oval form och kan vid behov hängas upp från en 300 cm lång, textilklädd upphängning. Den enkla designen passar in i alla miljöer och lyser upp de mest varierande områdena i vardagsrummet eller matsalen, i köket eller i sovrummet. Armaturen är också mycket vacker i en rad eller i ett kluster av flera armaturer, till exempel för att belysa långa bord, diskar eller sittplatser i vardagsrummet. DL39 är en armatur från det danska belysningsföretaget Dyberg Larsen.
 • Watt & Veke Pumpkin Pendel - Taklampor Papper Vit - T355501

  Watt & Veke Pumpkin Pendel - Taklampor Papper Vit - T355501
  Pumpkin pendel från Watt & Veke med en naturinspirerad design och en organisk form perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har en levande struktur för att skapa ett magiskt ljusspel i taket. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Pumpkin pendel - Pumpkin uppskattas för den harmoniska designen.- Tillverkad av papper.- Tillverkad i Indien.- Ljuskälla ingår inte.- Takupphäng ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Made By Hand Knit-wit Pendel Oval 76 Cm Sand Stone - Taklampor Polyester Sand Stone - KWO76 SS

  Made By Hand Knit-wit Pendel Oval 76 Cm Sand Stone - Taklampor Polyester Sand Stone - KWO76 SS
  Knit-Wit pendel från Made By Hand med en distinkt, dekorativ design med ett 3D-stickat material där ljuset sipprar ut. Hållbar tillverkningsprocess utan spill i produktionen. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Danmark. Design av Iskos-Berlin. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Knit-Wit pendel - Knit-Wit uppskattas för den traditionella designen.- Knit-Wit är också omtyckt för det 3D-stickade materialet.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Tillverkad i Danmark.- Ingår i serien Knit-Wit.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Sand Stone Taklampor i Polyester från Made By Hand med stor omsorg.
 • Buster + Punch Gaffelformad pendel Ø 29 cm mässing/rök

  Buster + Punch Gaffelformad pendel Ø 29 cm mässing/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och mässingsupphängningEn kapell och ett uttag av solid mässing som har bearbetats och förfinats för hand, samt en munblåst skärm av rökt tonat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärket Buster Punch kännetecknas inte bara av kärleken till solida och högkvalitativa metaller som produkterna tillverkas av, utan även av de dekorativa rynkade mönstren som pryder varje lamphållare. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. Den har ett E27-fäste. Den matchande glödlampan - en LED-lampa med varmvit ljusfärg - ingår och kan regleras i ljusstyrka med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Pendellampan Forked kommer från Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och inredningsobjekt. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa metaller och varje produkt återspeglar märkets kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan monteras som en enskild armatur för att belysa små områden, men kan också monteras i en rad eller i ett kluster av flera stycken för att effektivt belysa ett långbord, en disk eller en sitt- eller väntrum.
 • Made By Hand Knit-wit Pendel Rund 60 Cm Pärlvit - Taklampor Polyester Pärlvit - KW60 PW

  Made By Hand Knit-wit Pendel Rund 60 Cm Pärlvit - Taklampor Polyester Pärlvit - KW60 PW
  Knit-Wit pendel från Made By Hand med en distinkt, dekorativ design med ett 3D-stickat material där ljuset sipprar ut. Hållbar tillverkningsprocess utan spill i produktionen. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Danmark. Design av Iskos-Berlin. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Knit-Wit pendel - Knit-Wit uppskattas för den traditionella designen.- Knit-Wit är också omtyckt för det 3D-stickade materialet.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Tillverkad i Danmark.- Ingår i serien Knit-Wit.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Pärlvit Taklampor i Polyester från Made By Hand med stor omsorg.
 • Dyberg Larsen Haipot hänglampa, orange

  Dyberg Larsen Haipot hänglampa, orange
  Haipot pendellampa - en vacker kombination av metall och glas Den övre, större delen av lampskärmen på Haipot pendellampa är tillverkad av glänsande lackerad metall, den nedre delen, som sitter inuti, är tillverkad av opalvitt glas. Resultatet av denna vackra kombination är en fantastisk look och en mycket behaglig ljusstrålning. Den lilla pendelarmaturen kan monteras enskilt eller i ett kluster och är perfekt för belysning av bord eller diskar. Takrosen lackerades för att matcha skärmens metallfärg. Haipot pendellampa är en design av Frank Kerdil för den danska belysningstillverkaren Dyberg Larsen. Frank Kerdil är en erfaren designer med mer än 30 års erfarenhet av produktdesign. Han skapade pendellampan Haipot i samarbete med stylisten Anette Eckmann, som ansvarade för färgkonceptet.
 • Pendel Massiv kon, rå mässing

  Pendel Massiv kon, rå mässing
  Pendel i rå mässing av formgivaren Henrik Tengler för Konsthantverk. Passar lika bra ensam som fönsterlampa eller i kluster över matbordet eller köksön. Höjd 10 cm Diameter 5 cm Effekt max 10 w&hellip:
 • Foscarini Chouchin Bianco 1 Pendel Led - Taklampor Munblåst Glas Vit - 210071L-11

  Foscarini Chouchin Bianco 1 Pendel Led - Taklampor Munblåst Glas Vit - 210071L-11
  Chouchin Bianco 1 pendel från Foscarini med en stilren, vit design i munblåst glas med en rundad form och en krage nertill för att ge ett direkt nedåtriktat ljus. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster i olika storlekar, vilket skapar en häftig effekt. Formgiven av Ionna Vautrin. Bra att veta om Chouchin Bianco 1 pendel - Stilren design.- Behagligt ljus.- Tillverkad av munblåst glas.- Krage nertill.- 220-240 V.- Bredd: 400 mm.- Höjd: 310 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 3400 mm. Vi har valt ut Vit Taklampor i Munblåst glas från Foscarini med stor omsorg.

Bordslampor med klusterform

 • Frandsen - Benjamin Bordslampa Svart

  Frandsen - Benjamin Bordslampa Svart
  Design Benny Frandsen för Frandsen Koncept Benjamin taklampan Svart är en stilren lampa i en mycket skarp design. Den passar bra i det skandinaviska hemmet och skapar en tydlig kontrast till den nordiska stilen. Den vackra lampan görs i metall, med en riktigt läcker finish i olika moderna färger. En tidlös klassiker, som aldrig går av modet. Oavsett vart du placerar taklampan; över mat- eller soffbordet, arbetsytan i köket, på kontoret eller som ett kluster i hemmet, skapar lampan ett delikat och praktiskt ljus. Hela Benjamin-serien består av bordslampa, golvlampa och en taklampa i olika storlekar, så det finns oändliga möjligheter för att föra samman den rigorösa stilen genom hela inredningen. Se hela Benjamin-serien här
 • Audo Hashira Bordslampa Raw Ø18

  Audo Hashira Bordslampa Raw Ø18
  Design: Norm Architects Koncept: Lampserien Hashira från Audo har designats av Norm Architects. Norm Architects fick inspiration till lampan under ett besök hos de japanska Washi-papperstillverkarna. Lamporna är både lätta och estetiska och ger ett fantastiskt ljus tack vare det eleganta pappersmaterialet. Lamporna i Hashira-serien är idealiska för privata hem, hotell och restauranger samt kontorsmiljöer. Hashira-serien finns i ett antal olika modeller. En bordslampa, en golvlampa, två enkla pendlar i en liten och en stor version samt två klustermodeller i en liten och en stor version.
 • Audo Hashira Bordslampa

  Audo Hashira Bordslampa
  Design: Norm Architects . Koncept: Lampserien Hashira från Audo har designats av Norm Architects. Norm Architects fick inspiration till lampan under ett besök hos de japanska Washi-papperstillverkarna. Lamporna är både lätta och estetiska och ger ett fantastiskt ljus tack vare det eleganta pappersmaterialet. Lamporna i Hashira-serien är idealiska för privata hem, hotell och restauranger samt kontorsmiljöer. Hashira-serien finns i ett antal olika modeller. En bordslampa, en golvlampa, två enkla pendlar i en liten och en stor version samt två klustermodeller i en liten och en stor version.
 • Hay Parade Bordslampa 24 Cm Shell White - Bordslampor Handblåst Glas Shell White - AB690-B523-AH47

  Hay Parade Bordslampa 24 Cm Shell White - Bordslampor Handblåst Glas Shell White - AB690-B523-AH47
  Parade bordslampa från Hay. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster i olika storlekar, vilket skapar en häftig effekt. Skulptural design med en fyrkantig bas och en välvd topp i handblåst glas. Konstruktion med inbyggd LED och en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Design av Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson. Bra att veta om Parade bordslampa - Designer är Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson.- Parade uppskattas för den skulpturala formen.- Parade är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Varmvitt ljus.- Gjord av handblåst glas.- Inbyggd LED.- Certifierad enligt: CE.- Ingår i serien Parade.- Ljuskälla ingår. Bordslampans tekniska egenskaper:- 5.0 Watt- Kelvin: 2800 K- Sladdlängd: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Shell White Bordslampor i Handblåst glas från HAY med stor omsorg.
 • Globen Lighting - Hubble Read Bordslampa w/Wireless Charging Brushed Brass Globen Lighting

  Globen Lighting - Hubble Read Bordslampa w/Wireless Charging Brushed Brass Globen Lighting
  Hubble Read Table Lamp w/Wireless Charging Brushed Brass är en del av den stora och eleganta belysningskollektionen från Patrick Hall och Globen Lighting som passar utmärkt i alla typer av inredningsstilar, men särskilt i moderna sådana. Hubble-serien består av vägglampor med eller utan klämmor, bordslampor, pendellampor, taklampor, taklampor och bordslampor, som alla finns i en mängd vackra färger och storlekar. Med ett så stort utbud kan du vara säker på att hitta en lampa som passar dina behov och din stil perfekt. Hubble kännetecknas särskilt av den räfflade lampskärmen eller basen, som ger lampan en anmärkningsvärd och taktil textur som är svår att ta ögonen och fingrarna ifrån. Read bordslampa är ansluten i mitten av armen, vilket gör den extremt flexibel, och eftersom lampskärmen också kan vinklas, är det enkelt för dig att perfekt rikta din belysning till dina föränderliga behov vid skrivbordet eller sängen. Hubble-pendellampan är perfekt för köket eller fönsterbrädan, där du kan hänga den ensam eller placera flera tillsammans i en prydlig rad eller ett dekorativt kluster. Taklampan kan också vinklas både vertikalt och horisontellt för att passa dina behov och ditt humör, så att belysningen blir perfekt för dig. Om du också letar efter en liten, anspråkslös lampa som du kan placera var som helst, är vägglampan med klämma den mest uppenbara lösningen eftersom du kan vinkla den i alla riktningar utan att behöva placera den på en yta, eftersom den kan placeras på en hylla, sänggavel eller bokhylla. Möjligheterna är oändliga med denna funktionella och estetiska belysningskollektion! Det kan vara svårt att montera GU10-glödlampan i lampan på grund av det smala lamphuvudet. För att installera glödlampan, tryck ner glödlampan så att de två benen på glödlampan kommer i kontakt med sockeln - vrid sedan försiktigt glödlampan med fingrarna för att låsa den på plats. Notera att med den här modellen kan du enkelt ladda din smartphone eller surfplatta eftersom den har både en integrerad USB-C-ingång på basen och QI trådlös laddning som gör att du kan ladda direkt på lampans bas. USB-C-ingången på baksidan av lampfoten har testats med Apple-enheter och är kompatibel med utgåvor upp till iPhone 15 och iPad 10. Se hela Hubble-serien från Globen Lighting här
 • Hay Parade Bordslampa 16 Cm Shell White - Bordslampor Handblåst Glas Shell White - AB690-A437-AH47

  Hay Parade Bordslampa 16 Cm Shell White - Bordslampor Handblåst Glas Shell White - AB690-A437-AH47
  Parade bordslampa från Hay. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster i olika storlekar, vilket skapar en häftig effekt. Skulptural design med en fyrkantig bas och en välvd topp i handblåst glas. Konstruktion med inbyggd LED och en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Design av Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson. Bra att veta om Parade bordslampa - Designer är Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson.- Parade uppskattas för den skulpturala formen.- Parade är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Varmvitt ljus.- Gjord av handblåst glas.- Inbyggd LED.- Certifierad enligt: CE.- Ingår i serien Parade.- Ljuskälla ingår. Bordslampans tekniska egenskaper:- 5.0 Watt- Kelvin: 2800 K- Sladdlängd: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Shell White Bordslampor i Handblåst glas från HAY med stor omsorg.
 • Hay Parade Bordslampa 32 Cm Blush Pink - Bordslampor Handblåst Glas Blush Pink - AB690-A568-AH49

  Hay Parade Bordslampa 32 Cm Blush Pink - Bordslampor Handblåst Glas Blush Pink - AB690-A568-AH49
  Parade bordslampa från Hay. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster i olika storlekar, vilket skapar en häftig effekt. Skulptural design med en fyrkantig bas och en välvd topp i handblåst glas. Konstruktion med inbyggd LED och en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka. Kombinera olika storlekar för att skapa din egen personliga look. Design av Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson. Bra att veta om Parade bordslampa - Designer är Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson.- Parade uppskattas för den skulpturala formen.- Parade är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Varmvitt ljus.- Gjord av handblåst glas.- Inbyggd LED.- Certifierad enligt: CE.- Ingår i serien Parade.- Ljuskälla ingår. Bordslampans tekniska egenskaper:- 5.0 Watt- Kelvin: 2800 K- Sladdlängd: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Blush Pink Bordslampor i Handblåst glas från HAY med stor omsorg.
 • Globen Lighting - Hubble 15 Bordslampa Walnut

  Globen Lighting - Hubble 15 Bordslampa Walnut
  Design Patrick Hall för Globen Lighting Hubble 15 Table Lamp Walnut är en del av den stora och eleganta belysningskollektionen från Patrick Hall och Globen Lighting som kommer att se bra ut i alla typer av inredningsstilar, men särskilt bra i de moderna. Hubble-sortimentet består av vägglampor med eller utan klämmor, bordslampor, taklampor, taklampor, taklampor och bordslampor, som alla finns i en mängd olika vackra färger och storlekar. Med ett så stort sortiment hittar du garanterat en lampa som passar perfekt för dina behov och din stil. Hubble kännetecknas särskilt av sin räfflade lampskärm eller bas, som ger lampan en anmärkningsvärd och taktil struktur som är svår att ta ögonen och fingrarna ifrån. Bordslampan Read är ansluten i mitten av armen, vilket gör den extremt flexibel, och eftersom lampskärmen också kan vinklas är det lätt för dig att perfekt rikta in belysningen efter dina föränderliga behov vid skrivbordet eller sängkanten. Hubble taklampa är idealisk för köket eller fönsterbrädan, där du kan hänga den ensam eller placera flera tillsammans i en attraktiv rad eller dekorativt kluster. Tak- eller taklampan kan också vinklas i både vertikala och horisontella riktningar beroende på dina behov och ditt humör, så att belysningen är perfekt för dig. Om du också behöver en liten, blygsam lampa som du kan placera var som helst är vägglampan med klämma den mest uppenbara lösningen eftersom du kan vinkla den i alla riktningar utan att behöva placera den på en yta eftersom den kan placeras på en hylla, sänggavel eller bokhylla. Möjligheterna är oändliga med denna funktionella och estetiska belysningskollektion! Se hela Hubble-sortimentet från Globen Lighting här.
 • Globen Lighting - Hubble Read Bordslampa Beige

  Globen Lighting - Hubble Read Bordslampa Beige
  Design Patrick Hall för Globen Lighting Hubble Read Table Lamp Beige är en del av den stora och eleganta belysningskollektionen från Patrick Hall och Globen Lighting som kommer att se bra ut i alla typer av inredningsstilar, men särskilt bra i de moderna. Hubble-sortimentet består av vägglampor med eller utan klämmor, read table lamps, taklampor, taklampor, taklampor och bordslampor, som alla finns i en mängd olika vackra färger och storlekar. Med ett så stort sortiment hittar du garanterat en lampa som passar perfekt för dina behov och din stil. Hubble kännetecknas särskilt av sin räfflade lampskärm eller fot, som ger lampan en anmärkningsvärd och taktil struktur som är svår att ta ögonen och fingrarna ifrån. Bordslampan Read är ansluten i mitten av armen, vilket gör den extremt flexibel, och eftersom lampskärmen också kan vinklas är det lätt för dig att perfekt rikta in belysningen efter dina föränderliga behov vid skrivbordet eller sängkanten. Hubble taklampa är idealisk för köket eller fönsterbrädan, där du kan hänga den ensam eller placera flera tillsammans i en attraktiv rad eller dekorativt kluster. Tak- eller taklampan kan också vinklas i både vertikala och horisontella riktningar beroende på dina behov och ditt humör, så att belysningen är perfekt för dig. Om du också behöver en liten, blygsam lampa som du kan placera var som helst är vägglampan med klämma den mest uppenbara lösningen eftersom du kan vinkla den i alla riktningar utan att behöva placera den på en yta eftersom den kan placeras på en hylla, sänggavel eller bokhylla. Möjligheterna är oändliga med denna funktionella och estetiska belysningskollektion! Det kan vara svårt att montera GU10-lampan i lampan på grund av det smala lamphuvudet. För att installera glödlampan, tryck ner glödlampan så att de två benen på glödlampan kommer i kontakt med sockeln - vrid sedan försiktigt glödlampan med fingrarna för att låsa den på plats. Se hela Hubble-sortimentet från Globen Lighting här.
 • Globen Lighting - Hubble 15 Bordslampa Svart

  Globen Lighting - Hubble 15 Bordslampa Svart
  Design Patrick Hall för Globen Lighting Hubble 15 Table Lamp Black är en del av den stora och eleganta belysningskollektionen från Patrick Hall och Globen Lighting som kommer att se bra ut i alla typer av inredningsstilar, men särskilt bra i de moderna. Hubble-sortimentet består av vägglampor med eller utan klämmor, bordslampor, taklampor, taklampor, taklampor och bordslampor, som alla finns i en mängd olika vackra färger och storlekar. Med ett så stort sortiment hittar du garanterat en lampa som passar perfekt för dina behov och din stil. Hubble kännetecknas särskilt av sin räfflade lampskärm eller bas, som ger lampan en anmärkningsvärd och taktil struktur som är svår att ta ögonen och fingrarna ifrån. Bordslampan Read är ansluten i mitten av armen, vilket gör den extremt flexibel, och eftersom lampskärmen också kan vinklas är det lätt för dig att perfekt rikta in belysningen efter dina föränderliga behov vid skrivbordet eller sängkanten. Hubble taklampa är idealisk för köket eller fönsterbrädan, där du kan hänga den ensam eller placera flera tillsammans i en attraktiv rad eller dekorativt kluster. Tak- eller taklampan kan också vinklas i både vertikala och horisontella riktningar beroende på dina behov och ditt humör, så att belysningen är perfekt för dig. Om du också behöver en liten, blygsam lampa som du kan placera var som helst är vägglampan med klämma den mest uppenbara lösningen eftersom du kan vinkla den i alla riktningar utan att behöva placera den på en yta eftersom den kan placeras på en hylla, sänggavel eller bokhylla. Möjligheterna är oändliga med denna funktionella och estetiska belysningskollektion! Se hela Hubble-sortimentet från Globen Lighting här.
 • Globen Lighting - Hubble 20 Bordslampa Vit

  Globen Lighting - Hubble 20 Bordslampa Vit
  Design Patrick Hall för Globen Lighting Hubble 20 Table Lamp White är en del av den stora och eleganta belysningskollektionen från Patrick Hall och Globen Lighting som kommer att se bra ut i alla typer av inredningsstilar, men särskilt bra i de moderna. Hubble-sortimentet består av vägglampor med eller utan klämmor, bordslampor, taklampor, taklampor, taklampor och bordslampor, som alla finns i en mängd olika vackra färger och storlekar. Med ett så stort sortiment hittar du garanterat en lampa som passar perfekt för dina behov och din stil. Hubble kännetecknas särskilt av sin räfflade lampskärm eller bas, som ger lampan en anmärkningsvärd och taktil struktur som är svår att ta ögonen och fingrarna ifrån. Bordslampan Read är ansluten i mitten av armen, vilket gör den extremt flexibel, och eftersom lampskärmen också kan vinklas är det lätt för dig att perfekt rikta in belysningen efter dina föränderliga behov vid skrivbordet eller sängkanten. Hubble taklampa är idealisk för köket eller fönsterbrädan, där du kan hänga den ensam eller placera flera tillsammans i en attraktiv rad eller dekorativt kluster. Tak- eller taklampan kan också vinklas i både vertikala och horisontella riktningar beroende på dina behov och ditt humör, så att belysningen är perfekt för dig. Om du också behöver en liten, blygsam lampa som du kan placera var som helst är vägglampan med klämma den mest uppenbara lösningen eftersom du kan vinkla den i alla riktningar utan att behöva placera den på en yta eftersom den kan placeras på en hylla, sänggavel eller bokhylla. Möjligheterna är oändliga med denna funktionella och estetiska belysningskollektion! Se hela Hubble-sortimentet från Globen Lighting här.
 • Petite Friture TIDELIGHT Bordslampa Rökfärgad

  Petite Friture TIDELIGHT Bordslampa Rökfärgad
  Design: Petite Friture Koncept: Denna galna och roliga design kommer från franska Sam Baron, som har designat flera serier för Petite Friture. So-Sage-serien är, som namnet antyder, en serie glaslampor som är formade som, ja, grillade korvar. Tanken är att skapa kluster i olika storlekar, för att efterlikna utseendet på hängande korvar hos slaktaren. 6 olika modeller i olika storlekar och längder utgör serien och lamporna kan kombineras för att skapa ett kluster av transparenta lampor. Lampskärmen är tillverkad av borosilikatglas, grafitfärgad mässing och stål. Kombinationsmöjligheterna är otaliga och dessa lampor kommer definitivt att starta samtal med dina gäster. Alla lampor har en sladd på 175 cm.

Köpa flera lampor och skapa din egen klusterbelysning

Man kan skapa sin egen klusterbelysning genom att köpa flera små takpendlar och hänga de på olika höjd. Det ställer dock lite krav på elinstallationen eftersom varje lampa i ditt kluster har sin egen sladd och stickpropp. För att undvika elfarliga installationer bör du låta en elektriker montera en sån här lösning på klusterbelysning.