Ljusslingor med form av istapp

Med ljusslingan som har formen av istappar får du en extra vinterkänsla med din utomhusbelysning. Här listar vi istappsinfluerade slingor för utomhusbruk.

Vissa av slingorna har själva glödlampan formad som istapp. Andra är designade så att flera olika längder av slingor hänger ner som istappar med flera lampor på varje "tapp".

Slingorna kan du hänga i ett träd, på fasaden, staket eller en grind. De blir ett fint, upplysande inslag i dekorationen av din utemiljö. Med LED lampor har du dessutom en låg energiförbrukning och kan ha slingan tänd utan att det drar mycket ström.

Tips på istappsslinga för belysning utomhus

 • Ljusslinga istappar dekoration 360 LED

  Ljusslinga istappar dekoration 360 LED
  Dekorationsslinga med 360 stycken varmvita LED som ger ett behagligt och mysigt sken. Varje istapp har varierande höjd upp till 52 cm och bestyckad med 3 till 7 LED-lampor. Lamporna är placerade med 15 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Längd: 12 m + 3 m strömkabel.
 • Ljusslinga istappar dekoration 180 LED

  Ljusslinga istappar dekoration 180 LED
  Dekorationsslinga med 180 stycken varmvita LED som ger ett behagligt och mysigt sken. Varje istapp har varierande höjd upp till 52 cm och bestyckad med 3 till 7 LED-lampor. Lamporna är placerade med 15 cm mellanrum. Är IP44-klassad och kan vara utomhus. Längd: 6 m + 3 m strömkabel.
 • CHRISSLINE WARM ICICLE EXTRA

  CHRISSLINE WARM ICICLE EXTRA
   Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhusslingor eller julslingor. Här hänger ljuskällorna i olika längder likt istappar med 60 cm som lägsta punkt. Slingan är 2 meter lång. Passar ypperligt hängandes från takfot, längs fasad eller från en gren i trädet. Chrissline kan kopplas ihop och bli upp till 100 meter
 • CHRISSLINE ICICLE EXTRA

  CHRISSLINE ICICLE EXTRA
   Chrissline är vårt största och mest populära system av utomhusslingor eller julslingor. Här hänger ljuskällorna i olika längder likt istappar med 60 cm som lägsta punkt. Slingan är 2 meter lång. Passar ypperligt hängandes från takfot, längs fasad eller från en gren i trädet. Avger ett klart, vitt sken. Chrissline kan kopplas iho
 • Konstsmide LED Ljussystem utbyggnadsslinga Istappar 24 V Ljusgardin Varmvit

  Konstsmide LED Ljussystem utbyggnadsslinga Istappar 24 V Ljusgardin Varmvit
  Skaffa en stämningsfull och festlig belysning som ger en perfekt inramning till julfirandet. Tack vare det smarta kopplingssystemet slipper du dra en massa kablar och kan sätta ihop ljusslingorna i en handvändning. Och det bästa är att det finns så många olika kombinationsmöjligheter att du kan använda din fantasi fritt när du utformar belysningen i huset och trädgården. Kombinera startsatsen med 14 tillsatser som väljs oberoende av varandra. Längden kan bli upp till 100 m eller 1040 LED:er. Komplett med genomskinlig kabel och vit LED.
 • PRICELINE - 67 Icicle Warm white EXTRA

  PRICELINE - 67 Icicle Warm white EXTRA
  Påbyggnadsbar ljusslinga i istappsvariant med 67 dioder med varmvitt sken. Storlek 2x0,4m.  Vi rekommenderar: Perfekt för husfasaden. Bygg på din slinga efter dina förutsättningar! Tekniskt: Ljusslingan har 67 dioder om 4W. Storlek 2x0,4 m. Slingan börjar med en startkabel, ingår ej. Avsedd för utomhusbruk.
 • GLIMRA - Icicle 100L

  GLIMRA - Icicle 100L
  Ljusslinga med 100 dioder i istappsvariant. 2m lång slinga. Avsedd för utomhusbruk (IP44).
 • GARDEN 24 - 160L Icicle

  GARDEN 24 - 160L Icicle
   Ljusslinga i istappsutförande med 160 dioder. Lamporna sitter med 10cm avstånd. Påbyggnadsbar med fler slingor om det skulle behövas. Slingan gör sig fin utmed husfasad och räcken. Tekniskt: Ljusslingan har fast LED-belysning om 9,6W. Total längd: 3,1m. Avsedd för utomhusbruk (IP44). Transformator säljs separat.