Fotbollslampa

En fotbollsälskare vill väl självklart ha en fotbollslampa! Det finns taklampor och bordslampor med formen av en fotboll eller med motiv från fotbollsvärlden. När lamporna tänds på fotbollsstadion är matchen igång!

Taklampor tema fotboll

I taket kan man ha några av dessa fina plafonder eller spotlights formade som en fotboll eller med fotbollsmotiv på basplattan eller lampskärmen.

 • Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

  Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv
  Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
 • Lemmi plafond (Grön)

  Lemmi plafond (Grön)
  Denna ljusa fotboll kommer att ge glädje till barnrummet! Glaset på lampan ger även rummet en fin ljusbelysning med sin integrerade LED på 820 lumen och varmvita färgtemperatur. Lemmi finns även i andra varianter.
 • Pendellampa Fotboll, grön

  Pendellampa Fotboll, grön
  pendellampa fotboll - en hit för barnrummet Taklampan fotboll kännetecknas av sin gröna pendellampa med de otaliga små fotbollarna som är fördelade på den cylindriska textilskärmen. Den färgade nyansen kombineras med en vit suspension och en vit baldakin. Försörjningskabelns längd kan justeras en gång under monteringen. En E27-lampa, som kan beställas från tillbehören, är lämplig för belysning. Textil skugga låter ljuset glida försiktigt in i rummet och är samtidigt en idealisk grundbelysning belysning i barnens rum.
 • Lemmi plafond (Grön)

  Lemmi plafond (Grön)
  En dröm för alla barn som är fotbollsfantaster: I sin gröna design lyser plafonden LEMMI upp och ger glädje till barnrummet! Den runda skärmen dekorerad med fotbollar får garnaterat alla barns ögon att lysa. Komplettera gärna med andra lampor av samma serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Lemmi pendel (Grön)

  Lemmi pendel (Grön)
  En dröm för alla barn som är fotbollsfantaster: I sin gröna design lyser pendeln LEMMI upp och ger glädje till barnrummet! Den runda skärmen på 35cm som är dekorerad med fotbollar får garnaterat alla barns ögon att lysa. Fritt val av ljuskälla! Lampan har standard E27-sockel med maximal effekt på 40W. Komplettera gärna med andra lampor av samma serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Lemmi spotlight (Grön)

  Lemmi spotlight (Grön)
  En dröm för alla barn som är fotbollsfantaster: I sin gröna design lyser spotlighten LEMMI upp och ger glädje till barnrummet! De runda skärmarna dekorerade med fotbollar får garnaterat alla barns ögon att lysa. Komplettera gärna med andra lampor av samma serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.

Fotbollstema på bordslampor

 • Snygg bordslampa FUSSBALLFELD

  Snygg bordslampa FUSSBALLFELD
  Bordslampa FUSSBALLFELD är ett verkligt blickfång! Denna iögonfallande bordslampa är perfekt för små och stora fotbollsfans. Foten som är utformad som en fotbollsplan är ett garanterat blickfång. Bordslampan övertygar inte bara med lek och skoj, utan också med energisnålt ljus som ger optimala ljusförhållanden för arbete eller läsning.
 • Vipp530 Bordslampa Grey - Vipp

  Vipp530 Bordslampa Grey - Vipp
  1932 vann Holger Nielsen en bil på sin biljett på den lokala fotbollsarenan och detta blev Vipps början. Han visste bara inte det. Han sålde bilen, köpte en metallpress och några år senare, när&hellip: