Fågellampor

När vi pratar fågellampor menar vi designen på lampan eller mönstret på lampskärmen. Vi har plockat ut många förslag på lampdesign på temat fåglar och visar här upp de för dig. Fågeltemat kan vara litet och diskret, kanske inspirerat av fåglarnas värld, eller stort och tydligt som Seletti Bird Lamp eller Petite Volière - taklampan som ser ut som en fågelvoljär.

Taklampor med fågel

 • Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm

  Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm
  Pendellampa Tulipani i klart och vitt MuranoglasLjuskällorna i denna pendellampa i Muranoglas är inte direkt synliga, eftersom de täcks av de lätt böjda glaselementen. Ljuset släpps därför ut med dämpad effekt och fyller rummet med en mjuk jämnhet. Arrangemanget av glasdekorationerna påminner också lite om en vacker prydnadsfisk eller fjäderdräkten hos en vacker fågel. De enskilda elementen är vitlackerade i mitten och avslutas med en klar kant, vilket ser utomordentligt elegant ut. En dekorativ taklampa för många tillfällen, stilar och utrymmen.
 • LED-taklampa Birds 3 lampor

  LED-taklampa Birds 3 lampor
  Låg taklampa för barnrum Birds med glatt motiv - 3 lampor Taklampan med 3 lampor för barnrummet får barnens ögon att tindra. På den cirkulära och vita takfästet av metall kan man se fågel- och växtmotiv. De tre små spottarna är färgade i rött, violett och svart. Den flexibla rörligheten för ljusspottarna är mycket användbara för användning i barnrummet. Taklampan för barnrummet ger god allmänbelysning och på begäran kan ljuset riktas mot rumstaket. Passande LED-ljuskällor ingår i leveransen.
 • Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult

  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult
  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med gul skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Artemide - Yanzi S1 Taklampa

  Artemide - Yanzi S1 Taklampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi S1 Taklampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött

  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött
  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med röd skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Artemide - Yanzi S Taklampa

  Artemide - Yanzi S Taklampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi S Taklampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • Romantisk taklampa PROVENCE CHALET

  Romantisk taklampa PROVENCE CHALET
  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET med guldfärgad keramik Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil med 5 ljuskällor är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med guldfärgade keramikelement i form av halvklot och en fågel. Fem koniska opalglaskupor sprider ut klart ljus ner till bordet. Den svängda, vackert utformade metallstommen har en mycket romantisk och dekorativ framtoning. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • KARE Cockatoo hänglampa i kakaduamodell

  KARE Cockatoo hänglampa i kakaduamodell
  Gyllene hänglampa Cockatoo kombinerar former och färger Hänglampan Cockatoo kombinerar modern belysning med innovativ design. Visuellt mycket ovanligt och dekorativt, det täcker verkligen inte alla inredningsstilar, men känns väldigt bekvämt i en modern och modern atmosfär. Denna lampa sätter accenter och harmoniserar i form och färg. En rund, filigranring i guld fästs på taktaket med en diskret, svart upphängning. Längst ner på ringen sitter en kakadua som på en stolpe. Den förtrollande fågeln är mycket detaljerad och realistisk designad och formad. Dess vita fjäderdräkt understryks av guld accenter och passar perfekt med resten av pendellampa. Lampskärmen, som optiskt förkroppsligar en halvklot och helt är gjord av guld, är upphängd ovanför ringen. Ljuskällan används i dessa, som lyser direkt nedåt och sätter kakaduen i rampljuset.

Vägglampa med fågel

 • KARE Animal Heron vägglampa med kontakt

  KARE Animal Heron vägglampa med kontakt
  Animal Heron vägglampa med E27-uttag, strömbrytare och stickpropp Det räcker med ett uttag för att använda vägglampan Animal Heron som en excentrisk ljuskälla i vardagsrummet, bredvid sängen i sovrummet eller som ett slående ljusobjekt i hallen, eftersom lampan är utrustad med en kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare. Hägerfiguren är kärleksfullt utformad för hand med stor detaljrikedom. I sin näbb håller fågeln kabeln från vilken E27-uttaget hänger på sidan. Vägglampans optik och ljuseffekt kan påverkas av valet av glödlampa och anpassas till personliga preferenser.
 • Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737

  Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737
  Bird lamp från Seletti, formgiven av Marcantonio Raimondi Malerba. En kreativ lampa i formen av en korp som kan gästa och belysa ditt vardagsrum eller kanske hall? Gjord i resin vilket ger skulpturen väldigt mycket realism och detaljer medan lampan ger ett lekfullt intryck i vilket rum den än placeras i. Lys upp din väg med en korp som taget ur en saga! Lampan finns i ett par färger och i flera positioner att välja mellan, som bords- eller vägglampa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • KARE Design - Vägglampa Anka - Guld

  KARE Design - Vägglampa Anka - Guld
  Ett naturligt blickfång i hallen eller vardagsrummet - en befjädrad vän som sprider ljus i mörkret, i form av en vägglampa. För fågelälskare och alla fans av kreativa inredningsidéer.
 • Bird Lamp Vägglampa Inomhus 32,8x12,3 cm Harts Svart

  Bird Lamp Vägglampa Inomhus 32,8x12,3 cm Harts Svart
 • Bird Lamp Vägglampa Höger 32,8x12,3 cm Harts Svart

  Bird Lamp Vägglampa Höger 32,8x12,3 cm Harts Svart
 • Bird Lamp Vägglampa Vänster 32,8x12,3 cm Harts Vit

  Bird Lamp Vägglampa Vänster 32,8x12,3 cm Harts Vit
 • Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Selettis Bird-lampa, är en av de mer populära av deras djurlampor och den är också förståelig med sina många olika uppsättningar. Det finns en Bird-lampa för nästan alla lägenheter och hörn i ditt hem. Du kan själv utforska de olika varianterna och välja om du vill ha den distinkta svarta modellen eller om du vill ha den mer diskreta vita lampan. Hur som helst får du en vackert utformad och detaljerad fågelskulptur som troget håller din glödlampa åt dig. Du kan ha fågeln sittandes på en pinne på väggen eller bredvid dig på ditt skrivbord. Bird-serien finns både som inomhus- och utomhuslampa.
 • LED-vägglampa Trame vit

  LED-vägglampa Trame vit
  LED vägglampa Trame - elegant ljusobjekt för väggen På samma sätt som en fågel som cirklar i luften, placeras LED-vägglampan Trame med sin elegant designade metallram mot väggen. Ljuskroppen, gjord av glas, rymmer en varmvit LED-ljuskälla som ger en mild belysning av omgivningen. En vägglampa som kan harmoniseras med många moderna väggdesigner och fungerar som ett dekorativt element när den är avstängd.

Bordslampa med fågel

 • Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil

  Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil
  Serafina bordslampa med handgjorda glasdelar i Tiffany-stilBordslampan Serafina är mycket dekorativ i alla fall - med eller utan belysning - och i alla rum. Glasskärmen visar ett färgglatt fågelmotiv, som naturligtvis ser vackrast ut när ljuset är tänt. Oavsett om det är som accentbelysning på ett litet sidobord i vardagsrummet, på en byrå i entrén eller på nattduksbordet i sovrummet - denna bordslampa fångar blicken på ett trevligt sätt överallt.
 • Rikt dekorerad bordslampa Claire

  Rikt dekorerad bordslampa Claire
  Claire bordslampa i Tiffany-stilMed den rikt dekorerade Claire bordslampan vet du inte var du ska titta först. Till ramen i form av en gren där en fågel har gjort sig hemmastadd? På glasskärmen med de färgglada blommotiven? Eller på de två dragströmbrytarna, som inte bara är dekorativa, utan med vilka armaturen också bekvämt kan tändas och släckas.
 • IRENA - söt bordslampa i tiffanystil

  IRENA - söt bordslampa i tiffanystil
  Liten IRENA bordslampa i handgjord Tiffany-stil Bordslampan IRENA ger vardagsrummet en klassiskt-rustik känsla. Den halvcirkelformade skärmen i Tiffany-stil har ett dekorativt fågelmotiv som är omsorgsfullt tillverkat för hand. Bordslampans omgivning belyses varmt och jämnt, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • Artemide - Yanzi T Bordslampa

  Artemide - Yanzi T Bordslampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi T Bordslampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • Daqi Concept Chirp väckarklocka/lampa, Silver

  Daqi Concept Chirp väckarklocka/lampa, Silver
  Daqi Concept Chirp fågeln som guidar din övergång från lugn sömn till fredligt uppvaknande. Lampan imiterar soluppgången med ljusintensiteten som gradvis ökar 20 minuter innan alarmet. Det mjuka&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Svart

  Bird Lamp Waiting Svart
 • Lilou Lilou Tak- och Bordslampa Bird Garden, Rosa

  Lilou Lilou Tak- och Bordslampa Bird Garden, Rosa
  Ett fint set med tak- och bordslampa från Lilou Lilou. Tillverkade i fint mönstrat papper. Du får med en fjärrkontroll till bordslampan. Bordslampan har ingen sladd, och en LED-lampa som ingår i köpet, den går inte att byta. Glödlampa till taklampan ingår ej.
 • Bird Lamp Playing Svart

  Bird Lamp Playing Svart

Golvlampa med fågel

 • Svart golvlampa med velourskärm påfågel med guld 35 cm - Parte

  Svart golvlampa med velourskärm påfågel med guld 35 cm - Parte
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Gillar du en klassisk touch i din interiör? Då är denna Parte-golvlampa åt dig! En modern golvlampa, färdig i svart metall. Utrustad med en elegant sammet lampskärm i grön påfågeldesign med en gyllene inredning som skapar en vacker ljuseffekt. Det finns en strömbrytare på och av på fixturen. Parte kan enkelt justeras i höjd tack vare förlängningsmekanismen. Till exempel har foten en maximal höjd på 143 cm, men du kan justera den till minst 103 cm, så välj den höjd du vill! Lampans botten har en diameter på 25 cm. Den har en E27-armatur, så se till att du har en ljuskälla (max. 60 Watt) för denna Parte och njut av din humörlampa i vardagsrummet! Det är lätt att dimma med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär hemma med din golvlampa! 350 mm x 1675 mm
 • Artemide - Yanzi F Golvlampa

  Artemide - Yanzi F Golvlampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi F Golvlampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • Svart golvlampa med velourskugga påfågelguld 40 cm - Simplo

  Svart golvlampa med velourskugga påfågelguld 40 cm - Simplo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En modern golvlampa, färdig i svart metall. Sammet lampskärm med vackert påfågelmotiv ger en Art Deco-look till din interiör. Huvans gyllene insida ger en fin ljuseffekt. Du kan använda golvlampan som blickfång i vardagsrummet eller för att skapa atmosfär i sovrummet. Lampan ser inte heller ut på plats på kontoret. Basen på Simplo har en höjd av 145 cm och en har en diameter på 24 cm. Lampskärmen har en diameter på 40 cm och en höjd av 40 cm. Detta ger golvlampan en total höjd på 178 cm. Dessutom är den utrustad med en sladd med kontakt med en på- och avstängningsknapp som du kan använda med foten. Golvlampan Simplo har en E27-armatur, så se till att du har en ljuskälla (max. 60 watt) för denna Simplo och njut av din humörlampa i vardagsrummet! Med hjälp av en extern dimmer kan du lätt dima din lampa på kvällen. Slutför din interiör och välj Simplo! 400 mm x 1780 mm
 • Golvlampa guld / mässing med velour skugga påfågel 40/40 cm - Parte

  Golvlampa guld / mässing med velour skugga påfågel 40/40 cm - Parte
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Gillar du en klassisk touch i din interiör? Då är denna Parte-golvlampa åt dig! En modern golvlampa, färdig i guld / mässingsmetall. Utrustad med en elegant sammet lampskärm i grön påfågeldesign med en gyllene inredning som skapar en vacker ljuseffekt. Det finns en strömbrytare på och av på fixturen. Parte kan enkelt justeras i höjd tack vare förlängningsmekanismen. Till exempel har foten en maximal höjd på 143 cm, men du kan justera den till minst 103 cm, så välj den höjd du vill! Lampans botten har en diameter på 25 cm. Den har en E27-armatur, så se till att du har en ljuskälla (max. 60 Watt) för denna Parte och njut av din humörlampa i vardagsrummet! Det är lätt att dimma med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär hemma med din golvlampa! 400 mm x 1865 mm
 • Vintage golvlampa guld med påfågelskärm 40 cm - Simplo

  Vintage golvlampa guld med påfågelskärm 40 cm - Simplo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vacker vintage golvlampa, denna Simplo! Han hör hemma i ett klassiskt vardagsrum eller sovrum. Lampans riktiga blickfångare är skuggan med påfågelkonstruktion och den gyllene ytan på insidan. Lampan har en höjd på 179 cm. Basen har en diameter på 24 cm. Skuggan har en höjd av 40 cm. Sladden har en längd på 250 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Få lite extra i ditt hem med denna Simplo! 400 mm x 1790 mm
 • Vintage golvlampa svart med tygskärm svart - Crane bird To

  Vintage golvlampa svart med tygskärm svart - Crane bird To
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Golvlampa Crane Bird To är en unik blickfångare för din interiör. Eftersom kranen reser sig med huvudet ovanför lampskärmen får lampan en lekfull twist. Denna fågellampa är gjord av aluminium och i svart. Golvlampan har en höjd på 96,5 cm, en längd på 32 cm och en bredd på 25 cm. Basen har en diameter på 25 cm och en höjd på 1 cm. Den svarta tygskärmen har en diameter på 20 cm och en höjd av 20. Skärmens insida är guld. Crane To levereras med sladd (200 cm) och kontakt. Denna lampa har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 25 Watt). Detta kompletterar golvlampan. För att skapa extra atmosfär i rummet kan du ansluta lampan till en dimmer som inte ingår. Golvlampan passar perfekt i hörnet av vardagsrummet, arbetsrummet eller sovrummet. Men det kan också användas som bordslampa, gör ett uttalande med denna kranlampa. Ge det en trevlig plats på till exempel en skänk eller sidobord. 320 mm x 250 mm x 965 mm
 • Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672

  Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672
  Peacock Lamp golvlampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig påfågel med en ljuskälla framtill. Den har en lång, vit sladd och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att ställa bredvid soffan eller annat ställe som du vill ha lite extra upplyst. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Peacock Lamp golvlampa - Lekfull design.- Vit påfågel.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Golvlampa svart med velour skugga påfågelguld 50 cm - Classico

  Golvlampa svart med velour skugga påfågelguld 50 cm - Classico
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Classico, en robust golvlampa med ett rustikt / rustikt utseende. På grund av det svarta benet och den klassiska ytan, passar det perfekt i ditt land eller klassisk interiör. Ditt vardagsrum och hall får en uppgradering med Classico! Golvlampan har en total höjd på 156,5 cm. Locket har en diameter på 50 cm och en höjd av 25 cm. Artikeln levereras med kabel med en maximal längd på 180 cm. Lampskärmen är klar med påfågeltryck och gyllene inredningar. Det är en riktig blickfångare och ger en fin ljuseffekt i din interiör! Ge en matchande ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma lampan med en extern dimmer. Skapa en mysig atmosfär hemma med denna Classico! 500 mm x 1565 mm

Lampor till fåglar

Om du är ute efter fågellampor som ska ge UV-ljus eller armatur till dina husdjursfåglar får du besöka en site med produkter specifikt för det. Det finns många djurbutiker online med utbud för fågelburar.