Fågellampor

När vi pratar fågellampor menar vi designen på lampan eller mönstret på lampskärmen. Vi har plockat ut många förslag på lampdesign på temat fåglar och visar här upp de för dig. Fågeltemat kan vara litet och diskret, kanske inspirerat av fåglarnas värld, eller stort och tydligt som Seletti Bird Lamp eller Petite Volière - taklampan som ser ut som en fågelvoljär.

Taklampor med fågel

 • Novaresi Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm

  Novaresi Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm
  Pendellampa Tulipani i klart och vitt MuranoglasLjuskällorna i denna pendellampa i Muranoglas är inte direkt synliga, eftersom de täcks av de lätt böjda glaselementen. Ljuset släpps därför ut med dämpad effekt och fyller rummet med en mjuk jämnhet. Arrangemanget av glasdekorationerna påminner också lite om en vacker prydnadsfisk eller fjäderdräkten hos en vacker fågel. De enskilda elementen är vitlackerade i mitten och avslutas med en klar kant, vilket ser utomordentligt elegant ut. En dekorativ taklampa för många tillfällen, stilar och utrymmen.
 • Brilliant LED-taklampa Birds 3 lampor

  Brilliant LED-taklampa Birds 3 lampor
  Låg taklampa för barnrum Birds med glatt motiv - 3 lampor Taklampan med 3 lampor för barnrummet får barnens ögon att tindra. På den cirkulära och vita takfästet av metall kan man se fågel- och växtmotiv. De tre små spottarna är färgade i rött, violett och svart. Den flexibla rörligheten för ljusspottarna är mycket användbara för användning i barnrummet. Taklampan för barnrummet ger god allmänbelysning och på begäran kan ljuset riktas mot rumstaket. Passande LED-ljuskällor ingår i leveransen.
 • Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult

  Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult
  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med gul skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Artemide - Yanzi S1 Taklampa

  Artemide - Yanzi S1 Taklampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi S1 Taklampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • KARE Kakadu pendellampa med modell av kakadu

  KARE Kakadu pendellampa med modell av kakadu
  Golden Cockatoo-pendellampa kombinerar former och färger Cockatoo-pendellampan kombinerar modern belysning med innovativ design. Den är visuellt mycket ovanlig och dekorativ och passar därför inte in i alla inredningsstilar, men känner sig hemma i moderna och samtida interiörer. Den här lampan sätter accenter och harmonierar i form och färg. En rund, filigran ring i guld är fäst i taket med en diskret svart upphängning. En kakadua sitter längst ner på ringen som på en sittpinne. Den förtrollande fågeln är mycket detaljerat och realistiskt utformad och gjuten. Dess vita fjäderdräkt framhävs av gyllene accenter och matchar resten av pendellampan perfekt. Lampskärmen, som ser ut som ett halvklot och är helt i guld, hänger ovanför ringen. I den sitter ljuskällan, som lyser rakt nedåt och skapar en scen för kakaduan.
 • Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött

  Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött
  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med röd skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Artemide - Yanzi S Taklampa

  Artemide - Yanzi S Taklampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi S Taklampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • Menzel Romantisk taklampa PROVENCE CHALET

  Menzel Romantisk taklampa PROVENCE CHALET
  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET med guldfärgad keramik Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil med 5 ljuskällor är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med guldfärgade keramikelement i form av halvklot och en fågel. Fem koniska opalglaskupor sprider ut klart ljus ner till bordet. Den svängda, vackert utformade metallstommen har en mycket romantisk och dekorativ framtoning. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.

Vägglampa med fågel

 • KARE Animal Heron vägglampa med stickpropp

  KARE Animal Heron vägglampa med stickpropp
  Animal Heron vägglampa med E27-uttag, strömbrytare och stickpropp Ett uttag är allt du behöver för att använda Animal Heron vägglampa som en excentrisk ljuskälla i vardagsrummet, bredvid sängen i sovrummet eller som ett iögonfallande ljusobjekt i hallen, eftersom lampan är utrustad med en kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare. Hägerfiguren har omsorgsfullt utformats för hand med stor känsla för detaljer. Fågeln håller kabeln i sin näbb, från vilken E27-sockeln hänger från sidan. Både vägglampans utseende och ljuseffekt kan påverkas genom valet av ljuskälla och anpassas till personliga preferenser.
 • KARE Design - Vägglampa Anka - Guld

  KARE Design - Vägglampa Anka - Guld
  Ett naturligt blickfång i hallen eller vardagsrummet - en befjädrad vän som sprider ljus i mörkret, i form av en vägglampa. För fågelälskare och alla fans av kreativa inredningsidéer.
 • Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737

  Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737
  Bird lamp från Seletti, formgiven av Marcantonio Raimondi Malerba. En kreativ lampa i formen av en korp som kan gästa och belysa ditt vardagsrum eller kanske hall? Gjord i resin vilket ger skulpturen väldigt mycket realism och detaljer medan lampan ger ett lekfullt intryck i vilket rum den än placeras i. Lys upp din väg med en korp som taget ur en saga! Lampan finns i ett par färger och i flera positioner att välja mellan, som bords- eller vägglampa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Selettis Bird-lampa, är en av de mer populära av deras djurlampor och den är också förståelig med sina många olika uppsättningar. Det finns en Bird-lampa för nästan alla lägenheter och hörn i ditt hem. Du kan själv utforska de olika varianterna och välja om du vill ha den distinkta svarta modellen eller om du vill ha den mer diskreta vita lampan. Hur som helst får du en vackert utformad och detaljerad fågelskulptur som troget håller din glödlampa åt dig. Du kan ha fågeln sittandes på en pinne på väggen eller bredvid dig på ditt skrivbord. Bird-serien finns både som inomhus- och utomhuslampa.
 • Ingo Maurer Lucellino Doppio Vägglampa Vit

  Ingo Maurer Lucellino Doppio Vägglampa Vit
  Design: Ingo Maurer Koncept: Lucellino är en vacker sammanslagning av de italienska orden "luce" (ljus) och "uccellino" (liten fågel). Denna serie består av olika lampor som har en glödlampa dekorerad med handgjorda gåsfjädrar som ser ut som vingar. Inspirationen bakom serien kommer från Maurers fascination för den vanliga glödlampan, som han ansåg "det perfekta mötet mellan industri och poesi". I serien ingår vägglampor och bordslampor. Lucellino är inte bara en lampa, det är en berättare, en källa till skönhet och en manifestation av Ingo Maurers passion för ljus, konst och poesi.
 • AYTM - Cycnus Vägglampa Ø30 Taupe/Gold

  AYTM - Cycnus Vägglampa Ø30 Taupe/Gold
  Design AYTM Koncept Cycnus Vägglampa Ø30 Taupe/Gold är är en enkel, vacker och absolut elegant lampa. Hela Cycnus-serien består av både golvlampan, bordslampan, samt vägglampan och taklampan i två olika storlekar. Den särpräglade skärmen är inspirerad av fågelvingar och ger hela serien en lätt och framstående look. Namnet Cycnus betyder svan och hyllar den majestätiska varelsen. Lampan är utformad med ambitioner att skapa ett objekt som skulle kunna vara mitten av inredningen samtidigt som rummet får ett naturligt ljus. Den ger personlighet och själ till den moderna minimalistiska inredningen, där den står i vackra kontrast till de vita väggarna. Lampan är tillverkad i aluminium med pulverlackerade ytor i antingen grått eller svart. I kombination med detaljer i guldfinish har lampan lagt till ökad elegans, samt ett stilfullt och sofistikerat utseende. Se hela Cycnus-serien här
 • Maytoni LED-vägglampa Trame vit

  Maytoni LED-vägglampa Trame vit
  LED vägglampa Trame - elegant ljusobjekt för väggen På samma sätt som en fågel som cirklar i luften, placeras LED-vägglampan Trame med sin elegant designade metallram mot väggen. Ljuskroppen, gjord av glas, rymmer en varmvit LED-ljuskälla som ger en mild belysning av omgivningen. En vägglampa som kan harmoniseras med många moderna väggdesigner och fungerar som ett dekorativt element när den är avstängd.
 • Maytoni LED-vägglampa Trame svart

  Maytoni LED-vägglampa Trame svart
  LED vägglampa Trame - elegant ljusobjekt för väggen På samma sätt som en fågel som cirklar i luften, placeras LED-vägglampan Trame med sin elegant designade metallram mot väggen. Ljuskroppen, gjord av glas, rymmer en varmvit LED-ljuskälla som ger en mild belysning av omgivningen. En vägglampa som kan harmoniseras med många moderna väggdesigner och fungerar som ett dekorativt element när den är avstängd.

Bordslampa med fågel

 • Artistar Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil

  Artistar Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil
  Serafina bordslampa med handgjorda glasdelar i Tiffany-stilBordslampan Serafina är mycket dekorativ i alla fall - med eller utan belysning - och i alla rum. Glasskärmen visar ett färgglatt fågelmotiv, som naturligtvis ser vackrast ut när ljuset är tänt. Oavsett om det är som accentbelysning på ett litet sidobord i vardagsrummet, på en byrå i entrén eller på nattduksbordet i sovrummet - denna bordslampa fångar blicken på ett trevligt sätt överallt.
 • Clayre&Eef Rikt dekorerad bordslampa Claire

  Clayre&Eef Rikt dekorerad bordslampa Claire
  Claire bordslampa i Tiffany-stilMed den rikt dekorerade Claire bordslampan vet du inte var du ska titta först. Till ramen i form av en gren där en fågel har gjort sig hemmastadd? På glasskärmen med de färgglada blommotiven? Eller på de två dragströmbrytarna, som inte bara är dekorativa, utan med vilka armaturen också bekvämt kan tändas och släckas.
 • Artistar IRENA - söt bordslampa i tiffanystil

  Artistar IRENA - söt bordslampa i tiffanystil
  Liten IRENA bordslampa i handgjord Tiffany-stil Bordslampan IRENA ger vardagsrummet en klassiskt-rustik känsla. Den halvcirkelformade skärmen i Tiffany-stil har ett dekorativt fågelmotiv som är omsorgsfullt tillverkat för hand. Bordslampans omgivning belyses varmt och jämnt, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • Daqi Concept Chirp väckarklocka/lampa, Silver

  Daqi Concept Chirp väckarklocka/lampa, Silver
  Daqi Concept Chirp fågeln som guidar din övergång från lugn sömn till fredligt uppvaknande. Lampan imiterar soluppgången med ljusintensiteten som gradvis ökar 20 minuter innan alarmet. Det mjuka&hellip:
 • Artemide - Yanzi T Bordslampa

  Artemide - Yanzi T Bordslampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi T Bordslampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • BIRD ALMOND BEIGE

  BIRD ALMOND BEIGE
  Har du någonsin tänkt på varför vi omedvetet vidrör träd, löv eller blommor när vi vandrar på en utflykt genom skogen? ''Sense of touch'' är grunden för uppfattning och tänkande: Rogivande&hellip:
 • BIRD INDIGO BLUE

  BIRD INDIGO BLUE
  Har du någonsin tänkt på varför vi omedvetet vidrör träd, löv eller blommor när vi vandrar på en utflykt genom skogen? ''Sense of touch'' är grunden för uppfattning och tänkande: Rogivande&hellip:
 • Lilou Lilou Tak- och Bordslampa Bird Garden, Rosa

  Lilou Lilou Tak- och Bordslampa Bird Garden, Rosa
  Ett fint set med tak- och bordslampa från Lilou Lilou. Tillverkade i fint mönstrat papper. Du får med en fjärrkontroll till bordslampan. Bordslampan har ingen sladd, och en LED-lampa som ingår i köpet, den går inte att byta. Glödlampa till taklampan ingår ej.

Golvlampa med fågel

 • Svart golvlampa med velourskärm påfågel med guld 35 cm - Parte

  Svart golvlampa med velourskärm påfågel med guld 35 cm - Parte
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Gillar du en klassisk touch i din interiör? Då är denna Parte-golvlampa åt dig! En modern golvlampa, färdig i svart metall. Utrustad med en elegant sammet lampskärm i grön påfågeldesign med en gyllene inredning som skapar en vacker ljuseffekt. Det finns en strömbrytare på och av på fixturen. Parte kan enkelt justeras i höjd tack vare förlängningsmekanismen. Till exempel har foten en maximal höjd på 143 cm, men du kan justera den till minst 103 cm, så välj den höjd du vill! Lampans botten har en diameter på 25 cm. Den har en E27-armatur, så se till att du har en ljuskälla (max. 60 Watt) för denna Parte och njut av din humörlampa i vardagsrummet! Det är lätt att dimma med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär hemma med din golvlampa! 350 mm x 1675 mm
 • Golvlampa svart nyans påfågel design guld inuti 40 cm - Simplo

  Golvlampa svart nyans påfågel design guld inuti 40 cm - Simplo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En vacker blickfång i vardagsrummet eller i hallen som entré, denna Simplo golvlampa. Lampans riktiga blickfång är lampskärmen med sin unika påfågeldesign och den gyllene ytan på insidan. Den gyllene insidan av lampskärmen ger omedelbart en mysig ljuseffekt till ditt bostadsutrymme. Lampan har en höjd på 184 cm. Basen har en diameter på 25,5 cm. Skärmen har en diameter på 40 cm. Den medföljande sladden är 250 cm lång. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vilken tillgång för ditt hem, vår Simplo golvlampa! 400 mm x 1840 mm
 • Golvlampa svart nyans påfågel design 40 cm justerbar - Parte

  Golvlampa svart nyans påfågel design 40 cm justerbar - Parte
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Du kan skapa en slående touch i din interiör med vår Parte golvlampa. En vacker golvlampa med svart armatur och vacker lampskärm (diameter 40 cm) med påfågeldesign och gyllene interiör. Lampskärmen är en riktig blickfång, även om ljuset är av! Partierna kan enkelt justeras i höjd tack vare utskjutningsmekanismen på fixturen. Till exempel har armaturen en maximal höjd på 191 cm, men du kan justera den till minst 145 cm, så välj önskad höjd! Lampans botten har en diameter på 25 cm. Den medföljande sladden är 240 cm lång. Den är utrustad med en E27-armatur, så ge en ljuskälla (max. 60 Watt) för denna Parte och njut av din humörlampa för vardagsrummet eller sovrummet! Obs! Ljuskälla ingår inte. Det är lätt att dimma med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär hemma med våra Parte! 40 cm x 191 cm
 • Artemide - Yanzi F Golvlampa

  Artemide - Yanzi F Golvlampa
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända för att låta research och nyfikenhet omkring interaktion mellan människor och belysning diktera villkoren, och med denna pärla till serie är detta heller inte annorlunda. Yanzi F Golvlampa, är en fantastisk lampa som leker med materialet. Tillverkad i mässing, trä och blåst glas leds tankarna in på en liten fågel på sin pinne. Yanzi betyder också svala på kinesiska och det är en genomgående aspekt genom hela serien.
 • Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672

  Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672
  Peacock Lamp golvlampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig påfågel med en ljuskälla framtill. Den har en lång, vit sladd och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att ställa bredvid soffan eller annat ställe som du vill ha lite extra upplyst. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Peacock Lamp golvlampa - Lekfull design.- Vit påfågel.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Golvlampa svart med velour skugga påfågelguld 50 cm - Classico

  Golvlampa svart med velour skugga påfågelguld 50 cm - Classico
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter Classico, en robust golvlampa med ett rustikt / rustikt utseende. På grund av det svarta benet och den klassiska ytan, passar det perfekt i ditt land eller klassisk interiör. Ditt vardagsrum och hall får en uppgradering med Classico! Golvlampan har en total höjd på 156,5 cm. Locket har en diameter på 50 cm och en höjd av 25 cm. Artikeln levereras med kabel med en maximal längd på 180 cm. Lampskärmen är klar med påfågeltryck och gyllene inredningar. Det är en riktig blickfångare och ger en fin ljuseffekt i din interiör! Ge en matchande ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma lampan med en extern dimmer. Skapa en mysig atmosfär hemma med denna Classico! 500 mm x 1565 mm
 • AYTM - Cycnus Golvlampa Taupe/Gold

  AYTM - Cycnus Golvlampa Taupe/Gold
  Design AYTM Koncept Cycnus Golvlampa Taupe/Gold är är en enkel, vacker och absolut elegant lampa. Hela Cycnus-serien består av både golvlampan, bordslampan, samt vägglampan och taklampan i två olika storlekar. Den särpräglade skärmen är inspirerad av fågelvingar och ger hela serien en lätt och framstående look. Namnet Cycnus betyder svan och hyllar den majestätiska varelsen. Lampan är utformad med ambitioner att skapa ett objekt som skulle kunna vara mitten av inredningen samtidigt som rummet får ett naturligt ljus. Den ger personlighet och själ till den moderna minimalistiska inredningen, där den står i vackra kontrast till de vita väggarna. Lampan är tillverkad i aluminium med pulverlackerade ytor i antingen grått eller svart. I kombination med detaljer i guldfinish har lampan lagt till ökad elegans, samt ett stilfullt och sofistikerat utseende. Se hela Cycnus-serien här
 • Golvlampa svart nyans påfågel design röd 40 cm - Simplo

  Golvlampa svart nyans påfågel design röd 40 cm - Simplo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Yes, with cord and adapter En vacker blickfång i vardagsrummet eller i hallen som entré, denna Simplo golvlampa. Lampans riktiga blickfång är lampskärmen med sin unika påfågeldesign och den gyllene ytan på insidan. Den gyllene insidan av lampskärmen ger omedelbart en mysig ljuseffekt till ditt bostadsutrymme. Lampan har en höjd av 164 cm. Basen har en diameter på 25,5 cm. Skärmen har en diameter på 40 cm. Den medföljande sladden är 250 cm lång. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vilken tillgång för ditt hem, vår Simplo golvlampa! 400 mm x 1840 mm

Lampor till fåglar

Om du är ute efter fågellampor som ska ge UV-ljus eller armatur till dina husdjursfåglar får du besöka en site med produkter specifikt för det. Det finns många djurbutiker online med utbud för fågelburar.