Exklusiva lampor i lyxig design

Inredning och möbler är en del av hemmet och återspeglar ofta personen som bor där. Om man gillar lyx, flärd och exklusivitet går det att lägga en hel del pengar på det även inom belysning. Det finns ett flertal lyxiga lampor från världskända formgivare och varumärken.

8 riktigt lyxiga taklampor och golvlampor

Nu tänkt vi titta närmare på några riktigt exklusiva taklampor och golvlampor av hög kvalitet och som håller hög klass, vilket avspeglas i priset. Detta är åtta av de mest exklusiva lamporna som vi känner till som kan köpas i nyproduktion och från en nätbutik som är på svenska och levererar till Sverige.

 • Nebula Taklampa - Flos

  Nebula Taklampa - Flos
  Taklampa från FLOS som verkligen ger en unik ljusupplevelse. Med sina många lampskärmar ger taklampan ett otroligt vacker och diffust ljus. Nebula taklampan har 10 handblåsta glasskärmar i olika
 • Fun 8 DM Taklampa - Verpan

  Fun 8 DM Taklampa - Verpan
  Fun 8 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Taraxacum 88 P2 Taklampa LED - Flos

  Taraxacum 88 P2 Taklampa LED - Flos
  En unik ljusupplevelse från FLOS som ger ett direkt och reflekterande ljus. Taklampan består av en struktur med 20 polerade aluminiumtrianglar som är ihopsatta samt 120 st glödlampor för att skap
 • Hänglampa Helios Ø 70 cm

  Hänglampa Helios Ø 70 cm
  Glittrande kristall hängande ljus Helios Den högkvalitativa serien Helios är ett exempel på den höga designen och hantverksskickligheten inom belysningstillverkning. Den här hängande lampan från Helios-serien är tillverkad i en sfärisk form och har en metallstruktur i en tilltalande polerad nickel-look. Högkvalitativa, transparenta, slipade kristaller får den sfäriska hängslampan att gnistra och glänsa. Den här lampan är ett oöverträffat blickfång. Särskilt ljusbrytningen är en riktig fest för ögonen. Ljuskällorna är helt och hållet inne i sfären, så ljuset måste först ta sig igenom de många olika ädelkristallerna och kommer sedan in i respektive rum genom att brytas och gnistra på många olika sätt. Helios är ett idealiskt alternativ för belysning av hotellobbys, restauranger och andra offentliga utrymmen, där den är ett stilfullt, elegant och sofistikerat tillägg. Men Helios låter också alla bostadsutrymmen lysa i ett nytt, glamoröst och prestigefyllt ljus.
 • Louis Poulsen Ph Artichoke Pendel 720 Mm Svart - Taklampor Stål Svart - 5741112430

  Louis Poulsen Ph Artichoke Pendel 720 Mm Svart - Taklampor Stål Svart - 5741112430
  PH Artichoke pendel från Louis Poulsen med en modern design med sjuttiotvå blad i tolv exakt placerade rader med sex blad i varje. Den har en hög ljuskvalitet för att ge ett behagligt ljus. En perfekt lampa för vardagsrummet eller matrummet för att lysa upp lite extra över bordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Poul Henningsen. Bra att veta om PH Artichoke pendel - Modern design.- Bländfritt ljus.- Hög ljuskvalitet.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 4000 mm.- E27 Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • La Lollona 5 Taklampa Gradient - Slamp

  La Lollona 5 Taklampa Gradient - Slamp
  Design Lorenza Bozzoli för SLAMP Koncept La Lollona 5 Pendel Gradient är en hyllning till 50-talet. Det är konstnären Lorenza Bozzoli som ligger bakom designen av denna imponerande pendel. Hon är&hellip:
 • Snygg taklampa WHITE lång

  Snygg taklampa WHITE lång
  Taklampan WHITE - dekorativ accessoar i en modern inredningsstil Taklampan WHITE består av ett runt takfäste i krom från vilket 216 glaselement hänger ner på 2 m längd. Taklampan WHITE iscensätter intrycksfullt och innovativt en modern inredningsstil. Åtta högvolts-halogenlampor ger en stämningsfull belysning. Lampor medföljer ej.
 • Formfulländad taklampa WHITE lång oval

  Formfulländad taklampa WHITE lång oval
  Taklampan WHITE - ett fräscht inslag för moderna bostäder Taklampan WHITE består av ett runt takfäste i krom från vilket 204 glaselement hänger ner. Glaselementen ser ut som krulliga band och bildar tillsammans en långsmal-oval lampkropp. Taklampan WHITE iscensätter fräscht och effektfullt en modern inredningsstil. Tolv glödlampor sprider ett klart ljus. Lampor medföljer ej.

I den här listan hittar man ofta märken som FLOS eller design av superkändisen Verner Panton. Du kan också hitta taklampor i muranoglas från Novaresi.

Lampor i exklusiv design på rea

Även om det är sällan förekommer det ibland nedsättning av pris på de här exklusiva lamporna. Om du länge spanat på en lyxlampa men vill behålla några tusenlappar på kontot kan du kanske hitta den här. Vi har letat fram några av de mest exklusiva lamporna som just nu är på rea.

 • Taraxacum 88 P2 Taklampa LED - Flos

  Taraxacum 88 P2 Taklampa LED - Flos
  En unik ljusupplevelse från FLOS som ger ett direkt och reflekterande ljus. Taklampan består av en struktur med 20 polerade aluminiumtrianglar som är ihopsatta samt 120 st glödlampor för att skap
 • Takkrona KATHARINA med blykristaller

  Takkrona KATHARINA med blykristaller
  Elegant och stilfull takkrona KATHARINA med blykristaller Den underbara takkronan KATHARINA med 24 karatsförgyllning pryds av blykristaller från SWAROVSKI. En tvättäkta prydnad! Kombinationen av tilltalande design och högkvalitativa blykristaller förtrollar vilket rum som helst. Hos dessa armaturer står kvalitet, elegans och högkvalitativt utförande med lång hållbarhet i fokus. Designerkreativitet möter österrikisk hantverkskonst och skapar en produkt som uppskattas världen över. Sedan 1948 tillverkas armaturerna i Österrike med mångårig tillgång till reservdelar. Finns i andra storlekar och ytor efter önskemål.
 • LED-hänglampa Ball 18 lampor, guld/creme

  LED-hänglampa Ball 18 lampor, guld/creme
  Dimbar LED-hänglampa Boll med arton ljuskällor Denna imponerande bollen pendellampa övertygar med sin design. De arton ljuskällorna spiralformas som steg på en spiraltrappa mot golvet. Kristallglaskulorna är fästa på krämfärgade textilkablar som i kombination med den gyllene ytan skapar en harmonisk bild. Sfärerna är försedda med en tydlig linjeslipning som belyses av de interna lysdioderna och ger hisnande ljuseffekter. Den övre tredjedelen av ljuskällorna är försedd med en gyllene huva som tar upp taket. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i ett hotells väntrum - LED-hänglampan Ball skär en fin figur överallt och ger generös rumsbelysning samtidigt som den lägger till en dekorativ accent i rummet. - dimbar med en bakkantsdimmer - Tillverkad i Österrike
 • PH Septima Taklampa - Louis Poulsen

  PH Septima Taklampa - Louis Poulsen
  Koncept Ph Septimaär gjord i fint glas och består av totalt sju skärmar, därför är lampan också känd som Sjuskärmskronan. Skärmen av klart glas, har växelvis matta och klara fält, som plac
 • Glänsande kristalltaklampa Ring 110 cm guld

  Glänsande kristalltaklampa Ring 110 cm guld
  Kristalltaklampa Ring med 24 karat förgyllning - 110 cm diameter Inte ens i ett för övrigt modernt inrett rum behöver man inte försaka festlig belysning: taklampan Ring är formtekniskt rent strukturerad. Den enkla ringformen pryds av förgyllningen i 24 karats guld, som dessutom skapar en strålande förening med det stora antalet Asfour-kristaller som imponerande glittrar i ljuset från 12 glödlampor och fascinerar med sin briljans. Ett spännande, festligt ljus, som imponerar i privata hem, liksom i restauranger och hotell. Upphängningshöjden kan väljas vid upphängningen och kan då varieras mellan 30 cm och 170 cm. E14-ljuskällor på max. 40 W behövs och ingår inte i leveransen, utan kan beställas separat under Tillbehör.
 • PH Artichoke Ø480 LED

  PH Artichoke Ø480 LED
 • PH Artichoke Ø480 LED Svart - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 LED Svart - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH Artichoke 480 LED Svart blev designad 1958 av Poul Henningsen till restaurangen Langeline Pavilionen i Köpenhamn, där den fortfarande hänger. PH&hellip:
 • PH Artichoke Ø480 LED

  PH Artichoke Ø480 LED