Bordslampa i marmor

Marmor är ett beständigt och hårt material som också andas känsla av lyx och rikedom. En bordslampa i marmor står stadigt och blir en fin detalj i din heminredning.

Marmorn kan ha olika färger beroende på varifrån den kommer. En lampfot i grön marmor blir en dekorativ favorit snabbt. Kombinerat med mässing blir känslan än mer exklusiv. Vanligast är att bordslampor har svart, grå eller vit marmorsockel.

Våra tips på bordslampor i olika marmorfärger

Här har vi plockat ut några exempel på marmorlampor eller bordslampor med fot som har marmorliknande karaktär men kan vara gjord i keramik.

Bordslampa i vit marmor

 • Vit, puristisk bordslampa Nordin i marmor

  Vit, puristisk bordslampa Nordin i marmor
  Dekorativ bordslampa Nordin med ädel marmorsockel Bordslampan Nordin skapar vackra accenter i rummet genom kombinationen av marmorsockeln och en dekorativ ljuskälla som kompletterar hela lampan. I och med att lampan inte har någon skärm, avges ljuset jämt och skapar en behaglig belysning. Dekorativa globljuskällor finns att köpa under tillbehör och ger det unika helhetsintrycket.
 • Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor

  Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor
  Design House Doctor Koncept Bordslampa från danska House Doctor med fokus på materialet. Den finns i betong samt i vit- eller grön marmor. Alla med en mässingsring omkring fattningen. stativets enkla&hellip:
 • Bordslampa Marmor, Vit

  Bordslampa Marmor, Vit
  Bordslampa Poise i fantastisk marmor från de danska varumärket Hübsch. Lampan Poise har en unik design som är både stilren och utstickande på samma gång. En snygg inredningsdetalj som passar både&hell
 • Bordslampa Mirasol vit marmor

  Bordslampa Mirasol vit marmor
  Bordslampa Mirasol - Spaniens solros Denna högkvalitativa och eleganta bordslampa ger stor stabilitet på tack vare marmorsockeln. Sockeln ser mycket tilltalande ut på grund av de fina linjerna. Den guldfärgade skärmen ger den nödvändiga elegansen. Tre uttag finns inbyggda under skärmen. När lamporna lyser reflekteras ljusstrålen i den gyllene lampskärmen. Detta gör att ljuset avges med mycket värme. För den som inte nöjer sig med detta kan göra ljuset ännu mildare och anpassa det till situationen på bästa sätt med den inbyggda dimströmbrytaren på kabeln. Bordslampan har ett högt dekorativt värde och fungerar utmärkt som accentbelysning och extrabelysning i vardagsrummet.

Bordslampa i grön marmor

 • Atlas Bordslampa Grön Marmor

  Atlas Bordslampa Grön Marmor
 • Normann Copenhagen Amp Bordslampa Guld / Grön Marmor - Bordslampor Glas Grön - 502121

  Normann Copenhagen Amp Bordslampa Guld / Grön Marmor - Bordslampor Glas Grön - 502121
  Amp bordslampa från Normann Copenhagen med en unik design och klassiska material med inspiration från 60-talet. Den har ett behagligt, vackert ljus som harmoniskt smälter in i hemmet. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Designad i Danmark av Simon Legald. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Amp bordslampa - Amp uppskattas för den unika designen.- Amp är också omtyckt för de klassiska materialen.- Ingår i serien Amp.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Grön Bordslampor i Glas från Normann Copenhagen med stor omsorg.
 • Serax Kvg Nr.02-03 Bords/vägglampa 2 Bulbs Marble Green - Bordslampor Grön Marmor - B7219341

  Serax Kvg Nr.02-03 Bords/vägglampa 2 Bulbs Marble Green - Bordslampor Grön Marmor - B7219341
  Kvg Nr. 02-03 är en kombinerad bords- och vägglampa tillverkad i grön marmor. Den gröna marmorn är en inredningstrend som många har fastnat för. Denna armatur, gör med sitt exklusiva uttryck, sig väl i de flesta hem och interiörstilar. Vi har valt ut Bordslampor i Grön marmor från Serax med stor omsorg.
 • Globen Lighting Torrano Bordslampa - Bordslampor Marmor Grön

  Globen Lighting Torrano Bordslampa - Bordslampor Marmor Grön
  Bordslampan från Globen Lighting har en lyxig design med en exklusiv lampfot i natursten, en rund lampskärm i opalglas och detaljer i metall. Den har en lång sladd med en strömbrytare och en stickkontakt. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Formgivning av Patrick Hall. Om bordslampan från Globen Lighting- Lyxig design.- Tillverkad av natursten och opalglas.- Rund lampskärm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E14- 40.0 Watt- Djup: 200 mm.- Bredd: 200 mm.- Höjd: 530 mm.- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.

Bordslampa i svart marmor

 • Bordslampa Marmor, Svart

  Bordslampa Marmor, Svart
  Bordslampa i fantastisk marmor från de danska varumärket Hübsch. Lampan har en unik design som är både stilren och utstickande på samma gång. En snygg inredningsdetalj som passar både i vardagsrummet&
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Kizu Bordslampa Svart Marmor - New Works

  Kizu Bordslampa Svart Marmor - New Works
  Design Lars Tornøe för New Works Koncept New Works Kizu bordslampa är sammansatt av två motstående geometriska figurer - och ser mer ut som två skulpturer som balanserar på varandra, än som en&hellip:

Bordslampa med lampfot i marmor och lampskärm i mässing

 • TATO Vox Bordslampa Svart/brun Marmor & Mässing Mindre

  TATO Vox Bordslampa Svart/brun Marmor & Mässing Mindre
  Design: Lorenza Bozzoli - 2016 Koncept : Vox är en populär och stilren bordslampa från TATO . Vox finns i två olika storlekar och i många olika färgkombinationer. Lampfoten är tillverkad i marmor och finns i olika färger - de fina marmorfötterna står i fin kontrast till de kägelformade skärmarna, som liknar små spotlights. Skärmarna finns bland annat i mässing och brons. Valet av material ger borsdlampan ett modernt och framträdande utseende. Den lämpar sig som mysbelysning i vardagsrum eller som nattlampa på nattduksbordet - bara fantasien sätter gränser
 • Bordslampa skrivbord mässing/marmor

  Bordslampa skrivbord mässing/marmor
  Bordslampa skrivbord mässing/svart från danska varumärket Hubsch
 • RestartMilano Stargate Bordslampa Mässing & Marmor

  RestartMilano Stargate Bordslampa Mässing & Marmor
  Design: RestartMilano Koncept: Stargate är en modern och en mycket arkitektonisk bordslampa. Ljuset i lampan kommer från en LED som är monterad i den översta delen av lampan som består av mässing och akryl. Lampans fot består av marmor. Det är en lampa som på många sätt skiljer sig ur mängden och Stargate är en bra blandning mellan det förflutna och framtiden. Lampan kan dämpas vilket gör den perfekt till att skapa mysig stämning
 • TATO Jil Bordslampa Vit/Mässing & Vit Marmor

  TATO Jil Bordslampa Vit/Mässing & Vit Marmor
  Design: Lorenza Bozzoli - 2016 Koncept: Jil är en populär och stilren lampa från TATO . Lampskärmen som är tillverkad i glas, finns i tre olika färger. Den stora glaskärmen ger ett behagligt varmt ljus, och just därför är lampan lämplig i alla hemmets rum. De eleganta armarna som håller den stora glasskärmen, finns i krom, mattsvart krom och mässing. Den stora marmorfoten finns också i tre olika färger. De många exlusiva material lampan är formgiven i gör att den framträder tydligt i det rum den blir placerad i, samtidigt som den är otroligt elegant