Bordslampa i marmor

Marmor är ett beständigt och hårt material som också andas känsla av lyx och rikedom. En bordslampa i marmor står stadigt och blir en fin detalj i din heminredning.

Marmorn kan ha olika färger beroende på varifrån den kommer. En lampfot i grön marmor blir en dekorativ favorit snabbt. Kombinerat med mässing blir känslan än mer exklusiv. Vanligast är att bordslampor har svart, grå eller vit marmorsockel.

Våra tips på bordslampor i olika marmorfärger

Här har vi plockat ut några exempel på marmorlampor eller bordslampor med fot som har marmorliknande karaktär men kan vara gjord i keramik.

Bordslampa i vit marmor

 • Bordslampa Marmor, Vit

  Bordslampa Marmor, Vit
  Bordslampa i fantastisk marmor från de danska varumärket Hübsch. Lampan har en unik design som är både stilren och utstickande på samma gång. En snygg inredningsdetalj som passar både i vardag
 • Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor

  Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor
  Design House Doctor Koncept Bordslampa från danska House Doctor med fokus på materialet. Den finns i betong samt i vit- eller grön marmor. Alla med en mässingsring omkring fattningen. stativets enkla&hellip:
 • Vit, puristisk bordslampa Nordin i marmor

  Vit, puristisk bordslampa Nordin i marmor
  Dekorativ bordslampa Nordin med ädel marmorsockel Bordslampan Nordin skapar vackra accenter i rummet genom kombinationen av marmorsockeln och en dekorativ ljuskälla som kompletterar hela lampan. I och med att lampan inte har någon skärm, avges ljuset jämt och skapar en behaglig belysning. Dekorativa globljuskällor finns att köpa under tillbehör och ger det unika helhetsintrycket.
 • Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor

  Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor
  Koncept Pin Bordslampa Vit Marmorär en av de fantastiska bordslamporna gjord i sten, från det älskade designmärket House Doctor. En serie som består av bordslampan i tre olika material. Betong, G

Bordslampa i grön marmor

 • Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing

  Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing
  Bordslampa Lulu från danska varumärket Cozy Living finns i flera olika färger och utföranden. Lampan ''Lulu'' är en perfekt designdetalj som passar utmärkt i sociala ytor. Lampans design är lik
 • Ella bordslampa grön marmor inkl. taupe lampskärm

  Ella bordslampa grön marmor inkl. taupe lampskärm
  Ella är en fin bordslampa tillverkad i grön marmor, tillsammans med brun/beige lampskärm från Cozy Living. Ella finns i flera olika färger.Finns i fler utföranden:
 • Ella bordslampa grön marmor inkl. grön/grå lampskärm

  Ella bordslampa grön marmor inkl. grön/grå lampskärm
  Ella är en fin bordslampa tillverkad i grön marmor, tillsammans med grön/grå lampskärm från Cozy Living. Ella finns i flera olika färger.Finns i fler utföranden:
 • House Doctor Neat Bordslampa Marmor / Grön - Bordslampor Glas Grön - 203970670

  House Doctor Neat Bordslampa Marmor / Grön - Bordslampor Glas Grön - 203970670
  Skulpturell bordslampa med en tidlös look i marmor och glas och ett mjukt ljus som skapar en lugn och harmonisk känsla. Lampskärm i glas med ribbat mönster för att addera en extra dimension till designen. Rundad form med tidlösa material. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Välj mellan två olika färger. Bra att veta om Neat bordslampa - Sockel: E14- Bredd: 240 mm.- Höjd: 205 mm.- Längd: 240 mm.- 25 Watt- Sladdlängd: 2500 mm.- Ljuskälla säljs separat.- Tillverkad i Indien Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Grön Bordslampor i Glas från House Doctor med stor omsorg.

Bordslampa i svart marmor

 • Bordslampa Marmor Svart

  Bordslampa Marmor Svart
 • Bordslampa Marmor, Svart

  Bordslampa Marmor, Svart
  Bordslampa i fantastisk marmor från de danska varumärket Hübsch. Lampan har en unik design som är både stilren och utstickande på samma gång. En snygg inredningsdetalj som passar både i vardag
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:

Bordslampa med lampfot i marmor och lampskärm i mässing

 • Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing

  Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing
  Bordslampa Lulu från danska varumärket Cozy Living finns i flera olika färger och utföranden. Lampan ''Lulu'' är en perfekt designdetalj som passar utmärkt i sociala ytor. Lampans design är lik
 • Bordslampa skrivbord mässing/marmor

  Bordslampa skrivbord mässing/marmor
  Bordslampa skrivbord mässing/svart från danska varumärket Hubsch
 • TATO Vox Bordslampa Svart/brun Marmor & Mässing Mindre

  TATO Vox Bordslampa Svart/brun Marmor & Mässing Mindre
  Design: Lorenza Bozzoli - 2016 Koncept : Vox är en populär och stilren bordslampa från TATO. Vox finns i två olika storlekar och i många olika färgkombinationer. Lampfoten är tillverkad i marmor och finns i olika färger - de fina marmorfötterna står i fin kontrast till de kägelformade skärmarna, som liknar små spotlights. Skärmarna finns bland annat i mässing och brons. Valet av material ger borsdlampan ett modernt och framträdande utseende. Den lämpar sig som mysbelysning i vardagsrum eller som nattlampa på nattduksbordet - bara fantasien sätter gränser. Få mer inspiration här
 • Bordslampa Stenhaga - Vit marmor / Mässing

  Bordslampa Stenhaga - Vit marmor / Mässing