Bordslampa i marmor

Marmor är ett beständigt och hårt material som också andas känsla av lyx och rikedom. En bordslampa i marmor står stadigt och blir en fin detalj i din heminredning.

Marmorn kan ha olika färger beroende på varifrån den kommer. En lampfot i grön marmor blir en dekorativ favorit snabbt. Kombinerat med mässing blir känslan än mer exklusiv. Vanligast är att bordslampor har svart, grå eller vit marmorsockel.

Våra tips på bordslampor i olika marmorfärger

Här har vi plockat ut några exempel på marmorlampor eller bordslampor med fot som har marmorliknande karaktär men kan vara gjord i keramik.

Bordslampa i vit marmor

 • Vit, puristisk bordslampa Nordin i marmor

  Vit, puristisk bordslampa Nordin i marmor
  Dekorativ bordslampa Nordin med ädel marmorsockel Bordslampan Nordin skapar vackra accenter i rummet genom kombinationen av marmorsockeln och en dekorativ ljuskälla som kompletterar hela lampan. I och med att lampan inte har någon skärm, avges ljuset jämt och skapar en behaglig belysning. Dekorativa globljuskällor finns att köpa under tillbehör och ger det unika helhetsintrycket.
 • Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor

  Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor
  Design House Doctor Koncept Bordslampa från danska House Doctor med fokus på materialet. Den finns i betong samt i vit- eller grön marmor. Alla med en mässingsring omkring fattningen. stativets enkla&hellip:
 • Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor

  Pin Bordslampa Vit Marmor - House Doctor
  Koncept Pin Bordslampa Vit Marmorär en av de fantastiska bordslamporna gjord i sten, från det älskade designmärket House Doctor. En serie som består av bordslampan i tre olika material. Betong, G
 • Bordslampa Mirasol vit marmor

  Bordslampa Mirasol vit marmor
  Bordslampa Mirasol - Spaniens solros Denna högkvalitativa och eleganta bordslampa ger stor stabilitet på tack vare marmorsockeln. Sockeln ser mycket tilltalande ut på grund av de fina linjerna. Den guldfärgade skärmen ger den nödvändiga elegansen. Tre uttag finns inbyggda under skärmen. När lamporna lyser reflekteras ljusstrålen i den gyllene lampskärmen. Detta gör att ljuset avges med mycket värme. För den som inte nöjer sig med detta kan göra ljuset ännu mildare och anpassa det till situationen på bästa sätt med den inbyggda dimströmbrytaren på kabeln. Bordslampan har ett högt dekorativt värde och fungerar utmärkt som accentbelysning och extrabelysning i vardagsrummet.

Bordslampa i grön marmor

 • Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing

  Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing
  Bordslampa Lulu från danska varumärket Cozy Living finns i flera olika färger och utföranden. Lampan ''Lulu'' är en perfekt designdetalj som passar utmärkt i sociala ytor. Lampans design är lik
 • Ella bordslampa grön marmor inkl. grön/grå lampskärm

  Ella bordslampa grön marmor inkl. grön/grå lampskärm
  Ella är en fin bordslampa tillverkad i grön marmor, tillsammans med grön/grå lampskärm från Cozy Living. Ella finns i flera olika färger.Finns i fler utföranden:
 • Ella bordslampa grön marmor inkl. taupe lampskärm

  Ella bordslampa grön marmor inkl. taupe lampskärm
  Ella är en fin bordslampa tillverkad i grön marmor, tillsammans med brun/beige lampskärm från Cozy Living. Ella finns i flera olika färger.Finns i fler utföranden:
 • Atlas Bordslampa Grön Marmor

  Atlas Bordslampa Grön Marmor

Bordslampa i svart marmor

 • Bordslampa Marmor, Svart

  Bordslampa Marmor, Svart
  Bordslampa i fantastisk marmor från de danska varumärket Hübsch. Lampan har en unik design som är både stilren och utstickande på samma gång. En snygg inredningsdetalj som passar både i vardag
 • Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Large Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI

  Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit - GUBI
  Design Space Copenhagen for GUBI Koncept Gravity Bordslampa Small Svart Marmor/Vit är utformad med fokus på kontrasten mellan de två elementen: den tunga cylindriska basen och den lätta textilskärmen.&hellip:
 • Kizu Bordslampa Svart Marmor - New Works

  Kizu Bordslampa Svart Marmor - New Works
  Design Lars Tornøe för New Works Koncept New Works Kizu bordslampa är sammansatt av två motstående geometriska figurer - och ser mer ut som två skulpturer som balanserar på varandra, än som en&hellip:

Bordslampa med lampfot i marmor och lampskärm i mässing

 • Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing

  Lulu Bordslampa Marmor Grön/Mässing
  Bordslampa Lulu från danska varumärket Cozy Living finns i flera olika färger och utföranden. Lampan ''Lulu'' är en perfekt designdetalj som passar utmärkt i sociala ytor. Lampans design är lik
 • Bordslampa skrivbord mässing/marmor

  Bordslampa skrivbord mässing/marmor
  Bordslampa skrivbord mässing/svart från danska varumärket Hubsch
 • ISP Bordslampa Mässing & Vit Marmor

  ISP Bordslampa Mässing & Vit Marmor
  Design: Ilia Sergeevich Potemine Koncept:ISP Lampen från DWCéditions är en helt unik lampa med oanade möjligheter. ISP Lampan är en innovativ lampa där varje minsta detalj har tänkts över noggrant. Lam Lampanj finns som vägglampa och bordslampa. Den vackra bordslampan har en botten av marmor som finns i svart och vitt. Marmorplattans levande och karaktäristiska mönster är en perfekt matchning till lampans kropp som är utformat i ett vackert och enkelt rör av mässing. Vägglampan består av lampkroppen och dess unika cylinder och mässingen ger en vacker kontrast till väggen. ISP lampan är multifunktionell, den passar till alla slags rum och har 360 graders belysning. Lampans unika design ger värme och stil till rummet.Hitta mer inspiration här: http://www.isp-lamps.com/index_EN.html
 • Bordslampa Stenhaga - Vit marmor / Mässing

  Bordslampa Stenhaga - Vit marmor / Mässing