Bohemisk taklampa

Välkommen in och kika på våra förslag på taklampor i bohemisk stil. Taklamporna är vanligen tillverkade i naturmaterial och har en form som ger en harmonisk känsla till rummet. Om du gillar bohemisk design och interiör kanske det här är belysning som passar hos dig.

Våra tips på bohemiska taklampor

 • Madam Stoltz Taklampa 39x68 Cm - Taklampor Papper Brun

  Madam Stoltz Taklampa 39x68 Cm - Taklampor Papper Brun
  Taklampan från Madam Stoltz har ett bohemiskt mönster med dekorativa fransar längst ner. Den är tillverkad av naturmaterial med en brun, jordnära färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Taklampan har en medföljande takkopp för enkel upphängning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om taklampan från Madam Stoltz- Bohemiskt mönster.- Jordnära, brun färg.- Dekorativa fransar längst ner.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Bali Taklampa Nature - Markslöjd

  Bali Taklampa Nature - Markslöjd
  Koncept Bali Taklampa Natureär en naturlig och vacker lampskärm i flätad rotting. Med en diameter på 70 centimeter har lampan en stor effekt på rummet, där den ger en naturlig bohemisk atmosfär. Det g
 • Rike pendel (Natur)

  Rike pendel (Natur)
  Rike är en modern pendel med bohemisk design, gjord av rotting. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Höjden är justerbar.Ljuskälla ingår ej. Rike finns i fler varianter.
 • Clara taklampa, beige/brun

  Clara taklampa, beige/brun
  En taklampa med fransar som ger en distinkt och karaktäristisk look till taklampan. Dess bohemiska och romantiska utseende gör den till en populär designfunktion för sovrum, vardagsrum och andra utrymmen&hellip:
 • Ayesgarth pendel 3 (Svart)

  Ayesgarth pendel 3 (Svart)
  Ayesgarth är en vacker taklampa som ger möjligheten att tillföra en lite mer bohemisk och jordnära stil i såväl moderna som klassiska hem. Lampan har en bas i svartlackad metall och bär på tre skärmar som är vackert flätade i trä. Innanför skärmarna sitter ljuskällorna som är fullt synliga, vilket ger möjligheten att variera uttrycket på lampan efter egen stil. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom de flätade skärmarna på ett mycket fint vis.Ljuskälla ingår ej.
 • Bloomingville Larrin Pendellampa 29x62 Cm - Taklampor Papper Natur

  Bloomingville Larrin Pendellampa 29x62 Cm - Taklampor Papper Natur
  Pendellampan från Bloomingville har en modern, bohemisk design i papper med dekorativa, horisontella linjer i tyg för att skapa en mysig atmosfär. Tillgänglig i olika storlekar. Elegant look med en harmonisk känsla. Om pendellampan från Bloomingville- Tillverkad av papper och dekorativa detaljer i tyg.- Pendellampan kommer i olika storlekar.- E27- 60 Watt- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2500 mm.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för pendellampan- Använd en torr trasa. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Alderney pendel 3 (Svart)

  Alderney pendel 3 (Svart)
  Alderny är en behaglig och dekorativ taklampa som skapar en lite bohemisk, men också behaglig atmosfär i hemmet. Den har en svartlackad bas i stål och tre stycken skärmar som är gjorda av naturfärgade textiltrådar som är snyggt tvinnade runt basen. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också mellan trådarna på ett mycket fint och behagligt vis.Alderny finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Alderney pendel (Svart)

  Alderney pendel (Svart)
  Alderny är en behaglig och dekorativ taklampa som skapar en lite bohemisk, men också behaglig atmosfär i hemmet. Den har en svartlackad bas i stål och själva skärmen är gjord av naturfärgad textiltråd som är snyggt tvinnat runt basen. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också mellan trådarna på ett mycket fint och behagligt vis.Alderny finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Watt & Veke Buster Taklampa Svart

  Watt & Veke Buster Taklampa Svart
  Koncept: Buster taklampa Design: Taklampan består av en frihängande fattning, som är omgiven av ett flätat pappersmaterial. Detta ger taklampan ett organiskt och lätt uttryck, oavsett om du väljer färgen naturlig eller svart. Du kan med fördel välja en dekorativ glödlampa, med en behandlad yta, för att framhäva designen. Lampan gör sig bra i interiörer med mycket natur och du kan med fördel kombinera taklampan med bordslampan Buster, som finns i samma färger. Lampan passar bra i en bohemisk stil och gör sig särskilt bra i hörn, kanske i kombination med en grön växt.
 • Fretwork pendel (Antik koppar)

  Fretwork pendel (Antik koppar)
  Fretwork är en elegant pendel med en bohemisk design, gjord av stål med en finish i antik koppar. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Alderney plafond (Svart)

  Alderney plafond (Svart)
  Alderny är en behaglig och dekorativ taklampa som skapar en lite bohemisk, men också behaglig atmosfär i hemmet. Den har en svartlackad bas i stål och själva skärmen är gjord av naturfärgad textiltråd som är snyggt tvinnat runt basen. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också mellan trådarna på ett mycket fint och behagligt vis.Alderny finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Ayesgarth pendel (Svart)

  Ayesgarth pendel (Svart)
  Ayesgarth är en vacker taklampa som ger möjligheten att tillföra en lite mer bohemisk och jordnära stil i såväl moderna som klassiska hem. Lampan har en bas i svartlackad metall och bär på en vackert flätad skärm i trä. Innanför skärmen sitter en ljuskälla som är fullt synlig, vilket ger möjligheten att variera uttrycket på lampan efter egen stil. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom den flätade skärmen på ett mycket fint vis. Ljuskälla ingår ej.
 • Pholc - Mobil 100 Taklampa Brass/Opal

  Pholc - Mobil 100 Taklampa Brass/Opal
  Design Monika Mulder för Pholc Ge mig en lampa som skulle se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita Mobil 100 Taklampa i mässing och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade till Mobilens form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 100 Taklampa Black/Opal

  Pholc - Mobil 100 Taklampa Black/Opal
  Design Monika Mulder för Pholc Ge mig en lampa som skulle se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita Mobil 100 Taklampa i svart och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobil till form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 100 Taklampa Nickel/Opal

  Pholc - Mobil 100 Taklampa Nickel/Opal
  Design Monika Mulder för Pholc Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita Mobil 100 Taklampa i nickel och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobil till form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 70 Taklampa Brass/Opal

  Pholc - Mobil 70 Taklampa Brass/Opal
  Design Monika Mulder för Pholc Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita taklampan Mobil 70 i mässing och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobilens form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!

Boho taklampor

 • Hänglampa Boho, rund 3 lampor svart/rotting

  Hänglampa Boho, rund 3 lampor svart/rotting
  TK Lighting hänglampa boho, rund 3 lampor svart/rotting Boho,, för vardagsrum / matsal, rotting, tyg, metall, plast, E27, 60 W
 • Pendellampa Hampton Boho cappuccino äng/jute

  Pendellampa Hampton Boho cappuccino äng/jute
  Hampton Boho-pendellampan bär redan namnet på den trendiga boho-stilen som den designades i. Den yttre skuggan av bomull med ett vackert, kontrasterande mönster kompletteras av en mindre inre skugga av jute, som sticker ut lite från den yttre skuggan i botten
 • Hänglampa Boho, svart/rotting Ø 20 cm

  Hänglampa Boho, svart/rotting Ø 20 cm
  TK Lighting hänglampa boho, svart/rotting ø 20 cm Boho, Ø, för vardagsrum / matsal, rotting, tyg, metall, plast, E27, 60 W
 • Pauleen Boho Soul hänglampa

  Pauleen Boho Soul hänglampa
  Bambuskärm: Boho Soul pendellampa från PauleenPendellampan Boho Soul handlar om naturlighet och mysighet. Skärmen av bambu har en typisk korgflätning och är lätt böjd - ungefär som en bredbrättad damhatt. Boho Soul ger ett mysigt intryck i alla rum.