Bohemisk taklampa

Välkommen in och kika på våra förslag på taklampor i bohemisk stil. Taklamporna är vanligen tillverkade i naturmaterial och har en form som ger en harmonisk känsla till rummet. Om du gillar bohemisk design och interiör kanske det här är belysning som passar hos dig.

Våra tips på bohemiska taklampor

 • Madam Stoltz Taklampa 39x68 Cm - Taklampor Papper Brun

  Madam Stoltz Taklampa 39x68 Cm - Taklampor Papper Brun
  Taklampan från Madam Stoltz har ett bohemiskt mönster med dekorativa fransar längst ner. Den är tillverkad av naturmaterial med en brun, jordnära färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Taklampan har en medföljande takkopp för enkel upphängning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om taklampan från Madam Stoltz- Bohemiskt mönster.- Jordnära, brun färg.- Dekorativa fransar längst ner.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Clara taklampa, beige/brun

  Clara taklampa, beige/brun
  En taklampa med fransar som ger en distinkt och karaktäristisk look till taklampan. Dess bohemiska och romantiska utseende gör den till en populär designfunktion för sovrum, vardagsrum och andra utrymmen&hellip:
 • Bali Taklampa Nature - Markslöjd

  Bali Taklampa Nature - Markslöjd
  Koncept Bali Taklampa Natureär en naturlig och vacker lampskärm i flätad rotting. Med en diameter på 70 centimeter har lampan en stor effekt på rummet, där den ger en naturlig bohemisk atmosfär. Det ger också inredningen en avkopplande och jordnära k
 • Bloomingville Larrin Pendellampa 29x62 Cm - Taklampor Papper Natur

  Bloomingville Larrin Pendellampa 29x62 Cm - Taklampor Papper Natur
  Pendellampan från Bloomingville har en modern, bohemisk design i papper med dekorativa, horisontella linjer i tyg för att skapa en mysig atmosfär. Tillgänglig i olika storlekar. Elegant look med en harmonisk känsla. Om pendellampan från Bloomingville- Tillverkad av papper och dekorativa detaljer i tyg.- Pendellampan kommer i olika storlekar.- E27- 60 Watt- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2500 mm.- Ljuskälla ingår inte. Skötselråd för pendellampan- Använd en torr trasa. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Lindby - Hermina Taklampa Multi Lindby

  Lindby - Hermina Taklampa Multi Lindby
  Design Lindby Hermina Taklampa Multi är en mysig ensemble av olika former och färger som bildar en avslappnad missmatchning. Taklampan har en korsformad konsol från vilken fem ljuskällor hänger. Var och en av dessa täcks av en textilskärm, medan varje lampskärm har olika form, färg och storlek. Detta ger en mysig bohemisk stämning som fungerar bra med ung eller kitschig inredning. Varje lampskärm är öppen upptill och nedtill, så att ett vackert tvådelat ljus strömmar ut. Samtidigt tränger ljuset in genom tyget i ett mjukt, diffust sken. Lampan kan därför hängas vid bord och andra ytor eller vid soffan och i vardagsrummet. Se fler taklampor från Lindby här.
 • TAKLAMPA 40cm Rost

  TAKLAMPA 40cm Rost
  Detta är en snygg och bohemisk taklampa från Madam Stoltz. Taklampan består av ett bomullstyg som är klätt på bambupinnar. Till lampan medföljer en 2 meter lång sladd med takkopp.Design & egenskaperBohemisk taklampa från Madam Stoltz.Tillverkad i
 • PALU taklampa

  PALU taklampa
  Taklampa av glest flätad, naturlig rotting och ljuskällan syns dekorativt genom flätningen. PALU har stomme i mattsvart metall och även takkoppen är i mattsvart metall med krokupphänge. PALU sprider ett mysigt sken och en naturlig och lite bohemisk k
 • TAKLAMPA 60cm Oliv/Offwhite

  TAKLAMPA 60cm Oliv/Offwhite
  Detta är en snygg och bohemisk taklampa från Madam Stoltz. Taklampan består av ett bomullstyg som är klätt på bambupinnar. Till lampan medföljer en 2 meter lång sladd med takkopp.Design & egenskaperBohemisk taklampa från Madam Stoltz.Tillverkad i
 • TAKLAMPA 60cm Natur

  TAKLAMPA 60cm Natur
  Detta är en snygg och bohemisk taklampa från Madam Stoltz. Taklampan består av ett bomullstyg som är klätt på bambupinnar. Till lampan medföljer en 2 meter lång sladd med takkopp.Design & egenskaperBohemisk taklampa från Madam Stoltz.Tillverkad i
 • Pholc - Mobil 100 Taklampa Black/Opal Pholc

  Pholc - Mobil 100 Taklampa Black/Opal Pholc
  Ge mig en lampa som skulle se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita Mobil 100 Taklampa i svart och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobil till form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 70 Taklampa Black/Opal Pholc

  Pholc - Mobil 70 Taklampa Black/Opal Pholc
  Ge mig en lampa som skulle se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita taklampan Mobil 70 i svart och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobil till form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 70 Taklampa Nickel/Opal Pholc

  Pholc - Mobil 70 Taklampa Nickel/Opal Pholc
  Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita taklampan Mobil 70 i nickel och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobil till form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den är också helt hemma i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Lindby - Melia Plafond Grey-Brown/White/Grey/Chrome Lindby

  Lindby - Melia Plafond Grey-Brown/White/Grey/Chrome Lindby
  Design Lindby Melia Taklampa Gråbrun/Vit/Grå/Krom ger den klassiska taklampan ett udda uttryck genom att den inte bara har en enda lampskärm utan tre stycken. Färgskalan håller sig till neutrala toner som fungerar bra tillsammans och som är mycket populära i modern lampdesign. Lampskärmarna är arrangerade så att det ser ut som om de är staplade ovanpå varandra, vilket skapar en partiell överlappning. Detta ger lampan en avslappnad, nonchalant look som passar både till moderna och bohemiskt inspirerade inredningar. Bakom de tre lampskärmarna finns tre E27-fästen i en cirkel. De kan användas för många olika glödlampsmodeller, från klassiska glödlampor och halogenlampor till energieffektiva LED-varianter. När lampan är påslagen lyser ljuset ut genom lampskärmarna, vars tygyta gör ljuset mysigt och diffust, och genom öppningen i botten och mellanrummen mellan de tre lampskärmarna. Melia finns i flera vackra färger, alla med samma roliga design i tre lager. Se dem alla här
 • Pholc - Mobil 70 Taklampa Brass/Opal Pholc

  Pholc - Mobil 70 Taklampa Brass/Opal Pholc
  Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita taklampan Mobil 70 i mässing och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobilens form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 100 Taklampa Nickel/Opal Pholc

  Pholc - Mobil 100 Taklampa Nickel/Opal Pholc
  Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita Mobil 100 Taklampa i nickel och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade Mobil till form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!
 • Pholc - Mobil 100 Taklampa Brass/Opal Pholc

  Pholc - Mobil 100 Taklampa Brass/Opal Pholc
  Ge mig en lampa som skulle se bra ut i en loftlägenhet i New York, sa Monika Mulder till sig själv innan hon vässade sin penna och började rita Mobil 100 Taklampa i mässing och opal. Hennes tankar vandrade genom den amerikanska staden, uppför de karakteristiska järnbalkongerna och brandstegen som pryder utsidan av de höga röda tegelbyggnaderna i bohemiska kvarter - och sedan över East River via Brooklyn Bridge, vars gatlyktor inspirerade till Mobilens form och ljus. Den bohemiska looken lyser igenom, och lampan är, precis som Monika Mulder drömde om, elegant i ett loft i New York-stil - men den passar också utmärkt i minimalistiska skandinaviska hem och traditionella interiörer. De nordiska designtraditionerna har inte glömts bort, och som alltid med en lampa från Pholc får du enkelhet och elegant minimalism. Se resten av Mobil från Pholc här!

Boho taklampor

 • TK Lighting Boho pendellampa, svart/rotting Ø 20 cm

  TK Lighting Boho pendellampa, svart/rotting Ø 20 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Duolla Pendellampa Hampton Boho cappuccino äng/jute

  Duolla Pendellampa Hampton Boho cappuccino äng/jute
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Boho Soul pendellampa

  Pauleen Boho Soul pendellampa
  Bambuskärm: Boho Soul-pendellampa från Pauleen Boho Soul-pendellampan handlar om naturlighet och mys. Bambuskärmen har en typisk korgflätning och är lätt böjd - ungefär som en bredbrättad damhatt. Boho Soul ger mysfaktor till alla rum.
 • TK Lighting Hänglampa Boho, rund 3 lampor svart/rotting

  TK Lighting Hänglampa Boho, rund 3 lampor svart/rotting
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!