Belysning till korridorer

I en korridor kan man montera belysning på väggen eller i taket. Vi har plockat fram några förslag på korridorslampor som du kan köpa online.

Korridorslampor i taket

 • Hänglampa Jesper i industriell stil

  Hänglampa Jesper i industriell stil
  Nostalgisk i industriell stil – elegant pendellampa Jesper med metallskärm Hänglampan Jesper är en hyllning till funktionella lampor från industrialismens tid och övertygar med sin iögonfallande industriella formgivning. Formgivningen satsar på reducerade, rundade former och integrerar flera nostalgiska element, bl.a. ett stilfullt kedjeupphäng. Den unika rostfärgen kompletterar vintage-utseendet effektfullt. För en jämn, bländfri ljusfördelning förslöts skärmöppningen med en glasdiffusor som monteras med stiläkta klämmor på skärmkanten. Hänglampan Jesper är som gjort för alla nostalgiska interiörer med fokus på funktionalitet. Den harmoniserar också med urbana inredningskoncept i retro-stil. Den kompakta lampan passar lika bra i ett trevligt kök som i en matsal eller ett inbjudande korridor.
 • Light-Point - Solo 1 Round Plafond 3000K Svart/Guld

  Light-Point - Solo 1 Round Plafond 3000K Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Vit

  Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Svart

  Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld

  Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • LED-taklampa Naxo, 3 000 K, IP44

  LED-taklampa Naxo, 3 000 K, IP44
  Mångsidig LED-plafondlampa Naxo i rund form Naxo LED-plafondlampan är tillverkad av vit plast och har en enkel, funktionell form som gör att den kan integreras i alla rumskoncept. Lysdioderna som är installerade bakom den satinerade diffusorn avger varmvitt ljus. Naxo kan användas för homogen allmänbelysning av stora områden, från privata vardagsrum, hallar, badrum och arbetsrum till korridorer, receptioner och lounger i affärshus och hotell. - Skyddsklass: IP44
 • Svängbar taklampa Suopare i guld

  Svängbar taklampa Suopare i guld
  Sfärisk taklampa Suopare med svängbar skärmTack vare en kulled på baldakinen kan den sfäriska skärmen på Suopare taklampa svängas så att det direkta ljuset som kommer ut genom öppningen kan riktas i önskad riktning. En vacker ljuseffekt skapas också av de spiralformade öppningarna i sfären. Taklampan av järn har designats i en hemtrevlig guldton och kan integreras i många rum. För att belysa långa korridorer eller stora rum rekommenderas flera Suopare taklampor.
 • Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld

  Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld
  Svart-gyllene hänglampan Forchini M med vågreflektor - 50 cm diameter Denna vackra hänglampa sätter en modern extravagant stämpel på boendemiljön: Den halvrunda skärmen är tillverkad av aluminium och stål och visar på insidan upp en guldfärgad reflektor som ger utbrett ljus. Forchini M är utrustad med en textilkabel i samma färg som armaturen. En verkligt fascinerande ljuskälla, som ombesörjer såväl vardags- och matsalsrum som hallen och korridoren med tillfredsställande ljusförhållanden. Ljuskälla: 1 x 40 W E27 (ljuskällans maximala längd: 18 cm, Ø 6,8 cm). Ljuskällan ingår inte.
 • Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit

  Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit
  Rund taklampa Thor med textilskärmMed en diameter på 40 cm ger taklampan Thor med sin runda dekorativa skärm utmärkt och, tack vare den vita akrylhöljet, även bländfri allmänbelysning för vardagsrum, sovrum eller korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan Thor-taklampan integreras i många inredningsvarianter.
 • Iögonfallande hänglampa Oh, 3 ljuskällor

  Iögonfallande hänglampa Oh, 3 ljuskällor
  Glödande sfärer för en mysig atmosfär - Oh pendellampaPendellampan i Oh-serien hänger ner från taket som en futuristisk struktur och blir ett blickfång trots sin enkla design av vit plast och diskreta metallelement. Den matta ytan lyser upp rummet ljust och utan att blända och skapar en mysig atmosfär. Med en diameter på över 76 cm kan även stora rum - t.ex. hallar eller öppna korridorer och entréer - ljussättas perfekt med pendellampan.
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, fyrkantig mörkgrå

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, fyrkantig mörkgrå
  Fyrljusig taklampa Ronka i kvadratisk form, svängbara lampinsatser Ronka passar lika bra i privata rum, t.ex. korridorer, kök och kontor, som i kommersiella miljöer, i första hand för klassisk butiksbelysning. I alla fall drar användaren nytta av att insatserna med de starkt lysande lamporna kan vridas. Det är också värt att nämna att det finns möjlighet att styra ljusstyrkan med hjälp av en extern dimmer. Ytan är i en tidlös mörkgrå ton, som passar bra ihop med olika inredningar och är behagligt diskret i sin helhet. Anslutningsterminalen är en högkvalitativ, skruvlös produkt som möjliggör en snabb och säker installation av ledningarna, som kan göras utan verktyg. Det finns också möjlighet till genomgående kabeldragning. Båda dessa egenskaper är till stor fördel inom den kommersiella sektorn
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, avlång, vit

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, avlång, vit
  Långsträckt, fyrljusig Ronka takarmatur för GU10-lamporRonka passar både i privata utrymmen - här till exempel i kök, korridorer och arbetsrum - och i kommersiella fastigheter, där takstrålkastaren kan användas till exempel som butiksbelysning. Lamporna kan svängas efter behov eftersom insatserna är rörliga. LED-taklampan har försetts med en skruvlös anslutningsklämma, vilket möjliggör en snabb installation utan verktyg. Den möjliggör också genomgående kabeldragning, vilket är mycket praktiskt. Den vita ytan har en behagligt tidlös effekt och helheten kännetecknas av ett funktionellt, detaljreducerat utseende.
 • LED-taklampa Ipsum med sensor, vit, oval

  LED-taklampa Ipsum med sensor, vit, oval
  Oval Ipsum LED-taklampa med sensor Den ovala Ipsum LED-taklampan kan användas för att belysa entrén, en passage eller korridorer. Armaturen är utrustad med universella vita lysdioder och ger ett högt ljusflöde. Tack vare rörelse- och skymningssensorer tänds armaturen tillförlitligt i mörker när rörelse upptäcks och ger säkerhet.
 • Elle – LED-spotlight med fyra ljuskällor, dimbar

  Elle – LED-spotlight med fyra ljuskällor, dimbar
  Elle - en dimbar LED-takspot med variabla armaturhuvudenElle - det är en flexibelt riktbar och dimbar takarmatur som kan användas i alla moderna bostadsområden tack vare en elegant design av polerad aluminium med förkromade delar. De vrid- och vinklingsbara spotarna, som även kan förlängas till en höjd av 11 cm, ger särskild flexibilitet vid ljusregleringen och i var och en av dem ger en varmvit LED (2 700 K) ett behagligt och behagligt ljus. Inte bara i vardagsrummet, hallen eller andra rum i privata hem, utan även i kommersiella utrymmen som övningsrum, korridorer etc. kan den fyrlampiga LED-takspotten ge behaglig och ljus belysning.Made in Germany!Armaturerna från den Odenwald-baserade armaturtillverkaren BOPP tillverkas helt i Tyskland och inspirerar med bästa hantverk, förstklassig kvalitet och modern och mycket effektiv ljusteknik.
 • Pendellampan Townshend 4 lampor

  Pendellampan Townshend 4 lampor
  Pendellampa Townshend i svart och brunt Pendellampan Townshend ser inte bara tilltalande ut, utan övertygar med sina fyra lampor med flexibla anpassningsmöjligheter. Dessa kan placeras efter tycke och smak för att skapa ett helt nytt ljuskoncept som konstant kan förändras. Den välformade pendellampan monteras med ett svart fäste i taket. På upphängningssystemet monterades en avlång träbalk med ett naturligt utseende. Kablarna med fyra ljuskällor kan snurras runt denna bas flera gånger, så att lamporna antingen hänger i samma höjd eller olika höjder. Detta gör den perfekt för att belysa matbordet, korridoren eller möblerna någon annanstans i hemmet.

I korridorstaket brukar de flesta montera spots som antingen är infällda eller utanpåliggande. Vill man ha mer framträdande belysning kan man montera upp taklampor av typen plafond eller takpendel.

Väggmonterad korridorsbelysning

 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm
  LED-bildlampa Thibaud i minimalistisk design Med LED-bildlampan Thibaud kan speciella bilder i vardagsrummet eller till och med i korridoren sättas i rampljuset på nolltid. Samtidigt är armaturens reducerade, diskreta design inte störande utan förstärker den tilltalande bilden. Armaturens ljusa, varmvita ljus genereras av de fast installerade lysdioderna, som dessutom har en låg energiförbrukning. Dessutom möjliggör ledarna på armaturhuvudet och väggfästet en individuell justering av ljusstrålen.
 • Vägglampa Gretchen med antikt fäste

  Vägglampa Gretchen med antikt fäste
  Vägglampan Gretchen: Vacker lantlig look med antik charmKlassiska modeller från omkring 1900 tjänade som inspiration för utvecklingen av vägglampan Gretchen. Skärmen av munblåst glas med etsad dekor har en lätt böjning utåt och en vågig kant. I kombination med ett väggfäste i antik look skapas en tilltalande belysningsprodukt för korridorer eller andra interiörer. Vid ytbehandlingen färgas en patina in i mässingen och lackas inte. Detta skapar ett utseende som är nästan omöjligt att skilja från den ursprungliga patinan hos antika armaturer. Rengöring sker lämpligen med en torr trasa; en lätt glans kan uppnås med lite olivolja.
 • Larry vägglampa av mässing

  Larry vägglampa av mässing
  Vägglampan Larry: enkel elegans med klassiska detaljerKlassiska modeller från omkring 1900 har inspirerat till utvecklingen av vägglampan Larry. Skärmen av munblåst glas har en klassisk sfärisk design. I kombination med ett väggfäste av Berlin-mässing - en speciell ytbehandling - skapas en tilltalande belysningsprodukt för korridorer eller andra interiörer. Ytbehandlingen ger en mycket lättskött produkt; för rengöring är en torr trasa att föredra här.
 • DCW - Soul 2 Vägglampa White/Gold

  DCW - Soul 2 Vägglampa White/Gold
  Design Charles Kalpakian för DCWéditions Souvenir of United Lebanon by SOUL, belysningskollektionen är starkt inspirerad av gatorna, korridorerna och gränderna i Libanons historiska stadsdelar, som öppnar sig till öppningar där magiska pelare av ljus träder in. Designad av Charles Kalpakian, som är känd för att arbeta med skulpturala former, kännetecknas SOUL-serien tydligt av hans skickliga designhänder. Det finns sex former i serien, och genom att kombinera dem med varandra kan man skapa en fantastisk berättelse på vardagsrumsväggen, köksväggen och i hallen. Om du tittar noga kan du upptäcka den lilla metallskulpturen som antingen sitter eller står någonstans på lampan. Enligt DCWéditions kan du se den här lilla mannen som ett självporträtt av Charles Kalpakian. Varje låda levereras med två små Charles Kalpakian-figurer som du kan placera hur du vill! I varje ask följer det med två små Charles Kalpakian figurer som du kan placera hur du vill! OBS: Modellen som kallas Angle är utformad för att sitta i ett hörn. Du kan köpa en sladd med strömbrytare om du kontaktar kundtjänsten. Se hela SOUL-sortimentet här!
 • Vägglampa Grecale med ankarhållare

  Vägglampa Grecale med ankarhållare
  Mysig Grecale-vägglampa för stämningsfull belysningVägglampan Grecale är en belysningslösning med en lampa som övertygar med sina rustika detaljer. Den har samma elegans som ett antikt arvegods som har vårdats genom åratal av polering. Det gäller både väggfästet i mässing, det generösa ankaret i guldfärg och den runda kupolen ovanför ljuskällan. Armaturens hjärta är den nästan fristående ljuskällan av frostat glas, som inte avger ljus direkt utan filtreras mjukt som diffust ljus. Det ger omgivningen ett lugnande ljus. Vägglampan Grecale är därför dels en lämplig vägvisare i en lång, mörk korridor, men också ett vackert stämningsljus. Den runda kupolen är särskilt utformad för att förstärka det nedåtriktade ljusflödet och dämpa det uppåtriktade ljusflödet.
 • Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart

  Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart
  Vinkelformad LED-vägglampa Aldrina med aluminiumskärmDenna LED-styrda vägglampa, som kan monteras inte bara i vardagsrummet, utan även i sovrummet eller i korridoren, ger effektivt ljus. Överallt inspirerar den med sitt varma ljussken, eftersom insidan av den vinklade aluminiumskärmen är färgad i guld - något som kompletterar den svarta yttre finishen perfekt och ger mycket mysighet i rummet. Ljuskäglan flödar uppåt och nedåt, vilket inte bara ser väldigt fint ut på väggen bakom den, utan också står för en indirekt ljuseffekt som de flesta uppfattar som mysig och inbjudande.
 • Vägglampa Boris av mässing

  Vägglampa Boris av mässing
  Enkel vägglampa Boris med klassiskt utseendeModellen Boris är lika enkel som den är klassisk. Det munblåsta glaset är baserat på en armatur från omkring 1900 och har en lätt utåtböjning, vilket ger ett speciellt utseende och bra ljusutbyte. Särskilt i hallar och korridorer ger Boris ett behagligt extra ljus. Ramen är också tillverkad av Berlin-mässing, där den omålade konstgjorda patinan ger ett särskilt tidstypiskt utseende och utlovar enkel rengöring.
 • Northern Birdy retro spot svart

  Northern Birdy retro spot svart
  Kort vägglampa Birdy med stål Birdy-vägglampan är idealisk för korridorer eller andra mindre utrymmen eftersom den har en projektion på endast 31,5 cm. Den är bara 19 cm hög. Tack vare en led kan den justeras individuellt så att den inte bländar och belyser rätt plats. Färgerna är svart och mässing. Den förstnämnda gäller lampskärmen och väggfästet, som är 12,5 cm i diameter. Birdy-vägglampan har en 200 cm lång kabel (svart) med stickpropp och växelströmbrytare.
 • Flavian - indirekt vägglampa med inristningar

  Flavian - indirekt vägglampa med inristningar
  Vackra ljusförhållanden med väggarmaturen Flavian som lyser uppåt och nedåt Flavian har med sina fem skåror på armaturens framsida framför allt en sak: en mycket chic och mycket modern design! Som väggarmatur är den naturligtvis inte felplacerad i något vardagsrum, eftersom den med sina övervägande indirekta ljusuttag vet hur man skapar ett mysigt och inbjudande ljus. Men dess installation i korridorer och trapphus är helt enkelt enastående, eftersom dessa rum å ena sidan ofta markerar ingången till ett bostadsområde och därför inte är mindre prestigefyllda än till exempel vardagsrummet, och å andra sidan behövs det här mindre målinriktat ljus, utan en mer jämn belysning som uppfyller kraven för passager. Dessutom har gips som material den stora fördelen att det går att ändra färgen även efter köpet - vare sig det handlar om en enfärgad färg, ett särskilt motiv eller en särskild illustration. För individualisterna bland inredarna! Handskar och sandpapper för föregående ytbehandling ingår i leveransen
 • Vägglampa Imperial med varmt ljus

  Vägglampa Imperial med varmt ljus
  Formskön vägglampa Imperial i veckad och antik mässingVägglampan Imperial sprider stil. Den berikar vardagsrummet med en smakfull komposition av form och material. Väggfästet och lamparmen är tillverkade av antik mässing i antik look. En detaljerad lamparm är fäst vid det vinklade väggfästet. På den horisontella linjen är materialet rundat och har en ribbad struktur. Det vertikala staget har en enkel kantform. Den fyrkantiga lampskärmen är särskilt elegant. Den är täckt med vackert veckat tyg. Den vita elfenbensfärgen kompletterar harmoniskt mässingstonen. Mjuk textil och sval metall skapar en tilltalande kontrast. De rörliga textstrukturerna löser upp de fyrkantiga formerna till en harmonisk behaglighet. Lampskärmen ger en behaglig ljusspridning. På så sätt skapar Imperial en ljus och samtidigt stämningsfull belysning. Väggarmaturen är lämplig som en elegant extra armatur för stämningsfullt ljus. Den ger korridorer eller speciella områden i vardagsrummet en högkvalitativ atmosfär. Imperial vägglampa är en italiensk belysningsprodukt. Den är tillverkad i originalhandarbete. Noggrann bearbetning av fina detaljer skapar en omisskännlig kvalitetsarmatur.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000 K 18W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000 K 18W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • Retro-vägglampa Birdy i svart/mässing

  Retro-vägglampa Birdy i svart/mässing
  Snygg Birdy vägglampa i mässing och svartVägglampan Birdy är perfekt för att belysa större korridorer på ett snyggt sätt från väggen. En riktad belysning av vissa hörn eller föremål är inte heller något problem tack vare en led. Birdy vägglampa har en projektion på 53 cm och en höjd på 24 cm. Skärmen och väggfästet är svarta, medan armen har färgen mässing.Birdy vägglampa har en 200 cm lång kabel (svart) med stickpropp och vippströmbrytare.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 18W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 18W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor

  Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor
  Eleonora - en vägglampa för en smakfull bakgrund i en lantlig, modern miljö Om man gillar klassiska blomstermotiv kommer man att älska denna lampan när den hänger i t.ex. rustikt inredda vardagsrum, i hobbyrum med motsvarande ambiens, på väggarna i restauranger i lantlig stil eller i korridorer och sovrum i hotellstil. Vägglampan Eleonora skänker nämligen inte bara vacker belysning överallt, utan är också snygg att titta på med sina konstnärligt utarbetade former. De välvda skärmarna med blomsterdekor får sin estetik av den glänsande vita keramiken och den rostbruna stommen ser nästan ut som en blomsterstjälk som på ett dynamiskt, men utan överdrivna detaljer, sätt växer fram från väggfästet.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 8W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 8W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • Förtrollande vägglampa ANCONA

  Förtrollande vägglampa ANCONA
  Vägglampa ANCONA med blommiga ornamentVägglampan ANCONA är designad helt i stil med den toskanska inredningsstilen, som kännetecknas av kräm- och pastellfärgade applikationer. Baserat på metalliska anslutningar, som var och en har förfinats i grönt eller rött, skapas en harmonisk helhet. Idealisk som tillägg i korridorer eller för utformning av entréområden. E14-sockelns 40 watts glödlampa ramar in de utskjutande elementen och skapar en scen för de två rosenbladen på sidan. Klassisk florentinsk stil för en hemtrevlig känsla i alla rum. Vid behov dimbar via en separat modul.

Ett annat sätt att lysa upp en korridor är med väggmonterade lampor. Där finns många fina vägglampor av olika design. I moderna byggnader kanske man vill ha slimmade, smala lysstänger eller vägglampor med både upp- och nedåtriktade ljus. Gillar man lite mer antik stil finns det många trevliga, vägglyktor i charmigt formspråk.