Belysning till korridorer

I en korridor kan man montera belysning på väggen eller i taket. Vi har plockat fram några förslag på korridorslampor som du kan köpa online.

Korridorslampor i taket

 • Brilliant Hänglampa Jesper i industriell stil

  Brilliant Hänglampa Jesper i industriell stil
  Nostalgisk i industriell stil – elegant pendellampa Jesper med metallskärm Hänglampan Jesper är en hyllning till funktionella lampor från industrialismens tid och övertygar med sin iögonfallande industriella formgivning. Formgivningen satsar på reducerade, rundade former och integrerar flera nostalgiska element, bl.a. ett stilfullt kedjeupphäng. Den unika rostfärgen kompletterar vintage-utseendet effektfullt. För en jämn, bländfri ljusfördelning förslöts skärmöppningen med en glasdiffusor som monteras med stiläkta klämmor på skärmkanten. Hänglampan Jesper är som gjort för alla nostalgiska interiörer med fokus på funktionalitet. Den harmoniserar också med urbana inredningskoncept i retro-stil. Den kompakta lampan passar lika bra i ett trevligt kök som i en matsal eller ett inbjudande korridor.
 • LIGHT-POINT - Solo 1 Round Plafond 6W 3000K Svart/Guld Light-Point

  LIGHT-POINT - Solo 1 Round Plafond 6W 3000K Svart/Guld Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • LIGHT-POINT - Solo 1 Round Plafond 6W 3000K Vit Light-Point

  LIGHT-POINT - Solo 1 Round Plafond 6W 3000K Vit Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • LIGHT-POINT - Solo 1 Round Plafond 6W 3000K Svart/White Light-Point

  LIGHT-POINT - Solo 1 Round Plafond 6W 3000K Svart/White Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Müller-Licht LED-taklampa Naxo, 3 000 K, IP44

  Müller-Licht LED-taklampa Naxo, 3 000 K, IP44
  Mångsidig LED-plafondlampa Naxo i rund form Naxo LED-plafondlampan är tillverkad av vit plast och har en enkel, funktionell form som gör att den kan integreras i alla rumskoncept. Lysdioderna som är installerade bakom den satinerade diffusorn avger varmvitt ljus. Naxo kan användas för homogen allmänbelysning av stora områden, från privata vardagsrum, hallar, badrum och arbetsrum till korridorer, receptioner och lounger i affärshus och hotell. - Skyddsklass: IP44
 • Holländer Svängbar taklampa Suopare i guld

  Holländer Svängbar taklampa Suopare i guld
  Sfärisk taklampa Suopare med svängbar skärmTack vare en kulled på baldakinen kan den sfäriska skärmen på Suopare taklampa svängas så att det direkta ljuset som kommer ut genom öppningen kan riktas i önskad riktning. En vacker ljuseffekt skapas också av de spiralformade öppningarna i sfären. Taklampan av järn har designats i en hemtrevlig guldton och kan integreras i många rum. För att belysa långa korridorer eller stora rum rekommenderas flera Suopare taklampor.
 • FISCHER & HONSEL Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit

  FISCHER & HONSEL Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit
  Rund taklampa Thor med textilskärmMed en diameter på 40 cm ger taklampan Thor med sin runda dekorativa skärm utmärkt och, tack vare den vita akrylhöljet, även bländfri allmänbelysning för vardagsrum, sovrum eller korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan Thor-taklampan integreras i många inredningsvarianter.
 • Berliner Messinglampen Taklampa D99-115 op B med opal glasskärm

  Berliner Messinglampen Taklampa D99-115 op B med opal glasskärm
  D99-115 op B - klassisk taklampa med opalvit glaskulaDen här taklampan D99-115 op B är traditionellt designad enligt gamla modeller från tiden runt 1900. Lampramen är tillverkad av mässing, den sfäriska lampskärmen av munblåst, opalvitt flerskiktsglas. I klassiskt eller antikt utformade korridorer är den en lämplig ljuskälla som kan utrustas med alla typer av glödlampor med E27-sockel och som tack vare den opalvita glasskärmen ger ett behagligt och bländfritt ljus som sprids i alla riktningar.
 • Linea Light Iögonfallande hänglampa Oh, 3 ljuskällor

  Linea Light Iögonfallande hänglampa Oh, 3 ljuskällor
  Glödande sfärer för en mysig atmosfär - Oh pendellampaPendellampan i Oh-serien hänger ner från taket som en futuristisk struktur och blir ett blickfång trots sin enkla design av vit plast och diskreta metallelement. Den matta ytan lyser upp rummet ljust och utan att blända och skapar en mysig atmosfär. Med en diameter på över 76 cm kan även stora rum - t.ex. hallar eller öppna korridorer och entréer - ljussättas perfekt med pendellampan.
 • Müller-Licht LED-taklampa Ipsum med sensor, vit, oval

  Müller-Licht LED-taklampa Ipsum med sensor, vit, oval
  Oval LED-taklampa Ipsum med sensor Den ovala LED-taklampan Ipsum kan användas för att belysa entréer, passager eller korridorer. Armaturen är utrustad med universalvita LED-lampor och ger ett högt ljusflöde. Tack vare rörelsevakten och skymningssensorn tänds armaturen tillförlitligt vid rörelsedetektering i mörkret och ger säkerhet. Tekniska data rörelsevakt: - Aktivitetstid 10s/30s/3min/5min - Avstånd 4-7m - Skymningsinställningar mindre än 50 lx
 • Arcchio Ronka takspotlight, 4-ljus, lång, vit

  Arcchio Ronka takspotlight, 4-ljus, lång, vit
  Avlång taklampa Ronka med fyra lampor för GU10-lampor Ronka är lämplig för både privata utrymmen - som kök, korridorer och arbetsrum - och kommersiella fastigheter, där takspotlighten kan användas som t.ex. butiksbelysning. Lamporna kan vridas efter behov eftersom insatserna är rörliga, och LED-taklampan är utrustad med en skruvfri anslutningsterminal som möjliggör snabb, verktygsfri installation. Den vita ytan har ett behagligt tidlöst utseende och det övergripande utseendet kännetecknas av en funktionell, minimalistisk look.
 • Fontana Arte Speglande hänglampa GLOBO DI LUCE 30 cm

  Fontana Arte Speglande hänglampa GLOBO DI LUCE 30 cm
  Munblåst pendellampa GLOBO DI LUCE med 60 Watt glödlampaI förgrunden på pendellampan GLOBO DI LUCE finns den utåtriktade looken, som domineras av den reflekterande ytan. Den är varken kvadratisk, rektangulär eller särskilt vågformad, utan har formen av en sfär. Även om ytan antyder att aluminium har använts, är GLOBO DI LUCE-pendellampan helt tillverkad av munblåst glas. Silverkänslan kommer från en speciell ytförädling som liknar aluminium och som lovar att vara mycket diskret i rummet. Inuti kroppen finns en 60 Watt kraftfull ljuskälla, som har en nedåtgående effekt via en liten del gjord av transparent glas. Beroende på vilken tid på dagen eller natten det är har stommens reflekterande yta en effekt. Särskilt i små rum kan en effekt skapas med ytterligare armaturer. Armaturen har tillverkats enligt principerna för IP20-skydd. Tack vare den mjuka ljusåtergivningen lämpar den sig även som rumsavdelare i större, långsträckta rum eller som korridorbelysning. Roberto Menghi har som designer skapat en mycket funktionell och på alla sätt unik produkt, som fungerar helt i stil med Fontana Arte.
 • Evotec Pano - LED-taklampa i vitt med tre ljuskällor

  Evotec Pano - LED-taklampa i vitt med tre ljuskällor
  Tillverkad i Tyskland: LED-taklampan Pano med tre LED-lampor I den avlånga plattan hos taklampan Pano sitter tre inbyggda LED-element. De skapar bländfri och yttäckande belysning i varmvitt (2 700 K). Kroppen är dessutom försedd med en akrylkropp på undersidan. Den moderna designen och den energieffektiva tekniken som är inbyggda i taklampan Pano gör den till ett trendigt och mångsidigt belysningselement. Den kan användas i nästan alla rum. I vardagsrummet, köket, korridoren eller barnrummet - överallt ger taklampan Pano allmänbelysning. Tillverkad i Tyskland
 • EGLO Pendellampan Townshend 4 lampor

  EGLO Pendellampan Townshend 4 lampor
  Pendellampa Townshend i svart och brunt Pendellampan Townshend ser inte bara tilltalande ut, utan övertygar med sina fyra lampor med flexibla anpassningsmöjligheter. Dessa kan placeras efter tycke och smak för att skapa ett helt nytt ljuskoncept som konstant kan förändras. Den välformade pendellampan monteras med ett svart fäste i taket. På upphängningssystemet monterades en avlång träbalk med ett naturligt utseende. Kablarna med fyra ljuskällor kan snurras runt denna bas flera gånger, så att lamporna antingen hänger i samma höjd eller olika höjder. Detta gör den perfekt för att belysa matbordet, korridoren eller möblerna någon annanstans i hemmet.
 • Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj

  Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj
  Mångsidig taklampa Plan B med tvådelad skärm av Lunopal Lätt böjda är de två lunopaldelarna, som alltid gör intryck, då de ser ut att vara tillverkade av papper, sammanhållna av en trädetalj vilket ger en formskön skärm. Som taklampa kan Plan B användas nästan överallt, lika gärna i sovrum, vardagsrum eller korridorer. Det syns redan på bilden - om flera lampor sätts i rad understryks deras individuella effekt och ger olika utformningsalternativ. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj

  Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj
  Mångsidig taklampa Plan B med tvådelad skärm av Lunopal Lätt böjda är de två lunopaldelarna, som alltid gör intryck, då de ser ut att vara tillverkade av papper, sammanhållna av en trädetalj vilket ger en formskön skärm. Som taklampa kan Plan B användas nästan överallt, lika gärna i sovrum, vardagsrum eller korridorer. Det syns redan på bilden - om flera lampor sätts i rad understryks deras individuella effekt och ger olika utformningsalternativ. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.

I korridorstaket brukar de flesta montera spots som antingen är infällda eller utanpåliggande. Vill man ha mer framträdande belysning kan man montera upp taklampor av typen plafond eller takpendel.

Väggmonterad korridorsbelysning

 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm
  LED-bildlampa Thibaud i minimalistisk design Med LED-bildlampan Thibaud kan speciella bilder i vardagsrummet eller till och med i korridoren sättas i rampljuset på nolltid. Samtidigt är armaturens reducerade, diskreta design inte störande utan förstärker den tilltalande bilden. Armaturens ljusa, varmvita ljus genereras av de fast installerade lysdioderna, som dessutom har en låg energiförbrukning. Dessutom möjliggör ledarna på armaturhuvudet och väggfästet en individuell justering av ljusstrålen.
 • Berliner Messinglampen Larry vägglampa av mässing

  Berliner Messinglampen Larry vägglampa av mässing
  Vägglampan Larry: enkel elegans med klassiska detaljerKlassiska modeller från omkring 1900 har inspirerat till utvecklingen av vägglampan Larry. Skärmen av munblåst glas har en klassisk sfärisk design. I kombination med ett väggfäste av Berlin-mässing - en speciell ytbehandling - skapas en tilltalande belysningsprodukt för korridorer eller andra interiörer. Ytbehandlingen ger en mycket lättskött produkt; för rengöring är en torr trasa att föredra här.
 • Berliner Messinglampen Vägglampa Gretchen med antikt fäste

  Berliner Messinglampen Vägglampa Gretchen med antikt fäste
  Vägglampan Gretchen: Vacker lantlig look med antik charmKlassiska modeller från omkring 1900 tjänade som inspiration för utvecklingen av vägglampan Gretchen. Skärmen av munblåst glas med etsad dekor har en lätt böjning utåt och en vågig kant. I kombination med ett väggfäste i antik look skapas en tilltalande belysningsprodukt för korridorer eller andra interiörer. Vid ytbehandlingen färgas en patina in i mässingen och lackas inte. Detta skapar ett utseende som är nästan omöjligt att skilja från den ursprungliga patinan hos antika armaturer. Rengöring sker lämpligen med en torr trasa; en lätt glans kan uppnås med lite olivolja.
 • Berliner Messinglampen Vägglampa Boris av mässing

  Berliner Messinglampen Vägglampa Boris av mässing
  Enkel vägglampa Boris med klassiskt utseendeModellen Boris är lika enkel som den är klassisk. Det munblåsta glaset är baserat på en armatur från omkring 1900 och har en lätt utåtböjning, vilket ger ett speciellt utseende och bra ljusutbyte. Särskilt i hallar och korridorer ger Boris ett behagligt extra ljus. Ramen är också tillverkad av Berlin-mässing, där den omålade konstgjorda patinan ger ett särskilt tidstypiskt utseende och utlovar enkel rengöring.
 • DCWéditions - Soul 2 Vägglampa White/Gold DCW

  DCWéditions - Soul 2 Vägglampa White/Gold DCW
  Design Charles Kalpakian för DCWéditions Souvenir of United Lebanon by SOUL, belysningskollektionen är starkt inspirerad av gatorna, korridorerna och gränderna i Libanons historiska stadsdelar, som öppnar sig till öppningar där magiska pelare av ljus träder in. Designad av Charles Kalpakian, som är känd för att arbeta med skulpturala former, kännetecknas SOUL-serien tydligt av hans skickliga designhänder. Det finns sex former i serien, och genom att kombinera dem med varandra kan man skapa en fantastisk berättelse på vardagsrumsväggen, köksväggen och i hallen. Om du tittar noga kan du upptäcka den lilla metallskulpturen som antingen sitter eller står någonstans på lampan. Enligt DCWéditions kan du se den här lilla mannen som ett självporträtt av Charles Kalpakian. Varje låda levereras med två små Charles Kalpakian-figurer som du kan placera hur du vill! I varje ask följer det med två små Charles Kalpakian figurer som du kan placera hur du vill! OBS: Modellen som kallas Angle är utformad för att sitta i ett hörn. Du kan köpa en sladd med strömbrytare om du kontaktar kundtjänsten. Se hela SOUL-sortimentet här!
 • Cremasco Vägglampa Grecale med ankarhållare

  Cremasco Vägglampa Grecale med ankarhållare
  Mysig Grecale-vägglampa för stämningsfull belysningVägglampan Grecale är en belysningslösning med en lampa som övertygar med sina rustika detaljer. Den har samma elegans som ett antikt arvegods som har vårdats genom åratal av polering. Det gäller både väggfästet i mässing, det generösa ankaret i guldfärg och den runda kupolen ovanför ljuskällan. Armaturens hjärta är den nästan fristående ljuskällan av frostat glas, som inte avger ljus direkt utan filtreras mjukt som diffust ljus. Det ger omgivningen ett lugnande ljus. Vägglampan Grecale är därför dels en lämplig vägvisare i en lång, mörk korridor, men också ett vackert stämningsljus. Den runda kupolen är särskilt utformad för att förstärka det nedåtriktade ljusflödet och dämpa det uppåtriktade ljusflödet.
 • Arcchio LED-vägglampa Zuzana, kantig, svart, 9,7 cm bred

  Arcchio LED-vägglampa Zuzana, kantig, svart, 9,7 cm bred
  Vinkelformad LED-vägglampa Zuzana med aluminiumskärm Denna LED-drivna vägglampa, som inte bara kan installeras i vardagsrummet utan också i sovrummet eller i korridoren, ger effektiv belysning. Dess varma sken kommer att imponera var den än installeras, eftersom insidan av den vinklade aluminiumskärmen är guldfärgad - något som perfekt kompletterar den svarta exteriören och skapar en mysig atmosfär i rummet. Ljuset sprids uppåt och nedåt, vilket inte bara ser mycket vackert ut på väggen bakom utan också ger en indirekt ljuseffekt som de flesta tycker är mysig och inbjudande.
 • Lucande Felena LED-tavelbelysning satinerad nickel

  Lucande Felena LED-tavelbelysning satinerad nickel
  Modernt och klassiskt samtidigt - Felena LED-tavelbelysning bildljus Dess design är klassiskt elegant, den integrerade tekniken är modern - Felena LED-tavelbelysning bildbelysning säkerställer att bilder eller målningar visas i rätt ljus. Vare sig det är i vardagsrummet, i korridoren eller i sovrummet - var som helst vackra målningar, fotografier eller familjeporträtt pryder väggen, hjälper LED-tavelbelysning bildbelysningen Felena att göra dem synliga för varje observatör på kvällen. De varma vita lysdioderna i Felena-ljuset lyser försiktigt nedåt och säkerställer därmed optimal belysning.
 • Fabas Luce LED-vägglampa Nala, krom, bredd 50 cm

  Fabas Luce LED-vägglampa Nala, krom, bredd 50 cm
  Belysning för speglar och bilder - Nala LED-vägglampa Nala LED-vägglampa är idealisk för att belysa speglar och bilder och framgångsrikt placera dem i korridoren, vardagsrummet eller badrummet. Lampans minimalistiska och klassiskt enkla design gör det möjligt att alltid fokusera på det upplysta objektet. Själva lampan fungerar i bakgrunden. Nala består av en metallkonstruktion i rektangulära former, som med en kromfinish understryker ljusets glans särskilt effektivt. Ljuset från de energieffektiva lysdioderna riktas nedåt. Den varma vita belysningen är lämplig som extra belysning i rummet och kompletterar harmoniskt det befintliga belysningskonceptet.
 • Northern Birdy retro spot svart

  Northern Birdy retro spot svart
  Kort vägglampa Birdy med stål Birdy-vägglampan är idealisk för korridorer eller andra mindre utrymmen eftersom den har en projektion på endast 31,5 cm. Den är bara 19 cm hög. Tack vare en led kan den justeras individuellt så att den inte bländar och belyser rätt plats. Färgerna är svart och mässing. Den förstnämnda gäller lampskärmen och väggfästet, som är 12,5 cm i diameter. Birdy-vägglampan har en 200 cm lång kabel (svart) med stickpropp och växelströmbrytare.
 • Lindby Flavian - indirekt vägglampa med inristningar

  Lindby Flavian - indirekt vägglampa med inristningar
  Vackra ljusförhållanden med väggarmaturen Flavian som lyser uppåt och nedåt Flavian har med sina fem skåror på armaturens framsida framför allt en sak: en mycket chic och mycket modern design! Som väggarmatur är den naturligtvis inte felplacerad i något vardagsrum, eftersom den med sina övervägande indirekta ljusuttag vet hur man skapar ett mysigt och inbjudande ljus. Men dess installation i korridorer och trapphus är helt enkelt enastående, eftersom dessa rum å ena sidan ofta markerar ingången till ett bostadsområde och därför inte är mindre prestigefyllda än till exempel vardagsrummet, och å andra sidan behövs det här mindre målinriktat ljus, utan en mer jämn belysning som uppfyller kraven för passager. Dessutom har gips som material den stora fördelen att det går att ändra färgen även efter köpet - vare sig det handlar om en enfärgad färg, ett särskilt motiv eller en särskild illustration. För individualisterna bland inredarna! Handskar och sandpapper för föregående ytbehandling ingår i leveransen
 • Cremasco Vägglampa Imperial med varmt ljus

  Cremasco Vägglampa Imperial med varmt ljus
  Formskön vägglampa Imperial i veckad och antik mässingVägglampan Imperial sprider stil. Den berikar vardagsrummet med en smakfull komposition av form och material. Väggfästet och lamparmen är tillverkade av antik mässing i antik look. En detaljerad lamparm är fäst vid det vinklade väggfästet. På den horisontella linjen är materialet rundat och har en ribbad struktur. Det vertikala staget har en enkel kantform. Den fyrkantiga lampskärmen är särskilt elegant. Den är täckt med vackert veckat tyg. Den vita elfenbensfärgen kompletterar harmoniskt mässingstonen. Mjuk textil och sval metall skapar en tilltalande kontrast. De rörliga textstrukturerna löser upp de fyrkantiga formerna till en harmonisk behaglighet. Lampskärmen ger en behaglig ljusspridning. På så sätt skapar Imperial en ljus och samtidigt stämningsfull belysning. Väggarmaturen är lämplig som en elegant extra armatur för stämningsfullt ljus. Den ger korridorer eller speciella områden i vardagsrummet en högkvalitativ atmosfär. Imperial vägglampa är en italiensk belysningsprodukt. Den är tillverkad i originalhandarbete. Noggrann bearbetning av fina detaljer skapar en omisskännlig kvalitetsarmatur.
 • Northern Retro-vägglampa Birdy i svart/mässing

  Northern Retro-vägglampa Birdy i svart/mässing
  Snygg Birdy vägglampa i mässing och svartVägglampan Birdy är perfekt för att belysa större korridorer på ett snyggt sätt från väggen. En riktad belysning av vissa hörn eller föremål är inte heller något problem tack vare en led. Birdy vägglampa har en projektion på 53 cm och en höjd på 24 cm. Skärmen och väggfästet är svarta, medan armen har färgen mässing.Birdy vägglampa har en 200 cm lång kabel (svart) med stickpropp och vippströmbrytare.
 • Ideallux Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm

  Ideallux Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm
  Justerbar vägglampa Mirror-20 med strömbrytare spegellampa spegel-20 är ett bekvämt extra i varje interiör och tack vare krom look det harmoniserar i synnerhet med modern inredningsstil. Den kan till exempel användas för ytterligare belysning ovanför hyllan i korridoren. Dessutom är den idealisk som spegellampa eller som tavelbelysning för presentation av målningar och andra dekorativa inredningsdetaljer. lamphuvud med de två halogenlamporna G9 är svängbart så att ljusstyrkan kan justeras efter omständigheterna. - med på / av-brytare på väggfästet - lämplig för 2 x G9 med max 40 W vardera
 • Fabbian Stick vägglampa i trä, cylindrisk

  Fabbian Stick vägglampa i trä, cylindrisk
  Kompakt vägglampa Stick med träutseende Kärnan i vägglampan Stick är flera, sammanlagt mer än ett dussin trästag. Två av dem är anslutna till varandra i båda ändarna, varigenom de byggs upp igen i mitten på en mindre öppning. I mitten förbinder metallelement dessa enskilda träpar, och ljuskällan är också placerad på samma höjd. Tack vare den speciella ytstrukturen hos träet, västafrikanskt Ayous-trä, riktas ljuset försiktigt. Ljuset passerar jämnt och lätt missfärgat genom träet in i rummet. En behagligt mjuk, mindre påträngande ljuston skapas i alla delar av rummet. Tack vare höjden på 65 cm och utskjutningen på 28 cm passar vägglampan utmärkt som komplement i väntrum eller korridorer. Den designades av Matali Crasset i samband med den nya kollektionen från italienska Fabbian Illuminazione, som tillverkar i Treviso nära Venedig. Designföremålen exporteras till många delar av världen, bland annat till Nya Zeeland, Australien och Turkiet.
 • Berliner Messinglampen Klassisk mässingsvägglampa Berlin

  Berliner Messinglampen Klassisk mässingsvägglampa Berlin
  Berlinermässing och munblåst glas formar vägglampan Berlin Denna vackra vägglampa lyser framförallt med sin klassiska utformning som har inspirerats av förlagor och modeller från tiden omkring 1900. Skärmen består av munblåst, slipat glas. Även hållaren i berlinermässing inspirerar på alla sätt. Vägglampan Berlin lyser upp varje vardagsrum, matrum eller korridor, och är även ett verkligt blickfång. Ytbehandlingen gör att produkten är mycket lättskött, för rengöringen behövs bara en torr trasa.

Ett annat sätt att lysa upp en korridor är med väggmonterade lampor. Där finns många fina vägglampor av olika design. I moderna byggnader kanske man vill ha slimmade, smala lysstänger eller vägglampor med både upp- och nedåtriktade ljus. Gillar man lite mer antik stil finns det många trevliga, vägglyktor i charmigt formspråk.