Belysning till korridorer

I en korridor kan man montera belysning på väggen eller i taket. Vi har plockat fram några förslag på korridorslampor som du kan köpa online.

Korridorslampor i taket

 • KidsDepot Melo Lampa, Natural

  KidsDepot Melo Lampa, Natural
  Fin rottinglampa i naturligt material från KidsDepot. Denna speciella rottinglampa levereras med en svart sladd och en E27-armatur. Lampans lock är svart och har en diameter på 10 cm för taket. Denna designlampa är inte bara kul för ett barnrum, utan passar också perfekt i korridoren eller ovanför matbordet.
 • Hänglampa Jesper i industriell stil

  Hänglampa Jesper i industriell stil
  Nostalgisk i industriell stil – elegant pendellampa Jesper med metallskärm Hänglampan Jesper är en hyllning till funktionella lampor från industrialismens tid och övertygar med sin iögonfallande industriella formgivning. Formgivningen satsar på reducerade, rundade former och integrerar flera nostalgiska element, bl.a. ett stilfullt kedjeupphäng. Den unika rostfärgen kompletterar vintage-utseendet effektfullt. För en jämn, bländfri ljusfördelning förslöts skärmöppningen med en glasdiffusor som monteras med stiläkta klämmor på skärmkanten. Hänglampan Jesper är som gjort för alla nostalgiska interiörer med fokus på funktionalitet. Den harmoniserar också med urbana inredningskoncept i retro-stil. Den kompakta lampan passar lika bra i ett trevligt kök som i en matsal eller ett inbjudande korridor.
 • Solo Round Plafond 3000K Svart/Guld - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Vit - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Svart - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • LED-taklampa Naxo, 3 000 K, IP44

  LED-taklampa Naxo, 3 000 K, IP44
  Mångsidig LED-plafondlampa Naxo i rund form Naxo LED-plafondlampan är tillverkad av vit plast och har en enkel, funktionell form som gör att den kan integreras i alla rumskoncept. Lysdioderna som är installerade bakom den satinerade diffusorn avger varmvitt ljus. Naxo kan användas för homogen allmänbelysning av stora områden, från privata vardagsrum, hallar, badrum och arbetsrum till korridorer, receptioner och lounger i affärshus och hotell. - Skyddsklass: IP44
 • Svängbar taklampa Suopare i guld

  Svängbar taklampa Suopare i guld
  Klotformad taklampa Suopare med svängbar skärm Med hjälp av kulleden vid baldakinen kan den klotformade skärmen hos taklampan Suopare svängas, så att det direkta ljuset från öppningen kan ledas i önskad riktning. En vacker ljuseffekt skapas även genom klotets spiralformade öppningar. Taklampan av järn har en hemtrevlig guldton och kan integreras i många olika rum. För belysning av långa korridorer eller stora rum rekommenderas användning av flera exemplar av taklampan Suopare.
 • Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld

  Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld
  Svart-gyllene hänglampan Forchini M med vågreflektor - 50 cm diameter Denna vackra hänglampa sätter en modern extravagant stämpel på boendemiljön: Den halvrunda skärmen är tillverkad av aluminium och stål och visar på insidan upp en guldfärgad reflektor som ger utbrett ljus. Forchini M är utrustad med en textilkabel i samma färg som armaturen. En verkligt fascinerande ljuskälla, som ombesörjer såväl vardags- och matsalsrum som hallen och korridoren med tillfredsställande ljusförhållanden. Ljuskälla: 1 x 40 W E27 (ljuskällans maximala längd: 18 cm, Ø 6,8 cm). Ljuskällan ingår inte.
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, fyrkantig mörkgrå

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, fyrkantig mörkgrå
  Fyrljusig taklampa Ronka i kvadratisk form, svängbara lampinsatser Ronka passar lika bra i privata rum, t.ex. korridorer, kök och kontor, som i kommersiella miljöer, i första hand för klassisk butiksbelysning. I alla fall drar användaren nytta av att insatserna med de starkt lysande lamporna kan vridas. Det är också värt att nämna att det finns möjlighet att styra ljusstyrkan med hjälp av en extern dimmer. Ytan är i en tidlös mörkgrå ton, som passar bra ihop med olika inredningar och är behagligt diskret i sin helhet. Anslutningsterminalen är en högkvalitativ, skruvlös produkt som möjliggör en snabb och säker installation av ledningarna, som kan göras utan verktyg. Det finns också möjlighet till genomgående kabeldragning. Båda dessa egenskaper är till stor fördel inom den kommersiella sektorn
 • Taklampa Tor vit

  Taklampa Tor vit
  Rund taklampa Tor med textilskärm Med en diameter på 40 cm och tack vare det vita locket i akryl fungerar taklampan Tor med rund dekorationsskärm som bländfri allmänbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan taklampan Tor integreras i många olika inredningar.
 • Balkpendellampa Vasilia i tyg, svart/guld

  Balkpendellampa Vasilia i tyg, svart/guld
  Svart-gyllene balkpendellampa Vasilia i textil Den högkvalitativa balkhänglampan Vasilia kombinerar lätthet med god ljusstyrka, eftersom den belyser med sina fyra lampor som anordnades i rad matbordet eller korridoren på ett speciellt vackert sätt, men även passar bra i vardagsrummet vid soffan. I två tunna vajrar hänger lamporna från taket, så att ett ädelt och samtidigt nätt intryck skapas i kombination med den gyllene insidan, vilket kompletterar atmosfären därhemma på ett imponerande sätt. Det enkla utseendet i svart bidrar avsevärt till pendellampans stilfulla design.
 • LED-taklampa Ipsum med sensor, vit, oval

  LED-taklampa Ipsum med sensor, vit, oval
  Oval Ipsum LED-taklampa med sensor Den ovala Ipsum LED-taklampan kan användas för att belysa entrén, en passage eller korridorer. Armaturen är utrustad med universella vita lysdioder och ger ett högt ljusflöde. Tack vare rörelse- och skymningssensorer tänds armaturen tillförlitligt i mörker när rörelse upptäcks och ger säkerhet.
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, avlång, vit

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, avlång, vit
  Långsträckt, fyrljusig Ronka takarmatur för GU10-lamporRonka passar både i privata utrymmen - här till exempel i kök, korridorer och arbetsrum - och i kommersiella fastigheter, där takstrålkastaren kan användas till exempel som butiksbelysning. Lamporna kan svängas efter behov eftersom insatserna är rörliga. LED-taklampan har försetts med en skruvlös anslutningsklämma, vilket möjliggör en snabb installation utan verktyg. Den möjliggör också genomgående kabeldragning, vilket är mycket praktiskt. Den vita ytan har en behagligt tidlös effekt och helheten kännetecknas av ett funktionellt, detaljreducerat utseende.

I korridorstaket brukar de flesta montera spots som antingen är infällda eller utanpåliggande. Vill man ha mer framträdande belysning kan man montera upp taklampor av typen plafond eller takpendel.

Väggmonterad korridorsbelysning

 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm
  LED-bildlampa Thibaud i minimalistisk design Med LED-bildlampan Thibaud kan speciella bilder i vardagsrummet eller till och med i korridoren sättas i rampljuset på nolltid. Samtidigt är armaturens reducerade, diskreta design inte störande utan förstärker den tilltalande bilden. Armaturens ljusa, varmvita ljus genereras av de fast installerade lysdioderna, som dessutom har en låg energiförbrukning. Dessutom möjliggör ledarna på armaturhuvudet och väggfästet en individuell justering av ljusstrålen.
 • Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart

  Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart
  Vinkelformad LED-vägglampa Aldrina med aluminiumskärmDenna LED-styrda vägglampa, som kan monteras inte bara i vardagsrummet, utan även i sovrummet eller i korridoren, ger effektivt ljus. Överallt inspirerar den med sitt varma ljussken, eftersom insidan av den vinklade aluminiumskärmen är färgad i guld - något som kompletterar den svarta yttre finishen perfekt och ger mycket mysighet i rummet. Ljuskäglan flödar uppåt och nedåt, vilket inte bara ser väldigt fint ut på väggen bakom den, utan också står för en indirekt ljuseffekt som de flesta uppfattar som mysig och inbjudande.
 • Flavian - indirekt vägglampa med inristningar

  Flavian - indirekt vägglampa med inristningar
  Vackra ljusförhållanden med väggarmaturen Flavian som lyser uppåt och nedåt Flavian har med sina fem skåror på armaturens framsida framför allt en sak: en mycket chic och mycket modern design! Som väggarmatur är den naturligtvis inte felplacerad i något vardagsrum, eftersom den med sina övervägande indirekta ljusuttag vet hur man skapar ett mysigt och inbjudande ljus. Men dess installation i korridorer och trapphus är helt enkelt enastående, eftersom dessa rum å ena sidan ofta markerar ingången till ett bostadsområde och därför inte är mindre prestigefyllda än till exempel vardagsrummet, och å andra sidan behövs det här mindre målinriktat ljus, utan en mer jämn belysning som uppfyller kraven för passager. Dessutom har gips som material den stora fördelen att det går att ändra färgen även efter köpet - vare sig det handlar om en enfärgad färg, ett särskilt motiv eller en särskild illustration. För individualisterna bland inredarna! Handskar och sandpapper för föregående ytbehandling ingår i leveransen
 • Northern Birdy retro spot svart

  Northern Birdy retro spot svart
  Kort vägglampa Birdy med stål Birdy-vägglampan är idealisk för korridorer eller andra mindre utrymmen eftersom den har en projektion på endast 31,5 cm. Den är bara 19 cm hög. Tack vare en led kan den justeras individuellt så att den inte bländar och belyser rätt plats. Färgerna är svart och mässing. Den förstnämnda gäller lampskärmen och väggfästet, som är 12,5 cm i diameter. Birdy-vägglampan har en 200 cm lång kabel (svart) med stickpropp och växelströmbrytare.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 18W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 18W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • LED-designervägglampa Lid med opalglas

  LED-designervägglampa Lid med opalglas
  Sfäriskt ljus med designer-LED-vägglampan Lid Under dagen, när lampan inte är tänd, ser LED-vägglampan Lid ut som en enkel cirkel på väggen. Sin egentliga effekt får den när det blir mörkt och ljuset tänds. Då skapas en skir ljusaura runt cirkeln och särskilt yttäckande, sfäriskt ljus lyser på väggen. LED-lamporna inuti lampan avger ljuset åt sidorna genom den cirkelformade kroppen, den främre ytan är täckt av en opalglasskiva och släpper bara ut mjukt filtrerat ljus i rummet. På så sätt garanteras att ingen bländning uppstår. Med en extern dimmer kan LED-lamporna dimmas via väggströmbrytaren (dimmer ingår inte i leveransen). Lid passar både för användning i privata hem - i vardagsrummet, korridoren eller trapphuset - och i offentliga lokaler, till exempel i hotell, barer och restauranger. Som solitär eller i grupp, det avgör bara rummets storlek eller personlig smak.
 • Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor

  Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor
  Eleonora - en vägglampa för en smakfull bakgrund i en lantlig, modern miljö Om man gillar klassiska blomstermotiv kommer man att älska denna lampan när den hänger i t.ex. rustikt inredda vardagsrum, i hobbyrum med motsvarande ambiens, på väggarna i restauranger i lantlig stil eller i korridorer och sovrum i hotellstil. Vägglampan Eleonora skänker nämligen inte bara vacker belysning överallt, utan är också snygg att titta på med sina konstnärligt utarbetade former. De välvda skärmarna med blomsterdekor får sin estetik av den glänsande vita keramiken och den rostbruna stommen ser nästan ut som en blomsterstjälk som på ett dynamiskt, men utan överdrivna detaljer, sätt växer fram från väggfästet.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 8W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 3 000 K 8W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000 K 18W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000 K 18W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • Rostfärgad vägglampa Caleb, 2 ljuskällor

  Rostfärgad vägglampa Caleb, 2 ljuskällor
  Elegant vägglampa Caleb i antik rost-look med två ljuskällor Caleb kan inte dölja sin klassiska, nästan antika ton och påminner om vägglampor från gångna tider - sådana som ännu använde stearinljus och spred sitt ljus i balsalar och korridorer i herrskapshus. Naturligtvis används här elektriska ljuskällor, som kan vara lika charmerande men mycket mindre farliga än öppen eld. Med sin svartbruna yta, genombruten av rostfärgade fläckar, kompletteras det antika utseendet perfekt.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000K 13W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000K 13W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • Aluminiumvägglampa Terry

  Aluminiumvägglampa Terry
  Vägglampa Terry med retro-charm Med designen av satinerat glas och brunt aluminium blir vägglampan säkert ett accentuerande blickfång i många vardagsrum. Det enkla utseendet med rundade hörn och färgsättningen frammanar en viss retro-känsla. Eftersom denna lampa är mångsidigt användbar och exempelvis kommer väl till sin rätt i långa korridorer eller över sängen - även på hotell och restauranger är Terry ett utmärkt val.
 • Klassisk mässingsvägglampa Berlin

  Klassisk mässingsvägglampa Berlin
  Berlinermässing och munblåst glas formar vägglampan Berlin Denna vackra vägglampa lyser framförallt med sin klassiska utformning som har inspirerats av förlagor och modeller från tiden omkring 1900. Skärmen består av munblåst, slipat glas. Även hållaren i berlinermässing inspirerar på alla sätt. Vägglampan Berlin lyser upp varje vardagsrum, matrum eller korridor, och är även ett verkligt blickfång. Ytbehandlingen gör att produkten är mycket lättskött, för rengöringen behövs bara en torr trasa.
 • LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000K 8W

  LED-vägglampa Sun 3 i plast 4 000K 8W
  Modern design för gemensamma utrymmen, affärsutrymmen och transitområden - Sun 3 LED-väggarmatur Sun 3 LED-väggarmatur har en platt, rund form av plast. Den har en neutral, modern design och ger stor allmänbelysning för många olika miljöer - till exempel korridorer, trappor, entréer och mötesrum. Diffusorn av självsläckande polykarbonat ger inte bara framåtstrålning utan även atmosfärisk väggbelysning tack vare ljusspridningen i projektionsområdet. Kan även monteras i taket. - inte lämplig för oskyddade utomhusområden
 • LED-vägglampa Nala, krom, bredd 50 cm

  LED-vägglampa Nala, krom, bredd 50 cm
  Belysning för speglar och bilder - Nala LED-vägglampa Nala LED-vägglampa är idealisk för att belysa speglar och bilder och framgångsrikt placera dem i korridoren, vardagsrummet eller badrummet. Lampans minimalistiska och klassiskt enkla design gör det möjligt att alltid fokusera på det upplysta objektet. Själva lampan fungerar i bakgrunden. Nala består av en metallkonstruktion i rektangulära former, som med en kromfinish understryker ljusets glans särskilt effektivt. Ljuset från de energieffektiva lysdioderna riktas nedåt. Den varma vita belysningen är lämplig som extra belysning i rummet och kompletterar harmoniskt det befintliga belysningskonceptet.
 • serien.lighting SML - LED-vägglampa, alu polerad

  serien.lighting SML - LED-vägglampa, alu polerad
  Designvägglampa SML² med dimbara lysdioder SML²-modellen, som är en vidareutveckling av den framgångsrika armaturserien SML, har designats av Jean-Marc da Costa och är en LED-vägglampa som kan användas på många olika sätt, både i privata och offentliga utrymmen. Med ett tydligt formspråk och funktionellt såväl som estetiskt kan den användas för att belysa korridorer, trappor, foajéer osv. Den här LED-vägglampan kombinerar den senaste tekniken med bästa möjliga funktionalitet - både när det gäller lysdioder och kylflänsar. De varmvita, dimbara lysdioderna har ett färgåtergivningsindex på minst 90 Ra och kan konkurrera med halogenlampor när det gäller ljusstyrka. Tack vare de specialutvecklade kylflänsarna är värmeutvecklingen låg, vilket ökar lysdiodernas hållbarhet. Ljuset är diffust och symmetriskt uppåt och nedåt genom de satinerade polykarbonatkåporna. Vägglampan kan dämpas med hjälp av en fasavstängningsdimmer.

Ett annat sätt att lysa upp en korridor är med väggmonterade lampor. Där finns många fina vägglampor av olika design. I moderna byggnader kanske man vill ha slimmade, smala lysstänger eller vägglampor med både upp- och nedåtriktade ljus. Gillar man lite mer antik stil finns det många trevliga, vägglyktor i charmigt formspråk.