8 exempel på snygg ananaslampa

Ananasen är en av de frukter som har unika drag och ofta avbildad i olika designprylar. Här har vi samlat några exempel på ananaslampa du kan ha på ditt bord. Olika färgval som silver, svart, blå och vit är vanligt men många brukar dra åt guld.

 • PineApple XS LED Låg Bordslampa Vit - DybergLarsen

  PineApple XS LED Låg Bordslampa Vit - DybergLarsen
  PineApple XS Låg bordslampa LED, Vit från Frank Kerdil Med inspiration från den snygga konstruktionen av en ananas har designern Frank Kerdil skapat denna PineApplekollektion. Det är en elegant och de
 • Dekorativ bordslampa i keramik Pineapple, silver

  Dekorativ bordslampa i keramik Pineapple, silver
  Silverfärgad bordslampa i keramik Pineapple Den vita skärmen på keramikbordslampan Pineapple vilar på en silverfot, som ser ut som en ananas. Den här extravaganta designen är ett blickfång och passar perfekt in i de mest varierade inredningsstilarna, från neutrala till ovanliga – en dekorativ högdager i alla boningskoncept. Denna bordslampa belyser vardagsrummet som en extra ljuskälla med ett atmosfäriskt ljus. Lampans runda lampskärm av textil är dekorerad i en neutral vit ton, vilket gör att ljuset skiner särskilt trevligt. Den keramiska lampsockeln är dekorerad i silver och är ett riktigt blickfång med sin ganska ovanliga form. Tack vare det bordslampans enkla färgschema kan den blandas med olika möbler.
 • Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart

  Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart
  Guldsvart bordslampa Pineapple i keramik Denna bordslampa av keramik med det passande namnet Pineapple har en gyllene fot i form av ananas och avrundas av skärm vars särskilda detaljer är dess guldsvarta färg. Den ursprungliga utformningen av bordslampan gör den till ett exceptionell blickfång i varje rum. Den kan integreras på ett harmoniskt sätt i olika möbeltyper. Den runda textilskärmen på bordslampan är svart på utsidan och överraskar med guldfärg på insidan. Det lysande färgkonceptet ger lampan ett fantastiskt varmt och behagligt ljus. Särskilt guldfoten i form av en ananas gör lampan uppseendeväckande och gör den till ett snyggt prydnadsobjekt som är särskilt imponerande på grund av dess extravagans.
 • PineApple XS Bordslampa Vit/Svart - DybergLarsen

  PineApple XS Bordslampa Vit/Svart - DybergLarsen
  Design Frank Kerdil för DybergLarsen Koncept PineApple XS bord Vit/Svart är senaste skottet på stammen i den populära Pineapple-serien från DybergLarsen. Med inspiration från en ananas, är lampans&hellip:
 • Bordslampa 'Pina ' Art Deco guld/glas - Passar för LED / Inomhus

  Bordslampa 'Pina ' Art Deco guld/glas - Passar för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Den finaste bordslampan, denna Pina! Vi vill verkligen ha det i vår Art Deco-interiör. Kombinationen av den svarta skuggan och fixturen i ananasform gör den verkligen unik. Lampan har en total höjd på 44 cm och basen har en diameter på 15 cm. Skuggan har en diameter på 28 cm och en höjd på 18 cm. Artikeln levereras med sladd och plugg, vars längd är 140 cm. Riktigt praktiskt! Du kan placera detta blickfång där du vill ha det. Se till att du har en trevlig ljuskälla på maximalt 60 watt, som passar in i en E27-armatur. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej)! Komplett ditt vardagsrum, sovrum eller barnrum med Pina!
 • Coldfield (Svart)

  Coldfield (Svart)
  Bordlampa i svart metall formad som en ananas. Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • PineApple XS Bordslampa Koppar Look - DybergLarsen

  PineApple XS Bordslampa Koppar Look - DybergLarsen
  PineApple XS LED Låg Bordslampa Koppar Look är inspirerad av en ananas’ vackra uppbyggning. Frank Kerdil har skapat denna PineApple-kollektionen. Det är en mycket elegant och dekorativ bordslampa som
 • Bordslampa Ananas, vit/silver

  Bordslampa Ananas, vit/silver
  Silver och vit ananas bordslampa tillverkad av aluminium Fans av lampor med högkvalitativt utseende och klassiska färger samt övertygande funktionalitet kommer att hitta vad de letar efter med Ananas bordslampa . Medan den hamrade ytan och kombinationen av silver och vitt skapar ett ädelt utseende, möjliggör kulleden på uttag individuell anpassning till respektive belysningssituation. Den sfäriska basen är gjord av aluminium, som är förnicklad och polerad och öppnar sig direkt i kulkopplingen på uttag. Lampskärmen är vit och har en sidenstruktur som ytterligare förbättrar lampans utseende och avger ljuset indirekt och behagligt in i rummet. - Skärmen kan torkas av

Taklampor på tema ananas

Kan du inte få nog av ananas och vill ha det hängande över dig finns det även några taklampor med lampskärm som är ananasinspirerad samt ananaskronor med flera ljuskällor.

 • Dyberg-Larsen PineApple Takpendel Vit Stor

  Dyberg-Larsen PineApple Takpendel Vit Stor
  OBS: INGEN LEVERANS. HÄMTAS HOS andlight. Design: Frank Kerdil Koncept: En vacker lampa från Dyberg-Larsen Practicals designad av danska Frank Kerdil . PineApple Takpendel består av kvadratiska akrylplattor formade som en ananas. Lampan ger ett fantastiskt ljus och dens volym gör den perfekt till stora rum.
 • Dyberg-Larsen Practicals Illumin Drip Drop Takpendel

  Dyberg-Larsen Practicals Illumin Drip Drop Takpendel
  Design: Frank Kerdil Koncept: En ny och vacker lampa från Dyberg-Larsen Practicals designad av danska Frank Kerdil . Illumin Drip Drop Pendel består av plastplattor sammansatta så att lampan tar form av en ananas. Lampan ger ett fantastiskt vackert ljus och formen gör det behagligt att ha lampan hängande.
 • Dyberg Larsen PineApple M Copper Look Ø 45 cm

  Dyberg Larsen PineApple M Copper Look Ø 45 cm
  PineApple Copper Look hängande ljus - designade hängande ljus med en skillnad PineApple Copper Look-pendellampans skugga består av otaliga element av akryl som är placerade runt den centrala mitten. De får skärmen att likna en ananas och gör lampan till ett designobjekt i rummet. Skärmen är imponerande iscensatt av en E27-lampa i mitten (ingår inte), och ljuset tränger in genom öppningarna till utsidan och lyser diffust och effektivt upp omgivningen. Lampans design kommer från den danske produktdesignern Frank Kerdil, som designade PineApple-serien för det danska belysningsföretaget Dyberg Larsen. Armaturen levereras med en 300 cm lång textilmantlad kabel, en Rosetta® takrosett och en antistatisk trasa för rengöring. PineApple Copper Look är en armatur från det danska belysningsföretaget Dyberg Larsen, som tillverkar armaturer för inomhus- och utomhusbruk i skandinavisk design.
 • Pineapple Medium Taklampa Copper LookØ45 - DybergLarsen

  Pineapple Medium Taklampa Copper LookØ45 - DybergLarsen
  Koncept Pineapple Medium Taklampa Copper LookØ45 - Inspirationen till PineApple-lampan kommer tydligt från en ananas och passar perfekt ovanför mat- eller soffbordet. Lampans uppbyggnad gör att den in
 • Dyberg-Larsen PineApple Takpendel Vit Liten

  Dyberg-Larsen PineApple Takpendel Vit Liten
  Design: Frank Kerdil Koncept: En vacker lampa från Dyberg-Larsen Practicals designad av danska Frank Kerdil . PineApple Takpendel består av kvadratiska akrylplattor formade som en ananas. Lampan ger ett otroligt vackert ljus. Lampans storlek gör att den passar perfekt till ett mindre matbord eller små lokaler.
 • Dyberg-Larsen Practicals PineApple Takpendel Vit Medium

  Dyberg-Larsen Practicals PineApple Takpendel Vit Medium
  Design: Frank Kerdil Koncept: En vacker lampa från Dyberg-Larsen Practicals designad av danska Frank Kerdil . PineApple Takpendel består av kvadratiska akrylplattor formade som en ananas. Lampan ger ett otroligt vackert ljus.
 • Hänglampa Pineapple, mässing antik

  Hänglampa Pineapple, mässing antik
  pendellampa i glas Ananas med en orientalisk touch Uppsvällda som en ananas, droppformade och försedd med en korrugerad struktur, lampskärm av ananas pendellampa ser bara på grund av dess formspråk. Detta kompletteras med de utsmyckade metallelementen, som är gjorda av antik mässing. Tillsammans resulterar ensemblen i en underbart dekorativ lampa som ger ett trevligt och mysigt ljus i alla vardagsrum, oavsett om det är sovrum, vardagsrum eller kök.
 • Dyberg Larsen PineApple S hänglampa Ø 35 cm vit

  Dyberg Larsen PineApple S hänglampa Ø 35 cm vit
  PineApple hängande lampa med intressant skärm och effektivt ljus PineApple-pendellampans unika skärm består av otaliga element av akryl och komponenter av polypropen samt ett aluminiumrör som täcker toppen, allt tillverkat i Danmark. De enskilda korten är arrangerade runt en central, nästan osynlig ram, varvid man har lite utrymme för att utforma skuggan. PineApple-pendellampans design kommer från den danske produktdesignern Frank Kerdil, som designade PineApple-serien för det danska belysningsföretaget Dyberg Larsen. Bästa danska designtradition med en hänvisning till ananas eller lotusblomma - det är pendellampan PineApple, som blir ett designobjekt i varje rum och avger ett stämningsfullt ljus genom de otaliga springorna. Lampan levereras med en 300 cm lång textilklädd kabel, en Rosetta® takrosett och en antistatisk trasa för enkel rengöring. Det är en produkt från det danska belysningsmärket Dyberg Larsen, ett företag som tillverkar armaturer för inomhus- och utomhusbruk i skandinavisk design.