Amningslampa: Mjukt Ljus för Mammor och Bebisar

Amningstiden är en speciell period i både mammans och barnets liv. Det är stunder av närhet, kärlek och samhörighet. Men när natten kommer kan det vara utmanande att hitta rätt belysning som inte stör den lilla men samtidigt ger tillräckligt med ljus för mamman.

Här kommer amningslampan in i bilden!

Med sitt mjuka ljus skapar den en lugn atmosfär, perfekt för de nattliga amningstillfällena. Den är designad för att vara skonsam mot både mammans och barnets ögon, vilket gör amningsstunden ännu mer harmonisk. Amningslampan bidrar också till att försöka få en bra sömnrutin med målet att sova gott hela natten.

1. Pingvin från Tommee Tippee

Pingvin nattlampa från Tommee Tippee

Den här gulliga pingvinen är batteridriven och bärbar vilket gör den funktionell som amningslampa men också nattlampa för barn. Den är tillverkad i mjuk silikon och är lätt att greppa även för små händer.

Du laddar upp lampan med USB-kabel och fulladdad kan pingvinen lysa i upp till 10 timmar.

Tillverkare: Tommee Tippee
Vikt: 540 gram

2. Cesar Fox från Atelier Pierre

Cesar the Fox, nattlampa från Atelier Pierre

Den här handtillverkade barnlampan är gjord i Belgien och hör till Atelier Pierres sortiment av gullig belysning. Cesar är en räv som kan följa med på olika äventyr men också vara en trygg punkt på natten.

Räven Cesar har också flera lysande kompisar som svanen Dame Blanche, björnen Lou och lejonet Hakuna.

Tillverkare: Atelier Pierre

3. First Light från Mr Maria

Miffy nattlampa och amningslampa från Mr Maria

Mr Maria har en serie med nattlampor som heter First Light. I den finns Miffy, Boris, Snuffy och Lion - fyra figurer tillverkade i BPA-fri silikon och med ett mjukt ljussken.

Lamporna laddas upp med en USB-kabel och styrkan på ljuset kan ställas i fem olika nivåer.

Tillverkare: Mr Maria