Seletti bordslampor

Populärt inom Seletti bordslampor

 • Bird Lamp Looking Vit

  Bird Lamp Looking Vit
 • Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptBananlampa Dewey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Jurassic Lamp Bronto Bordslampa - Seletti

  Jurassic Lamp Bronto Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptJurassic lampan Bronto är inspirerad av de förhistoriska dinosaurierna och har med den vita färgen en elegant och minimalistisk look. Den enkla&hellip:
 • Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMouse Lamp Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:

Fler tips på Seletti bordslampor

 • My Secret Place Bordslampa - Seletti

  My Secret Place Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMy Secret Place Bordslampa har en drömmande design i form av en stege som leder upp till den skinande månen - en hemlig plats för dem som&hellip:
 • Rio Bordslampa - Seletti

  Rio Bordslampa - Seletti
  KonceptRio Bordslampaär tydligt inspirerad av djurvärlden. Den lilla familjehunden, Rio, har en enkel modern konstnärlig look som möter en klassisk kontrast, i form av den trasiga biten lampa i hu
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Waiting Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptBananlampa Dewey Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Banana Lamp Huey Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Huey Bordslampa Gul - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptBananlampa Huey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens&hellip:
 • Street Bordslampa Grön - Seletti

  Street Bordslampa Grön - Seletti
  KonceptStreet Bordslampa Grön är som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i va
 • Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti
  KonceptStreet Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, o
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMonkey Sitting Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti
  KonceptToiletpaper Bordslampa Trumpetsär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika m
 • Street Bordslampa Guld - Seletti

  Street Bordslampa Guld - Seletti
  KonceptStreet Bordslampa Guldär som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i vard
 • Banana Lamp Daisy ToGo Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Daisy ToGo Bordslampa Gul - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptBananlampa Daisy ToGo Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Waiting Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Monkey Lamp Sittande Vit

  Monkey Lamp Sittande Vit
 • Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti
  KonceptToiletpaper Bordslampa Two Of Spadesär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan ol
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMonkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Mouse Lamp Step Guld

  Mouse Lamp Step Guld
 • Mouse Lamp Step Standing Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Step Standing Bordslampa Guld - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMouse Lamp Step Standing Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades&hellip:
 • Street Bordslampa Vit - Seletti

  Street Bordslampa Vit - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Bordslampa Vit är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Mouse Lamp Step Standing Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp Step Standing Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMouse Lamp Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Mouse Lamp Liggandes Vit

  Mouse Lamp Liggandes Vit
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Lamp Bordslampa Red är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Rio Bordslampa - Seletti

  Rio Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptRio Bordslampa är en charmerande lampa med ett starkt estetiskt uttryck. Den lilla maskoten är ute på rackartyg med en bit trasig lampa i minnen,&hellip:
 • Mouse Lamp Standing Valentine´s day Rosa

  Mouse Lamp Standing Valentine´s day Rosa
 • My Little Neighbour Bordslampa - Seletti

  My Little Neighbour Bordslampa - Seletti
 • Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti
  KonceptToiletpaper Bordslampa Snakesär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika mot
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti
  DesignBlow for SelettiKonceptBugia Blow ToGo Bordslampa White är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  KonceptMonkey Sitting Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljusk
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Lamp Bordslampa White är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti
  DesignToilet Paper för SelettiKonceptToiletpaper Bordslampa Snakes är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Svart - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Svart - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptJobby The Cat Svart en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti
  DesignToilet Paper för SelettiKonceptToiletPaper bordslampa Lipsticks är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti
  DesignBlow for SelettiKonceptBugia Blow ToGo Bordslampa Gold är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Street Bordslampa Guld - Seletti

  Street Bordslampa Guld - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Bordslampa Guld är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Street Bordslampa Röd - Seletti

  Street Bordslampa Röd - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Bordslampa Röd är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Street Bordslampa Röd - Seletti

  Street Bordslampa Röd - Seletti
  KonceptStreet Bordslampa Röd är som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i var
 • Mouse Lamp Mac Guld

  Mouse Lamp Mac Guld
 • Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av&hellip:
 • Cactus Sunrise Bordslampa Big - Seletti

  Cactus Sunrise Bordslampa Big - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptCactus Sunrise Bordslampa Big är inspirerad av naturen och designad av italienska Marcantonio Raimondi Malerba. Hans föredragna tema i hans unika&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti
  DesignBlow for SelettiKonceptBugia Blow ToGo Bordslampa Red är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Vit - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Playing Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Lamp Bordslampa Grey är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti

  Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti
  KonceptChameleon Still Bordslampa Vitär den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar en
 • Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti

  Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Chameleon Still Bordslampa Vit är en framträdande lampa som skapar leenden på läpparna och personlighet i din inredning. Den roliga kusinen&hellip:
 • Mouse Lamp Stående Vit

  Mouse Lamp Stående Vit
 • Bird Lamp Waiting Vit

  Bird Lamp Waiting Vit
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  DesignUto Balmoral för SelettiKonceptWonder Times Bordslampa är inspirerad av den klassiska Buste, men med en ironisk twist, som framhäver Selettis kärlek till otraditionell design. Den grekisk-romerska&hellip:
 • Robot Bordslampa - Seletti

  Robot Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för Seletti BegreppRobot Bordslampa är en framträdande lampa som ger leenden i ansiktet och personlighet till din inredning. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio&hellip:
 • Banana Lamp Huey Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Huey Bordslampa Guld - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptBananlampa Huey Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti
  KonceptBugia Blow ToGo Bordslampa Gold präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Oft
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti
  KonceptBugia Blow ToGo Bordslampa White präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Of
 • Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti
  KonceptToiletpaper Bordslampa Lipsticksär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vit - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vit - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMonkey Lamp Sitting Utomhus Bordslampa Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Vit - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Vit - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptJobby The Cat Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer&hellip:
 • Fingers Bordslampa Mässing - Seletti

  Fingers Bordslampa Mässing - Seletti
 • Bird Lamp Playing Svart

  Bird Lamp Playing Svart
 • Banana Lamp Louie Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Louie Bordslampa Guld - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptBananlampa Louie Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti
  DesignBlow for SelettiKonceptBugia Blow ToGo Bordslampa Grey är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  KonceptStreet Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, o
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti
  KonceptBugia Blow ToGo Bordslampa Grey präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Oft
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Svart - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Playing Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptBird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio&hellip:
 • Banana Lampa Dewey 33x23,5x19cm

  Banana Lampa Dewey 33x23,5x19cm
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMonkey Standing Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMonkey Lamp Standing Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • My Secret Place Bordslampa - Seletti

  My Secret Place Bordslampa - Seletti
  KonceptMy Secret Place Bordslampaär en fantasifull lampa från det italienska märket Seletti. Den lekfulla designen har ett drömskt uttryck, med en stege som leder upp till en hemlig plats – den
 • Mouse Lamp Sittandes Vit

  Mouse Lamp Sittandes Vit
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  KonceptStreet Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, o
 • Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti
  DesignToilet Paper för SelettiKonceptToiletPaper bordslampa Trumpets är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Street Bordslampa Grön - Seletti

  Street Bordslampa Grön - Seletti
  DesignBlow för SelettiKonceptStreet Bordslampa Grön är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti
  KonceptBugia Blow ToGo Bordslampa Red präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Ofta
 • Robot Porslinslampa 21x12,5x40,5cm

  Robot Porslinslampa 21x12,5x40,5cm
 • Bird Lamp Playing Vit

  Bird Lamp Playing Vit
 • Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit - Seletti
  DesignStudio Job för SelettiKonceptJobby The Cat Svart/Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert&hellip:
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  KonceptMonkey Standing Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljus
 • Mouse Lamp Lop Guld

  Mouse Lamp Lop Guld
 • Bird Lamp Waiting Svart

  Bird Lamp Waiting Svart
 • Monkey Lamp Ståendes Vit

  Monkey Lamp Ståendes Vit
 • Street Bordslampa Vit - Seletti

  Street Bordslampa Vit - Seletti
  KonceptStreet Bordslampa Vitär som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i varda
 • Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptMouse Lamp Lop Lie Down Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • Jurassic Lamp Rex Bordslampa - Seletti

  Jurassic Lamp Rex Bordslampa - Seletti
  DesignMarcantonio Raimondi Malerba för SelettiKonceptJurassic lampan Rex är inspirerad av de förhistoriska dinosaurierna och har med den vita färgen en elegant och minimalistisk look. Den enkla&hellip:
 • My Little Neighbour Bordslampa - Seletti

  My Little Neighbour Bordslampa - Seletti
  KonceptMy Little Neighbour Bordslampaär en dekorativ lampa som ger ett stämningsfullt ljus på fönsterbrädet, skrivbordet eller nattduksbordet. Den stängda glaskupolen som påminner om julens mag
 • Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti
  DesignToilet Paper för SelettiKonceptToiletPaper bordslampa Two Of Spades är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom&hellip: