Parachilna bordslampor

Populärt inom Parachilna bordslampor

 • Aballs M Pe Bordslampa Svart - Parachilna

  Aballs M Pe Bordslampa Svart - Parachilna
  Design: Jaime Hayon för ParachilnaKonceptLamporna är designade av den erkända designern Jaime Hayon och är både klassiska och mycket moderna Bordslampan har en inbyggd dimmer som enkelt reglerar ljusets styrka. Den är tillverkad i munblåst glas och handgjord keramik. Glaset och kermiken samlas av en mässingring i mitten. Det vita opalglaset ger ett mjukt och diffust ljus som skapar en behaglig stämning. Ställ bordslampan i vardagsrummet eller på nattduksbordet och upplev det milda ljuset och den dekadenta designen. Som man kan se på bilden finns bordslampan i två storlekar - detta är den lilla av bordslamporna i färgen svart.
 • Aballs M Pe Bordslampa Golden - Parachilna

  Aballs M Pe Bordslampa Golden - Parachilna
  Design: Jaime Hayon för ParachilnaKonceptLamporna är designade av den erkända designern Jaime Hayon och är både klassiska och mycket moderna Bordslampan har en inbyggd dimmer som enkelt reglerar ljusets styrka. Den är tillverkad i munblåst glas och handgjord keramik. Glaset och kermiken samlas av en mässingring i mitten. Det vita opalglaset ger ett mjukt och diffust ljus som skapar en behaglig stämning. Ställ bordslampan i vardagsrummet eller på nattduksbordet och upplev det milda ljuset och den dekadenta designen.Som man kan se på bilden finns bordslampan i två storlekar - detta är den lilla av bordslamporna i färgen guld.
 • Aballs M Pe Bordslampa Golden - Parachilna

  Aballs M Pe Bordslampa Golden - Parachilna
  Aballs M Pe Bordslampa är designad av Jamie Hayon för det spanska företaget Parachilna. Aballs lampserie är känd för sin goda kvalité och utsökta hantverk. Den runda glasskärmen i vitt komple