MrMaria bordslampor

Populärt inom MrMaria bordslampor

 • LIA - Love is all (Vit)

  LIA - Love is all (Vit)
  LIA (Love is all) är en vacker, hjärtformad lampa som ger en kärleksfull glöd till hemmet och passar lika bra såväl i vardagsrummet som i barnrummet. Lampan är tillverkad av polyeten (hårdplast) och vilar på två stycken träben, vilket gör att hjärtat lutar lätt uppåt. LIA är tidlös och elegant i sitt uttryck och är försedd med en integrerad LED-lampa. Denna LED-lampa bidrar dels till ett varmvitt och behagligt ljus, men också till att lampan håller sig sval. LIA går att justera i 6st olika ljuslägen, inklusive ett nattläge, vilket gör att den är det perfekta sällskapet om nätterna och en lugnande ljuskälla även för den mörkrädde.Integrerad LED-belysning.LIA levereras med:- 1st adapter- 1st strömkabel- 1st platta med touchdimmer (6st ljuslägen).
 • Miffy Bundle of Light (Vit)

  Miffy Bundle of Light (Vit)
  Miffy Bundle of Light är en liten och härlig dekoration, gjord fär att skapa glädje och härliga små ljusstunder. Perfekt liten present att ge bort till vänner eller för att ställa ut på hyllan, bänken eller fönsterkarmen. Miffy är gjord av mjuk silikon (BPA-fri) och är batteridriven, vilket gör att den är enkel att placera och flytta på då den levereras helt utan sladdar. Ljuset slås enkelt av och på via strömbrytaren som är placerad på undersidan. Miffy har även en inbyggd timer som gör att ljuset släcks automatiskt efter 15 minuter. CR2032 cellbatteri ingår.Integrerad LED-belysning.Denna lilla varianten finns även som Miffys vänner Lion och Boris. 
 • Lion Bundle of Light (Gul)

  Lion Bundle of Light (Gul)
  Lion Bundle of Light är en liten och härlig dekoration, gjord fär att skapa glädje och härliga små ljusstunder. Perfekt liten present att ge bort till vänner eller för att ställa ut på hyllan, bänken eller fönsterkarmen. Lion är gjord av mjuk silikon (BPA-fri) och är batteridriven, vilket gör att den är enkel att placera och flytta på då den levereras helt utan sladdar. Ljuset slås enkelt av och på via strömbrytaren som är placerad på undersidan. Lion har även en inbyggd timer som gör att ljuset släcks automatiskt efter 15 minuter. CR2032 cellbatteri ingår.Integrerad LED-belysning.Denna lilla samlarvarianten finns även som Lions vänner Miffy och Boris.