Lampkultur » Bordslampor

Markslöjd bordslampor

Populärt inom Markslöjd bordslampor

 • Bankers bordslampa liten (Antikmässing)

  Bankers bordslampa liten (Antikmässing)
  Bankers är en klassisk och tidlös skrivbordslampa som fortfarande håller! Basen är tillverkad i metall med en finish i antikmässing, kombinerat med en behagligt grön skärm. Skärmen riktar du enkelt upp och ned efter hur du önskar att ljuset faller. Ljuskälla ingår ej.
 • Bankers bordslampa stor (Oxid)

  Bankers bordslampa stor (Oxid)
  Bankers är en klassisk och tidlös skrivbordslampa som fortfarande håller! Basen är tillverkad i metall med en finish i antikmässing, kombinerat med en behagligt grön skärm. Skärmen riktar du enkelt upp och ned efter hur du önskar att ljuset faller.  Ljuskälla ingår ej.
 • Hale bordlampa LED (Vit)

  Hale bordlampa LED (Vit)
  På jakt efter en snygg och unik bordlampa som inte ser ut som de klassiska skrivbordslamporna? Då är Hale något för dig. Lampan är gjord av akryl i en modern och mjuk design. Hale är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus - optimalt till läsning, med inbyggd dimmer så att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter behov. Integrerad LED-belysning.
 • Fjällbacka Bordslampa Krom

  Fjällbacka Bordslampa Krom

Fler tips på Markslöjd bordslampor

 • Snake bordslampa

  Snake bordslampa
  Bredd 17 cm, djup 30 cm, höjd 42 cm. Sockel LED. Böjbar arm.
 • Bordslampa SPIN

  Bordslampa SPIN
  Spin bordslampa från Markslöjd. Bordslampa i metall och arm i stål. Designad av Tom Stepp. Mått: Bredd 23 cm, djup 26 cm och höjd 70 cm. 2 m vit kabel med brytare på sladden. Max 1x40W. E14-sockel. Ljuskälla ingår ej. Dimbar.
 • Storm 12 bordlampa (Förkromad/blank)

  Storm 12 bordlampa (Förkromad/blank)
  Storm är en mysig och behagligt bordlampa som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall, med en skärm i glas. Finns i tre olika färger, vilken är din favorit? Den finns även i en mindre storlek som är väldigt fin att kombinera med.  Sladdlängd: 200cm kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Adrian

  Bordslampa Adrian
  Adrian bordslampa från Markslöjd. Klarglas med detaljer i läder och metall. 2 meter sladd med strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår inte. Längd 13 bredd 13 höjd 21,5 cm .
 • Storm 9 bordlampa (Mässing/guld)

  Storm 9 bordlampa (Mässing/guld)
  Storm är en mysig och behagligt bordlampa som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall, med en skärm i glas. Finns i tre olika färger, vilken är din favorit? Den finns även i en större storlek som är väldigt fin att kombinera med.  Sladdlängd: 200cm kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia skrivbordslampa (Svart)

  Valencia skrivbordslampa (Svart)
  Skrivbordslampa i mattsvart med detaljer i mässing, riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Coast skrivbordslampa (Svart)

  Coast skrivbordslampa (Svart)
  Coast skrivbordslampa helt i metall, två färger. Vridbar och ställbar, 2m transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa CONNOR 1L

  Bordslampa CONNOR 1L
  Connor bordslampa från Markslöjd. Fot i metall med skärm i sammet. Höjd 44,5 cm, 24 cm i diameter. 2 m svart textilklädd sladd med strömbrytare. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LE
 • Bordslampa Mansion

  Bordslampa Mansion
  Mansion bordlampa från Markslöjd. Vit fot i keramik med mönster av fåglar och fjärilar. Lampskärm i vit textil. Strömbrytare på sladden. Transparant 2m sladd. E27 sockel för max 60W. Ljuskälla medföljer ej. Bredd 31 cm, höjd 48 cm och dju
 • Kolding skrivbordslampa (Svart)

  Kolding skrivbordslampa (Svart)
  Markslöjd Kolding bordlampa i svart metall med detaljer i antikfärgad mässing. Den perfekta skrivbordslampan som sprider ett bra ljus, optimalt till läsning. Dessutom är den en härlig inredningsdetalj. Lamphuvudet är justerbart i höjd och även ställbart. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Nostalgi dekor WW Bagge (Rosa)

  Nostalgi dekor WW Bagge (Rosa)
  Man kan inte annat än att bli lite nostalgisk när man ser denna underbara bordsdekoration från Markslöjd. Bilen är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Den har också en timer som gör att du enkelt kan ställa in när denna rosa baggen ska lysa eller ej. Finns i flera olika modeller och är tillverkad i resin. 3xAA-batterier ingår ej.  Integrerad LED-belysning. 
 • Bordslampa Nicci

  Bordslampa Nicci
  Nicci bordlampa från Markslöjd. Bas i keramik och lampskärm i textil. 2 meter textilkabel med brytare. E14-sockel lämplig för halogen eller LED. Ljuskälla medföljer ej. Längd 19, bredd 19, höjd 41 cm.
 • Bordslampa SAVOY XL

  Bordslampa SAVOY XL
  Savoy XL bordslampa från Markslöjd. Stor och ståtlig bordslampa med vit textilskärm och kromad fot. Mått: Bredd 38 cm, djup 22 cm och höjd 72 cm. 2 m transparent kabel. Strömbrytare på lamphållaren. Max 1x60W. E27-sockel. Ljuskälla ingår e
 • Bordslampa CUBE 1L 32,5cm

  Bordslampa CUBE 1L 32,5cm
  Cube bordslampa från Markslöjd. Fot i metall och textilskärm. Höjd 34 cm, bredd 15 cm, djup 15 cm. 2 m svart sladd med strömbrytare på sladden. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LE
 • Heritage bordlampa (Svart)

  Heritage bordlampa (Svart)
  Heritage är verkligen en fantastisk bordlampa på alla sätt och vis. Den har snygga glasdetaljer på foten som matchar snyggt i färgen med lampans behagliga skärm. Foten är i metall och mycket snyggt formad. En garanterad favorit som du kan placera likaväl i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Connor bordslampa (Förkromad/blank)

  Connor bordslampa (Förkromad/blank)
  Snygga och dekorativa bordslampan Connor, med sina rundade, vackra former. Lampan har en fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Göteborg

  Bordslampa Göteborg
  Mått: Bredd 30 cm. Djup 30 cm. Höjd 45 cm. Bordslampan Göteborg. Inspirerad av porslinet som fanns ombord på de gamla ostindiefararna. Blåvit fot och vit plissérad skärm.
 • Bordslampa Cous

  Bordslampa Cous
  Cous bordslampa från Markslöjd. Fot i keramik och vit textilskärm. 2 meter sladd med strömbrytare. E27. Längd 24 bredd 24 höjd 39 cm .
 • Kungshamn liten (Vit)

  Kungshamn liten (Vit)
  En fin och mysig lampa med en fot i vitlackat trä. Den har ett snyggt mönster som sträcker sig längs hela stommen. På grund av dess enkelhet och renhet så är den enkel att placera ut i ditt hem. Den finns i två olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Nostalgi dekor C3 Bil (Röd)

  Nostalgi dekor C3 Bil (Röd)
  Man kan inte annat än att bli lite nostalgisk när man ser denna underbara bordsdekoration från Markslöjd. Bilen är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Den har också en timer som gör att du enkelt kan ställa in när bilen ska lysa eller ej. Finns i flera olika modeller och är tillverkad i resin. 3xAA-batterier ingår ej.  Integrerad LED-belysning. 
 • Bordslampa MELANIE Blå/Vit

  Bordslampa MELANIE Blå/Vit
  Bordslampa Melanie från Markslöjd. Fot i porslin och skärm i vit textil. E14 max 40W, ljuskälla ingår ej.
 • Flex Clip Vit

  Flex Clip Vit
 • Rätlinjig bordslampa Savoy USB

  Rätlinjig bordslampa Savoy USB
  Smakfullt designad bordslampa Savoy med USB-laddningsport Bordslampan Savoy imponerar särskilt med sitt sofistikerade men ändå eleganta utseende, vilket uppnås genom en kombination av den rektangulära, vita lampskärmen med glänsande mässingfärgad lampfot. Ljuset filtreras genom den vita skärmen och fyller rummet med en behaglig ljusintensitet. Således fylls hela rummet med ljus, vilket skapar en mysig atmosfär. För bekväm tändning och släckning har en strömbrytare installerats på lampstommen. Dessutom har lampan en USB-laddningsport, där du kan ladda mobilen eller surfplattan. Energiklass: A++
 • Bordslampa Madame Klar/Vit

  Bordslampa Madame Klar/Vit
  Madame bordslampa i glas från Markslöjd. Fot i glas med detaljer i metall. Skärm i sammetstyg. 2m vit textilklädd sladd med strömbrytare. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljusk
 • Bordslampa TINDRA Bord Antik/vit

  Bordslampa TINDRA Bord Antik/vit
  Bordlampa Tindra från Markslöjd. I antikmässing och vit skärm av textil. E14 max 40W, ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa VENTIMIGLIA

  Bordslampa VENTIMIGLIA
  Ventimiglia bordslampa från Markslöjd. Svart bordslampa i metall med dekorativa, hängande, prismor. Höjd 53 cm, diameter 30 cm. 2 m transparent kabel med brytare på sladden. Max 3x40W. E14-sockel. Ljuskällor ingår ej. Dimbar.
 • Grid bordlampa (Vit)

  Grid bordlampa (Vit)
  En snygg och modern bordlampa i metall som kommer i färgerna vit, svart och mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa COCO 1L

  Bordslampa COCO 1L
  Coco bordslampa från Markslöjd. Svart metall med ställbart lamphuvud och detaljer i antik mässing. Höjd 48 cm, djup 32 cm, bredd 10 cm. 2m sladd med strömbrytare på sladden. GU10 sockel, max 12W styrka i LED. Ljuskälla medföljer ej. Design J
 • Bordslampa GARDA 1L

  Bordslampa GARDA 1L
  Garda bordlampa från Markslöjd. Stomme som är i metall och vinklingsbar både i lampfot och lamphuvud. Skärm i sammet. Höjd 80 cm, diameter 25 cm. 2 m textilkabel med strömbrytare. Stor (E27) lamphållare för max 60W glödljus eller motsvarand
 • Larry bordlampa svart (Svart)

  Larry bordlampa svart (Svart)
  Larry bordlampa i metall med en mattsvart skärm och otroligt dekorativa detaljer i mässing. Lampan är utrustad med dimmer som gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov. 200cm svart tygsladd + dimmer på foten. Ljuskälla ingår ej.
 • Vaduz Bordslampa Svart

  Vaduz Bordslampa Svart
 • Bankers Bordslampa Grön 42cm

  Bankers Bordslampa Grön 42cm
 • Bordsstjärna Holger 40cm Koppar

  Bordsstjärna Holger 40cm Koppar
 • Parga Bordslampa Flex Stål

  Parga Bordslampa Flex Stål
 • Brooklyn 44cm rökfärgad (Svart)

  Brooklyn 44cm rökfärgad (Svart)
  Bordlampa med svart metallfot och stort rökfärgat glas. Stilren svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Flex

  Bordslampa Flex
  Flex bordlampa från Markslöjd. Justerbart lamphuvud. Strömbrytare på lamphuvud. 5W integrerad LED, energiklass A+ Längd 14, bredd 14, höjd 40 cm .
 • Adrian bordlampa (Klar/transparent)

  Adrian bordlampa (Klar/transparent)
  Adrian är unik och härlig, ger ljus samtidigt som den är en stilfull inredningsdetalj. Lampan fås i antingen klart, brunt eller blått glas, alla tre alternativ i kombination med ett svart läderband. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa FAGERNES

  Bordslampa FAGERNES
  Bredd:14cm Höjd: 37cm T4 1x12W Förstoring x3/12 Dioptrier.
 • Bordslampa ANGELA Svart

  Bordslampa ANGELA Svart
  Bordslampa Angela från Markslöjd. Fot i porslin och skärm i vit textil. E27 max 40W, ljuskälla ingår ej.
 • Tidlöst vacker textilbordslampa Tindra

  Tidlöst vacker textilbordslampa Tindra
  Flexibel bordslampa Tindra med vit textilskärm Bordslampan Tindra är en ytterst tidlös ljuskälla, eftersom kombinationen av en lampstomme i antik mässing och en snövit textilskärm passar till många interiörer. Speciellt med lampan är att skärmen sitter på en kulled, så att den kan justeras efter behag. På så sätt kan ljuset riktas på önskat område. Med sladdströmbrytare. Energiklass: A++
 • Bordslampa Bubblies Mässing/Klar/Vit

  Bordslampa Bubblies Mässing/Klar/Vit
  Bubbles bordslampa i glas från Markslöjd. Fot i glas med detaljer i metall. Textilskärm. 2m transparent sladd med strömbrytare. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljuskälla medf
 • Tol Bordslampa Vit

  Tol Bordslampa Vit
 • Mansion 31cm (Vit)

  Mansion 31cm (Vit)
  Mansion har en vacker vit keramikfot med ett mönster av blad och fjärillar. Med dekorativa mässingfärgade detaljer och vit tygskärm så är denna lampan otroligt härlig och mysig! Den sätter dessutom lite färg i rummet och är lätt att placera och kombinera med övrig inredning. Sladdlängd: 200cm transparent + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Texas Love

  Bordslampa Texas Love
  Texas Neon Bordslampa Love med transformator. Bredd 33 cm, höjd 24 cm. Max 6 W. Sladdlängd 3 meter.
 • Bordslampa YALE

  Bordslampa YALE
  Yale bordslampa från Markslöjd. Bordslampa i svart metall och vridbar arm och skärm. 2 m svart kabel med strömbrytare på sladden. Mått: Bredd 56 cm, djup 20 cm och höjd 56 cm. Max 1x12W. E14-sockel. Ljuskälla ingår ej. Dimbar.
 • Bordslampa HOUSE

  Bordslampa HOUSE
  House bordslampa från Markslöjd. Stilren skrivbordslampa i metall och detaljer i stål. Mått: Bredd 34 cm, djup 18 cm och höjd 62 cm. 2 m transparent kabel med strömbrytare på sladden. Max 1x40W. E27-sockel. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia Bordslampa Svart

  Valencia Bordslampa Svart
 • Christinehof Bordslampa Guld

  Christinehof Bordslampa Guld
 • Nostalgi dekor Mercedes (Vit)

  Nostalgi dekor Mercedes (Vit)
  Man kan inte annat än att bli lite nostalgisk när man ser denna underbara bordsdekoration från Markslöjd. Denna vita Mercedes är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Den har också en timer som gör att du enkelt kan ställa in när bilen ska lysa eller ej. Finns i flera olika modeller och är tillverkad i resin. 3xAA-batterier ingår ej.  Integrerad LED-belysning. 
 • Bordslampa Jock

  Bordslampa Jock
  Jock bordslampa från Markslöjd. Metallbas och frostad skärm. 5W fast LED, ej dimbar. Längd 17 bredd 40 höjd 62 cm.
 • Angela Bordslampa Svart

  Angela Bordslampa Svart
 • Bordslampa BANKERS 1L

  Bordslampa BANKERS 1L
  Bordslampa Bankers. Klassisk skrivbordslampa från Markslöjd. Fot med ställbart glas. Höjd 37, bredd 27 cm. 2 m svart sladd med strömbrytare. Liten (E14) lamphållare för max 40W glödljus eller motsvarande styrka i LED, lågenergi eller haloge
 • Bordslampa SAVOY XL

  Bordslampa SAVOY XL
  Savoy XL bordslampa från Markslöjd. Stor och ståtlig bordslampa med vit textilskärm och kromad fot. Mått: Bredd 38 cm, djup 22 cm och höjd 72 cm. 2 m transparent kabel. Strömbrytare på lamphållaren. Max 1x60W. E27-sockel. Ljuskälla ingår e
 • Nostalgi dekor WW Buss (Röd)

  Nostalgi dekor WW Buss (Röd)
  Man kan inte annat än att bli lite nostalgisk när man ser denna underbara bordsdekoration från Markslöjd. Bussen är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Den har också en timer som gör att du enkelt kan ställa in när bussen ska lysa eller ej. Finns i flera olika modeller och är tillverkad i resin. 3xAA-batterier ingår ej.  Integrerad LED-belysning. 
 • Flex Bordslampa Svart

  Flex Bordslampa Svart
 • Bordslampa Cherry

  Bordslampa Cherry
  Cherry bordslampa från Markslöjd. Fot i keramik med detaljer i metall. Textilskärm. 2m transparent sladd med strömbrytare. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljuskälla medfölje
 • Snake bordslampa

  Snake bordslampa
  Bredd 17 cm, djup 30 cm, höjd 42 cm. Sockel LED. Böjbar arm.
 • Bordslampa Hale

  Bordslampa Hale
  Hale bordslampa från Markslöjd i vit akryl. USB-uttag (1A) för laddning av smartphones. 1,8 meter sladd med väggkontakt. Inbyggd dimmer. 4W fast LED. Längd 11 bredd 25 höjd 48 cm.
 • Bordslampa Vegas Gran

  Bordslampa Vegas Gran
  Vegas Bordslampa Gran. LEDslang. Lampfot i metall. Bredd 23 cm, höjd 36 cm.
 • Pullman bordlampa (Mässing/guld)

  Pullman bordlampa (Mässing/guld)
  Pullman bordlampa med en snygg fot i mässingfärgad metall och en svart, rund tygskärm. Otroligt vacker bordlampa med guldig insida, vilket gör att den sprider ett varmt och behagligt ljus när lampan är tänd. Du tänder och släcker lampan med vippströmbrytaren som är placerad på lampans fot. Sladdlängd: 200cm (svart tygsladd). Ljuskälla ingår ej.
 • Hammer bordslampa

  Hammer bordslampa
  Bordslampa Hammer från Markslöjd. Svart metallfot och textilskärm. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Strömbrytare på sladden. Bredd 14 cm, djup 14 cm, höjd 27 cm.
 • Melanie bordslampa (Blå)

  Melanie bordslampa (Blå)
  Melanie bordlampa i runda, mjuka former och antingen vit eller blå fot i keramik. Rund vit textilskärm med skärmring. Mycket snygg bordlampa som passar lika bra i fönstret som den gör på bänken eller byrån. 150cm sladd + sttrömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Cherry

  Bordslampa Cherry
  Cherry bordslampa från Markslöjd. Fot i keramik med detaljer i metall. Textilskärm. 2m transparent sladd med strömbrytare. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljuskälla medföljer
 • Astoria bordslampa (Mässing/guld)

  Astoria bordslampa (Mässing/guld)
  En snygg och stilren bordslampa med en fot i marmorprint. OBS, marmorprint så lampan väger inte särskilt mycket. Finns i färgerna krom och guld. Strömbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • HERITAGE Bordslampa

  HERITAGE Bordslampa
  Heritage bordslampa från Markslöjd. Fot i glas och metall med textilskärm. 2m sladd med strömbrytare på sladden. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljuskälla medföljer ej. B
 • Bordslampa Vegas Hjärta

  Bordslampa Vegas Hjärta
  Vegas Bordslampa Hjärta. LEDslang. Lampfot i metall. Bredd 28 cm, höjd 35 cm.
 • Bordslampa Ocean Blå/Krom/Vit

  Bordslampa Ocean Blå/Krom/Vit
  Ocean bordslampa i glas från Markslöjd. Fot i glas med detaljer i metall. Textilskärm. 2m sladd med strömbrytare. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljuskälla medföljer ej. Br
 • Kristall bordslampa

  Kristall bordslampa
  Christinehof från Markslöjd är en bordslampa i en spännande design med vackra detaljer. Piggar upp vilket bord eller vilken fönsterkarm som helst! Bredd: 22 cm. Djup 30 cm. Höjd 60 cm. 1st E14 40W.
 • Lora bordlampa (Grön)

  Lora bordlampa (Grön)
  Snygga bordlampan Lora med en mönstrad fot i keramik kombinerat med en vit textilskärm. Foten fås i färgerna grön, blå eller vit, alla med en dekorativ silvrig lamphållare. Den är skapad i behagliga färger som gör att den är enkel att placera ut i ditt hem. Varför inte i sovrummet? Ljuskälla ingår ej. 
 • Storm bordslampa

  Storm bordslampa
  Bredd 9 cm, djup 9 cm, höjd 23,2 cm. Sockel E14. Semitransparent glas. Ljuskälla ingår ej
 • Oscar bordlampa (Mässing/guld)

  Oscar bordlampa (Mässing/guld)
  Oscar bordlampa, lampfot i guldfärgad keramoik och skärm i svart textil. Svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Göteborg 33cm

  Göteborg 33cm
  Bordlampa i keramik med skärm i textil. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Christinehof bordlampa (Mässing/guld)

  Christinehof bordlampa (Mässing/guld)
  Stor och ståtlig bordlampa med organzaskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa GARDA 1L

  Bordslampa GARDA 1L
  Garda bordlampa från Markslöjd. Stomme som är i metall och vinklingsbar både i lampfot och lamphuvud. Skärm i sammet. Höjd 80 cm, diameter 25 cm. 2 m textilkabel med strömbrytare. Stor (E27) lamphållare för max 60W glödljus eller motsvarand
 • Bordslampa CLASSY 1L

  Bordslampa CLASSY 1L
  Classy bordslampa i glas från Markslöjd. 40 cm hög fot i glas, Ø 16 cm med detaljer i metall. 2m svart sladd med strömbrytare på sladden. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljus
 • Göteborg Bordslampa Blå 17cm

  Göteborg Bordslampa Blå 17cm
 • Jack bordlampa (Mässing/guld)

  Jack bordlampa (Mässing/guld)
  Stilren och enkel bordlampa i metall med en klar glaskupa och synlig ljuskälla. Väldigt fin och mysig lampa som finns i antingen mässing eller krom. 200cm textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Modern bordslampa KOGE i 2 cremevitt

  Modern bordslampa KOGE i 2 cremevitt
  Stilfull bordslampa KOGE med lätt genomskinlig textilskärm Elegant och modern på samma gång är denna bordslampa med sin textilskärm och den silverfärgade metallfoten är ett verkligt blickfång. Lampan kan inte bara användas som accentbelysning i vardagsrummet, utan exempelvis också som nattduksbordslampa. Energiklass: A++
 • Bordslampa SLING 1L

  Bordslampa SLING 1L
  Sling bordslampa från Markslöjd. Höj- och sänkbar lampfot i vit metall. Vit lampskärm med ringfäste. 2m sladd. Strömbrytare på lamphållaren. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED
 • Bordslampa Texas Flamingo

  Bordslampa Texas Flamingo
  Texas Neon Bordslampa Flamingo med transformator. Bredd 20 cm, höjd 40 cm. Max 6 W. Sladdlängd 3 meter.
 • Brooklyn 44cm opal (Svart)

  Brooklyn 44cm opal (Svart)
  Stilren bordlampa med svart metallfot och ett stort vitt glas. 2m svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa SOBER

  Bordslampa SOBER
  Sober bordslampa från Markslöjd. Bordslampa med bas i borstad mässing och vacker glasskärm. Skärmens diameter 25 cm och lampans höjd 50 cm . 2 m transparent kabel med strömbrytare på sladden. Max 1x60W. E27-sockel. Ljuskälla ingår ej. Dimba
 • Bordslampa COAST 1L

  Bordslampa COAST 1L
  Coast bordslampa från Markslöjd. Helt i metall. Vridbar och ställbar. Strömbrytare på sladden. Höjd 53 cm, bredd 16 cm, djup 28 cm. Stor lamphållare (E27). 2m transparent sladd. Max 60W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, LED eller l
 • Hammer bordlampa (Förkromad/blank)

  Hammer bordlampa (Förkromad/blank)
  Hammer är en snygg och stilren bordlampa i metall som finns i flera olika färger. Den är diskret samtidigt som den är oerhört tuff och mysig! Placera på byrån, nattygsbordet eller bänken i hallen och låt den sprida sitt härliga ljus hos dig. Ljuskälla ingår ej.
 • SALONG Bordslampa Mässing/Vit

  SALONG Bordslampa Mässing/Vit
  Salong bordslampa från Markslöjd. Fot i glas och metall och vit textilskärm. 2m sladd med strömbrytare på sladden. Liten lamphållare (E14). Max 40W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Ljuskälla medföljer ej.
 • Bankers Bordslampa Grön 25cm

  Bankers Bordslampa Grön 25cm
 • ROCKET Bordslampa Vit/Stål

  ROCKET Bordslampa Vit/Stål
  Rocket bordslampa från Markslöjd. Fot i kromad metall, skärm av opalvitt glas. Strömbrytare på sladden. 2m sladd. E14 sockel för max 40W glödljus eller motsvarande i halogen, lågenergi eller LED. Bredd (cm) 14 Höjd (cm) 28.6 Djup (cm) 14
 • Christinehof Bordslampa Krom

  Christinehof Bordslampa Krom
 • LOAD Bordslampa USB Svart

  LOAD Bordslampa USB Svart
  Load bord- /vägglampa i metall från Markslöjd. Inbyggd dimmer/strömbrytare. 2m sladd. Stor (E27) lamphållare för max 60W glödlampa eller motsvarande i halogen, lågenergi eller LED. USB-uttag för laddning av mobil, läsplatta mm. Ljuskälla i
 • Proud bordlampa (Svart)

  Proud bordlampa (Svart)
  Stor bordlampa i glas och med en matchande textilskärm. 2m matchande kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa EVE

  Bordslampa EVE
  Eve bordslampa från Markslöjd. Bordslampa med bas i metall och vit glasskärm. Höjd: 26 cm, Djup/Bredd: 17 cm. 2 m svart kabel med strömbrytare på sladden. Max 1x40W. E14-sockel. Ljuskälla ingår ej. Dimbar.
 • Bordslampa BOUQUET 19cm

  Bordslampa BOUQUET 19cm
  Bouquet bordslampa/-dekoration från Markslöjd. Fast LED som lyser uppåt genom glaset. Glaset har botten och går att ha vatten, blommor eller annan dekoration i. Höjd 19 cm, Ø 18 cm. Strömbrytare på lampfoten. Ingår uppladdningsbara batterier
 • Göteborg 48cm (Blå)

  Göteborg 48cm (Blå)
  Bordlampa i keramik med skärm i textil. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Jinx Svart/MC

  Bordslampa Jinx Svart/MC
  Jinx bordslampa från Markslöjd. Fot i metall och kupor av kristall. 2m svart textilklädd sladd med strömbrytare. 12cm sladd mellan varje lampa. GU10 lamphållare. Max 6W LED eller motsvarande styrka i lågenergi. Ljuskällor medföljer ej. Bred
 • Pir bordlampa (Förkromad/blank)

  Pir bordlampa (Förkromad/blank)
  Stilren och modern bordlampa med en fot i metall och en skärm av frostat glas. Bordlampan är utrustad med dimmer. Finns i antingen mässing eller krom. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Hale

  Bordslampa Hale
  Hale bordslampa från Markslöjd i vit akryl. USB-uttag (1A) för laddning av smartphones. 1,8 meter sladd med väggkontakt. Inbyggd dimmer. 4W fast LED. Längd 11 bredd 25 höjd 48 cm.
 • Bordslampa Chester Svart/Brons

  Bordslampa Chester Svart/Brons
  Chester bordslampa från Markslöjd. Helt i metall. Vridbar och ställbar. Strömbrytare på sladden. Stor lamphållare (E27). 2m svart sladd. Max 60W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, LED eller lågenergi. Ljuskälla ingår ej. Bredd (
ilead