Made By Hand bordslampor

Populärt inom Made By Hand bordslampor

 • Ro Bordslampa - Made By Hand

  Ro Bordslampa - Made By Hand
  DesignKim Richardt för Made By HandKonceptRo Bordslampan är en fin lampa, som ger ett behagligt och lugnt ljus i omgivningarna. Lampans diameter på endast 23 cm, gör den lätt att placera i inredningen&hellip:
 • Petite Machine Bordslampa Light Pink - Made By Hand

  Petite Machine Bordslampa Light Pink - Made By Hand
  DesignFlemming Lindholdt för Made By HandKonceptPetite Machine Light Pink är en karaktäristisk lampa, som är inspirerad av 1930-talets lampdesign och färgerna från 1050-talet. Kombinerat med&hellip:
 • Petite Machine Bordslampa Deep Black - Made By Hand

  Petite Machine Bordslampa Deep Black - Made By Hand
  DesignFlemming Lindholdt för Made By HandKonceptPetite Machine Deep Black är en karaktäristisk lampa, som är inspirerad av 1930-talets lampdesign och färgerna från 1050-talet. Kombinerat med&hellip:
 • Petite Machine Bordslampa Moss Green - Made By Hand

  Petite Machine Bordslampa Moss Green - Made By Hand
  DesignFlemming Lindholdt för Made By HandKonceptPetite Machine Moss Green är en karaktäristisk lampa, som är inspirerad av 1930-talets lampdesign och färgerna från 1050-talet. Kombinerat med&hellip:

Fler tips på Made By Hand bordslampor

 • Petite Machine Bordslampa Polished Brass - Made By Hand

  Petite Machine Bordslampa Polished Brass - Made By Hand
  DesignFlemming Lindholdt för Made By HandKonceptPetite Machine Polished Brass är en karaktäristisk lampa, som är inspirerad av 1930-talets lampdesign och färgerna från 1050-talet. Kombinerat&hellip:
 • Petite Machine Bordslampa Oyster White - Made By Hand

  Petite Machine Bordslampa Oyster White - Made By Hand
  DesignFlemming Lindholdt för Made By HandKonceptPetite Machine Oyster White är en karaktäristisk lampa, som är inspirerad av 1930-talets lampdesign och färgerna från 1050-talet. Kombinerat med&hellip: