Aki fotogenlampor

Populärt inom Aki fotogenlampor

 • AKI oljelampa, Amber small

  AKI oljelampa, Amber small
  Liten AKI oljelampa i färgen Amber från TRUE-kollektionen. Bärnsten för tankarna till det varma, hälsosamma sken du får när solen dyker upp igen efter vintern - känslan av att känna sig avslappnad&hellip:
 • AKI oljelampa, Midnight small

  AKI oljelampa, Midnight small
  Liten AKI oljelampa i färgen Midnight från JOURNEY-kollektionen. Magi händer när månen går upp. Fira nattens stillhet och tystnadens anda. Alla oljelampor från The JOURNEY collection kännetecknas&hellip:
 • AKI oljelampa, Woodland small

  AKI oljelampa, Woodland small
  Liten AKI oljelampa i färgen Woodland från JOURNEY-kollektionen. Den här färgen påminner om löv som prasslar i vinden och solljus som filtrerar genom baldakinen ovanför, den här färgen är djup&hellip:
 • AKI oljelampa, Ruby Red small

  AKI oljelampa, Ruby Red small
  Liten AKI oljelampa i färgen Ruby red från TRUE-kollektionen. Liksom blodet som rinner genom våra ådror, är rubinrött i sig kopplat till vital energi och de starkaste mänskliga passionerna. Det&hellip:
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Aki fotogenlampor

 • AKI oljelampa, Azure big

  AKI oljelampa, Azure big
  Stor AKI oljelampa i färgen Azure från TRUE-kollektionen. Himmelsk och efemär, den intensiva men ändå ljusblå färgen hos AKI Azure förändras med ljuset, ibland liknar den akvamarin, andra gånger&hellip:
 • AKI oljelampa, Frost small

  AKI oljelampa, Frost small
  Liten AKI oljelampa i färgen Frost från MISTY-kollektionen. Elegant, mystisk och lite vemodig, AKI Frost för tankarna till romantiska vinterlandskap, de dimmiga fönstren i gamla stugor och dimma som&hellip:
 • AKI oljelampa, Forest Green big

  AKI oljelampa, Forest Green big
  Stor AKI oljelampa i färgen Forest green från TRUE-kollektionen. Alltid synlig genom vårt fönster i detta alpina landskap av gran och tallskog, denna djupa gröna är uppfriskande på sommaren, livlig&hellip:
 • AKI oljelampa, Emerald Green big

  AKI oljelampa, Emerald Green big
  Stor AKI oljelampa i färgen Emerald green från TRUE-kollektionen. En symbol för naturen och utomhus, grönt kan hjälpa till att läka nedstämdhet, trötthet, ångest och stress. Ljus smaragd kombinerar&hellip:
 • AKI oljelampa, Azure small

  AKI oljelampa, Azure small
  Liten AKI oljelampa i färgen Azure från TRUE-kollektionen. Himmelsk och efemär, den intensiva men ändå ljusblå färgen hos AKI Azure förändras med ljuset, ibland liknar den akvamarin, andra gånger&hellip:
 • AKI oljelampa, Sapphire Blue small

  AKI oljelampa, Sapphire Blue small
  Liten AKI oljelampa i färgen Sapphire blue från TRUE-kollektionen. ?Ju djupare det blåa blir, desto starkare kallar det människan mot det oändliga, och väcker i henne en önskan efter det rena&hellip:
 • AKI oljelampa, Grey Smoke small

  AKI oljelampa, Grey Smoke small
  Liten AKI oljelampa i färgen Grey smoke från TRUE-kollektionen. Tillverkad av klart glas färgat med svart, tampar denna lampa en delikat balans mellan att synas och inte ses. Som mjuka rökkvistar i&hellip:
 • AKI oljelampa, Silver big

  AKI oljelampa, Silver big
  Stor AKI oljelampa i färgen Silver från AKI. Inte ett fan av juldekorationer eller doftljus? Du kan välja ett år långt dekorativt tillbehör som AKI för ditt hem eller som present. Oljelamporna har&hellip:
 • AKI oljelampa, Fir small

  AKI oljelampa, Fir small
  Liten AKI oljelampa i färgen Fir från MISTY-kollektionen. Detta är en grön nyans som hjälper dig att slappna av och andas djupare. För oss representerar det också att traditioner förs vidare. Höjd&hellip:
 • AKI oljelampa, Ice small

  AKI oljelampa, Ice small
  Liten AKI oljelampa i färgen Ice från MISTY-kollektionen. Denna intensiva ljusblå nyans påminner om flytande isberg, frusna hav och bergsbäckar i Dolomiterna, vars iskalla vatten omedelbart dimmar&hellip:
 • AKI oljelampa, Bark small

  AKI oljelampa, Bark small
  Liten AKI oljelampa i färgen Bark från MISTY-kollektionen. Bark är en av de vackraste men ändå förbisedda aspekterna av den naturliga världen. Den här lampan är diskret och tidlös och framkallar&hellip:
 • AKI oljelampa, Sapphire Blue big

  AKI oljelampa, Sapphire Blue big
  Stor AKI oljelampa i färgen Sapphire blue från TRUE-kollektionen. ?Ju djupare det blåa blir, desto starkare kallar det människan mot det oändliga, och väcker i henne en önskan efter det rena och&hellip:
 • AKI oljelampa, Amethyst small

  AKI oljelampa, Amethyst small
  Liten AKI oljelampa i färgen Amethyst från TRUE-kollektionen. Färgen som länge brukade symbolisera kungligheter och fromhet, lila elitstatus härrör från sällsyntheten och kostnaden för det färgämne&hellip:
 • AKI oljelampa, Moss big

  AKI oljelampa, Moss big
  Stor AKI oljelampa i färgen Moss från MISTY-kollektionen. När vi tänker på mossa tänker vi först på dess jordnära doft, sedan på färgen och promenader i skogen. Har du någonsin stått barfota&hellip:
 • AKI oljelampa, Earth Brown big

  AKI oljelampa, Earth Brown big
  Stor AKI oljelampa i färgen Earth brown från TRUE-kollektionen. Färgen på åldrade läderfåtöljer, pyrande lägereldar och de sista höstlöven, AKI Smoke Brown är en ode till minnen från svunna&hellip:
 • AKI oljelampa, Gold small

  AKI oljelampa, Gold small
  Liten AKI oljelampa i färgen Gold från AKI. Guld är ett dyrbart material och blandat med andra kan det förbättra eller förändra egenskaper och aspekter. Känd från antiken är den en symbol för&hellip:
 • AKI oljelampa, Forest Green small

  AKI oljelampa, Forest Green small
  Liten AKI oljelampa i färgen Forest green från TRUE-kollektionen. Alltid synlig genom vårt fönster i detta alpina landskap av gran och tallskog, denna djupa gröna är uppfriskande på sommaren, livlig&hellip:
 • AKI oljelampa, Silver small

  AKI oljelampa, Silver small
  Liten AKI oljelampa i färgen Silver från AKI. Inte ett fan av juldekorationer eller doftljus? Du kan välja ett år långt dekorativt tillbehör som AKI för ditt hem eller som present. Oljelamporna&hellip:
 • AKI oljelampa, Bark big

  AKI oljelampa, Bark big
  Stor AKI oljelampa i färgen Bark från MISTY-kollektionen. Bark är en av de vackraste men ändå förbisedda aspekterna av den naturliga världen. Den här lampan är diskret och tidlös och framkallar&hellip:
 • AKI oljelampa, Greige small

  AKI oljelampa, Greige small
  Liten AKI oljelampa i färgen Greige från JOURNEY-kollektionen. I mitten av 1980-talet introducerade den berömda franska inredningsarkitekten Christian Liaigre sin personliga estetik. Linjärt, minimalistiskt&hellip:
 • AKI oljelampa, Ocean Blue small

  AKI oljelampa, Ocean Blue small
  Liten AKI oljelampa i färgen Ocean blue från JOURNEY-kollektionen. Det öppna havet ger blandade känslor. De kan få oss att känna oss osäkra, förvirrade och oroliga, men också säkra på våra&hellip:
 • AKI oljelampa, Snow White small

  AKI oljelampa, Snow White small
  Liten AKI oljelampa i färgen Snow white från JOURNEY-kollektionen. Formad av lager av klart och opalt glas, framkallar denna lysande vita lampa ljusstrålar som glittrar som diamanter på obetrampad&hellip:
 • AKI oljelampa, Saffron small

  AKI oljelampa, Saffron small
  Liten AKI oljelampa i färgen Saffron från JOURNEY-kollektionen. Liksom kryddan som den har fått sitt namn från, är denna färg en humörhöjare. Varken för röd eller för flashig, den representerar&hellip:
 • AKI oljelampa, Grey Smoke big

  AKI oljelampa, Grey Smoke big
  Stor AKI oljelampa i färgen Grey smoke från TRUE-kollektionen. Tillverkad av klart glas färgat med svart, tampar denna lampa en delikat balans mellan att synas och inte ses. Som mjuka rökkvistar i&hellip:
 • AKI oljelampa, Fir big

  AKI oljelampa, Fir big
  Stor AKI oljelampa i färgen Fir från MISTY-kollektionen. Detta är en grön nyans som hjälper dig att slappna av och andas djupare. För oss representerar det också att traditioner förs vidare. Höjd&hellip:
 • AKI oljelampa, Frost big

  AKI oljelampa, Frost big
  Stor AKI oljelampa i färgen Frost från MISTY-kollektionen.Elegant, mystisk och lite vemodig, AKI Frost för tankarna till romantiska vinterlandskap, de dimmiga fönstren i gamla stugor och dimma som&hellip:
 • AKI oljelampa, Clear small

  AKI oljelampa, Clear small
  Liten AKI oljelampa i färgen Clear från TRUE-kollektionen. Med sitt enkla, transparenta glas ligger skönheten i denna AKI-lampa i dess speciella förhållande till ljus. Den har en känsla av lätthet&hellip:
 • AKI oljelampa, Sun big

  AKI oljelampa, Sun big
  Stor AKI oljelampa i färgen Sun från MISTY-kollektionen. Som gyllene ljusstrålar en sensommar eftermiddag är denna färg upplyftande och stärkande. Den ger värme, glädje och optimism till vilket&hellip:
 • AKI oljelampa, Moss small

  AKI oljelampa, Moss small
  Liten AKI oljelampa i färgen Moss från MISTY-kollektionen. När vi tänker på mossa tänker vi först på dess jordnära doft, sedan på färgen och promenader i skogen. Har du någonsin stått barfota&hellip:
 • AKI oljelampa, Sand small

  AKI oljelampa, Sand small
  Liten AKI oljelampa i färgen Sand från MISTY-kollektionen. Sand är en viktig komponent i glastillverkning och bildar också öknarnas böljande sanddyner. Och som en vidsträckt, tom öken ger denna&hellip:
 • AKI oljelampa, Clear big

  AKI oljelampa, Clear big
  Stor AKI oljelampa i färgen Clear från TRUE-kollektionen. Med sitt enkla, transparenta glas ligger skönheten i denna AKI-lampa i dess speciella förhållande till ljus. Den har en känsla av lätthet&hellip:
 • AKI oljelampa, Cinnamon small

  AKI oljelampa, Cinnamon small
  Liten AKI oljelampa i färgen Cinnamon från JOURNEY-kollektionen. Denna mjuka, jordnära bruna finns ofta i naturen och förmedlar tyst styrka och spänst. Det påminner också om enkla vardagsnöjen,&hellip:
 • AKI oljelampa, Gold big

  AKI oljelampa, Gold big
  Stor AKI oljelampa i färgen Gold från AKI. Guld är ett dyrbart material och blandat med andra kan det förbättra eller förändra egenskaper och aspekter. Känd från antiken är den en symbol för&hellip:
 • AKI oljelampa, Mustard small

  AKI oljelampa, Mustard small
  Liten AKI oljelampa i färgen Mustard från JOURNEY-kollektionen. Denna gula nyans kommer att överladda din dagliga energi och kreativitet. Som gurkmeja eller senap kommer det att lägga till en spännande&hellip:
 • AKI oljelampa, Pistachio small

  AKI oljelampa, Pistachio small
  Liten AKI oljelampa i färgen Pistachio från JOURNEY-kollektionen. Den här färgen tar oss med på en resa till Medelhavet, påminner om gömda trädgårdar och de små gröna kärnorna som finns i söta&hellip:
 • AKI oljelampa, Amethyst big

  AKI oljelampa, Amethyst big
  Stor AKI oljelampa i färgen Amethyst från TRUE-kollektionen. Färgen som länge brukade symbolisera kungligheter och fromhet, lila elitstatus härrör från sällsyntheten och kostnaden för det färgämne&hellip:
 • AKI oljelampa, Emerald Green small

  AKI oljelampa, Emerald Green small
  Liten AKI oljelampa i färgen Emerald green från TRUE-kollektionen. En symbol för naturen och utomhus, grönt kan hjälpa till att läka nedstämdhet, trötthet, ångest och stress. Ljus smaragd kombinerar&hellip:
 • AKI oljelampa, Earth Brown small

  AKI oljelampa, Earth Brown small
  Liten AKI oljelampa i färgen Earth brown från TRUE-kollektionen. Färgen på åldrade läderfåtöljer, pyrande lägereldar och de sista höstlöven, AKI Smoke Brown är en ode till minnen från svunna&hellip:
 • AKI oljelampa, Ruby Red big

  AKI oljelampa, Ruby Red big
  Stor AKI oljelampa i färgen Ruby red från TRUE-kollektionen. Liksom blodet som rinner genom våra ådror, är rubinrött i sig kopplat till vital energi och de starkaste mänskliga passionerna. Det är&hellip:
 • AKI oljelampa, Sun small

  AKI oljelampa, Sun small
  Liten AKI oljelampa i färgen Sun från MISTY-kollektionen. Som gyllene ljusstrålar en sensommar eftermiddag är denna färg upplyftande och stärkande. Den ger värme, glädje och optimism till vilket&hellip:
 • AKI oljelampa, Amber big

  AKI oljelampa, Amber big
  Stor AKI oljelampa i färgen Amber från TRUE-kollektionen. Bärnsten för tankarna till det varma, hälsosamma sken du får när solen dyker upp igen efter vintern - känslan av att känna sig avslappnad&hellip:
 • AKI oljelampa, Ice big

  AKI oljelampa, Ice big
  Stor AKI oljelampa i färgen Ice från MISTY-kollektionen. Denna intensiva ljusblå nyans påminner om flytande isberg, frusna hav och bergsbäckar i Dolomiterna, vars iskalla vatten omedelbart dimmar&hellip: