Aki fotogenlampor

Populärt inom Aki fotogenlampor

 • AKI oljelampa, Amber small

  AKI oljelampa, Amber small
  Liten AKI oljelampa i färgen Amber från TRUE-kollektionen. Bärnsten för tankarna till det varma, hälsosamma sken du får när solen dyker upp igen efter vintern - känslan av att känna sig avslappnad&hellip:
 • AKI oljelampa, Snow White small

  AKI oljelampa, Snow White small
  Liten AKI oljelampa i färgen Snow white från JOURNEY-kollektionen. Formad av lager av klart och opalt glas, framkallar denna lysande vita lampa ljusstrålar som glittrar som diamanter på obetrampad&hellip:
 • AKI oljelampa, Clear big

  AKI oljelampa, Clear big
  Stor AKI oljelampa i färgen Clear från TRUE-kollektionen. Med sitt enkla, transparenta glas ligger skönheten i denna AKI-lampa i dess speciella förhållande till ljus. Den har en känsla av lätthet&hellip:
 • AKI oljelampa, Grey Smoke small

  AKI oljelampa, Grey Smoke small
  Liten AKI oljelampa i färgen Grey smoke från TRUE-kollektionen. Tillverkad av klart glas färgat med svart, tampar denna lampa en delikat balans mellan att synas och inte ses. Som mjuka rökkvistar i&hellip:
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Aki fotogenlampor

 • AKI oljelampa, Clear small

  AKI oljelampa, Clear small
  Liten AKI oljelampa i färgen Clear från TRUE-kollektionen. Med sitt enkla, transparenta glas ligger skönheten i denna AKI-lampa i dess speciella förhållande till ljus. Den har en känsla av lätthet&hellip: