DCW éditions bordslampor

Populärt inom DCW éditions bordslampor

 • Biny Bordslampa m/Stömbrytare Svart/Vit - DCW

  Biny Bordslampa m/Stömbrytare Svart/Vit - DCW
  DesignJaques Biny för DCW Koncept 1955 öppnade designern Jacques Biny en verkstad som tillverkade modern belysning. Under hans 30 år långa designkarriär nådde han att designa över 400 lampmodeller&hellip:
 • Biny Bordslampa m/Stömbrytare Vit/Svart/Vit - DCW

  Biny Bordslampa m/Stömbrytare Vit/Svart/Vit - DCW
  DesignJaques Biny för DCW Koncept 1955 öppnade designern Jacques Biny en verkstad som tillverkade modern belysning. Under hans 30 år långa designkarriär nådde han att designa över 400 lampmodeller&hellip:
 • Aaro Bordslampa Svart - DCW

  Aaro Bordslampa Svart - DCW
  DesignSimon Schmitz för DCWDesignAaro Bordslampa Svart är uppbyggd kring den perfekta kulan: den perfekta kulan har ingen riktning och heller inte någon toppen eller botten. En har inga begränsningar&hellip:
 • Knokke ToGo Bordslampa - DCW

  Knokke ToGo Bordslampa - DCW
  DesignÉric de Dormael för DCWKonceptKnokkeToGo karakteriseras av ett skulpturalt ljus. Den estetiska formen, genomskinligheten och spelet mellan ljus och skugga ger lampan ett skulpturalt uttryck&hellip:

Fler tips på DCW éditions bordslampor

 • Boucle ToGo Bordslampa - DCW

  Boucle ToGo Bordslampa - DCW
  DesignÉric de Dormael för DCWKonceptBoucle ToGo karakteriseras av ett skulpturalt ljus. Den estetiska formen, genomskinligheten och spelet mellan ljus och skugga ger lampan ett skulpturalt uttryck&hellip:
 • In The Sun Bordslampa 130 Silver/Silver - DCW

  In The Sun Bordslampa 130 Silver/Silver - DCW
  DesignDominique Perrault & Gaëlle Lauriot-Prévost för DCWDesignIts bordslampa Silver/Silver är en liten lampa med stor utstrålning. Genom den veckade skärmen kastas ett mjukt, varmt ljus och&hellip:
 • In The Sun Bordslampa 130 Guld/Silver - DCW

  In The Sun Bordslampa 130 Guld/Silver - DCW
  DesignDominique Perrault & Gaëlle Lauriot-Prévost för DCWDesignIts bordslampa Guld/Silver är en liten lampa med stor utstrålning. Genom den veckade skärmen kastas ett mjukt, varmt ljus och ger&hellip:
 • La Lampe Frechin Bordslampa - DCW

  La Lampe Frechin Bordslampa - DCW