Astep bordslampor

Populärt inom Astep bordslampor

 • Nox Bordslampa Silver - Astep

  Nox Bordslampa Silver - Astep
  DesignAlfredo Häberli för AstepKonceptNox Bordslampa Silver är en vacker och transportabel bordslampa som är designad till att lysa upp vardagen - både inne och ute. Bordslampans enkla och eleganta handtag bjuder in till att ta upp den och ta den med där man saknar bra ljus. Med den inbyggda touch-dimmern kan ljusstyrkan ställas in från helt klar läsbelysning till dämpad mysbelysning.Det som karakteriserar bordslampan Nox är den trådlösa laddningsstationen. Med hjälp av induktionsteknologi kan man ladda lampan bara genom att lägga den på laddaren och därefter kan man använda den trådlöst - i upp till 15 timmar på en laddning.Bordslampan är tillverkad i aluminium, med en vacker lampskärm i munblåst opalglas som ger ett mjukt ljus som inte bländar. Laddstationen till bordslampan Nox finns också i trä här
 • Candela Bordslampa (Light & Charge) - Astep

  Candela Bordslampa (Light & Charge) - Astep
  DesignFrancisco Gomez Paz för AstepKonceptCandela Bordslampa Light &: Charge tillverkar sin egen el och har samtidigt en levande flamma som ger en mysig stämning. Den nya tolkningen av den klassiska oljelampan omvandlar värmen från flamman till elektricitet, som används till LED-ljus och laddar upp det inbyggda batteriet så att lampan kan användas även om flamman inte brinner. Den rökfria flamman kan användas både inomhus och utomhus och är perfekt på caféet, i hemmets myshörna eller på terrassen. LED-ljuset ger ett mjukt och diffust ljus genom det vita opalglaset och den tidlösa designen passar in överallt. Candela Light &: Charge är inte bara en häftig ljuskälla, med USB-ingång kan den också användas för att ladda telefonen eller paddan. När lampans batteri är laddat så fungerar USB-laddningen även när lampan inte är på.
 • Model 607 Bordslampa Grey - Astep

  Model 607 Bordslampa Grey - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 607 bordslampa är ett resultat av Gino Sarfattis olika experiment 1971. Hans mål var då att designa en bordslampa med en halogenglödlampa, som på den tiden var en ny och spännande ljuskälla. Den skulpturala bordslampan består av två element: en avskuren konform och en bas av två sneda parallella rör, där de mekaniskt sitter ihop och ger designen stabilitet. Den krackelerande målningen ger lampan den sista finishen och ett modernt uttryck, medan den å andra sidan både är simpel och elegant. Det direkta ljuset kan dämpas med hjälp av den integrerade dimmern och gör lampan optimal till det lilla skrivbordet, mysbelysningen eller på nattduksbordet. I samband med nylanseringen 2013 byttes halogenlampan ut med en integrerad LED-lampa för att spara energi och erbjuda ett bättre ljus.
 • Candela Bordslampa (Light Only) - Astep

  Candela Bordslampa (Light Only) - Astep
  DesignFrancisco Gomez Paz för AstepKonceptCandela Bordslampa Light Only tillverkar sin egen el och har samtidigt en levande flamma som ger en mysig stämning. Den nya tolkningen av den klassiska oljelampan omvandlar värmen från flamman till elektricitet, som används till LED-ljus och laddar upp det inbyggda batteriet så att lampan kan användas även om flamman inte brinner. Den rökfria flamman kan användas både inomhus och utomhus och är perfekt på caféet, i hemmets myshörna eller på terrassen. LED-ljuset ger ett mjukt och diffust ljus genom det vita opalglaset och den tidlösa designen passar in överallt. Se också Candela Light &: Charge som är samma snygga lampa, med USB-ingång till laddning av telefon, läsplatta eller liknande.

Fler tips på Astep bordslampor

 • Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Orange - Astep

  Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Orange - Astep
 • Nox Bordslampa Black - Astep

  Nox Bordslampa Black - Astep
  DesignAlfredo Häberli för AstepKonceptNox Bordslampa Black är en vacker och transportabel bordslampa som är designad till att lysa upp vardagen - både inne och ute. Bordslampans enkla och eleganta handtag bjuder in till att ta upp den och ta den med där man saknar bra ljus. Med den inbyggda touch-dimmern kan ljusstyrkan ställas in från helt klar läsbelysning till dämpad mysbelysning.Det som karakteriserar bordslampan Nox är den trådlösa laddningsstationen. Med hjälp av induktionsteknologi kan man ladda lampan bara genom att lägga den på laddaren och därefter kan man använda den trådlöst - i upp till 15 timmar på en laddning.Bordslampan är tillverkad i aluminium, med en vacker lampskärm i munblåst opalglas som ger ett mjukt ljus som inte bländar. Laddstationen till bordslampan Nox finns också i trä här
 • Model 548 Bordslampa Polished Brass/Grey - Astep

  Model 548 Bordslampa Polished Brass/Grey - Astep
 • Model 548 Bordslampa Polished Brass/Azure - Astep

  Model 548 Bordslampa Polished Brass/Azure - Astep
 • Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Grey - Astep

  Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Grey - Astep