Astep bordslampor

Populärt inom Astep bordslampor

 • Nox Bordslampa Silver - Astep

  Nox Bordslampa Silver - Astep
  DesignAlfredo Häberli för AstepKonceptNox Bordslampa Silver är en vacker och transportabel bordslampa som är designad till att lysa upp vardagen - både inne och ute. Bordslampans enkla och eleganta&hellip:
 • Candela Bordslampa

  Candela Bordslampa
  DesignFrancisco Gomez Paz för AstepKonceptCandela Bordslampa Light & Charge tillverkar sin egen el och har samtidigt en levande flamma som ger en mysig stämning. Den nya tolkningen av den klassiska&hellip:
 • Nox Bordslampa Black - Astep

  Nox Bordslampa Black - Astep
  DesignAlfredo Häberli för AstepKonceptNox Bordslampa Black är en vacker och transportabel bordslampa som är designad till att lysa upp vardagen - både inne och ute. Bordslampans enkla och eleganta&hellip:
 • Model 548 Bordslampa Polished Brass/Grey - Astep

  Model 548 Bordslampa Polished Brass/Grey - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 548 Bordslampa Polished Brass/Grey designades 1951 i samband med en studie i balans och ljusets reflektion genom en skärm - vilket är ett återkommande&hellip:

Fler tips på Astep bordslampor

 • Model 537 Bordslampa Black/Brass/White - Astep

  Model 537 Bordslampa Black/Brass/White - Astep
 • Model 548 Bordslampa Polished Brass/Azure - Astep

  Model 548 Bordslampa Polished Brass/Azure - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 548 Bordslampa Polished Brass/Azure designades 1951 i samband med en studie i balans och ljusets reflektion genom en skärm - vilket är ett återkommande&hellip:
 • Pepa Bordslampa Natural Ash - Astep

  Pepa Bordslampa Natural Ash - Astep
 • Model 566 Bordslampa Polished - Astep

  Model 566 Bordslampa Polished - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 566 Bordslampa Polished designades ursprungligen 1956 av den berömda designern Gino Sarfatti. Den balanserade designen har sin egen personlighet, med en&hellip:
 • Model 566 Bordslampa Black - Astep

  Model 566 Bordslampa Black - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 566 Bordslampa Black designades ursprungligen 1956 av den berömda designern Gino Sarfatti. Den balanserade designen har sin egen personlighet, med en underförstådd&hellip:
 • Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Grey - Astep

  Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Grey - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Grey designades 1951 i samband med en studie i balans och ljusets reflektion genom en skärm - vilket är ett återkommande&hellip:
 • Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Orange - Astep

  Model 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Orange - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 548 Bordslampa Dark Burnished Brass/Orange designades 1951 i samband med en studie i balans och ljusets reflektion genom en skärm - vilket är ett återkommande&hellip:
 • Model 537 Bordslampa White/Brass/White - Astep

  Model 537 Bordslampa White/Brass/White - Astep
 • Model 537 Bordslampa Black/Black - Astep

  Model 537 Bordslampa Black/Black - Astep
  DesignGino Sarfatti för AstepKonceptModel 537 Bordslampa Black/Black är en unik bordslampa från det italienska märket Astep. Som en hyllning till sin farfar, Gino Sarfatti, grundaren av Astep,&hellip: