Philips badrumsbelysning

Populärt inom Philips badrumsbelysning

 • Spa badrumslampa vit

  Spa badrumslampa vit
  En fin och inbjudande badrumslampa i vitt glas av en väldigt god kvalitet. Ger ett starkt men behagligt ljus som gör att hudtonen ser naturlig ut. Ljuskälla från Philips ingår.
 • Hydrate 3

  Hydrate 3
  Badrumslampa med vita glas och kromat fäste. Strömbrytare på lampan.Ljuskälla ingår ej.
 • Treats krom

  Treats krom
  En snygg, liten badrumslampa i kromad metall, som går att fästa både på väggen och i taket. Den ger ett bra och naturligt ljus och ger hudtoner den rätta färgen.Ljuskälla från Philips ingår.
 • Droppar trio

  Droppar trio
  En enkel och snygg badrumslampa med en bas i kromad metall och tre stycken runda, vita glaskupor. Sprider ett bra ljus till badrummet och kan monteras både horisontellt och vertikalt.Dimbara halogenlampor från Philips ingår.

Fler tips på Philips badrumsbelysning

 • Hotstone singel LED

  Hotstone singel LED
  En snygg och otroligt dekorativ badrumslampa i kromad aluminium. Lampan är utrustad med högkvalitativ LED-belysning som sprider ett starkt och naturligt ljus i badrummet.Integrerad LED-belysning.
 • Fit 33,5cm LED

  Fit 33,5cm LED
  Den enkla och snygga badrumslampan Fit i kromad metall. Vägglampan är utrustad med integrerad LED-belysning som ger ett bra och starkt ljus, perfekt för ditt badrum. Finns i två olika storlekar och går även att montera horisontellt. Integrerad LED-belysning.
 • Droppar singel

  Droppar singel
  En enkel och snygg badrumslampa med en bas i kromad metall och en rund, vit glaskupa. Sprider ett bra ljus till badrummet och kan monteras både horisontellt och vertikalt.Dimbar halogenlampa från Philips ingår.
 • Droppar singel rund

  Droppar singel rund
  En enkel och snygg badrumslampa med en bas i kromad metall och en rund, vit glaskupa. Sprider ett bra ljus till badrummet och kan monteras både horisontellt och vertikalt.Dimbar halogenlampa från Philips ingår.
 • Fit 48,5cm LED

  Fit 48,5cm LED
  Den enkla och snygga badrumslampan Fit i kromad metall. Vägglampan är utrustad med integrerad LED-belysning som ger ett bra och starkt ljus, perfekt för ditt badrum. Finns i två olika storlekar och går även att montera horisontellt. Integrerad LED-belysning.
 • Seru taklampa LED

  Seru taklampa LED
  Den snygga och dekorativa badrumslampan Seru, i syntet med rund och mjuk design. Lampan är utrsutad med integrerad LED-belysning och ger ett optimalt varmvitt ljus till badrummet. Kombinera gärna med en dimmer för att skapa en avslappnande atmosfär. Integrerad LED-belysning.
 • myBathroom Salts Taklampa

  myBathroom Salts Taklampa
  myBathroomTaklampa Smidiga Philips myBathroom Salts vägg- och taklampa är användbar och ger hållbart och energibesparande ljus. Med en ljusspridare i glas har den skydd mot vatten också Gör en uppfräschning i vackert naturligt ljus - Salts -
 • myBathroom Drops Vägglampa

  myBathroom Drops Vägglampa
  myBathroom Vägglampa Philips myBathroom Drops vägglampa är helt fulländad. Den vackra lampan har en ljusspridare i högkvalitativt glas och krombas och visar hudens korrekta färg, och lyser samtidigt upp rummet ordentligt Gör en uppfräschning
 • Hotstone duo LED

  Hotstone duo LED
  En snygg och otroligt dekorativ badrumslampa i kromad aluminium. Lampan är utrustad med högkvalitativ LED-belysning som sprider ett starkt och naturligt ljus i badrummet.Integrerad LED-belysning.
 • Baume badrumslampa LED

  Baume badrumslampa LED
  Baume är en snygg, diskret och högkvalitativ badrumslampa som passar alla hem. Med sin integrerade LED-belysning sprider badrumslampan ett varmvitt ljus och en optimal badrumsbelysning. Ljusstyrkan på lampan justeras lätt med en dimmer. Integrerad LED-belysning.
 • Hydrate 1

  Hydrate 1
  Hydrate badrumslampa, enkel och stilren i krom och med opalvitt glas. Passar in i de flesta badrummen och är diskret och vacker.Strömbrytare under på armaturen.Ljuskälla ingår ej.
 • Silvery vägglampa

  Silvery vägglampa
  En snygg och högkvalitativ badrumslampa i krom, med en snygg klotformad glaskupa. Sprider ett varmvitt ljus som visar din naturliga hudfärg.Dimbar ljuskälla från Philips ingår.
 • Hud vägglampa LED

  Hud vägglampa LED
  En snygg badrumslampa med ett fäste i kromad metall och två vita glaskupor. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett starkt, jämt och varmvitt ljus, perfekt för badrummet.Integrerad LED-belysning.
 • myBathroom Parasail Taklampa

  myBathroom Parasail Taklampa
  myBathroom Taklampa Njut av varmt vitt ljus med taklampan Philips myBathroom Parasail. Lampans högkvalitativa ljus och syntetiska ljusspridare ger optimal belysning med en energieffektiv ljuskälla med lång livstid. Gör en uppfräschning i vacker
 • Dew badrumslampa

  Dew badrumslampa
  Dew badrumslampa är en högkvalitativ taklampa som sprider en stark och naturlig belysning som är optimalt till badrummet. Lampans skärm är i glas, med snygga detaljer i krom. Lågenergilampa från Philips ingår.
 • Celestial taklampa

  Celestial taklampa
  En snygg, rund och diskret badrumslampa med en skärm i vitt glas. Ramen är i aluminium och finns i tre olika färger. Sprider ett varmvitt ljus som är optimalt för badrummet.Dimbar halogenlampa från Philips ingår.
 • Hydrate 2

  Hydrate 2
  Badrumslampa med vita glas och kromat fäste. Strömbrytare på lampan.Ljuskälla ingår ej.
 • Treats matt krom

  Treats matt krom
  En snygg, liten badrumslampa i mattkromad metall, som går att fästa både på väggen och i taket. Den ger ett bra och naturligt ljus och ger hudtoner den rätta färgen.Ljuskälla från Philips ingår.
 • Salts matt krom

  Salts matt krom
  En enkel, rund badrumslampa i mattkromad metall. Sprider ett varmvitt och väldigt naturligt ljus som gör att hudtonerna blir naturliga. Lampan går att fästa både på väggen och i taket, helt efter eget behov.Ljuskälla från Philips ingår.
 • Salts krom

  Salts krom
  En enkel, rund badrumslampa i kromad metall. Sprider ett varmvitt och väldigt naturligt ljus som gör att hudtonerna blir naturliga. Lampan går att fästa både på väggen och i taket, helt efter eget behov.Ljuskälla från Philips ingår.