Lampor från Watt a Lamp

 • Work Taklampa Mörkgrå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Mörkgrå - Watt A Lamp
  DesignTom Stepp for Watt A Lamp KonceptWork Taklampa Mörkgrå är en klassisk och enkel lampa designad av den danska Tom Stepp. Han har fått sin inspiration från industrialiseringen som påminner om en tid där allt vara mer förutsägbart än det är i dag.Work är en solid Pendel som kastar ljus över en stor yta och som samtidigt är bländfri. Lampan passar perfekt över mat- och arbetsbordet.
 • Bend Bend Bordslampa Mörkgrå - Watt A Lamp

  Bend Bend Bordslampa Mörkgrå - Watt A Lamp
  DesignKilo for Watt A Lamp KonceptBend Bend Bordslampa Mörkgrå är en smart och justerbar bordslampa som med sin karakteriserade ?bend? funktion ger möjlighet för att justera ljuset efter behag. Bend ger ett super läckert LED-ljus och kan användas både som traditionell bordslampa men också som arbetslampa då den är otroligt flexibel och användbar. Bend har touch-funktion som tänder och släcker lampan, den fås i svart, ljusgrå och mörkgrå.
 • Bend Bend Bordslampa Svart - Watt A Lamp

  Bend Bend Bordslampa Svart - Watt A Lamp
  DesignKilo for Watt A Lamp KonceptBend Bend Bordslampa Svart är en smart och justerbar bordslampa som med sin karakteriserade ?bend? funktion ger möjlighet för att justera ljuset efter behag. Bend ger ett super läckert LED-ljus och kan användas både som traditionell bordslampa men också som arbetslampa då den är otroligt flexibel och användbar. Bend har touch-funktion som tänder och släcker lampan, den fås i svart, ljusgrå och mörkgrå.
 • Radio Taklampa Ø28 - Watt A Lamp

  Radio Taklampa Ø28 - Watt A Lamp
  Radio Taklampa Ø28 är inspirerad av el-apparater från det tidiga 20:e århundrade. Lampan ger ett mycket spännande och intressant skuggspel på grund av skärmens metallglitter. En spännande lamp
 • Adjustable Taklampa Ø30 Vit - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø30 Vit - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø30 Vit är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Adjustable Taklampa Ø30 Gul - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø30 Gul - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø30 Gul är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Adjustable Taklampa Ø42 Vit - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Vit - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø42 Vit är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Adjustable Taklampa Ø42 Medium Grå - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Medium Grå - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø42 Medium Grå är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Radio Vägglampa Ø28 - Watt A Lamp

  Radio Vägglampa Ø28 - Watt A Lamp
  DesignFrancis Cayoutte for Watt A Lamp KonceptRadio Pendel har ett rustikt uttryck med dennes öppna och enkla design som inkapslar glödlampan. Pendeln är inspirerad av det industriella elektriska apparaterna från det tidigare 20. Århundradena. Med lyskällans placering och metall nät får du ett fascinerade skuggspel. Radio Pendel kommer i tre storlekar: Ø28, Ø44 &: Ø70.
 • Stretch Taklampa Ø47 - Watt A Lamp

  Stretch Taklampa Ø47 - Watt A Lamp
  DesignAmanda Betz for Watt A Lamp KonceptStretch Pendel är en spännande och fin lampa som är utformad som en tredimensionell träkonstruktion. De speciella fanér är snittat tillsammans med mässingsbeslag som ger ett modernt och varmt uttryck. Stretch ger ett mysigt och varmt ljus som skapar ett fint skuggspel och passar perfekt over matbordet.
 • Nuuk Taklampa Ø41 - Watt A Lamp

  Nuuk Taklampa Ø41 - Watt A Lamp
  Nuuk Pendellampa - Watt A LampNuuk är en elegant läslampa med inspiration från de stora isbergen i Nordatlanten. Nuuk-pendlen är i glansigt opalglas som avslutas med en topp av ljus trä.Häng Nuu
 • Adjustable Taklampa Ø30 Svart - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø30 Svart - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø30 Svart är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Adjustable Taklampa Ø30 Medium Grå - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø30 Medium Grå - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø30 Medium Grå är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Adjustable Taklampa Ø42 Gul - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Gul - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø42 Gul är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Work Taklampa Blå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Blå - Watt A Lamp
  DesignTom Stepp for Watt A Lamp KonceptWork Taklampa Blå är en klassisk och enkel lampa designad av den danska Tom Stepp. Han har fått sin inspiration från industrialiseringen som påminner om en tid där allt vara mer förutsägbart än det är i dag.Work är en solid Pendel som kastar ljus över en stor yta och som samtidigt är bländfri. Lampan passar perfekt över mat- och arbetsbordet.
 • Direct golvlampa (Svart)

  Direct golvlampa (Svart)
  Den otroligt snygga golvlampan Direct, gjord i metall med svart finish och stilrena mässingdetaljer. Skärmen kan du enkelt rikta upp och ner efter behov. Foten på lampan är gjord av marmor och strömbrytaren är placerad på toppen av lampskärmen. Matchande svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Adjustable Taklampa Ø42 Blå - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Blå - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø42 Blå är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Adjustable Taklampa Ø42 Svart - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Svart - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø42 Svart är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Work Taklampa Medium Grå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Medium Grå - Watt A Lamp
  DesignTom Stepp for Watt A Lamp KonceptWork Taklampa Medium Grå är en klassisk och enkel lampa designad av den danska Tom Stepp. Han har fått sin inspiration från industrialiseringen som påminner om en tid där allt vara mer förutsägbart än det är i dag.Work är en solid Pendel som kastar ljus över en stor yta och som samtidigt är bländfri. Lampan passar perfekt över mat- och arbetsbordet.
 • Radio Taklampa Ø28 - Watt A Lamp

  Radio Taklampa Ø28 - Watt A Lamp
  DesignFrancis Cayoutte for Watt A Lamp KonceptRadio Pendel har ett rustikt uttryck med dennes öppna och enkla design som inkapslar glödlampan. Pendeln är inspirerad av det industriella elektriska apparaterna från det tidigare 20. Århundradena. Med lyskällans placering och metall nät får du ett fascinerade skuggspel. Radio Pendel kommer i tre storlekar: Ø28, Ø44 &: Ø70.
 • Adjustable Taklampa Ø42 Gul - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Gul - Watt A Lamp
  Adjustable Pendellampa Matt Gul - Watt A LampEn vacker, gul pendellampa designad av [i]Rikke Hagen och Andreas Lund[/i]. Adjustable är designad från tanken om att funktion och uttryck ska vara en sa
 • Adjustable Taklampa Ø42 Vit - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Vit - Watt A Lamp
  Adjustable Pendellampa Matt Vit - Watt A LampMinimalistisk och modern pendellampa från Watt A Lamp. Adjustable är designad av [i]Rikke Hagen och Andreas Lund[/i]. En lampa där funktion och utseende
 • Radio Vägglampa Ø44 - Watt A Lamp

  Radio Vägglampa Ø44 - Watt A Lamp
  Radio Vägglampa Ø44 är inspirerad av el-apparater från det tidiga 20:e århundrade. Lampan ger ett mycket spännande och intressant skuggspel på grund av skärmens metallglitter. En spännande la
 • Work Taklampa Svart - Watt A Lamp

  Work Taklampa Svart - Watt A Lamp
  Work Pendellampa Matt SvartWork-lampan har en industriell design och är tillverkad på ett sätt så den ger ett bländfritt ljus. Med den klassiska matta färgen passar lampan in i många inrednings
 • Adjustable Taklampa Ø30 Blå - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø30 Blå - Watt A Lamp
  DesignRikke Hagen &: Andreas Lund for Watt A Lamp KonceptAdjustable Taklampa Ø30 Blå är en praktisk och smart lampa från den nya danska designduon Rikke Hagen och Andreas Lund.Pendeln ger plats till både lek och arbete då den är utrustad med ett unikt och speciellt lednings upphäng. Det kan nämligen justeras vilket gör det otroligt lätt att ställa in höjden på lampan. Du får en super läcker lampa med en enkel och snygg design som passar in i det flesta hem, samt att man får en lampa med många möjligheter. Adjustable fås i färgerna: Blå, Gul, Svart, Vit, Mörk grå och Grå.
 • Work Taklampa Svart - Watt A Lamp

  Work Taklampa Svart - Watt A Lamp
  DesignTom Stepp for Watt A Lamp KonceptWork Taklampa Svart är en klassisk och enkel lampa designad av den danska Tom Stepp. Han har fått sin inspiration från industrialiseringen som påminner om en tid där allt vara mer förutsägbart än det är i dag.Work är en solid Pendel som kastar ljus över en stor yta och som samtidigt är bländfri. Lampan passar perfekt över mat- och arbetsbordet.
 • Work Taklampa Ljusgrå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Ljusgrå - Watt A Lamp
  DesignTom Stepp for Watt A Lamp KonceptWork Taklampa Ljusgrå är en klassisk och enkel lampa designad av den danska Tom Stepp. Han har fått sin inspiration från industrialiseringen som påminner om en tid där allt vara mer förutsägbart än det är i dag.Work är en solid Pendel som kastar ljus över en stor yta och som samtidigt är bländfri. Lampan passar perfekt över mat- och arbetsbordet.
 • Nuuk Taklampa Ø41 - Watt A Lamp

  Nuuk Taklampa Ø41 - Watt A Lamp
  DesignTom Stepp for Watt A Lamp KonceptNUUK Pendel är en fin och enkel pendel designad av Tom Stepp, som har låtit sig inspireras av nordatlantiska isberg. Det ses i den fina balansen i lampan som tillsammans med det sköna blankvita opalglaset ger ett fantastiskt lugnt och elegant uttryck.
 • Radio Taklampa Ø44 - Watt A Lamp

  Radio Taklampa Ø44 - Watt A Lamp
  DesignFrancis Cayoutte for Watt A Lamp KonceptRadio Pendel har ett rustikt uttryck med dennes öppna och enkla design som inkapslar glödlampan. Pendeln är inspirerad av det industriella elektriska apparaterna från det tidigare 20. Århundradena. Med lyskällans placering och metall nät får du ett fascinerade skuggspel. Radio Pendel kommer i tre storlekar: Ø28, Ø44 &: Ø70.
 • Work Taklampa Blå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Blå - Watt A Lamp
  Work Pendellampa Matt Blå[i]Design: Tom Stepp[/i]Denna lampa ger ett fint, bländfritt ljus och tack vare dess industriella design så passar lampan bra in i en minimalistisk inredning. Work har en t
 • Work Taklampa Ljusgrå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Ljusgrå - Watt A Lamp
  Work Pendel Lampe Mat Lys GråWork-lampan är en snygg kombination mellan en industriell design och ett minimalistiskt formspråk. Lampan är designad av [i]Tom Stepp[/i].
 • Adjustable Taklampa Ø42 Medium Grå - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Medium Grå - Watt A Lamp
  Adjustable Pendellampa Matt Grå - Watt A Lamp[i]Rikke Hagen och Andreas Lund[/i] har designat en lampa där funktion och uttryck går hand i hand. Adjustable kan justeras i höjden men även om lampa
 • Adjustable Taklampa Ø42 Blå - Watt A Lamp

  Adjustable Taklampa Ø42 Blå - Watt A Lamp
  Adjustable Pendellampa Matt Blå - Watt A Lamp[i]Rikke Hagen och Andreas Lund[/i] har skapat en lampa i en enkel och ärlig design med ett minimalistiskt uttryck.Adjustable-pendellampan är flexibel o
 • Work Taklampa Mörkgrå - Watt A Lamp

  Work Taklampa Mörkgrå - Watt A Lamp
  Work Pendel Lampe Mat Mörk GråDesignern [i]Tom Stepp[/i] står bakom denna fina lampa, vars formspråk är industriellt och minimalistiskt. Work-lampan ger ett användbart och bländfritt ljus, vilk