V XJO lampor

 • Monaco taklampa (Amber)

  Monaco taklampa (Amber)
  Monaco är en vacker och exklusiv taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en svartlackad finish med matchande kabel och är försedd med 17st amberfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 4st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Monaco plafond (Svart)

  Monaco plafond (Svart)
  Monaco är en vacker och exklusiv plafond som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en svartlackad finish och är försedd med 13st rökfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 3st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Monaco XL taklampa (Smoke)

  Monaco XL taklampa (Smoke)
  Monaco XL är en vacker, pampig och exklusiv taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco XL är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en svartlackad finish, en matchande svart kabel och är försedd med 24st rökfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 5st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (5st) ingår ej.
 • Monaco XL plafond (Amber)

  Monaco XL plafond (Amber)
  Monaco XL är en vacker, pampig och exklusiv plafond som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco XL är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en mattsvart finish och är försedd med 24st amberfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 6st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Monaco XL plafond (Smoke)

  Monaco XL plafond (Smoke)
  Monaco XL är en vacker, pampig och exklusiv plafond som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco XL är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en mattsvart finish och är försedd med 24st rökfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 6st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianterLjuskällor (6st) ingår ej.
 • Monaco taklampa (Transparent)

  Monaco taklampa (Transparent)
  Monaco är en vacker och exklusiv taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en förkromad finish och är försedd med 17st klara glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 4st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Wheat XL (Smoke)

  Wheat XL (Smoke)
  Plafond Wheat XL, magnifik taklampa i mattsvart metall med rökfärgade glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Monaco XL taklampa (Transparent)

  Monaco XL taklampa (Transparent)
  Monaco XL är en vacker, pampig och exklusiv taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco XL är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en förkromad finish, en kontrasterande svart kabel och är försedd med 24st klara glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 5st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (5st) ingår ej.
 • E27 Globlampa Amber 95mm 4W varmgul dimbar

  E27 Globlampa Amber 95mm 4W varmgul dimbar
  E27 globlampa 95mm med amberfärgat glas (populäraste globstorleken) i riktigt snygg unik design. Filamenttrådarna korsar varandra precis som den klassiska glödtrådslampan. Ljuskällan avger ett varmgult ljus 2000K med hög färgåtervigning (90/100) och är fullt dimbar.
 • Wheat XL (Smoke)

  Wheat XL (Smoke)
  Taklampa Wheat XL, magnifik taklampa i förkromad metall med rökfärgade glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Wheat XL (Smoke)

  Wheat XL (Smoke)
  Taklampa Wheat XL, magnifik taklampa i mattsvart metall med rökfärgade glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Monaco plafond (Amber)

  Monaco plafond (Amber)
  Monaco är en vacker och exklusiv plafond som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en svartlackad finish och är försedd med 13st amberfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 3st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • E14 Päronlampa LED varmvit dimbar

  E14 Päronlampa LED varmvit dimbar
  E14 päronlampa LED motsvarande cirka 10-15W som ger ett varmvitt ljus och som dessutom är fullt dimbar. Ju fler lampor kopplade till samma dimmer desto enklare dimras lampan.
 • Plafond Paris 6L (Krom)

  Plafond Paris 6L (Krom)
  Vacker takplafond i förkromad metall med 6st rökfärgade glas som är öppna nertill för bästa ljuseffekt. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.​Ljuskällor ingår ej.
 • Plafond Paris 6L (Krom)

  Plafond Paris 6L (Krom)
  Vacker takplafond i förkromad metall med 6st klara glas som är öppna nertill för bästa ljuseffekt. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.​Ljuskällor ingår ej.
 • Wheat XL (Smoke)

  Wheat XL (Smoke)
  Plafond Wheat XL, magnifik taklampa i förkromad metall med rökfärgade glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Monaco XL plafond (Transparent)

  Monaco XL plafond (Transparent)
  Monaco XL är en vacker, pampig och exklusiv plafond som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco XL är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en förkromad finish och är försedd med 24st klara glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 6st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Taklampa Paris 9L (Mässing/guld)

  Taklampa Paris 9L (Mässing/guld)
  Magnifik taklampa i matborstad mässingsmetall med 9st klara glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Monaco taklampa (Rökfärgad)

  Monaco taklampa (Rökfärgad)
  Monaco är en vacker och exklusiv taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en svartlackad finish, matchande svart kabel och takkopp, samt är försedd med 17st rökfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 4st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Wheat XL (Svart)

  Wheat XL (Svart)
  Plafond Wheat XL, magnifik taklampa i mattsvart metall med klara glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris 9L (Svart)

  Taklampa Paris 9L (Svart)
  Magnifik taklampa i mattsvart metall med 9st klara glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris 9L (Krom)

  Taklampa Paris 9L (Krom)
  Magnifik taklampa i kromad metall med 9st klara glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris 9L (Svart)

  Taklampa Paris 9L (Svart)
  Magnifik taklampa i mattsvart metall med 9st amberfärgade glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris XL 12L (Smoke)

  Taklampa Paris XL 12L (Smoke)
  Magnifik taklampa i mattsvart metall med 12st rökfrägade glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris 9L (Smoke)

  Taklampa Paris 9L (Smoke)
  Magnifik taklampa i mattsvart metall med 9st rökfärgade glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Wheat XL (Krom)

  Wheat XL (Krom)
  Plafond Wheat XL, magnifik taklampa i förkromad metall med klara glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Wheat (Smoke)

  Wheat (Smoke)
  Taklampa Wheat i mattsvart metall med rökfärgade glasglober. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.
 • Wheat XL (Svart)

  Wheat XL (Svart)
  Taklampa Wheat XL, magnifik taklampa i mattsvart metall med klara glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris 9L (Krom)

  Taklampa Paris 9L (Krom)
  Magnifik taklampa i förkromad metall med 9st rökfärgade glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Monaco XL taklampa (Amber)

  Monaco XL taklampa (Amber)
  Monaco XL är en vacker, pampig och exklusiv taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är lika fin från alla vinklar, vilket gör att den passar perfekt till att placeras centralt i rummet där den får framhävas och hamna i blickfånget. Monaco XL är tillverkad av metall och finns i flera olika färger och varianter. Denna modellen har en svartlackad finish, en matchande svart kabel och är försedd med 24st amberfärgade glaskupor som sitter tillsammans i ett kluster. Centrerat i lampan sitter 5st ljuskällor som tillsammans säkerställer ett fint och behagligt ljus genom glaskuporna när lampan är tänd. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Monaco finns även i andra varianter.​Ljuskällor (5st) ingår ej.
 • E27 Globlampa 95mm 4W varmvit dimbar

  E27 Globlampa 95mm 4W varmvit dimbar
  E27 globlampa 95mm (populäraste globstorleken) i riktigt snygg unik design. Filamenttrådarna korsar varandra precis som den klassiska glödtrådslampan. Ljuskällan avger ett varmvitt ljus med hög färgåtervigning (90/100) och är fullt dimbar.
 • E14 Navigation Rökfärgad LED 1,6W

  E14 Navigation Rökfärgad LED 1,6W
  E14 navigationslampa i LED med rökfärgat glas. Det rökfärgade glaset tar mycket ljus vilket gör att lampan ger ett väldigt dekorativt ljus och inte alls så intensivt som många vanliga led-lampor.
 • Reservglas till Monaco plafond 8cm (Transparent)

  Reservglas till Monaco plafond 8cm (Transparent)
  Reservglas till lampan Monaco plafond från V XJO.Passar till följande lampor:Monaco P6131Monaco P6132Monaco P6133
 • Reservglas till Monaco 10cm (Transparent)

  Reservglas till Monaco 10cm (Transparent)
  Reservglaset Monaco från V XJO som passar både till Monaco taklampa och Monaco Xl plafondFinns i rökgrå,amber och klarglas.
 • Taklampa Paris XL 12L (Mässing/guld)

  Taklampa Paris XL 12L (Mässing/guld)
  Magnifik taklampa i borstad mässingsmetall med 12st klara glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.Ljuskällor ingår ej.
 • Wheat (Smoke)

  Wheat (Smoke)
  Taklampa Wheat i mattsvart med rökfärgade glasglober. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.
 • E27 Normallampa 4W varmgul dimbar

  E27 Normallampa 4W varmgul dimbar
  E27 normallampa på 4W med varm och behagligt ljus, 2200K vilket är lite gulare än traditionell glödlampa. Hög färgåtergivning och fullt dimbar.
 • Reservglas till Monaco plafond 8cm (Smoke)

  Reservglas till Monaco plafond 8cm (Smoke)
  Reservglas till lampan Monaco plafond från V XJO.Passar till följande lampor:Monaco P6131Monaco P6132Monaco P6133
 • E14 klotlampa LED milky dimbar 4W

  E14 klotlampa LED milky dimbar 4W
  E14 klotlampa LED med varmvitt ljus motsvarande cirka 35-40W och som är fullt dimbar med standarddimmers.
 • Wheat (Svart)

  Wheat (Svart)
  Taklampa Wheat i mattsvart metall med klara glasglober. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Wheat (Krom)

  Wheat (Krom)
  Taklampa Wheat i förkromad metall med klara glasglober. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.
 • Reservglas till Monaco plafond 8cm (Amber)

  Reservglas till Monaco plafond 8cm (Amber)
  Reservglas till lampan Monaco plafond från V XJO.Passar till följande lampor:Monaco P6131Monaco P6132Monaco P6133
 • Plafond Paris 6L (Svart)

  Plafond Paris 6L (Svart)
  Vacker takplafond i mattsvart metall med 6st klara glas som är öppna nertill för bästa ljuseffekt. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • E27 normallampa 7W frostad varmvit dimbar

  E27 normallampa 7W frostad varmvit dimbar
  Normallampa E27 frostad led-lampa med bra tryck i ljuset motsvarande cirka 60W glödlampa. Varmvitt ljus och fullt dimbar.
 • Wheat XL (Krom)

  Wheat XL (Krom)
  Taklampa Wheat XL, magnifik taklampa i förkromad metall med klara glas. Lampan hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Paris XL 12L (Svart)

  Taklampa Paris XL 12L (Svart)
  Magnifik taklampa i mattsvart metall med 12st amberfärgade glaskupor. Sladden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok. Modellen passar bra över matbord eller i t.ex. vardagsrum.​Ljuskällor ingår ej.
 • E14 kronljus klar 4W LED

  E14 kronljus klar 4W LED
  E14 kronljus LED-lampa som ger ett varmvitt ljus motsvarande cirka 30-40W glödlampa. Lampan är fullt dimbar med standarddimmers.
 • E27 Amber Unitherm LED-lampa 4W

  E27 Amber Unitherm LED-lampa 4W
  Amberfärgad Unitherm E27 LED-lampa på 4W med ett varmt ljus, varmgult, som passar bra som dekorationslampa eller där man vill ha ett varmt och behagligt ljus. Fullt dimbar.
 • E27 Unitherm LED-lampa klar 4W

  E27 Unitherm LED-lampa klar 4W
  Unitherm E27 LED-lampa på 4W med ett varmt ljus, varmgult, som passar bra som dekorationslampa eller där man vill ha ett varmt och behagligt ljus. Fullt dimbar.
 • Wheat (Svart)

  Wheat (Svart)
  Takplafond Wheat i mattsvart stomme med klara glas. Hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Reservglas till Monaco 10cm (Amber)

  Reservglas till Monaco 10cm (Amber)
  Reservglaset Monaco från V XJO som passar både till Monaco taklampa och Monaco Xl plafondFinns i rökgrå,amber och klarglas.
 • E27 normallampa 7W varmvit dimbar

  E27 normallampa 7W varmvit dimbar
  Normallampa E27 med bra tryck i ljuset motsvarande cirka 60W glödlampa. Varmvitt ljus och fullt dimbar.
 • E27 Globlampa 95mm 4W varmvit dimbar

  E27 Globlampa 95mm 4W varmvit dimbar
  E27 globlampa 95mm (populäraste globstorleken) i riktigt snygg unik design. Filamenttrådarna korsar varandra precis som den klassiska glödtrådslampan. Ljuskällan avger ett varmvitt ljus 2700K med hög färgåtervigning (80/100) och är fullt dimbar.Transparent glas.
 • E14 klotlampa LED dimbar 4W

  E14 klotlampa LED dimbar 4W
  E14 klotlampa LED med varmvitt ljus (2700K) motsvarande cirka 35-40W och som är fullt dimbar med standarddimmers. Ljuskällan har klart glas och passar fint i fönsterlampor, bordslampor och övriga armaturer där man önskar stämningsfullt sken. 
 • Reservglas till Monaco 10cm (Smoke)

  Reservglas till Monaco 10cm (Smoke)
  Reservglaset Monaco från V XJO som passar både till Monaco taklampa och Monaco Xl plafondFinns i rökgrå,amber och klarglas.
 • Wheat (Smoke)

  Wheat (Smoke)
  Takplafond Wheat i mattsvart metall med rökfärgade glas. Hängs enkelt upp på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.