Tagwerk lampor

 • Hänglampa Flätverk, kula, cremevit

  Hänglampa Flätverk, kula, cremevit
  Vacker pendellampa Flätverk med 3D-tryck och skärm av biomaterial - tillverkad i Tyskland Det finns inget mer passande namn än detta. Eftersom det är ett flätverk. Strukturen påminner om ett schackbräde, där ljusa och mörka ställen växlar. Emellertid är de ljusa ställena medvetna öppningar som leder blicken in i skärmens inre och låter ljusskenet tränga ut. Det är inte ljusstyrkan som absolut måste stå i förgrunden, utan de generade ljuseffekterna som avges med den tysklandstillverkade skärmen, utan även avges mot de omkringliggande ytorna - här som en vacker, jämn bild av ljus och skuggor. Utformningen av denna pendellampa blir möjlig endast med en 3D-skrivare, som används vid tillverkningen av varje skärm och som tillåter detta ovanliga, effektiva mönster. Ett annat inslag i tryckprocessen är att inget avfall produceras och att man därför kan arbeta enligt nollavfallsprincipen. Den hållbarhetsidé som designers tog till sig realiseras även genom att man använder ett biomaterial som är fritt från toxiner och olja och som endast består av förnybara råvaror. Användningen av grön el och uppfyllandet av nollutsläpp är en annan aspekt av denna strategi. En storslagen designprodukt med särprägel och stor charm!
 • Golvlampa Flätverk, kula, grafit

  Golvlampa Flätverk, kula, grafit
  Flätverk- designergolvlampa med grafitfärgad kulskärm från 3D-skrivaren Designergolvlampan Flätverk kännetecknas den storslagna ljuseffekten, som man gärna står kvar och beundrar. Ljusstrålarna kommer nämligen ut på ett schackbrädesliknande sätt ur den runda kulskärmen - på alla sidor. Det uppstår även effektfulla ljus- och skuggspel på alla projektionsytor runt golvlampan. Ljuset bidrar naturligtvis i första hand till en stämningsfull atmosfär, som bjuder in alla att luta sig tillbaka och slappna av. Självfallet behöver man även ha en ljus huvudbelysning så att rummet kan belysas väl vid behov. Det kan vara mycket intressant att veta att skärmen till designergolvlampan Flechtwerk inte är tillverkad på vanligt sätt, utan med hjälp av en 3D-skrivare som möjliggör unik formgivning av detta slag. Andra aspekter av produktionen bör också nämnas, eftersom skärmen till Flechtwerk består av ett innovativt biomaterial som inte bara är lätt, stabilt och avtorkbart, utan som också produceras hållbart av förnybara råvaror. Tanken med noll avfall kan realiseras med 3D-trycktekniken, eftersom det inte uppstår något kantskärningsspill i denna produktionsprocess; det är endast det material som används som faktiskt behövs för lampan. Driften i designverkstaden går på grön el och nollutsläpp.
 • Golvlampa Flätverk, tratt, grafit

  Golvlampa Flätverk, tratt, grafit
  Fantastiskt design golvlampa flätverk med grandiosa ljuseffekter Liksom de flesta designprodukter har denna golvlampa alla möjliga specialfunktioner som inte alla får ögat vid första anblicken. Utseendet är dock naturligtvis en av de saker som omedelbart syns för betraktaren. Den mörka nyansen öppnas uppåt i form av en tratt och liknar funktionellt en uplight-golvlampa. Belysningseffekten är på samma sätt mysig, men skuggan på kurvdesignens golvlampa får en unik struktur som också påminner om ett schackbräde. Utelämnande i skuggan och de små, grafitfärgade elementen växlar i en fast struktur och är ansvariga för en elegant ljuseffekt när lampan tänds, vilket inte bara påverkar lampan direkt utan även de omgivande projektionsytorna, där det ett bra mönster av ljus- och skuggkartor. Paraplyet, tillverkat i Tyskland, är inte tillverkat av plast, utan är tillverkat av ett innovativt biomaterial som kännetecknas av dess lätthet, stabilitet och torkbarhet, baseras endast på förnybara råvaror och är fri från petroleum och giftiga komponenter. Produktionen i 3D-skrivaren utförs utan nollutsläpp och grön el, och nollavfallstanken (endast det som faktiskt ingår i paraplyet konsumeras) är i linje med det hållbarhetskoncept som designarna använder när de producerar sina lampor följer.
 • LED-golvlampa Flätverk rent vit 110 cm

  LED-golvlampa Flätverk rent vit 110 cm
  Flechtwerk Pur - hållbar designer golvlampa från 3D-skrivaren Dess specialitet är tillverkningsmetoden: Lampskärmen på den innovativa Flechtwerk Pur golvlampa tillverkas helt med en 3D-skrivare. Som tryckmaterial används ett högkvalitativt biomaterial som är fritt från giftiga ämnen eller petroleum och därför absolut samtida, ekologiskt och hållbart. Baskomponenten är lignin, som kallas flytande trä och som också är 100% biologiskt nedbrytbart som träkomponent. En LED-ljuspinne är gömd inuti den innovativa nyansen, som försiktigt belyser lampan och omgivningen med en varmvit ljusfärg. Med den medföljande fjärrkontrollen kan golvlampa Flechtwerk Pur bytas och dämpas. En akrylstativ kompletterar designen.
 • Rockig LED-vägglampa Gitarr från 3D-skrivaren

  Rockig LED-vägglampa Gitarr från 3D-skrivaren
  Gungande LED-lampa Guitar i silver - en produkt från 3D-skrivaren Guitar - det här är en vägglampa av ett mycket speciellt slag. Formen av en gitarr har skapats av ett biomaterial i 3D-skrivaren, i stil med ett fläktverk. Den representerar en extravagant form av belysning och är inte bara effektiv i vardagsrummet utan även i festkällaren. Den skapar också en passande atmosfär i musikkällare eller pubar. LED-lampan gitarr är lätt, robust och UV-beständig, tillverkad av biomaterial och tillverkades på 18 timmar med en 3D-skrivare. Den är utrustad med en RGB LED-remsa och levereras med en fjärrkontroll som ger färgad belysning som kan väljas med en knapptryckning. När den är inställd på ljusfärgen varmvitt uppnår den ett ljusflöde på 630 lumen. Grundmaterialet i den här extraordinära vägglampan, som också kan luta sig mot väggen, består av majs som har bearbetats till det speciella biomaterialet utan användning av gifter eller olja. LED-vägglampan Guitar är en ekologiskt tillverkad produkt som använder grön el för sin produktion och som inte producerar något avfall, eftersom endast det material som faktiskt behövs för att tillverka lampan används.
 • Golvlampa Flätverk, kula, creme-vit

  Golvlampa Flätverk, kula, creme-vit
  Designgolvlampa Flätverk med kulformad skärm, tillverkad med 3D-utskrift Visuellt påminner denna kulformade lampskärm om pysslet i barnaåren, när man gjorde ett flätverk med pappersremsor och till slut fick en dekorativ vävstruktur. Även golvlampans skärm ser ut som en sådan yta, med den ljusa färgtonen, men det rör sig egentligen om många schackruteliknande uttag som man ser på skärmen. Ljusets verkan gör den tända lampan riktigt effektfull. Även i rummet skapas sådana effekter från ljus och skugga, med en unik verkanskraft. Det särskilda med skärmen är att den har framställts i en särskild 3D-printmetod i Tyskland. Den består av ett biomaterial som uteslutande består av förnybara råvaror, som inte innehåller olja eller toxiska komponenter. Fokus låg här på hållbar produktion med grön el och nollutsläpp. Designen kan bara tillverkas med 3D-utskrift och är därför helt unik. En annan fördel med 3D-utskriftstekniken är tekniken med noll avfall, vilket innebär att det inte uppstår något onödigt avfall. Det är endast som kommer in i produktionen som senare blir en del av skärmen.
 • Bordslampa Koral av biomaterial, glasklar 65 cm

  Bordslampa Koral av biomaterial, glasklar 65 cm
  Koral bordslampa med 3D-skrivare - tillverkad av återvunna PET-flaskor Bordslampan Koral från Tagwerk kan förutom med sitt tilltalande utseende och sin ljuseffekt även vinna poäng med två andra viktiga aspekter: För det första är den tillverkad i Tyskland och för det andra är den tillverkad av ett material som gamla PET-flaskor användes till. Materialet kan återvinnas efter sin livslängd och återföras till det industriella kretsloppet. Dessutom är det så kallade PETG-materialet lika hållbart som konventionellt material som används för att tillverka dekorativa föremål och är dessutom värmebeständigt upp till 80 grader. Tillverkningen av dessa speciella lampor sker i en 3D-skrivare. Enligt företagets namn tar det en dag att tillverka en sådan lampa och slutföra dagsverket. Produktionen genererar inget avfall och inget buller. Den el som behövs genereras från förnybara energikällor.
 • Designergolvlampa Flora, 3D-tryck

  Designergolvlampa Flora, 3D-tryck
  Vacker designergolvlampa Flora med lampskärm av ekologiskt material Designergolvlampan Flora är en mycket rekommenderad kvalitetsprodukt, både när det gäller utseende och hållbarhet. Lampskärmen, som är tillverkad av olje- och toxinfritt ekologiskt material, baserat på förnybara råvaror, har en mycket fin struktur och dess fina förgreningar påminner om blommor eller växtblad, som kan till och med betraktar under ett mikroskåp. Den sidenvita ytan på lampmaterialet ger ett angenämt ljus, präglat av enhetlighet och bidrar till en mysig stämning. Dessutom kännetecknas materialet av att det går att tvätta, är lätt och stabilt. Men det är även produktionsvillkoren för Flora:s lampskärm som bör nämnas. Eftersom den tillverkas med en särskild 3D-tryckprocess, som här står för Zero-Waste-teknik, eftersom den bara använder sig av det material som behövs, vilket gör att inget avfall skapas. Beslutet att använda grön el för produktionen och nollutsläpp, står också för idéen om hållbarhet som ligger bakom designergolvlampan Flora:s lampskärm som tillverkas i Tyskland.
 • Gitarr - vit LED-vägglampa, 3D-tryck

  Gitarr - vit LED-vägglampa, 3D-tryck
  Gitarr - en LED-vägglampa av biomaterial - tillverkad i en 3D-skrivare Grundmaterialet i den här LED-vägglampan gitarr, som tillverkades i en 3D-skrivare, är lignin, en av de viktigaste ingredienserna i trä. Lignin är ett av de mest förekommande naturliga ämnena (tillsammans med cellulosa). Förutom användningen av biomaterial har LED-vägglampan Guitar, som skapades i 3D-skrivaren på 18 timmar, tillverkats med hjälp av grön el, och varken gifter eller olja används vid tillverkningen. Musikfantaster kommer att bli glada när LED-gitarren på väggen lyser upp i färg eller vitt, och även om den inte är tänd är den en rockande dekoration på väggen - inte bara i vardagsrummet hemma, utan även på musikpubar, diskotek etc. LED-vägglampan gitarr är utrustad med en LED-band som kan lysa upp i färg och vitt (med ett ljusflöde på 630 lumen i vitt). Belysningen kan ändras med en knapptryckning med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. En 150 cm lång kabel med euro-kontakt gör det möjligt att använda den unika ljuskällan, som tillverkats i Tyskland, på ett flexibelt sätt. Den kan monteras på väggen, men kan lika gärna luta sig mot väggen.
 • Golvlampa Flätverk, kula, koppar

  Golvlampa Flätverk, kula, koppar
  Från 3D-skrivaren: kopparfärgad golvlampa Den moderna golvlampa Flechtwerk har en sfärisk lampskärm, som är utrustad med en intressant och dekorativ vävd struktur. Det schackbrädliknande utseendet ser inte bara väldigt elegant ut när det är avstängt, utan golvlampa utvecklar bara sin fulla utstrålning när ljuset tänds. Ljuset lyser genom fördjupningarna i skuggan och skapar ett imponerande spel av ljus och skugga som skapar en förtrollande atmosfär. Produktionen av denna nyans är speciell: Med en speciell 3D-skrivare skrivs lampskärmen ut utan avfall eller skrot. Ett återvinningsbart råmaterial används som inte innehåller giftiga ämnen eller petroleum. Detta innebär att golvlampa är en ekologisk och hållbar produkt, eftersom den produceras på ett resursbesparande sätt och utan utsläpp.
 • LED-golvlampa Flätverk Koral 75, 75 cm

  LED-golvlampa Flätverk Koral 75, 75 cm
  Från 3D-skrivaren: designergolvlampa Flechtwerk Koral Den innovativa designen på den här golvlampan ser ut som en korall. Den imponerande skuggan skapades av en 3D-skrivare som inte verkar känna några gränser när det gäller komplexa och biomorfiska strukturer. Inuti den imponerande golvlampan finns en LED-ljusstav som mjukt lyser upp golvlampan med sitt varmvita ljus. En klar akrylplatta rundar av den speciella armaturens design. Den medföljande fjärrkontrollen är särskilt praktisk och kan användas för att slå på och dimma golvlampan Koral. Endast återvinningsbart biomaterial används som tryckmaterial i produktionen, vilket innebär att det inte finns något avfall eller några restprodukter. Den resursbesparande 3D-utskriftstekniken drivs av grön el och möjliggör extremt hållbar produktion. Design och produktion kommer från Tyskland.
 • Hänglampa Flätverk, kula, koppar

  Hänglampa Flätverk, kula, koppar
  Sfäriskt pendellampa från 3D-skrivaren Innovation och design: det kopparfärgade pendellampa är ett ljus som designats och tillverkats i Tyskland. Tillverkningsprocessen är inte klassisk utan framåtblickande. Med moderna 3D-skrivare tillverkas lampskärmen på pendellampa med ett återvinningsbart råmaterial utan petroleum och giftiga komponenter. Det moderna paraplyet står också för Zero Waste, eftersom 3D-utskrift tillåter produktion utan avfall och är därför mycket hållbart och ekologiskt utan onödigt avfall. Den resursbesparande produktionen i Tyskland drivs med grön el. Den innovativa designen från Tagwerk påminner om ett nät eller rutmönster och skapar ett imponerande spel av ljus och skugga när ljuset slås på.
 • LED-golvlampa Flätverk rent vit 75 cm

  LED-golvlampa Flätverk rent vit 75 cm
  Flechtwerk Pur - hållbar designer golvlampa från 3D-skrivaren Dess specialitet är tillverkningsmetoden: Lampskärmen på den innovativa Flechtwerk Pur golvlampa tillverkas helt med en 3D-skrivare. Som tryckmaterial används ett högkvalitativt biomaterial som är fritt från giftiga ämnen eller petroleum och därför absolut samtida, ekologiskt och hållbart. Baskomponenten är lignin, som kallas flytande trä och som också är 100% biologiskt nedbrytbart som träkomponent. En LED-ljuspinne är gömd inuti den innovativa nyansen, som försiktigt belyser lampan och omgivningen med en varmvit ljusfärg. Med den medföljande fjärrkontrollen kan golvlampa Flechtwerk Pur bytas och dämpas. En akrylstativ kompletterar designen.
 • Hänglampa Flätverk, tratt, cremevit

  Hänglampa Flätverk, tratt, cremevit
  Bright korg konstruktion pendellampa, skugga från 3D-skrivare Liksom många designade pendellampa har den här också sina egna specialfunktioner och är därför en unik lampa med en speciell karaktär. Den trattformade skärmen vidgas till botten så att en stor del av ljuset träffar området under lampan, varför pendellampa är mycket lämplig som bordsbelysning. Materialet i lampskärmen på den designade pendellampa är innovativt, eftersom det är toxin- och petroleumfritt biomaterial som kommer från förnybara råvaror och bearbetas i 3D-skrivaren utan avfall, så att man kan tala om en nollavfallsprodukt . Dessutom produceras paraplyet med grön el och på grundval av nollutsläpp. Just för att paraplyet är ett 3D-tryck som tillverkas i Tyskland kan du implementera ett innovativt form- och designspråk som kännetecknas av högsta grad av individualitet. Skärmens yta påminner om ett schackbräde, eftersom utelämnanden alternerar med det lätta, torkbara och stabila biomaterialet. Denna effekt blir ännu tydligare när ljuskällan slås på, för då blir resultatet en effektiv ljusbild som spelar med ljus och skugga och har en extremt mysig effekt.
 • Flora - designhänglampa från 3D-skrivare

  Flora - designhänglampa från 3D-skrivare
  Fantastisk design pendellampa Flora med en nyans tillverkad i Tyskland Flora är en av ljuskällorna med en mycket fin ljuseffekt, eftersom ljuskällan ligger bakom skärmen av silkevitt biomaterial (inga toxiner eller petroleum, bara förnybara råvaror) och belyser det jämnt med en mysig effekt . Det är inte utan anledning som designern pendellampa bär namnet Flora, eftersom skuggan struktur med sina fina grenar är faktiskt påminner om blad eller blommor. Vid tillverkningen av paraplyet lades särskild tonvikt på hållbarhet. På detta sätt kan det å ena sidan säkerställas att inget avfall genereras i 3D-utskriftsprocessen, och å andra sidan fattades beslutet att använda grön el och uppnå nollutsläpp. En högkvalitativ produkt med ett attraktivt utseende!
 • Golvlampa Flätverk, tratt, creme-vit

  Golvlampa Flätverk, tratt, creme-vit
  Fantastisk design tillverkad i Tyskland: korg golvlampa med en 3D-tryckt skärm Skuggan på denna designorienterade golvlampa öppnar sig som en tratt, varför flätverket också är ett slags uplight-golvlampa . Men ljus flyr inte uteslutande uppåt, för lampskärmen är gjord på ett innovativt sätt i en 3D-skrivare och har en rutig struktur med utskärningar, så att ljus går med mycket speciella effekter utåt och till en imponerande ljus - och skuggspel påträffat. Detta har naturligtvis en extremt mysig effekt och golvlampa med sin speciella design bidrar till en mycket hemtrevlig känsla med sitt eget uttryck. Men det är överlägset inte bara den optik som golvlampa övertyga med, materialet och tillverkningsprocessen bör också komma i fokus, för en sådan design är endast möjlig med 3D-utskriftsteknik. Dessutom är det lätta, stabila och torkbara silmaterialet ett biomaterial som enbart består av förnybara råvaror och som därför garanteras att inte använda petroleum eller några giftiga ämnen. Tillverkningsprocessen för 3D-tryckning möjliggör också nollavfallsproduktion, eftersom det inte finns något skrot som senare behandlas som avfall, och endast det som i slutändan ingår i det används i en hållbar produktion av paraplyet. Dessutom bygger Flechtwerk på lampskärmen på grön el och nollutsläpp, vilket återigen understryker idén om hållbarhet.
 • Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, koppar

  Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, koppar
  Ett designobjekt från 3D-skrivaren - bordslampa med korgbollar Bordslampan Flechtwerk Kugel är sfärisk och har en unik väv av naturligt biomaterial och är en visuell höjdpunkt i vardagsrummet. Skuggan är tillverkad av 100 % giftfri och petroleumfri lignin (bioplast) och majsstärkelse och produceras på ett hållbart och naturligt sätt. Tack vare den innovativa 3D-utskriftsprocessen finns det inget avfall alls, vilket innebär att inget onödigt avfall produceras - en nollavfallsproduktion, så att säga. Naturligtvis bör man också nämna belysningseffekten, som är utomordentligt varm och harmonisk på grund av den speciella tillverkningen och den schackrutiga strukturen. Ljuset dämpas försiktigt av de enskilda honungskakorna och sprids jämnt i alla riktningar, vilket skapar en behaglig känsla av rymd.
 • Bordslampa Flechtwerk, kula liggande, grafit

  Bordslampa Flechtwerk, kula liggande, grafit
  3D-utskrift av fläktverk Sfärisk bordslampa Det tyskbaserade företaget Tagwerk tillverkar lampor i serieproduktion med hjälp av 3D-utskrift och är därmed en pionjär inom resurssparande och hållbar produktion av konsumtionsvaror. Bordslampan Flechtwerks sfäriska kropp skapas på en dag - därav företagsnamnet Tagwerk - och tillverkas av återvunnet trä- och pappersavfall blandat med majsstärkelse. Materialet är lätt, robust och UV- och värmebeständigt upp till 80 grader. Den kan också torkas av med en fuktig trasa, så att lampan också kan rengöras enkelt. Skärmens diffuserande mönster skapar inte bara en vacker ljusstämning, utan också ett mycket speciellt ljusskuggmönster på väggen och i taket när lampan är tänd. Inkl. plug-in-kabel och mellanledningsomkopplare.
 • Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, beige

  Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, beige
  Ett designobjekt från 3D-skrivaren - bordslampa med korgbollar Bordslampan Flechtwerk Kugel är sfärisk och har en unik väv av naturligt biomaterial och är en visuell höjdpunkt i vardagsrummet. Skuggan är tillverkad av 100 % giftfri och petroleumfri lignin (bioplast) och majsstärkelse och produceras på ett hållbart och naturligt sätt. Tack vare den innovativa 3D-utskriftsprocessen finns det inget avfall alls, vilket innebär att inget onödigt avfall produceras, nästan en nollavfallsproduktion. Naturligtvis bör man också nämna belysningseffekten, som är utomordentligt varm och harmonisk på grund av den speciella tillverkningen och den schackrutiga strukturen. Ljuset dämpas försiktigt av de enskilda honungskakorna och sprids jämnt i alla riktningar, vilket skapar en behaglig känsla av rymd.
 • LED-golvlampa Flechtwerk Kaktus 75 cm, koppar

  LED-golvlampa Flechtwerk Kaktus 75 cm, koppar
  Unik design LED-golvlampa kurvkaktus från 3D-skrivaren Hållbar, regional och innovativ - det är den ledande principen för den kända belysningstillverkaren Tagwerk, som perfekt implementerades i Flechtwerk Kaktus LED-golvlampa . Paraplyet är tillverkat av ett 100% biologiskt nedbrytbart biomaterial som är fritt från giftiga ämnen eller petroleum. Tack vare den nya produktionen i 3D-skrivaren är det möjligt att uppnå ett designspråk som aldrig har sett tidigare. Ljuset genereras av varma vita lysdioder inuti skuggan och släpps försiktigt och jämnt ut i miljön genom det schackbrädliknande bikakemönstret. En fjärrkontroll ingår för bekväm ljusomkoppling.
 • LED-golvlampa Flechtwerk Kaktus 75 cm, beige

  LED-golvlampa Flechtwerk Kaktus 75 cm, beige
  Unik design LED-golvlampa kurvkaktus från 3D-skrivaren Hållbar, regional och innovativ - det är den ledande principen för den kända belysningstillverkaren Tagwerk, som perfekt implementerades i Flechtwerk Kaktus LED-golvlampa . Paraplyet är tillverkat av ett 100% biologiskt nedbrytbart biomaterial som är fritt från giftiga ämnen eller petroleum. Tack vare den nya produktionen i 3D-skrivaren är det möjligt att uppnå ett designspråk som aldrig har sett tidigare. Ljuset genereras av varma vita lysdioder inuti skuggan och släpps försiktigt och jämnt ut i miljön genom det schackbrädliknande bikakemönstret. En fjärrkontroll ingår för bekväm ljusomkoppling.
 • LED-golvlampa Flechtwerk Kaktus 75 cm, vit

  LED-golvlampa Flechtwerk Kaktus 75 cm, vit
  Unik design LED-golvlampa kurvkaktus från 3D-skrivaren Hållbar, regional och innovativ - det är den ledande principen för den kända belysningstillverkaren Tagwerk, som perfekt implementerades i Flechtwerk Kaktus LED-golvlampa . Paraplyet är tillverkat av ett 100% biologiskt nedbrytbart biomaterial som är fritt från giftiga ämnen eller petroleum. Tack vare den nya produktionen i 3D-skrivaren är det möjligt att uppnå ett designspråk som aldrig har sett tidigare. Ljuset genereras av varma vita lysdioder inuti skuggan och släpps försiktigt och jämnt ut i miljön genom det schackbrädliknande bikakemönstret. En fjärrkontroll ingår för bekväm ljusomkoppling.
 • LED-golvlampa Flechtwerk Lava, 75 cm koppar

  LED-golvlampa Flechtwerk Lava, 75 cm koppar
  Direkt från 3D-skrivaren - designad LED-golvlampa Flechtwerk Lava med fjärrkontroll Flechtwerk Lava LED-golvlampa , som är ett mästerverk av Tagwerk designerns smide, är elegant och elegant. Det speciella med denna lampa är att skuggan kommer från 3D-skrivaren och består av de naturliga råvarorna majsstärkelse och lignin. Detta skapar en mycket speciell och unik struktur som liknar ett schackbräde. Detta utseende garanterar inte bara ett unikt ljust och känsligt utseende, utan också ett speciellt ljusmoment. Inuti finns den senaste LED-belysningstekniken, som å ena sidan är särskilt hållbar och å andra sidan extremt energibesparande. Varmvit och mjukt nedtonad av skuggstrukturen strålar ljuset jämnt ut i omgivningen, där det skapar en speciell känsla-bra atmosfär. Den medföljande radiofjärrkontrollen säkerställer också bekväm belysningskontroll på avstånd. Med den vägledande principen för ekologisk och hållbar produktion använder företaget endast högkvalitativa organiska material för att tillverka sina lampor, som är 100% biologiskt nedbrytbara och fria från giftiga ämnen eller petroleum.
 • LED-golvlampa Flechtwerk Lava, 75 cm, beige

  LED-golvlampa Flechtwerk Lava, 75 cm, beige
  Direkt från 3D-skrivaren - designad LED-golvlampa Flechtwerk Lava med fjärrkontroll Flechtwerk Lava LED-golvlampa , som är ett mästerverk av Tagwerk designerns smide, är elegant och elegant. Det speciella med denna lampa är att skuggan kommer från 3D-skrivaren och består av de naturliga råvarorna majsstärkelse och lignin. Detta skapar en mycket speciell och unik struktur som liknar ett schackbräde. Detta utseende garanterar inte bara ett unikt ljust och känsligt utseende, utan också ett speciellt ljusmoment. Inuti finns den senaste LED-belysningstekniken, som å ena sidan är särskilt hållbar och å andra sidan extremt energibesparande. Varmvit och mjukt nedtonad av skuggstrukturen strålar ljuset jämnt ut i omgivningen, där det skapar en speciell känsla-bra atmosfär. Den medföljande radiofjärrkontrollen säkerställer också bekväm belysningskontroll på avstånd. Med den vägledande principen för ekologisk och hållbar produktion använder företaget endast högkvalitativa organiska material för att tillverka sina lampor, som är 100% biologiskt nedbrytbara och fria från giftiga ämnen eller petroleum.
 • LED-golvlampa Flechtwerk Lava, 75 cm, vit

  LED-golvlampa Flechtwerk Lava, 75 cm, vit
  Direkt från 3D-skrivaren - designad LED-golvlampa Flechtwerk Lava med fjärrkontroll Flechtwerk Lava LED-golvlampa , som är ett mästerverk av Tagwerk designerns smide, är elegant och elegant. Det speciella med denna lampa är att skuggan kommer från 3D-skrivaren och består av de naturliga råvarorna majsstärkelse och lignin. Detta skapar en mycket speciell och unik struktur som liknar ett schackbräde. Detta utseende garanterar inte bara ett unikt ljust och känsligt utseende, utan också ett speciellt ljusmoment. Inuti finns den senaste LED-belysningstekniken, som å ena sidan är särskilt hållbar och å andra sidan extremt energibesparande. Varmvit och mjukt nedtonad av skuggstrukturen strålar ljuset jämnt ut i omgivningen, där det skapar en speciell känsla-bra atmosfär. Den medföljande radiofjärrkontrollen säkerställer också bekväm belysningskontroll på avstånd. Med den vägledande principen för ekologisk och hållbar produktion använder företaget endast högkvalitativa organiska material för att tillverka sina lampor, som är 100% biologiskt nedbrytbara och fria från giftiga ämnen eller petroleum.
 • Golvlampa Black & White av biomaterial

  Golvlampa Black & White av biomaterial
  Slim golvlampa Black & White i kontrasterande färgschema Golvlampan Black & White med det vältaliga namnet som återspeglar dess speciella färgschema är utrustad med en mycket smal skärm/kropp som står på en rund träfot i svart. Kroppen är något speciellt: den är nämligen tillverkad av ett återvunnet material som bearbetades i en 3D-skrivare för att skapa den här snygga golvlampan. Företaget Tagwerk tillverkar armaturer i serie med hjälp av 3D-utskrift, vilket sparar avfall och utsläpp. Som material används avfallsprodukter, t.ex. från träförädling eller gamla PET-flaskor. Black & White består av trä- och pappersavfall som har bearbetats till lignin tillsammans med majsstärkelse. Skärmen har ett regelbundet utloppsmönster som sänder ut ljuset i rummet med ett ljusskuggemönster. Tillverkad i Tyskland
 • Golvlampa Fraktal av biomaterial, silk, 115 cm

  Golvlampa Fraktal av biomaterial, silk, 115 cm
  3D-utskriven golvlampa Fractal - tillverkad i Tyskland med återvunnet material Fraktal-golvlampans ljuskropp tillverkas i 3D-utskrift av Tagwerk i Tyskland. Det tar ungefär en dag innan skuggan är klar och Tagwerk är färdigt enligt företagets namn. Tagwerk tar alltså ett helt nytt grepp, nämligen att massproducera vardagliga varor med hjälp av den nya tekniken och samtidigt spara på utsläpp och avfall som uppstår vid andra typer av produktion. Dessa armaturer är också pionjärer när det gäller det material som används: det så kallade ligninet består av avfall från träbearbetning och papperstillverkning och blandas med majsstärkelse. Det resulterande materialet är lika stabilt och robust som andra välkända plaster: lätt, avtorkningsbart, UV-beständigt och värmebeständigt upp till 80°.
 • Hänglampa Kokon, vit

  Hänglampa Kokon, vit
  För miljöns skull: Cocoon-hängande lampa av biomaterial Tillverkad med hjälp av 3D-utskriftsprocessen imponerar kokonglampan med sin unika och komplexa design. Faktum är att detta påminner om en fjäril som kläcker ur sin kokong - därav namnet kokong. Tryckmaterialet från vilket hela paraplyet är tillverkat är ett 100% naturligt och giftfritt biomaterial av lignin (majsstärkelse). Detta innebär att armaturen också är långt framåt när det gäller hållbarhet. Dessutom uppnår den innovativa tryckprocessen nollavfallsproduktion, vilket bekräftar filosofin från Tagwerk fabriken som helhet. Eftersom de tillverkas internt (Made in Germany) produceras designobjekten utan långa resor, på ett särskilt låga utsläpp. Med en yttre väggdimmer och en dimbar E27-lampa kan hänglampans ljus regleras efter önskemål så att en ännu mer mysig ljusatmosfär skapas.
 • Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, svart

  Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, svart
  Ett designobjekt från 3D-skrivaren - bordslampa med korgbollar Bordslampan Flechtwerk Kugel är sfärisk och har en unik väv av naturligt biomaterial och är en visuell höjdpunkt i vardagsrummet. Skuggan är tillverkad av 100 % giftfri och petroleumfri lignin (bioplast) och majsstärkelse och produceras på ett hållbart och naturligt sätt. Tack vare den innovativa 3D-utskriftsprocessen finns det inget avfall alls, vilket innebär att inget onödigt avfall produceras, nästan en nollavfallsproduktion. Naturligtvis bör man också nämna belysningseffekten, som är utomordentligt varm och harmonisk på grund av den speciella tillverkningen och den schackrutiga strukturen. Ljuset dämpas försiktigt av de enskilda honungskakorna och sprids jämnt i alla riktningar, vilket skapar en behaglig känsla av rymd.
 • Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, guld

  Bordslampa Flechtwerk, kula med fot, guld
  Ett designobjekt från 3D-skrivaren - bordslampa med korgbollar Bordslampan Flechtwerk Kugel är sfärisk och har en unik väv av naturligt biomaterial och är en visuell höjdpunkt i vardagsrummet. Skuggan är tillverkad av 100 % giftfri och petroleumfri lignin (bioplast) och majsstärkelse och produceras på ett hållbart och naturligt sätt. Tack vare den innovativa 3D-utskriftsprocessen finns det inget avfall alls, vilket innebär att inget onödigt avfall produceras - en nollavfallsproduktion, så att säga. Naturligtvis bör man också nämna belysningseffekten, som är utomordentligt varm och harmonisk på grund av den speciella tillverkningen och den schackrutiga strukturen. Ljuset dämpas försiktigt av de enskilda honungskakorna och sprids jämnt i alla riktningar, vilket skapar en behaglig känsla av rymd.
 • Hänglampa Twister, vit

  Hänglampa Twister, vit
  Hållbart producerad upphängningslampa Twister från 3D-skrivaren Med denna lampa har designer Tagwerk ett exklusivt och unikt ljusobjekt, bakom vilket inte bara ett extraordinärt utseende är dolt utan också en speciell tillverkningsprocess. Skuggan, som verkligen påminner om en orkan och också är namnet på Twister-hänglampan, är gjord av 100% lignin. Detta är i sin tur 100% biologiskt och fritt från giftiga ämnen eller petroleum. På grund av det komplexa designspråket och de genomskinliga materialegenskaperna skapar armaturen inte bara en unik dekorativ effekt i vardagsrummet utan skapar också särskilt trevliga ljusförhållanden. På grund av den speciella produktionen i 3D-skrivaren undviks materialavfall 100%, så att nollavfallsproduktion garanteras.
 • Hänglampa Twister, beige

  Hänglampa Twister, beige
  Hållbart producerad upphängningslampa Twister från 3D-skrivaren Med denna lampa har designer Tagwerk ett exklusivt och unikt ljusobjekt, bakom vilket inte bara ett extraordinärt utseende är dolt utan också en speciell tillverkningsprocess. Skuggan, som verkligen påminner om en orkan och också är namnet på Twister-hänglampan, är gjord av 100% lignin. Detta är i sin tur 100% biologiskt och fritt från giftiga ämnen eller petroleum. På grund av det komplexa designspråket och de genomskinliga materialegenskaperna skapar armaturen inte bara en unik dekorativ effekt i vardagsrummet utan skapar också särskilt trevliga ljusförhållanden. På grund av den speciella produktionen i 3D-skrivaren undviks materialavfall 100%, så att nollavfallsproduktion garanteras.
 • Hänglampa Kokon, beige

  Hänglampa Kokon, beige
  För miljöns skull: Cocoon-hängande lampa av biomaterial Tillverkad med hjälp av 3D-utskriftsprocessen imponerar kokonglampan med sin unika och komplexa design. Faktum är att detta påminner om en fjäril som kläcker ur sin kokong - därav namnet kokong. Tryckmaterialet från vilket hela paraplyet är tillverkat är ett 100% naturligt och giftfritt biomaterial av lignin (majsstärkelse). Detta innebär att armaturen också är långt framåt när det gäller hållbarhet. Dessutom uppnår den innovativa tryckprocessen nollavfallsproduktion, vilket bekräftar filosofin från Tagwerk fabriken som helhet. Eftersom de tillverkas internt (Made in Germany) produceras designobjekten utan långa resor, på ett särskilt låga utsläpp. Med en yttre väggdimmer och en dimbar E27-lampa kan hänglampans ljus regleras efter önskemål så att en ännu mer mysig ljusatmosfär skapas.
 • Bordslampa Koral av biomaterial, glasklar 33 cm

  Bordslampa Koral av biomaterial, glasklar 33 cm
  Koral bordslampa med 3D-skrivare - tillverkad av återvunna PET-flaskor Bordslampan Koral från Tagwerk kan förutom med sitt tilltalande utseende och sin ljuseffekt även vinna poäng med två andra viktiga aspekter: För det första är den tillverkad i Tyskland och för det andra är den tillverkad av ett material som gamla PET-flaskor användes till. Materialet kan återvinnas efter sin livslängd och återföras till det industriella kretsloppet. Dessutom är det så kallade PETG-materialet lika hållbart som konventionellt material som används för att tillverka dekorativa föremål och är dessutom värmebeständigt upp till 80 grader. Tillverkningen av dessa speciella lampor sker i en 3D-skrivare. Enligt företagets namn tar det en dag att tillverka en sådan lampa och slutföra dagsverket. Produktionen genererar inget avfall och inget buller. Den el som behövs genereras från förnybara energikällor.
 • Bordslampa Fraktal av biomaterial, silk, 65 cm

  Bordslampa Fraktal av biomaterial, silk, 65 cm
  Fraktalbordslampa från 3D-skrivaren - tillverkad av återvunnet träavfall Bordslampan Fraktal från Tagwerk övertygar med flera aspekter: Ljuskroppen, som också är lampskärm, är tillverkad med ett speciellt diffusormönster, så att ett vackert ljusmönster skapas i rummet när lampan är tänd. Den andra aspekten är hållbarhetsfrågan. Fractal är en lampa som skapades i 3D-skrivare och tillverkas med ett 100 % hållbart tillverkningskoncept. Det tyska företaget Tagwerk använder för första gången 3D-utskriftsprocessen för massproduktion av vardagliga konsumtionsvaror. De största fördelarna är att det inte finns något produktionsavfall eller utsläpp och att produktionen inte orsakar något buller. Materialet är en blandning av avfallsprodukter från trä- och papperstillverkning och majsstärkelse. Det lignin som blir resultatet är lätt, robust, avtorkningsbart, värmebeständigt upp till 80 grader och UV-beständigt. Tillverkad i Tyskland
 • Bordslampa Koral av biomaterial, linen, 33 cm

  Bordslampa Koral av biomaterial, linen, 33 cm
  Koral bordslampa från 3D-skrivaren - tillverkad av återvunnet material Bordslampan Koral från Tagwerk övertygar på flera nivåer: Kroppen, som också är lampskärm, har ett speciellt mönster med utelämnanden, så att det uppstår ett vackert ljus- och skuggspel när ljuset tänds. Bortsett från belysningsaspekten är den här produkten hållbarhetsmässigt mycket bra. Koral är en armatur som skapades i 3D-skrivare och tillverkas med ett 100 % hållbart tillverkningskoncept. Tagwerk är ett företag som för första gången använder 3D-utskrift för serietillverkning av vardagliga konsumtionsvaror. I processen uppstår varken produktionsavfall eller utsläpp, och dessutom orsakar produktionen inget buller. Biomaterialet lignin som används i Koral bordslampa är fritt från olja och giftiga ämnen och kommer från avfall, t.ex. från trä- eller papperstillverkning. Tillverkad i Tyskland
 • Bordslampa Fraktal av biomaterial, silk, 33 cm

  Bordslampa Fraktal av biomaterial, silk, 33 cm
  Fraktalbordslampa från 3D-skrivaren - tillverkad av återvunnet träavfall Bordslampan Fraktal från Tagwerk övertygar med flera aspekter: Ljuskroppen, som också är lampskärm, har ett speciellt diffusormönster, så att ett vackert ljusmönster skapas i rummet när lampan tänds. Den andra aspekten är hållbarhetsfrågan. Fractal är en lampa som skapades i 3D-skrivare och tillverkas med ett 100 % hållbart tillverkningskoncept. Det tyska företaget Tagwerk använder för första gången 3D-utskriftsprocessen för serietillverkning av vardagliga konsumtionsvaror. De största fördelarna är att det inte finns något produktionsavfall eller utsläpp och att produktionen inte orsakar något buller. Materialet är en blandning av avfallsprodukter från trä- och papperstillverkning och majsstärkelse. Det lignin som blir resultatet är lätt, robust, avtorkningsbart, värmebeständigt upp till 80 grader och UV-beständigt. Tillverkad i Tyskland
 • Bordslampa Diamant av biomaterial, linen, 33 cm

  Bordslampa Diamant av biomaterial, linen, 33 cm
  Beige Diamond Table Lamp från 3D-skrivaren - med vackert Outlet-mönster Diamant bordslampans slanka kropp är skärmen och stativet i ett och är tillverkad av ett särskilt återvunnet material som består av avfall från trä- och papperstillverkning och majsstärkelse. Bordslampan skrivs sedan ut med en 3D-skrivare. Denna hållbara tillverkningsprocess producerar inget avfall, det finns inga utsläpp och tillverkaren Tagwerk använder grön el för produktionen. Tagwerk är ett företag som för första gången använder 3D-utskrift för serietillverkning av vardagliga konsumtionsvaror. Biomaterialet lignin som används i Diamant bordslampa är fritt från olja och giftiga ämnen och är lika robust och användbart som konventionella material. Tillverkad i Tyskland
 • Bordslampa Koral av biomaterial, linen, 65 cm

  Bordslampa Koral av biomaterial, linen, 65 cm
  Koral bordslampa från 3D-skrivaren - tillverkad av återvunnet material Bordslampan Koral från Tagwerk övertygar på flera nivåer: Kroppen, som också är lampskärm, har ett speciellt mönster med utelämnanden, så att det uppstår ett vackert ljus- och skuggspel när ljuset tänds. Bortsett från belysningsaspekten är den här produkten hållbarhetsmässigt mycket bra. Koral är en armatur som skapades i 3D-skrivare och tillverkas med ett 100 % hållbart tillverkningskoncept. Tagwerk är ett företag som för första gången använder 3D-utskrift för serietillverkning av vardagliga konsumtionsvaror. I processen uppstår varken produktionsavfall eller utsläpp, och dessutom orsakar produktionen inget buller. Biomaterialet lignin som används i Koral bordslampa är fritt från olja och giftiga ämnen och kommer från avfall, t.ex. från trä- eller papperstillverkning. Tillverkad i Tyskland
 • Bordslampa Diamant av biomaterial, linen, 65 cm

  Bordslampa Diamant av biomaterial, linen, 65 cm
  Beige Diamond Table Lamp från 3D-skrivaren - med vackert Outlet-mönster Diamant bordslampans slanka kropp är skärmen och stativet i ett och är tillverkad av ett särskilt återvunnet material som består av avfall från trä- och papperstillverkning och majsstärkelse. Bordslampan skrivs sedan ut med en 3D-skrivare. Denna hållbara tillverkningsprocess producerar inget avfall, det finns inga utsläpp och tillverkaren Tagwerk använder grön el för produktionen. Tagwerk är ett företag som för första gången använder 3D-utskrift för serietillverkning av vardagliga konsumtionsvaror. Biomaterialet lignin som används i Diamant bordslampa är fritt från olja och giftiga ämnen och är lika robust och användbart som konventionella material. Tillverkad i Tyskland
 • Hänglampa Koral Olive av biomaterial, linen

  Hänglampa Koral Olive av biomaterial, linen
  Koral Olive återvunnen hängande lampa från 3D-skrivaren Skärmen på Koral Olive hängande lampa är en produkt som tillverkats i 3D-skrivaren. Företaget Tagwerk bryter ny mark med serietillverkning av konsumtionsvaror i 3D-skrivare och öppnar därmed upp för en hållbar produktion av vardagsföremål. Vid tillverkningen av deras lampor används grön el, och tillverkningsprocessen ger inget avfall och inget buller. Inom en dag är Tagwerk - därav företagets namn - klart och arbetsstycket, dvs. lampan eller lampskärmen, är färdig. Ligninbiomaterialet som används i Koral Olive hängande lampa är fritt från olja och giftiga ämnen och kommer från avfall, t.ex. från trä- eller papperstillverkning. Tillverkad i Tyskland
 • Golvlampa Flätverk, tratt, grafit

  Golvlampa Flätverk, tratt, grafit
  Mörk pendellampa med en sfärisk skugga gjord av 3D-utskrifter Sfäriska nyanser är nu inte ovanliga för hängande lampor. Och ändå pendellampa armaturen tydligt från vad som annars är känt i denna form. Detta beror främst på det faktum att det sfäriska paraplyet som designades och tillverkades i Tyskland av Flechtwerk tillverkades med en 3D-skrivare, vilket möjliggör särskilt innovativa mönster och former som annars inte kunde produceras. När det gäller korgarbete känner man på något sätt påminner om ett schackbräde, eftersom mönstret, som i grunden består av små mörka rutor och motsvarande utelämnanden, alternerar optiskt ljusa och mörka områden i ett vanligt arrangemang. Denna effekt blir ännu tydligare så fort du slår på lampan, för då kan du se rutmönstret i rummet på så kallade projektionsytor, där du sedan kan uppleva ett förtrollande spel av skugga och ljus. Den designade pendellampa inte bara poäng med sin optik och ljuseffekt utan också med produktionsrelaterade punkter som kännetecknas av ett speciellt hållbarhetskoncept. Å ena sidan används endast biomaterial vid tillverkningen av paraplyet, som inte innehåller några giftiga ämnen eller petroleum och endast består av förnybara råvaror. Å andra sidan står paraplyet för Zero Waste, eftersom 3D-utskrift tillåter produktion utan avfall, så att inget onödigt avfall genereras. Dessutom används grön el för produktionen och designteamet i Tyskland säkerställer nollutsläpp vid tillverkning av lampskärmar.
 • Hänglampa Flätverk, tratt, grafit

  Hänglampa Flätverk, tratt, grafit
  Grafitfärgat designer hängande lampa flätverk med en skärm av biomaterial - tillverkad med en 3D-skrivare Skuggan på denna designade hänglampa är en kvalitetsprodukt som tillverkas i Tyskland. En 3D-skrivare användes för produktion och råvaran för tillverkning av paraplyet är ett biomaterial - fritt från råolja och toxiner - som består av förnybara råvaror. Vid tillverkning i 3D-skrivaren finns inget avfall, vilket är helt i linje med hållbar produktion. Detta gäller även användningen av grön el och nollutsläpp, som kännetecknar tillverkningen av denna designade hänglampa. Den trattformade nyansen, som vidgas mot botten, ser väldigt elegant ut och har tillverkats i linje med ett designorienterat formspråk. Men formen är absolut inte allt som definierar utseendet hos Flechtwerk, eftersom 3D-utskrift möjliggör ett innovativt formspråk som inte hade varit möjligt med andra tillverkningsmetoder. Det ser ut som om skärmen har ett tredimensionellt rutmönster - i själva verket finns det många utelämnanden mitt i biomaterialet, som är tvättbart, lätt och stabilt, vilket skapar specialeffekter i allmänhet men också när det gäller belysning effekt. Det mesta av ljuset flyr neråt, varför en bordsyta kan belysas perfekt med designhänglampan.
 • Bordslampa Flechtwerk, trattform, gräddvit

  Bordslampa Flechtwerk, trattform, gräddvit
  Högkvalitativ 3D-utskrift av bordslampa i fläktverk med gobletformad skärm av biomaterial i Tyskland Hållbarhet är något som är viktigt här, eftersom bordslampan Flechtwerk med 3D-utskrift har flera aspekter som pekar i den riktningen. Å ena sidan tillverkas skuggan uteslutande av biomaterial, som är baserat på förnybara råvaror, å andra sidan använder tillverkaren grön el i produktionen och säkerställer nollutsläpp, medan 3D-utskrift inte heller ger upphov till något avfall och endast det som i slutändan är en del av skuggan används i produktionen. Paraplyet har formen av en bägare som smalnar av lite mot toppen för att sedan breddas igen. Det är 3D-utskrift som gör den speciella designen, som - som namnet antyder - påminner om ett flätverk, möjlig i första hand. Ljuset kan komma ut i större eller mindre utsträckning och är därför särskilt effektivt. Bordslampan verkar vara den perfekta ljuskällan för mysiga kvällar!
 • Bordslampa Flechtwerk, trattform, grafit

  Bordslampa Flechtwerk, trattform, grafit
  Mörk bordslampa i korgmakeri med unik ljuseffekt och skärm av biomaterial Det speciella med den här bordslampan ligger inte bara i dess form, utan också i produktionsmetoden och kravet på hållbarhet, som konsekvent tillämpas. Skuggan är till exempel tillverkad uteslutande av gift- och petroleumfria biomaterial som bygger på förnybara råvaror. 3D-skrivaren producerar inget avfall under tillverkningen, vilket följer den nollavfallstanke som blir alltmer populär. Slutligen är det faktum att grön el används för produktionen och att inga utsläpp sker också en del av den hållbarhetstanke som designern har. Med materialets mörka yta och bordslampans konstruktion kan man skapa ett mycket mysigt ljus som är ett välkommet tillskott, särskilt på kvällen, och som gör miljön mer hemtrevlig. En särskild höjdpunkt är den schackrutiga strukturen på skärmen, som består av det tvättbara, lätta och stabila biomaterialet och motsvarande fördjupningar däremellan. Detta ser redan mycket dekorativt ut när armaturen är avstängd, men kan också skapa underbara effekter när det gäller ljuseffekten, som inte släpper dig så snabbt, eftersom små ljus- och skuggområden växlar på projektionsytorna i omedelbar närhet.
 • LED-golvlampa Flätverk ren 75 RGB vit 75 cm

  LED-golvlampa Flätverk ren 75 RGB vit 75 cm
  Från 3D-skrivaren: Flechtwerk Pur golvlampa med RGB-ljusdioder Den vackert formade Flechtwerk Pur-golvlampan är ett speciellt designobjekt. Lampskärmen, som ser ut som en flätning i sin struktur, skrivs ut helt och hållet med en 3D-skrivare i produktionsprocessen. Materialet som används här är en biologisk råvara av hög kvalitet. Grundmaterialet är det så kallade ligninet, som också kallas flytande trä och som är biologiskt nedbrytbart som träkomponent. En annan fördel är att det inte uppstår något avfall på grund av avklipp under tryckprocessen. Produktionen är alltså hållbar och resurssparande och dessutom absolut framtidsinriktad tack vare den moderna tekniken. Själva tillverkningen och designen kommer från Tyskland. Golvlampan Flechtwerk Pur har en LED-belysningsstav inuti som är utrustad med RGB-ljusdioder som ändrar färg. Den genomskinliga korgstrukturen i skärmen skapar magiska ljuseffekter. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan golvlampan bekvämt slås på och av, dämpas och ljusfärgen justeras.
 • LED-golvlampa Flätverk Kaktus 75 RGB 75 cm

  LED-golvlampa Flätverk Kaktus 75 RGB 75 cm
  Modern 3D-utskrift: Flechtwerk Kaktus golvlampa med färgbyte Den formstarka Flechtwerk Kaktus LED-golvlampan med en inre LED-ljusstav med RGB-färgbytesfunktion är idealisk som stämningsbelysning i bostadsutrymmen. Det ganska indirekta ljuset skapar en mysig atmosfär och ger inte vid första anblicken intryck av att det här är ett speciellt designverk. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan Kaktus golvlampa bekvämt kopplas om, dämpas och färgsättningen justeras. Tillverkningen och materialet som används gör golvlampan till en innovativ armatur, förutom den uppenbara designen. Lampskärmen är helt utskriven med en 3D-skrivare och materialet som används är ett hållbart och biologiskt nedbrytbart råmaterial. Grundmaterialet är lignin, en beståndsdel i trä som också ofta kallas flytande trä. LED-golvlampan Flechtwerk Kaktus är alltså en verkligt hållbar produkt.
 • Twister Designergolvlampa Ø 30 cm flerfärgat

  Twister Designergolvlampa Ø 30 cm flerfärgat
  Intressant färggradient - designer golvlampa Twister från 3D-skrivaren Den formade och imponerande golvlampa Twister har en vriden lampskärm med en speciell färggradient. Den här skärmen kommer från en 3D-skrivare som skriver ut och därmed producerar denna form utan att generera avfall eller skrot. Denna innovativa och extremt ekologiska produktionsmetod använder ett 100% biologiskt nedbrytbart biomaterial, nämligen naturlig majsstärkelse. Detta är också fritt från giftiga ämnen. Design och tillverkning kommer från Tyskland, där endast grön el används för att driva 3D-skrivaren. Den imponerande designer golvlampa Twister är en hållbar och resurssparande produkt tillverkad av modern, framtidsinriktad teknik.
 • Bordslampa Lamell av biomaterial, Ø 25 cm

  Bordslampa Lamell av biomaterial, Ø 25 cm
  Ett ljust objekt från 3D-skrivaren - bordslampa Lamell Denna vackra Lamell bordslampa, tillverkad med 3D-tryckningsprocessen, skapar en drömlik ljusbild. Den kommer från designer Tagwerk och imponerar inte bara med sin unika design utan också med ett 100% naturligt och hållbart tillverkningskoncept. Ljuset är bländningsfritt tack vare lamellstrukturen, som påminner om fint silke, och strålar ut runt i omgivningen. Detta skapar en mysig ljusatmosfär och mjuk belysning i rummet. Konceptet för designtillverkaren Tagwerk inte bara på en unik tillverkningsprocess i 3D-skrivaren utan också på hållbar och naturlig produktion med förnybara råvaror utan petroleum. Dessutom gör den poäng med resursbesparande produktion med grön el.
 • Hänglampa Lamell av biomaterial, Ø 30 cm

  Hänglampa Lamell av biomaterial, Ø 30 cm
  Silkeslen, glänsande Lamell-hängande lampa från 3D-skrivaren Tagwerk är ett riktigt designobjekt. Paraplyet ger intrycket av att använda det finaste siden, men det kommer direkt från 3D-skrivaren. Materialet som används för detta är ett biomaterial tillverkat av 100% naturliga och nedbrytbara råvaror. Detta möjliggör ett tidigare osett utseende och en unik ljuseffekt. Materialet blockerar försiktigt ljuset på väg utåt så att skuggan och omgivningen badas i behagligt ljus. Tagwerk är en designtillverkare som strävar efter principen om hållbar och samtidigt innovativ produktion. När han producerar sina unika lampor uppmärksammar han naturlig och resursbesparande bearbetning.
 • Bordslampa Amöba av biomaterial, höjd 70 cm

  Bordslampa Amöba av biomaterial, höjd 70 cm
  Noble bordslampa Amoeba - tillverkad i en 3D-skrivare Vacker och unik design - Amoeba bordslampa visar sig vara ett framgångsrikt ljusobjekt i alla avseenden. I enlighet med mottot: hållbar, innovativ och samtidigt resursbesparande skapades lampskärmen med 3D-utskriftsprocessen och är tillverkad av 100% biomaterial. Detta skapade en aldrig tidigare skådad design som påminner om fint siden. I kombination med stålbotten ger det varje rum en unik känsla. Med sin innovativa 3D-utskriftsprocess möjliggör Tagwerk designer smide unika ljusdesigner som inte bara är visuellt imponerande utan också garanterar hållbar produktion och låga utsläpp. Materialet som används för 3D-utskrift är tillverkat av flytande trä eller majsstärkelse, som är 100% fritt från petroleum och giftiga ämnen. Gjord i Tyskland.
 • Hänglampa Amöba, 3D-tryck, vit

  Hänglampa Amöba, 3D-tryck, vit
  Silkevit hängande lampa Amoeba - tillverkad med en 3D-tryckprocess Denna hängande lampa är inte bara en riktig designerbit utan också ett mycket speciellt ljusobjekt. Eftersom en ny typ av 3D-utskriftsprocess skapar ett tidigare osett designspråk. Skonsam och lätt, skuggans form påminner om fint siden, men den är gjord av ett biomaterial från 3D-skrivaren. Materialets karaktär möjliggör en särskilt skonsam och samtidigt jämn belysning av omgivningen, vilket skapar ett behagligt ljusresultat. Den kända belysningstillverkaren Tagwerk tillverkar sina lampor med huvudidén om hållbar produktion med låg utsläpp. För produktion i 3D-tryckningsprocessen använder han 100% biomaterial som är fritt från giftiga ämnen eller petroleum. Den speciella tillverkningsprocessen innebär att det inte finns något avfall, så att nollavfallsproduktion är möjlig, praktiskt taget utan avfall.
 • Golvlampa Koral av biomaterial, linen, 115 cm

  Golvlampa Koral av biomaterial, linen, 115 cm
  Koral golvlampa tillverkad av 100 % biomaterial - tillverkad i Tyskland Golvlampan Koral från Tagwerk är ett exempel på hur hållbar produktion av konsumtionsvaror kan fungera: Koral tillverkas av biomaterial (avfall från träbearbetning, papperstillverkning och majsstärkelse) i en 3D-skrivare. Produktionen orsakar inget avfall, inget buller och sker helt och hållet med grön el. Även när det gäller designen får golvlampan Koral inte på något sätt vara sämre än andra golvlampor som har tillverkats på konventionell väg. Skärmen skapar en mysig atmosfär när lampan är tänd. Även när armaturen är avstängd är den ett estetiskt dekorativt objekt i vardagsrummet. Det tyska företaget Tagwerk har för första gången använt 3D-utskrift för massproduktion av vardagliga konsumtionsvaror. Företag som också är baserade i Tyskland levererar de nödvändiga råvarorna, som bland annat består av träavfall. Tagwerk framställer biomaterialet lignin, som är fritt från olja och giftiga ämnen och dessutom är lika hållbart som andra material, nämligen avtorkningsbart, regntätt, UV-beständigt och värmebeständigt upp till 80 °C.
 • Hänglampa Fraktal Olive av biomaterial, linen

  Hänglampa Fraktal Olive av biomaterial, linen
  Pendel lampa Fractal Olive tillverkad av återvunnet material Skärmen på pendellampan Fractal Olive har inte bara ett vackert utloppsmönster som ger dekorativa ljus-skuggspel i rummet när den är upplyst, utan den har också särskilda aspekter när det gäller hållbarhet. Den tillverkades med en 3D-skrivare och av ett material som består av avfall från träbearbetning blandat med majsstärkelse. Vid tillverkningen av lampan uppstår inget avfall, inga utsläpp och grön el används. Biomaterialet är fritt från giftiga ämnen och olja. Det är dock lika hållbart och slitstarkt som andra konventionella material. Lampskärmen kan torkas av, den är värmebeständig upp till 80 grader och UV-beständig. Tillverkad i Tyskland
 • Hänglampa Diamant Bowl bioplast, glasklar

  Hänglampa Diamant Bowl bioplast, glasklar
  Tillverkad av gamla PET-flaskor: 3D-utskriven pendelarmatur Diamant Bowl När det gäller hållbarhet ligger Diamant Bowl-pendelarmaturen i framkant: dess skärm är tillverkad av gamla PET-flaskor. Det kristallklara PETG-materialet är fritt från giftiga ämnen och kan återföras till det industriella kretsloppet och återvinnas i slutet av sin livstid som lampskärm. PETG är dessutom lika hållbart som andra material för dekorativa föremål av detta slag. Bioplasten kan torkas av med en fuktig trasa, är lätt och stabil samt UV- och värmebeständig upp till 80 grader. Det tyska företaget Tagwerk har ägnat sig åt den hittills okända serietillverkningen av konsumtionsvaror med 3D-skrivare. Tagwerk designar och tillverkar sina produkter i Tyskland och använder endast återvunnet och ekologiskt material och el från förnybara källor.
 • Golvlampa Koral av biomaterial, glasklar 115 cm

  Golvlampa Koral av biomaterial, glasklar 115 cm
  Koral - Golvlampa från 3D-skrivaren Det tyska företaget Tagwerk har ägnat sig åt serietillverkning av konsumtionsvaror med 3D-skrivare vid tillverkningen av sina lampor på plats i en tysk produktionsanläggning. 3D-utskrift har i allmänhet använts för tillverkning av prover och liknande. Men att tillverka ett föremål utan produktionsavfall, utan buller och av återvinningsbara eller återvunna material är helt enkelt framåtblickande när det gäller klimatneutral produktion. Golvlampan Koral är tillverkad av PETG, ett material som gamla PET-flaskor användes till. Materialet kan återvinnas efter sin livslängd och återföras till det industriella kretsloppet. När det gäller hållbarhet och värmebeständighet kan PETG hålla jämna steg med konventionella material. Den är lika robust och värmebeständig upp till 80 grader.
 • Hänglampa Fraktal Bowl från PET-flaskor glasklar

  Hänglampa Fraktal Bowl från PET-flaskor glasklar
  Nytt liv för gamla PET-flaskor: Fractal Bowl hängande lampa tillverkad av återvunnet material Den genomskinliga skärmen på pendellampan Fraktal Bowl med sitt vackra diffusormönster skapar inte bara ett vackert ljusmönster när lampan tänds, den är också ett exempel på hur hållbar produktion av vardagsföremål kan fungera. Det tyska företaget Tagwerk tillverkar lampor med hjälp av 3D-utskriftsprocesser och material som tillverkas av till exempel industriavfall eller gamla PET-flaskor. Skuggan i Fractal Bowl är tillverkad av PETG, ett material från dessa flaskor. Slutprodukten är hållbar och motståndskraftig som andra kända material: avtorkningsbar, värmebeständig upp till 80 grader och UV-beständig. Materialen som Tagwerk använder är fria från giftiga ämnen och bearbetas i 3D-skrivaren utan att generera avfall. Tagwerk tillverkar konsumtionsvaror på ett 100 % hållbart sätt utan utsläpp och med grön el. Tillverkad i Tyskland
 • Golvlampa Koral Olive av biomaterial, linen

  Golvlampa Koral Olive av biomaterial, linen
  Koral Olive Golvlampa med skärm tillverkad av träavfall och bioplast Det tyska företaget Tagwerk använder 3D-utskrift för att tillverka lampor och lampskärmar av återvunnet material. Både design och produktion är Made in Germany och visar vägen till framtidens konsumtionsvaror: noll avfall, återvunnet material och produktion utan utsläpp och med grön el. Det biomaterial som används för golvlampans skärm tillverkas bland annat av avfall från träindustrin. Det så kallade flytande träet är lätt, stabilt, torkbart och UV-beständigt. Skärmens genomskinliga mönster är inte bara vackert att se på, det skapar också en intressant ljusatmosfär när lampan är tänd. Stativet är minimalistiskt utformat med en rund bottenplatta och en smal stång. Strömbrytaren är placerad på E27-uttaget.
 • Hänglampa Koral Bowl från PET-flaskor, glasklar

  Hänglampa Koral Bowl från PET-flaskor, glasklar
  Tillverkad av återvunnet material: Koral Bowl 3D-utskriven hängande lampa För tillverkningen av skärmen till pendellampan Koral Bowl fick gamla PET-flaskor nytt liv. Materialet PETG, som PET-flaskorna återvinns av, ger visuellt intryck av att vara klart glas. I 3D-skrivaren förvandlas PETG till en snygg lampskärm på en dag - utan avfall, utsläpp eller buller. Materialet är fritt från giftiga ämnen och olja och kan dessutom återvinnas och återföras till det industriella kretsloppet. Det är slitstarkt och avtorkningsbart som konventionella tyger av detta slag, men det är också värmebeständigt upp till 80 grader. Det tyska företaget Tagwerk har ägnat sig åt den hittills okända serietillverkningen av konsumtionsvaror med 3D-skrivare. Tagwerk designar och tillverkar sina produkter i Tyskland och använder endast återvunnet och ekologiskt material och el från förnybara källor.
 • Golvlampa Diamant av biomaterial, linen, 115 cm

  Golvlampa Diamant av biomaterial, linen, 115 cm
  Hållbar Diamond-golvlampa från 3D-skrivaren Golvlampan Diamant från Tagwerk är smal och har ett utloppsmönster som är fördelat över hela skärmen. Det tyska företaget lägger stor vikt vid hållbarhet och tillverkar därför sina lampor med 3D-skrivare och av material som består av återvunnet material, t.ex. från trä- eller pappersavfall eller PET-flaskor. För golvlampan Diamant användes biomaterialet lignin, som tillverkas av träavfall och majsstärkelse och som är fritt från giftiga ämnen och olja. Den hållbara tillverkningen av armaturerna ger inget avfall, inga utsläpp och tillverkaren använder grön el för produktionen. Tagwerk är ett företag som för första gången använder 3D-utskrift för massproduktion av vardagliga konsumtionsvaror. Biomaterialet lignin som används i bordslampan Diamant är lika robust och användbart som konventionella material. Tillverkad i Tyskland
 • Golvlampa Diamant Olive av biomaterial, linen

  Golvlampa Diamant Olive av biomaterial, linen
  Golvlampa Diamond Olive med skärm från 3D-skrivaren Det tyska företaget Tagwerk tillverkar lampskärmar och kompletta armaturer med hjälp av 3D-utskrift av återvunnet material. Både design och produktion är Made in Germany och visar vägen till framtidens konsumtionsvaror: noll avfall, återvunnet material och produktion utan utsläpp och med grön el. I fallet med Diamant Olive golvlampa är skärmen tillverkad av ett biomaterial som framställs av avfall från träindustrin blandat med majsstärkelse. Det så kallade ligninet är lätt, stabilt, avtorkningsbart och UV-beständigt. Mönstret på skärmen påminner om diamanter på grund av öppningarnas form. Ljuset som faller genom öppningarna skapar ett vackert mönster på väggen. Stativet har en minimalistisk design med en rund bottenplatta och en smal stång. Strömbrytaren är placerad på uttaget.
 • Bordslampa Flechtwerk, kula liggande, koppar

  Bordslampa Flechtwerk, kula liggande, koppar
  Från 3D-skrivaren: kopparfärgad bordslampa Flechtwerk Lampskärmen på bordslampan Flechtwerk är skärmen och ramen i ett, eftersom lampan är utformad som en liggande sfärlampa. Det regelbundna utloppsmönstret i skärmen låter ljuset lysa in i rummet på ett sådant sätt att det skapar intressanta mönster på väggen och i taket. Förutom designen och ljuseffekten är det framför allt en sak som är värd att nämna om den här lampskärmen: den tillverkades genom 3D-utskrift och består av gamla PET-flaskor. Denna typ av produktion är hållbar, dels eftersom den är utsläppsfri och avfallsfri, dels eftersom den använder återvunnet material. I slutet av sin livstid kan materialet återföras till det industriella kretsloppet och återvinnas. Det är lika slitstarkt och hållbart som liknande konventionella material som används för tillverkning av dekorativa föremål. Tagwerk är ett tyskt företag som producerar i Tyskland och som vill bidra till ett mer hållbart och resurssnålt sätt att producera vardagliga konsumtionsvaror med denna speciella tillverkningsprocess och användning av grön el.
 • Hänglampa Flätverk, kula, silk

  Hänglampa Flätverk, kula, silk
  Hängande lampa i flätverk med skärm av biomaterial - tillverkad i Tyskland Den sfäriska lampskärmens struktur ser ut som ett schackbräde och ljusa och mörka områden alternerar, där de ljusa områdena i själva verket är öppningar som ger insyn i skärmens insida och låter ljuset skina igenom till utsidan. Detta skapar också ett vackert ljusskuggmönster på väggen och i taket när armaturen slås på. Skärmen på den här hängande lampan tillverkas i Tyskland med hjälp av en 3D-utskriftsprocess. Det speciella med denna process är att den inte ger upphov till något avfall eller utsläpp. Produkten är dessutom hållbar eftersom den använder ett biomaterial som är fritt från gifter och olja och som består av trä- och pappersavfall samt majsstärkelse. En designprodukt tillverkad i Tyskland med individuell karaktär och stor karisma!
 • Golvlampa Fraktal Olive av biomaterial, linen

  Golvlampa Fraktal Olive av biomaterial, linen
  3D-utskriven golvlampa Fractal Olive med skärm av bioplast Tagwerk är ett tyskt företag som tillverkar lampor med hjälp av en 3D-skrivare. I processen används återvunnet material. Biomaterialet för golvlampans skärm består av flytande trä som tillverkas av trä- och pappersavfall blandat med majsstärkelse. Inget avfall uppstår vid tillverkningen av lampskärmen och materialet som används är helt återvinningsbart igen. Samtidigt är den lika robust som konventionella material, kan torkas av, är UV-beständig och värmebeständig upp till 80 grader. Skärmens genomskinliga mönster är inte bara vackert att se på, det skapar också en intressant ljusatmosfär när armaturen är tänd. Stativet är minimalistiskt utformat med en rund bottenplatta och en smal stång. Strömbrytaren är placerad på E27-uttaget. Tillverkad i Tyskland
 • Pendellampa Diamant Olive av biomaterial, linen

  Pendellampa Diamant Olive av biomaterial, linen
  Återvinning hängande ljus Diamond Olive med utloppsmönster i diamantform I 3D-skrivaren tillverkas skärmen till pendellampan Diamant Olive utan utsläpp och avfall och är därför mycket hållbar. Den el som används för produktionen kommer från förnybara energikällor. Företaget Tagwerk har ägnat sig åt hållbar produktion av konsumtionsvaror med hjälp av 3D-utskrift. Skärmen på Koral Olive-pendellampan är en produkt som tillverkats i 3D-skrivaren. Företaget Tagwerk bryter ny mark med serietillverkning av konsumtionsvaror i 3D-skrivare och öppnar därmed upp för hållbar produktion av vardagsföremål. Vid tillverkningen av deras lampor används grön el, och tillverkningsprocessen ger inget avfall och inget buller. Inom en dag är Tagwerk - därav företagets namn - klart och arbetsstycket, dvs. lampan eller lampskärmen, är färdig. Ligninbiomaterialet som används i Koral Olive hängande lampa är fritt från olja och giftiga ämnen och kommer från avfall, t.ex. från trä- eller papperstillverkning. Tillverkad i Tyskland
 • Golvlampa Flechtwerk, kula, silk

  Golvlampa Flechtwerk, kula, silk
  Golvlampa i flätverk med sfärisk återvunnen skärm från 3D-skrivaren Det speciella med Flechtwerk-golvlampan är att dess skärm tillverkas i Tyskland med hjälp av en 3D-utskriftsprocess och är tillverkad av ett speciellt biomaterial som består av avfall från träbearbetningsindustrin och majsstärkelse. Ligninmaterialet är fritt från gifter och petroleum. Produktionen är särskilt hållbar eftersom den inte producerar något avfall och använder grön el. Skuggans utloppsmönster påminner om ett schackbräde, där de ljusa och mörka fälten skapas av ljus och skugga. Mönstret projiceras också på väggen när armaturen är påslagen, vilket skapar en estetisk ljusatmosfär. - Strömbrytaren är placerad i armaturens huvud på sockeln.