Stori lampor

 • Stori Arch Bordslampa Vit

  Stori Arch Bordslampa Vit
  Design: Stori Koncept: bordslampan Stori med en Arch-design lampskärm är inte bara en enkel glödlampa - den ger också en elegant och stilren markera till varje interiör. Oavsett om du vill använda den som en skrivbordslampa eller som dekorativ belysning på en byrå eller ett nattduksbord, kommer denna lampa att framstå som det perfekta valet. Lampskärmens unika Arch designform är enkel och elegant på samma gång, och dess minimalistiska design gör den lätt att integrera i vilken inredning som helst. Den tåliga och robusta bas ser till att lampan står stabilt och säkert på bordet. Det betyder att du kan använda den utan att oroa dig för att den välter eller rör sig. Med bordslampan Stori får du en stilren och praktisk belysningslösning som kommer att sätta en elegant touch till rummet.
 • Stori String Taklampa Jute

  Stori String Taklampa Jute
  Design: Stori Koncept: Stori taklampan String är mer än bara en vanlig belysningslösning - den är ett elegant och modernt tillskott till alla rum. Med sin unika charm kommer denna taklampa definitivt att sticka ut i ditt vardagsrum, matsal eller till och med ditt sovrum. Strings minimalistiska och tidlösa design ger en enkel och elegant estetik som passar perfekt till vilken inredningsstil som helst. Lampan är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en hållbar och robust konstruktion som säkerställer dess långtidshållbarhet. Taklampan är enkel att montera i taket och kan justeras i höjdled så att den passar ditt rum perfekt. Denna vackra och moderna taklampa är idealisk för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem.
 • Stori Hyah Taklampa Natur

  Stori Hyah Taklampa Natur
  Design: Stori Koncept: Stori taklampan Hyah är en elegant och stilren belysningslösning som kombinerar funktion och estetik på ett fantastisk sätt. Den organiska formen är inspirerad av naturen och skapar en unik och modern estetik som ger en exklusiv och lyxig touch till alla rum. Lampan är gjord av kvalitetsmaterial och hantverk som säkerställer dess hållbarhet och exklusiva utseende. Oavsett var du placerar Hyah taklampan - i ditt sovrum, vardagsrum eller matsal - kommer den att skapa en varm och mysig atmosfär i rummet. Den mjuka belysningen från lampan är perfekt för avkoppling och mys, och dess praktiska design gör den enkel att installera.