Spot-Light lampor

 • Spot-Light Avlång pendellampa Bosco ek oljad, 4 lampor

  Spot-Light Avlång pendellampa Bosco ek oljad, 4 lampor
  Pendellampa Bosco med 4 lampor – längd 74 cm Trä och glas kombinerades hos pendellampan Bosco till en lampa som med sitt mycket moderna, men samtidigt mycket tidlösa utseende kan integreras i många olika interiörer. Kontrasterna mellan färgerna och formerna – vita, rörformade glasskärmar samt runda och avlånga träelement – ger pendellampan Bosco sin moderna och mysiga utstrålning. - textilsladd: antracit
 • Spot-Light Bordslampa Trongo kub oljad skärm

  Spot-Light Bordslampa Trongo kub oljad skärm
  Bordslampa Trongo i tidlös, kantig form – lampfot i ek Bordslampan Trongo med en vit, kantig textilskärm och en vacker lampfot i ekträ fungerar som stilfull accessoar i en modern och alla andra inredningsstilar. Lampfoten har samma kantiga form som skärmen. Dessutom övertygar träfoten med sin vackra trästruktur som gör hela lampans utseende hemtrevligare. Textilsladden är antracitfärgad.
 • Spot-Light Funktionell taklampa Svenda – 4 lampor

  Spot-Light Funktionell taklampa Svenda – 4 lampor
  Ädel taklampa Svenda i oljat ekträ med fyra spotlighter Taklampan Svenda som mestadels består av oljat ekträ skapar med sin naturliga utstrålning en mysig må bra-atmosfär i rummet. Samtidigt kan ljuset från de fyra spotlighterna anpassas efter rummets förutsättningar och därmed riktas, enkelt genom att justera dem. Endast de fyra lampskärmarna samt de små avstånden på vilka spotlighterna monterades består av metall och utgör en färgad kontrast till det ljusa ekträet. På grund av denna kombination gör lampan både ett mycket harmoniskt, modernt och stilfullt intryck.
 • Spot-Light Bordslampa Trongo cylinder oljad skärm

  Spot-Light Bordslampa Trongo cylinder oljad skärm
  Bordslampa Trongo – dekorativ tilläggsbelysning Den runda formen och kombinationen av färger och material med en vit textilskärm, en aluminiumfärgad metallstomme och en lampfot i oljat ekträ gör att bordslampan Trongo fungerar perfekt som accentbelysning i alla vardags- och sovrum. Var den än placeras lägger man direkt märke till dess dekorativa utseende. Man glömmer nästan bort lampans tilltalande ljus. Utrustad med en antracitfärgad textilsladd.
 • Spot-Light Neele – LED-taklampa med ekträ

  Spot-Light Neele – LED-taklampa med ekträ
  LED-taklampa Neele med oljat ekträ LED-taklampan Neele har med sin skärm i oljat ekträ en mycket naturlig och samtidigt modern effekt. Det varmvita ljuset från lysdioderna avges genom två långa ljusutsläpp och belyser rummet på ett mycket behagligt och mysigt sätt, men samtidigt även otroligt energisnålt. Med LED-taklampan Neele kan man komplettera en naturlig inredningsstil med trämöbler på ett perfekt sätt.
 • Spot-Light Bordslampa Trongo, cylinder oljad, skärm

  Spot-Light Bordslampa Trongo, cylinder oljad, skärm
  Dekorativ bordslampa Trongo – rund Den runda bordslampan Trongo i textil, metall och ekträ är inte bara utseendemässigt ett guldkorn, utan berikar även rummet med behaglig tilläggsbelysning. Den vita textilskärmen gör ett friskt och modernt intryck och den runda lampfoten i ekträ har en vacker struktur som man lägger märke till. En kombination som utstrålar något hemtrevligt och övertygar med sitt mjuka ljus.
 • Spot-Light Avlång trätaklampa Sunniva med lysdioder

  Spot-Light Avlång trätaklampa Sunniva med lysdioder
  Effektfull LED-taklampa Sunniva De flesta vet att möbler och accessoarer i trä har en mycket mysig och varm effekt i rummet, men att denna effekt förstärks av ljus vet kanske inte alla. Därför beslutade man att tillverka denna taklampa i det naturliga materialet och kombinera det med ljus, så att man får en lampa som förenar dessa två egenskaper för att skapa en naturlig och stämningsfull atmosfär i rummet.
 • Spot-Light Taklampa Jenta 3 lampor

  Spot-Light Taklampa Jenta 3 lampor
  Vacker taklampa Jenta i ekträ och linne Taklampan Jenta utstrålar något naturligt och modernt, eftersom den är tillverkad av oljat ekträ och vitt linnetyg, två material som har ett naturligt ursprung. Ljuset filtreras mjukt av det vita linnetyget, så att en mycket behaglig och hemtrevlig atmosfär skapas i rummet för att koppla av. Dessutom är takkåpans hörn lätt rundade och på självaste takkåpan sitter tre cylindriska linneskärmar för en fantastiskt dekorativ effekt och en underbart naturlig atmosfär i rummet.
 • Spot-Light Varmvitt lysande LED-taklampa Sunniva

  Spot-Light Varmvitt lysande LED-taklampa Sunniva
  Lätt rundade hörn – LED-taklampa Sunniva Det speciella med denna LED-taklampa är inte bara dess låga påbyggnadshöjd på 3 cm, som gör taklampan som gjort för rum med lågt i takt, utan även dess moderna form och faktumet att lampan är tillverkad av naturligt ekträ. Träet gör, i kombination med LED-spotlighten i mitten som inramas av blankt krom, ett ytterst harmoniskt och modernt intryck, så att taklampan Sunniva visar sig vara ett diskret blickfång.
 • Spot-Light LED-taklampa Sunniva i ekträ med 4 lampor

  Spot-Light LED-taklampa Sunniva i ekträ med 4 lampor
  Modern LED-taklampa Sunniva med oljad yta i ekträ Med trästommen som har lätt rundade hörn och de fyra LED-spotlighterna med blankt förkromad ram som integrerades i denna sörjer LED-taklampan Sunniva för en mycket naturlig effekt i hemmet. Tänds dessutom det varmvita ljuset, förstärks denna effekt och rummet badas i en hemtrevlig atmosfär. Med ca 1 680 lumen är den perfekt lämplig som grundbelysning!
 • Spot-Light LED-taklampa Svantje, 3 lampor

  Spot-Light LED-taklampa Svantje, 3 lampor
  Taklampa Svantje med 3 lampor – skapar en naturlig känsla i hemmet Med sina tre både vrid- och svängbara spotlighter i trä och metall ger taklampan Svantje inte bara optimal belysning, utan har även en mycket attraktiv design som kompletterar moderna hem perfekt med lite extra naturlighet. Man kan både sätta vanliga glödlampor och LED-ljuskällor i lampan, så att även energieffektiv belysning är möjlig (passande ljuskällor hittar man under tillbehör).
 • Spot-Light Taklampa Jenta med vita lampskärmar

  Spot-Light Taklampa Jenta med vita lampskärmar
  Med behaglig ljuseffekt – taklampa Jenta i naturliga material Taklampan Jenta sörjer för en behaglig känsla i rummet, eftersom den har en takkåpa av naturligt ekträ och en vit lampskärm som filtrerar ljuset mjukt och avger det jämnt i omgivningen. Dessa egenskaper gör att lampan passar i olika rum, allt från vardagsrummet och hallen till sovrummet.
 • Spot-Light Taklampa Wooddream 1 lampa ek rund 10 cm

  Spot-Light Taklampa Wooddream 1 lampa ek rund 10 cm
  Wooddream – drömsk LED-taklampa i ekträ Storleken är inte allt – den lilla LED-taklampan Wooddream övertygar med elegans och naturlighet. Den smala, runda lampan i oljat ekträ belyser med sin utbytbara LED-ljuskälla rummet med mjukt och varmvitt ljus. Den fungerar perfekt för att belysa specifika områden, exempelvis köksbänken, sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Den enkla formgivningen och det naturliga utseendet gör LED-taklampan Wooddream till en universellt användbar lampa i många inredningsstilar, oavsett om den monteras enkelt eller i grupp.
 • Spot-Light Kvadratisk LED-taklampa Neele

  Spot-Light Kvadratisk LED-taklampa Neele
  Skärm i oljat ekträ – LED-taklampa Neele LED-taklampan Neele gör på grund av lampskärmen i oljat ekträ ett behagligt och mycket hemtrevligt intryck. Armaturen har fem ljusutsläpp med satinerade skärmar. Genom dessa avges ljuset från de varmvita lysdioderna behagligt nedåt. Den kvadratiska trätaklampan kompletterar speciellt en naturlig inredning med trämöbler och ger energisnål belysning med ett högt ljusflöde, så att den fungerar som allmänbelysning även i stora rum.
 • Spot-Light Svenda – trätaklampa med 3 lampor

  Spot-Light Svenda – trätaklampa med 3 lampor
  Svenda – tilltalande gestaltad taklampa med naturlig effekt Taklampan Svenda består av en 52 cm lång takbalk av trä och tre justerbara spotlighter. Dessa har en fattning av oljad ek och skärmar av vit metall. Ljuset från de tre E27-ljuskällorna avges koncentrerat genom skärmarnas runda öppningar så att lampan sörjer för optimal belysning. Passande ljuskälla finns att beställa under Tillbehör.
 • Spot-Light Hänglampa Bosco ek oljad, 1 lampa

  Spot-Light Hänglampa Bosco ek oljad, 1 lampa
  Bosco hängande lampa - attraktivt utformad, enlampig ljusdispenser Pendellampan Bosco passar både till en modern inredning och till en atmosfär i modern lantlig stil. Lampans skärm och lamphållare är tillverkade av oljad ek och ger lampan ett mysigt utseende. Den vita glasskärmen ger en fräsch accent. Den tilltalande färgkombinationen av vitt glas, fyllig träton och antracitfärgad strömförsörjning kan harmonisera med många inredningsstilar.
 • Spot-Light Hänglampa Bosco rund ek oljad, 3 lampor

  Spot-Light Hänglampa Bosco rund ek oljad, 3 lampor
  Stilfull hänglampa Bosco med 3 lampor och tidlös design Den runda hänglampan Bosco utstrålar något livligt, modernt och behagligt. Det runda takfäste är precis som lampfattningen tillverkat av oljad ek, vilket gör hänglampan Bosco till en inredningsaccessoar med en behaglig utstrålning. De vita lampglasen som hänger i antracitfärgade textilsladdar från takkåpa sörjer för jämn belysning och en behaglig glans. En hänglampa som fungerar både som allmänbelysning i vardagsrummet och belysning ovanför matbordet.
 • Spot-Light Träpendellampa Trigonon

  Spot-Light Träpendellampa Trigonon
  Ovanlig pendellampa Trigonon med skärm i ekträ Pendellampan Trigonons skärm är tillverkad av ekträ och sörjer med sin öppna konstruktion för en speciell ljusstämning i rummet. I och med att ytan är oljad, kommer träets struktur speciellt mycket till sin rätt, så att lampan skapar en ännu naturligare och varmare atmosfär. Med hjälp av de förkromade metallelementen, som uttaget och takkåpan, får lampan ett modernt och tidlöst utseende. Ljuset avges från den triangulära träkonstruktionen jämnt och brett så att lampan fungerar optimalt som belysning av en bordsyta. En ljuskälla som passar till öppna armaturer hittar du under tillbehör.
 • Spot-Light LED-vägglampa Smal, oljad ek

  Spot-Light LED-vägglampa Smal, oljad ek
  Smal vägglampa i trä med integrerad touchdimmer Smal LED-vägglampa är tillverkad i trä och utrustad med en nedåtriktad akryldiffusor genom vilken LED avger sitt varmvita ljus, vilket ger en mjuk extrabelysning med en mysig känsla i alla rum. Med sin tidlöst vackra design passar Smal LED-vägglampa till många inredningsstilar, inklusive den populära skandinaviska stilen. Den integrerade touchdimmern kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov.
 • Spot-Light Bordslampa Theo, skärm vit, fot ek oljad

  Spot-Light Bordslampa Theo, skärm vit, fot ek oljad
  Theo rektangulär bordslampa med vit skärm Med tydligt strukturerad elegans och naturlig känsla karakteriserar Theo- bordslampa varje rum som tillbehör på fönsterbrädan eller sidobordet. Theo är utrustad med en träbas av oljad ek och en vit tygskugga som också är kuboid. Ljuset från det använda belysningsmedlet strålar uppåt och nedåt över ett stort område och belyser imponerande träets karaktär. - Utrustad med en strömbrytare på matningskabeln
 • Spot-Light Lucas pendellampa, betsad furu, 90 cm lång

  Spot-Light Lucas pendellampa, betsad furu, 90 cm lång
  LED-hängande ljus Lucas som balk i rustik furu För direkt bordsbelysning för rustik inredning eller lantlig design och som en kontrapunkt i en modern stil är pendellampa Lucas perfekt. Den består av en balk skuren från en skalad tallstam. En akrylremsa är integrerad i undersidan, som fungerar som en diffusor för lysdioderna bakom den. Deras ljuseffekt kan styras via en pekdämpare på baren. Två smala ledningar används för att fästa den på den rektangulära svartmetalltaket. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Spot-Light Väggspot Svantje med detaljer i ekträ

  Spot-Light Väggspot Svantje med detaljer i ekträ
  Dekorativ väggspot Svantje med naturligt utseende Den här väggspotten är tillverkad av äkta ek och vitlackerad metall och sprider därför en underbart naturlig känsla i vardagsrummet. Lampskärmen, som är tillverkad av trä och metall i lika delar, kan ställas in på önskat sätt så att ljuset, som produceras av en E14-lampa inuti skärmen (se tillbehör), kan avges på ett målinriktat sätt. Svantje - ett stort blickfång på väggen!
 • Spot-Light Vägglampa Wooddream 1-ljus ek, kantig, 20cm

  Spot-Light Vägglampa Wooddream 1-ljus ek, kantig, 20cm
  Uppåt och nedåt lysande vägglampa Wooddream av ekträ Den enkla kubformade skärmen på vägglampan Wooddream är tillverkad av oljat ekträ. Denna look gör att vägglampan med två ljus passar för moderna inredningsstilar, men passar särskilt bra för skandinavisk stil eller modern lanthusdesign. Två GU10-socklar är integrerade i vilka energieffektiva LED-lampor kan sättas in. Dessa ger ett behagligt ljus på väggen ovanför och nedanför.
 • Spot-Light Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 15 cm

  Spot-Light Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 15 cm
  bordslampa Trabo - cylinder tillverkad av rustik furu Trabo bordslampa följer också den nuvarande trenden med minimalistiska lampor utan skugga, vars karaktär kan påverkas av valet av lampa. Den är formad som en enkel cylinder med ett E27- uttag integrerat i toppen. Spåren av bearbetning och träets struktur syns tydligt och ger Trabo en rustik touch. Som tillbehör på fönsterbrädan eller på skänk i en lantlig stil eller som en naturlig accent för en modern interiör, kan bordslampa övertyga. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Spot-Light Klämlampa Clampspots Flex med rörlig arm

  Spot-Light Klämlampa Clampspots Flex med rörlig arm
  Klämlampa Clampspots Flex - flexibel belysning med charmOavsett var extra ljus behövs är klämlampan Clampspots Flex alltid redo att användas. Oavsett om det är som extra ljus för läsning, för kreativt hantverk eller till och med för lek i barnrummet - med den moderna klämarmaturen kan lampan fästas på hyllor, bord eller till och med sängen när som helst. Tack vare armaturens flexibla arm kan ljuskäglan dessutom riktas bekvämt för maximal rörlighet.
 • Spot-Light Lucas pendellampa, betsad furu 115cm lång

  Spot-Light Lucas pendellampa, betsad furu 115cm lång
  LED-hängande ljus Lucas som balk i rustik furu För direkt bordsbelysning för rustik inredning eller lantlig design och som en kontrapunkt i en modern stil är pendellampa Lucas perfekt. Den består av en balk skuren från en skalad tallstam. En akrylremsa är integrerad i undersidan, som fungerar som en diffusor för lysdioderna bakom den. Deras ljuseffekt kan styras via en pekdämpare på baren. Två smala ledningar används för att fästa den på den rektangulära svartmetalltaket. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Spot-Light LED-taklampa Svantje, 2 lampor

  Spot-Light LED-taklampa Svantje, 2 lampor
  2-ljus Svantje taklampa i naturlig trädesignDe två skärmarna på Svantje taklampa kan justeras i alla vinklar så att ljuset kan riktas exakt där du vill ha det. Men taklampans design talar också för sig själv, eftersom kombinationen av träelementen i oljad ek på skärmen och takramen med metallelementen i vit matt och blank krom gör att lampan ser både modern och naturlig ut, så att den är ett diskret blickfång i taket.
 • Spot-Light Marinna bordslampa, bas i ek, skärm i ecru

  Spot-Light Marinna bordslampa, bas i ek, skärm i ecru
  Oval Marinna bordslampa med textilskärm och ekfot Marinna bordslampa har en absolut tidlös design. Basen har en vertikalt rund, skärmen en horisontellt rund oval form. Samspelet mellan paralleller och skillnader fortsätter i den enfärgade ytan men olika materialval. Basen är tillverkad av oljad ek, medan skärmen är tillverkad av textil. Det ogenomskinliga locket skärmar av ljuset från sidorna och låter det bara komma in i rummet genom de vertikala öppningarna - trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Spot-Light Pipe pendellampa, ek, 3-ljus, rund, Ø 30 cm, GU10

  Spot-Light Pipe pendellampa, ek, 3-ljus, rund, Ø 30 cm, GU10
  Pipe pendellampa i rund form med lampskärmar i trä Pipe pendellampa har tre cylindriska lampskärmar som är fästa på den runda baldakinen på olika höjder. Både lampskärmarna och baldakinen är tillverkade av massiv, oljad ek. Oavsett om Pipe-pendellampan placeras i vardagsrummet eller ovanför ett köksbord kommer den alltid att imponera med sitt harmoniska utseende. De tre medföljande LED-lamporna lyser i en behaglig varmvit färg.
 • Spot-Light LED-taklampa Sunniva i naturlig trädesign

  Spot-Light LED-taklampa Sunniva i naturlig trädesign
  I tilltalande naturdesign – LED-taklampa Sunniva LED-taklampan Sunniva är tillverkad av naturligt ekträ och har lätt rundade hörn. Bara de två LED-spotlighterna består av förkromad metall, så att hela designen blir något modernare. Dessa integrerades i trästommen och sörjer för behagligt varmvit belysning i rummet.
 • Spot-Light Vägglampa Wooddream 1-ljus ek, rund, 20cm

  Spot-Light Vägglampa Wooddream 1-ljus ek, rund, 20cm
  Cylindrisk Wooddream-vägglampa av oljad ek Skärmen på den tvåljusa Wooddream-vägglampan är tillverkad av oljad ek. Det finns ett GU10-uttag upptill och nedtill, i vilket LED-lampor med en matchande sockel kan sättas in. Wooddream är det perfekta tillbehöret för att lägga till en naturlig detalj i moderna eller skandinaviska vardagsrum. Ljuset lyser direkt nedåt och indirekt uppåt och lyser upp omgivningen på ett mycket stämningsfullt sätt.
 • Spot-Light Pipe pendellampa, ek, 1-ljus, Ø 10 cm, GU10

  Spot-Light Pipe pendellampa, ek, 1-ljus, Ø 10 cm, GU10
  Tidlös och elegant - Pipe pendellampa Den cylindriska ljuskroppen på Pipe pendellampa är perfekt för belysning ovanför små bord eller bänkar, helst i kök, vardagsrum eller matsal. Den varma tonen i det oljade ekträet gör den lilla pendellampan till en tidlös belysningslösning som smälter in i många olika interiörer. Baldakinen är också tillverkad av matchande trä och avrundar den harmoniska designen perfekt. Den medföljande LED-ljuskällan lyser i en varmvit färg och kan bytas ut när som helst.
 • Spot-Light Balkpendellampa Bosco, ek oljad, 3 lampor

  Spot-Light Balkpendellampa Bosco, ek oljad, 3 lampor
  Bosco långsträckt hängande lampa i trä och glas - 3 lampor Pendellampan med tre lampor har en längd på 52 cm och ger till exempel en vacker bordsbelysning. Med sin moderna och samtidigt mycket hemtrevliga effekt passar den till många livsstilar med en modern karaktär, men kan också integreras på ett underbart sätt i en modern lantlig atmosfär. Utrustad med antracitfärgade textilkablar. Träelementen är tillverkade av oljad ek, glasen har en vit satinering och är lätt räfflade.
 • Spot-Light Taklampa Jenta 2 lampor

  Spot-Light Taklampa Jenta 2 lampor
  Taklampa Jenta med två lampor, vita linneskärmar och baldakin av naturligt ekträTaklampan Jenta med två lampor imponerar med sin naturliga materialmix av trä och linne, vilket ger vardagsrummet en extra touch av värme och mysighet. Framför allt de två cylindriska vita linneskärmarna skapar en mycket hemtrevlig känsla, eftersom de å ena sidan filtrerar ljuset försiktigt så att det inte bländar obehagligt och å andra sidan låter ljuset stråla ut i omgivningen på alla sidor, så att det skapas ett jämnt ljusmönster.
 • Spot-Light Modern bordslampa Strong av betong

  Spot-Light Modern bordslampa Strong av betong
  Strong bordslampa av betongBordslampan Strong, som passar perfekt till den industriella stilen, är tillverkad av grå betong och har ett lamputtag men ingen skärm. Medvetet visas ljuskällan öppet här och oavsett om den är tänd eller släckt, med moderna glödlampor, klotlampor eller rustika lampor, blir Strong bordslampa ett dekorativt föremål i varje hem. På så sätt passar den lilla Strong-lampan perfekt i nästan alla rum - oavsett om det är som sänglampa i sovrummet eller som elegant extrabelysning i vardagsrummet.
 • Spot-Light Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 10 cm

  Spot-Light Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 10 cm
  bordslampa Trabo - cylinder tillverkad av rustik furu Trabo bordslampa följer också den nuvarande trenden med minimalistiska lampor utan skugga, vars karaktär kan påverkas av valet av lampa. Den är formad som en enkel cylinder med ett E27- uttag integrerat i toppen. Spåren av bearbetning och träets struktur syns tydligt och ger Trabo en rustik touch. Som tillbehör på fönsterbrädan eller på skänk i en lantlig stil eller som en naturlig accent för en modern interiör, kan bordslampa övertyga. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Spot-Light Taklampa Wooddream 3-ljus ek, rund

  Spot-Light Taklampa Wooddream 3-ljus ek, rund
  Tillverkad av ek - Wooddream LED-taklampa Wooddream LED-taklampa med tre ljuskällor imponerar med sin naturliga och moderna look. Tre olika höga och runda spotlights bildar tillsammans den eleganta armaturen. Den oljade eken ger armaturen en naturlig charm och de utbytbara LED-ljuskällorna ger en modern och energieffektiv belysning. Oavsett om det är i hallen, köket eller sovrummet - den eleganta LED-taklampan Wooddream imponerar alltid. Tack vare sitt naturliga utseende smälter den utan problem in i många olika inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller rustika.
 • Spot-Light Taklampa Santa med ekträ och 3 lampor

  Spot-Light Taklampa Santa med ekträ och 3 lampor
  Santa - formskön taklampa med ljus trä och vita glasskärmar Den tre-lampiga taklampan Santa övertygar med sin enkla men moderna design. Opalvita glasskärmar i kombination med oljad ek skapar ett harmoniskt ljus som på ett smart sätt lyser upp nästan alla bostadsutrymmen. Vare sig det är i vardagsrummet, köket, hallen eller till och med i sovrummet - taklampan Santa ger tillräckligt med ljus och smälter lätt in i många olika inredningsstilar.
 • Spot-Light Vit klämlampa Clampspots i modern optik

  Spot-Light Vit klämlampa Clampspots i modern optik
  Klämlampa Klämfläckar - ett mångsidigt extra ljus Den lilla klämlampan Clampspots beror på sin platsbesparande storlek och sin påfallande men moderna design det perfekta sättet att skapa extra ljus. Den kan placeras bekvämt och snabbt och donerar därför ljus precis där det behövs på nolltid. Oavsett om det är en extra ljuskälla när du läser på kvällen, när du spelar i barnrummet eller när du arbetar - kläm det helt enkelt på en bordsskiva eller hylla, slå på - gjort! Strömbrytaren är placerad direkt på kabeln.
 • Spot-Light Svenda – väggspot av oljad ek

  Spot-Light Svenda – väggspot av oljad ek
  Individuellt justerbar väggspot Svenda i modern trädesign Med väggspotlighten Svenda får man inte bara en ytterst flexibel lampa, utan även ett inredningselement som med sin naturliga trädesign sörjer för mer värme i hemmet. Tack vare trästommen ser väggspotlighten inte alls gammaldags ut, eftersom kombinationen av de förkromade och vitt lackerade metallelementen skapar ett modernt utseende. Med hjälp av den integrerade kulleden kan ljusriktningen justeras individuellt.
 • Spot-Light Taklampa Wooddream 1 lampa 10 cm ek kantig

  Spot-Light Taklampa Wooddream 1 lampa 10 cm ek kantig
  Wooddream - LED-taklampa i modern form LED-taklampan Wooddream, som består av äkta trä, har en modern, kvadratisk glödlampa av oljad ek som är utrustad med en utbytbar LED-lampa. Den lyser ljust och med en varmvit färg. Den lilla armaturen är utmärkt för att belysa områden i hemmet. Oavsett om det är i kök, korridorer, vardagsrum, matrum eller sovrum. Den naturliga LED-taklampan Wooddream passar för många olika riktningsstilar, oavsett om den monteras separat eller i grupp.
 • Spot-Light Liten klämlampa Clampspots med ekträ

  Spot-Light Liten klämlampa Clampspots med ekträ
  Klämlampa Clampspots - flexibel ljuskällaDen lilla klämlampan Clampspots övertygar med design och funktionalitet. Den moderna looken med en stomme av ljust ekträ och en skärm av vit metall gör den lilla armaturen till en idealisk belysning som passar in i många moderna interiörer tack vare sin trendiga look. Samtidigt kan den användas helt flexibelt - allt som behövs är ett sätt att klämma fast lampan och Clampspots-armaturen ger redan tillräckligt med ljusstyrka, oavsett om det gäller läsning eller arbete.
 • Spot-Light Modern klämlampa Clampspots med vit skärm

  Spot-Light Modern klämlampa Clampspots med vit skärm
  Flexibel och praktisk - Clampspots-lampa i ekträDen lilla Clampspots-lampan ger ljus för läsning, arbete eller lek. Tack vare klämman kan lampan fästas flexibelt på hyllor, bord eller sängar och ger ljus där det behövs. Lampkroppens ljusa ekträ avrundas harmoniskt av den vita lampskärmen och gör den lilla klämlampan Clampspots till en modern och trendig belysning som enkelt passar in i många olika inredningsstilar.
 • Spot-Light Bordslampa Trongo, oljad kub, kabel antracit

  Spot-Light Bordslampa Trongo, oljad kub, kabel antracit
  Ta med en bit av naturen in i hemmet: Trongo bordslampaBordslampan Trongo bevisar än en gång att mindre ofta är mer med sin puristiska och oförfalskade look. Lampan består endast av en fyrkantig bas i ekträ, i vilken ett E27-uttag har frästs in och vars ådring framträder vackert genom en försiktig oljning. Tack vare den öppna designen lyser ljuset obehindrat in i rummet och skapar en mycket jämn ljusbild. Den färgade matningskabeln, i vilken vippströmbrytaren har installerats, ger armaturen det där lilla extra.
 • Spot-Light Svart klämlampa Clampspots in modern optik

  Spot-Light Svart klämlampa Clampspots in modern optik
  Klämlampa Klämfläckar - ett mångsidigt extra ljus Den lilla klämlampan Clampspots beror på sin platsbesparande storlek och sin påfallande men moderna design det perfekta sättet att skapa extra ljus. Den kan placeras bekvämt och snabbt och donerar därför ljus precis där det behövs på nolltid. Oavsett om det är en extra ljuskälla när du läser på kvällen, när du spelar i barnrummet eller när du arbetar - kläm det helt enkelt på en bordsskiva eller hylla, slå på - gjort! Strömbrytaren är placerad direkt på kabeln.
 • Spot-Light Naturligt designad LED-pendellampa Smal 12 W

  Spot-Light Naturligt designad LED-pendellampa Smal 12 W
  Skapar en naturlig känsla i vardagsrummet: LED-pendellampa Smal av äkta ekträ Med sin avlånga, kantiga lampskärm av fint ekträ och den matchande taklampan är pendellampan Smal ett mycket dekorativt blickfång över ett matbord eller en bänk. Den oljade träytan ger vardagsrummet en mycket naturlig charm och gör det ännu mer hemtrevligt och mysigt. Ljuset genereras på undersidan av skärmen av energieffektiva lysdioder i en mysig varmvit ljusfärg och avges särskilt jämnt och bländfritt på ytan som ska belysas tack vare den satiniserade diffusorn. Smal LED-lampa är också steglöst dimbar med en liten strömbrytare direkt på skärmen.
 • Spot-Light Vitar infälld taklampa, trä, oljad ek, 9,5 x 9,5 cm

  Spot-Light Vitar infälld taklampa, trä, oljad ek, 9,5 x 9,5 cm
  Naturligt utformad downlight: Vitar infälld taklampa av trä En fyrkantig träram av oljad ek kännetecknar den infällda taklampan Vitar. Detta gör den idealisk för inredning i skandinavisk stil eller en modern lantlig look. En medföljande LED-lampa med GU10-sockel fungerar som ljuskälla. LED-lampan avger ett mjukt varmvitt ljus - perfekt för mysiga vardagsrum. Oavsett om den används individuellt för punktbelysning eller i rader för att belysa t.ex. en korridor, kan Vitar infälld downlight användas för en mängd olika belysningslösningar.
 • Spot-Light Vitar infälld taklampa, trä, ek, 9,5 x 9,5 cm, set om 3

  Spot-Light Vitar infälld taklampa, trä, ek, 9,5 x 9,5 cm, set om 3
  Set med tre Vitar infällda takarmaturer Vitar infälld takarmatur är en infälld takarmatur som inte bara uppfyller de ljustekniska kraven utan även har ett dekorativt syfte. Setet innehåller tre infällda taklampor, var och en med en LED-ljuskälla med GU10-sockel. Tack vare den dekorativa träramen av oljad ek kan Vitar användas för att skapa mycket estetiska accenter i taket. Den infällda downlighten kompletterar idealiskt vardagsrum som ett naturligt element.