Spot-Light lampor

 • Avlång pendellampa Bosco ek oljad, 4 lampor

  Avlång pendellampa Bosco ek oljad, 4 lampor
  Pendellampa Bosco med 4 lampor – längd 74 cm Trä och glas kombinerades hos pendellampan Bosco till en lampa som med sitt mycket moderna, men samtidigt mycket tidlösa utseende kan integreras i många olika interiörer. Kontrasterna mellan färgerna och formerna – vita, rörformade glasskärmar samt runda och avlånga träelement – ger pendellampan Bosco sin moderna och mysiga utstrålning. - textilsladd: antracit
 • Bordslampa Trongo kub oljad skärm

  Bordslampa Trongo kub oljad skärm
  Bordslampa Trongo i tidlös, kantig form – lampfot i ek Bordslampan Trongo med en vit, kantig textilskärm och en vacker lampfot i ekträ fungerar som stilfull accessoar i en modern och alla andra inredningsstilar. Lampfoten har samma kantiga form som skärmen. Dessutom övertygar träfoten med sin vackra trästruktur som gör hela lampans utseende hemtrevligare. Textilsladden är antracitfärgad.
 • Funktionell taklampa Svenda – 4 lampor

  Funktionell taklampa Svenda – 4 lampor
  Ädel taklampa Svenda i oljat ekträ med fyra spotlighter Taklampan Svenda som mestadels består av oljat ekträ skapar med sin naturliga utstrålning en mysig må bra-atmosfär i rummet. Samtidigt kan ljuset från de fyra spotlighterna anpassas efter rummets förutsättningar och därmed riktas, enkelt genom att justera dem. Endast de fyra lampskärmarna samt de små avstånden på vilka spotlighterna monterades består av metall och utgör en färgad kontrast till det ljusa ekträet. På grund av denna kombination gör lampan både ett mycket harmoniskt, modernt och stilfullt intryck.
 • Bordslampa Trongo cylinder oljad skärm

  Bordslampa Trongo cylinder oljad skärm
  Bordslampa Trongo – dekorativ tilläggsbelysning Den runda formen och kombinationen av färger och material med en vit textilskärm, en aluminiumfärgad metallstomme och en lampfot i oljat ekträ gör att bordslampan Trongo fungerar perfekt som accentbelysning i alla vardags- och sovrum. Var den än placeras lägger man direkt märke till dess dekorativa utseende. Man glömmer nästan bort lampans tilltalande ljus. Utrustad med en antracitfärgad textilsladd.
 • Neele – LED-taklampa med ekträ

  Neele – LED-taklampa med ekträ
  LED-taklampa Neele med oljat ekträ LED-taklampan Neele har med sin skärm i oljat ekträ en mycket naturlig och samtidigt modern effekt. Det varmvita ljuset från lysdioderna avges genom två långa ljusutsläpp och belyser rummet på ett mycket behagligt och mysigt sätt, men samtidigt även otroligt energisnålt. Med LED-taklampan Neele kan man komplettera en naturlig inredningsstil med trämöbler på ett perfekt sätt.
 • Bordslampa Trongo, cylinder oljad, skärm

  Bordslampa Trongo, cylinder oljad, skärm
  Dekorativ bordslampa Trongo – rund Den runda bordslampan Trongo i textil, metall och ekträ är inte bara utseendemässigt ett guldkorn, utan berikar även rummet med behaglig tilläggsbelysning. Den vita textilskärmen gör ett friskt och modernt intryck och den runda lampfoten i ekträ har en vacker struktur som man lägger märke till. En kombination som utstrålar något hemtrevligt och övertygar med sitt mjuka ljus.
 • Avlång trätaklampa Sunniva med lysdioder

  Avlång trätaklampa Sunniva med lysdioder
  Effektfull LED-taklampa Sunniva De flesta vet att möbler och accessoarer i trä har en mycket mysig och varm effekt i rummet, men att denna effekt förstärks av ljus vet kanske inte alla. Därför beslutade man att tillverka denna taklampa i det naturliga materialet och kombinera det med ljus, så att man får en lampa som förenar dessa två egenskaper för att skapa en naturlig och stämningsfull atmosfär i rummet.
 • Varmvitt lysande LED-taklampa Sunniva

  Varmvitt lysande LED-taklampa Sunniva
  Lätt rundade hörn – LED-taklampa Sunniva Det speciella med denna LED-taklampa är inte bara dess låga påbyggnadshöjd på 3 cm, som gör taklampan som gjort för rum med lågt i takt, utan även dess moderna form och faktumet att lampan är tillverkad av naturligt ekträ. Träet gör, i kombination med LED-spotlighten i mitten som inramas av blankt krom, ett ytterst harmoniskt och modernt intryck, så att taklampan Sunniva visar sig vara ett diskret blickfång.
 • Taklampa Jenta 3 lampor

  Taklampa Jenta 3 lampor
  Vacker taklampa Jenta i ekträ och linne Taklampan Jenta utstrålar något naturligt och modernt, eftersom den är tillverkad av oljat ekträ och vitt linnetyg, två material som har ett naturligt ursprung. Ljuset filtreras mjukt av det vita linnetyget, så att en mycket behaglig och hemtrevlig atmosfär skapas i rummet för att koppla av. Dessutom är takkåpans hörn lätt rundade och på självaste takkåpan sitter tre cylindriska linneskärmar för en fantastiskt dekorativ effekt och en underbart naturlig atmosfär i rummet.
 • LED-taklampa Svantje, 3 lampor

  LED-taklampa Svantje, 3 lampor
  Taklampa Svantje med 3 lampor – skapar en naturlig känsla i hemmet Med sina tre både vrid- och svängbara spotlighter i trä och metall ger taklampan Svantje inte bara optimal belysning, utan har även en mycket attraktiv design som kompletterar moderna hem perfekt med lite extra naturlighet. Man kan både sätta vanliga glödlampor och LED-ljuskällor i lampan, så att även energieffektiv belysning är möjlig (passande ljuskällor hittar man under tillbehör).
 • LED-taklampa Sunniva i ekträ med 4 lampor

  LED-taklampa Sunniva i ekträ med 4 lampor
  Modern LED-taklampa Sunniva med oljad yta i ekträ Med trästommen som har lätt rundade hörn och de fyra LED-spotlighterna med blankt förkromad ram som integrerades i denna sörjer LED-taklampan Sunniva för en mycket naturlig effekt i hemmet. Tänds dessutom det varmvita ljuset, förstärks denna effekt och rummet badas i en hemtrevlig atmosfär. Med ca 1 680 lumen är den perfekt lämplig som grundbelysning!
 • Taklampa Jenta med vita lampskärmar

  Taklampa Jenta med vita lampskärmar
  Med behaglig ljuseffekt – taklampa Jenta i naturliga material Taklampan Jenta sörjer för en behaglig känsla i rummet, eftersom den har en takkåpa av naturligt ekträ och en vit lampskärm som filtrerar ljuset mjukt och avger det jämnt i omgivningen. Dessa egenskaper gör att lampan passar i olika rum, allt från vardagsrummet och hallen till sovrummet.
 • Kvadratisk LED-taklampa Neele

  Kvadratisk LED-taklampa Neele
  Skärm i oljat ekträ – LED-taklampa Neele LED-taklampan Neele gör på grund av lampskärmen i oljat ekträ ett behagligt och mycket hemtrevligt intryck. Armaturen har fem ljusutsläpp med satinerade skärmar. Genom dessa avges ljuset från de varmvita lysdioderna behagligt nedåt. Den kvadratiska trätaklampan kompletterar speciellt en naturlig inredning med trämöbler och ger energisnål belysning med ett högt ljusflöde, så att den fungerar som allmänbelysning även i stora rum.
 • Hänglampa Bosco ek oljad, 1 lampa

  Hänglampa Bosco ek oljad, 1 lampa
  Bosco hängande lampa - attraktivt utformad, enlampig ljusdispenser Pendellampan Bosco passar både till en modern inredning och till en atmosfär i modern lantlig stil. Lampans skärm och lamphållare är tillverkade av oljad ek och ger lampan ett mysigt utseende. Den vita glasskärmen ger en fräsch accent. Den tilltalande färgkombinationen av vitt glas, fyllig träton och antracitfärgad strömförsörjning kan harmonisera med många inredningsstilar.
 • Svenda – trätaklampa med 3 lampor

  Svenda – trätaklampa med 3 lampor
  Svenda – tilltalande gestaltad taklampa med naturlig effekt Taklampan Svenda består av en 52 cm lång takbalk av trä och tre justerbara spotlighter. Dessa har en fattning av oljad ek och skärmar av vit metall. Ljuset från de tre E27-ljuskällorna avges koncentrerat genom skärmarnas runda öppningar så att lampan sörjer för optimal belysning. Passande ljuskälla finns att beställa under Tillbehör.
 • Taklampa Wooddream 1 lampa ek rund 10 cm

  Taklampa Wooddream 1 lampa ek rund 10 cm
  Wooddream – drömsk LED-taklampa i ekträ Storleken är inte allt – den lilla LED-taklampan Wooddream övertygar med elegans och naturlighet. Den smala, runda lampan i oljat ekträ belyser med sin utbytbara LED-ljuskälla rummet med mjukt och varmvitt ljus. Den fungerar perfekt för att belysa specifika områden, exempelvis köksbänken, sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Den enkla formgivningen och det naturliga utseendet gör LED-taklampan Wooddream till en universellt användbar lampa i många inredningsstilar, oavsett om den monteras enkelt eller i grupp.
 • Hänglampa Bosco rund ek oljad, 3 lampor

  Hänglampa Bosco rund ek oljad, 3 lampor
  Stilfull hänglampa Bosco med 3 lampor och tidlös design Den runda hänglampan Bosco utstrålar något livligt, modernt och behagligt. Det runda takfäste är precis som lampfattningen tillverkat av oljad ek, vilket gör hänglampan Bosco till en inredningsaccessoar med en behaglig utstrålning. De vita lampglasen som hänger i antracitfärgade textilsladdar från takkåpa sörjer för jämn belysning och en behaglig glans. En hänglampa som fungerar både som allmänbelysning i vardagsrummet och belysning ovanför matbordet.
 • Träpendellampa Trigonon

  Träpendellampa Trigonon
  Ovanlig pendellampa Trigonon med skärm i ekträ Pendellampan Trigonons skärm är tillverkad av ekträ och sörjer med sin öppna konstruktion för en speciell ljusstämning i rummet. I och med att ytan är oljad, kommer träets struktur speciellt mycket till sin rätt, så att lampan skapar en ännu naturligare och varmare atmosfär. Med hjälp av de förkromade metallelementen, som uttaget och takkåpan, får lampan ett modernt och tidlöst utseende. Ljuset avges från den triangulära träkonstruktionen jämnt och brett så att lampan fungerar optimalt som belysning av en bordsyta. En ljuskälla som passar till öppna armaturer hittar du under tillbehör.
 • Bordslampa Theo, skärm vit, fot ek oljad

  Bordslampa Theo, skärm vit, fot ek oljad
  Theo rektangulär bordslampa med vit skärm Med tydligt strukturerad elegans och naturlig känsla karakteriserar Theo- bordslampa varje rum som tillbehör på fönsterbrädan eller sidobordet. Theo är utrustad med en träbas av oljad ek och en vit tygskugga som också är kuboid. Ljuset från det använda belysningsmedlet strålar uppåt och nedåt över ett stort område och belyser imponerande träets karaktär. - Utrustad med en strömbrytare på matningskabeln
 • LED-vägglampa Smal, oljad ek

  LED-vägglampa Smal, oljad ek
  Vägglampa Smal med integrerad dimmer Smal LED-vägglampa är gjord av trä och är utrustad med en nedåtvänd akryldiffusor genom vilken lysdioder avger sitt varma vita ljus, vilket ger mjuk extrabelysning med en mysig känsla i varje rum. Med sin tidlöst vackra design passar Smal LED-vägglampa bra med många levande stilar, inklusive den populära skandinaviska stilen. Ljusstyrkan för ljusstyrkan kan regleras efter behov med den integrerade dimmer .
 • LED-hänglampa Pipe med 3 lampor av ek

  LED-hänglampa Pipe med 3 lampor av ek
  LED-pendellampa Pipe i rund form med tre träskärmarLED-pendellampan Pipe har tre cylindriska lampskärmar som är fästa på den runda baldakinen på olika höjder. Både skärmarna och baldakinen är tillverkade av massivt och oljat ekträ. Oavsett om LED-pendellampan Pipe placeras i vardagsrummet eller ovanför ett köksbord kan den alltid övertyga med sitt harmoniska utseende. De tre LED-lamporna lyser i en behaglig varmvit färg.
 • Vägglampa Wooddream 1 lampa ek kantig 20 cm

  Vägglampa Wooddream 1 lampa ek kantig 20 cm
  Wooddream vägglampa i ek med en uppåt och nedåt balk Wooddream vägglampans enkla kubformade nyans är gjord av oljad ek. Med detta utseende passar vägglampan med två flammor bra med moderna inredningsstilar, men särskilt bra med skandinavisk stil eller modern lantlig design. Två GU10-uttag är integrerade i vilka energieffektiva LED-lampor kan användas. Dessa översvämmer väggen ovan och under med bekvämt ljus.
 • Hänglampa Lucas, betat tallträ 115 cm lång

  Hänglampa Lucas, betat tallträ 115 cm lång
  LED-hängande ljus Lucas som balk i rustik furu För direkt bordsbelysning för rustik inredning eller lantlig design och som en kontrapunkt i en modern stil är pendellampa Lucas perfekt. Den består av en balk skuren från en skalad tallstam. En akrylremsa är integrerad i undersidan, som fungerar som en diffusor för lysdioderna bakom den. Deras ljuseffekt kan styras via en pekdämpare på baren. Två smala ledningar används för att fästa den på den rektangulära svartmetalltaket. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 15 cm

  Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 15 cm
  bordslampa Trabo - cylinder tillverkad av rustik furu Trabo bordslampa följer också den nuvarande trenden med minimalistiska lampor utan skugga, vars karaktär kan påverkas av valet av lampa. Den är formad som en enkel cylinder med ett E27- uttag integrerat i toppen. Spåren av bearbetning och träets struktur syns tydligt och ger Trabo en rustik touch. Som tillbehör på fönsterbrädan eller på skänk i en lantlig stil eller som en naturlig accent för en modern interiör, kan bordslampa övertyga. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Klämlampa Clampspots Flex med rörlig arm

  Klämlampa Clampspots Flex med rörlig arm
  Klämlampa Clampspots Flex - flexibel belysning med charmOavsett var extra ljus behövs är klämlampan Clampspots Flex alltid redo att användas. Oavsett om det är som extra ljus för läsning, för kreativt hantverk eller till och med för lek i barnrummet - med den moderna klämarmaturen kan lampan fästas på hyllor, bord eller till och med sängen när som helst. Tack vare armaturens flexibla arm kan ljuskäglan dessutom riktas bekvämt för maximal rörlighet.
 • LED-taklampa Svantje, 2 lampor

  LED-taklampa Svantje, 2 lampor
  2-ljus Svantje taklampa i naturlig trädesignDe två skärmarna på Svantje taklampa kan justeras i alla vinklar så att ljuset kan riktas exakt där du vill ha det. Men taklampans design talar också för sig själv, eftersom kombinationen av träelementen i oljad ek på skärmen och takramen med metallelementen i vit matt och blank krom gör att lampan ser både modern och naturlig ut, så att den är ett diskret blickfång i taket.
 • Hänglampa Lucas, betat tallträ, 90 cm lång

  Hänglampa Lucas, betat tallträ, 90 cm lång
  LED-hängande ljus Lucas som balk i rustik furu För direkt bordsbelysning för rustik inredning eller lantlig design och som en kontrapunkt i en modern stil är pendellampa Lucas perfekt. Den består av en balk skuren från en skalad tallstam. En akrylremsa är integrerad i undersidan, som fungerar som en diffusor för lysdioderna bakom den. Deras ljuseffekt kan styras via en pekdämpare på baren. Två smala ledningar används för att fästa den på den rektangulära svartmetalltaket. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Bordslampa Marinna, fot ek, skärm ecru

  Bordslampa Marinna, fot ek, skärm ecru
  Oval bordslampa Marinna med textilskärm och bas i ek bordslampa Marinna har en helt tidlös design. Basen får en vertikalt rund, skuggan en horisontell rund oval form. Spelet av paralleller och skillnader fortsätter i den enfärgade ytan, men med ett annat materialval. Basen är gjord av oljad ek medan skuggan är gjord av textil. Det ogenomträngliga skalet skyddar ljuset från sidan och låter det bara falla in i rummet genom de vertikala öppningarna. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Väggspot Svantje med detaljer i ekträ

  Väggspot Svantje med detaljer i ekträ
  Dekorativ väggspot Svantje med naturligt utseende Den här väggspotten är tillverkad av äkta ek och vitlackerad metall och sprider därför en underbart naturlig känsla i vardagsrummet. Lampskärmen, som är tillverkad av trä och metall i lika delar, kan ställas in på önskat sätt så att ljuset, som produceras av en E14-lampa inuti skärmen (se tillbehör), kan avges på ett målinriktat sätt. Svantje - ett stort blickfång på väggen!
 • Balkpendellampa Bosco, ek oljad, 3 lampor

  Balkpendellampa Bosco, ek oljad, 3 lampor
  Bosco långsträckt hängande lampa i trä och glas - 3 lampor Pendellampan med tre lampor har en längd på 52 cm och ger till exempel en vacker bordsbelysning. Med sin moderna och samtidigt mycket hemtrevliga effekt passar den till många livsstilar med en modern karaktär, men kan också integreras på ett underbart sätt i en modern lantlig atmosfär. Utrustad med antracitfärgade textilkablar. Träelementen är tillverkade av oljad ek, glasen har en vit satinering och är lätt räfflade.
 • Vägglampa Wooddream 1 lampa ek, rund, 20 cm

  Vägglampa Wooddream 1 lampa ek, rund, 20 cm
  Cylindrisk vägglampa Wooddream av oljad ek Skuggan av vägglampan med två flammor Wooddream är gjord av oljad ek. Det finns ett GU10- uttag längst upp och ned, där LED-lampor med lämplig bas kan sättas in. Wooddream är det perfekta tillbehöret för att berika moderna eller skandinaviska möblerade vardagsrum med en naturlig detalj. Ljuset lyser direkt nedåt och indirekt uppåt och belyser omgivningen på ett mycket atmosfäriskt sätt.
 • 1 lampa LED-pendellampa Pipe av ekträ

  1 lampa LED-pendellampa Pipe av ekträ
  Tidlös och elegant - Pipe LED-pendelarmaturDen cylindriska ljuskroppen i Pipe LED-pendelarmaturen är gjord för belysning ovanför små bord eller bänkar, helst i kök, vardagsrum eller matsalar. Den varma tonen i det oljade ekträet gör den lilla LED-pendeln till en tidlös belysning som passar utmärkt i många olika inredningar. Baldakinen är också tillverkad i trä och avrundar den harmoniska designen på ett perfekt sätt. Den medföljande LED-lampan lyser i en varmvit färg och kan bytas ut när som helst.
 • Bordslampa Trongo, oljad cylinder, röd kabel

  Bordslampa Trongo, oljad cylinder, röd kabel
  Ger en mysig ljusatmosfär i vardagsrummet, hallen eller sovrummet: Trongo bordslampa av ekträEnligt mottot mindre är ofta mer har Trongo bordslampa utformats för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet med sin oförfalskade och naturliga look. Den har endast en kropp av ekträ, i vilken ett E27-uttag är placerat. För att framhäva träådringen ännu mer har den naturliga träkroppen oljats in. Om du sätter i en glödlampa i koltrådslook eller glödtrådsteknik får du inte bara ett mycket dekorativt utseende, utan också en mycket stämningsfull ljuskälla med en speciell charm.
 • LED-taklampa Sunniva i naturlig trädesign

  LED-taklampa Sunniva i naturlig trädesign
  I tilltalande naturdesign – LED-taklampa Sunniva LED-taklampan Sunniva är tillverkad av naturligt ekträ och har lätt rundade hörn. Bara de två LED-spotlighterna består av förkromad metall, så att hela designen blir något modernare. Dessa integrerades i trästommen och sörjer för behagligt varmvit belysning i rummet.
 • Taklampa Jenta 2 lampor

  Taklampa Jenta 2 lampor
  Taklampa Jenta med två lampor, vita linneskärmar och baldakin av naturligt ekträTaklampan Jenta med två lampor imponerar med sin naturliga materialmix av trä och linne, vilket ger vardagsrummet en extra touch av värme och mysighet. Framför allt de två cylindriska vita linneskärmarna skapar en mycket hemtrevlig känsla, eftersom de å ena sidan filtrerar ljuset försiktigt så att det inte bländar obehagligt och å andra sidan låter ljuset stråla ut i omgivningen på alla sidor, så att det skapas ett jämnt ljusmönster.
 • Taklampa Wooddream 1 lampa 10 cm ek kantig

  Taklampa Wooddream 1 lampa 10 cm ek kantig
  Wooddream - LED-taklampa i modern form LED-taklampan Wooddream, som består av äkta trä, har en modern, kvadratisk glödlampa av oljad ek som är utrustad med en utbytbar LED-lampa. Den lyser ljust och med en varmvit färg. Den lilla armaturen är utmärkt för att belysa områden i hemmet. Oavsett om det är i kök, korridorer, vardagsrum, matrum eller sovrum. Den naturliga LED-taklampan Wooddream passar för många olika riktningsstilar, oavsett om den monteras separat eller i grupp.
 • Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 10 cm

  Bordslampa Trabo, betad tallträ, höjd 10 cm
  bordslampa Trabo - cylinder tillverkad av rustik furu Trabo bordslampa följer också den nuvarande trenden med minimalistiska lampor utan skugga, vars karaktär kan påverkas av valet av lampa. Den är formad som en enkel cylinder med ett E27- uttag integrerat i toppen. Spåren av bearbetning och träets struktur syns tydligt och ger Trabo en rustik touch. Som tillbehör på fönsterbrädan eller på skänk i en lantlig stil eller som en naturlig accent för en modern interiör, kan bordslampa övertyga. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. diametern ligger i området från 8 till 12 cm. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Taklampa Wooddream 3 lampor ek, rund

  Taklampa Wooddream 3 lampor ek, rund
  Tillverkad av ek - LED-taklampa Wooddream Tre-flammad LED-taklampa Wooddream imponerar med sin naturlighet och ett modernt utseende. Tre olika höga och runda strålkastare bildar tillsammans den eleganta lampan. Den oljade eken ger lampan en naturlig charm och de utbytbara LED-lamporna erbjuder modern, energieffektiv belysning. Oavsett om det är i korridoren, köket eller i sovrummet - den eleganta LED-taklampa Wooddream vet när som helst att övertyga. Tack vare sitt naturliga utseende passar det enkelt in i en mängd olika levnadsstilar, vare sig det är modernt eller lantligt.
 • Taklampa Santa med ekträ och 3 lampor

  Taklampa Santa med ekträ och 3 lampor
  Santa - formskön taklampa med ljus trä och vita glasskärmar Den tre-lampiga taklampan Santa övertygar med sin enkla men moderna design. Opalvita glasskärmar i kombination med oljad ek skapar ett harmoniskt ljus som på ett smart sätt lyser upp nästan alla bostadsutrymmen. Vare sig det är i vardagsrummet, köket, hallen eller till och med i sovrummet - taklampan Santa ger tillräckligt med ljus och smälter lätt in i många olika inredningsstilar.
 • Santa - taklampa med trä och 5 glasskärmar

  Santa - taklampa med trä och 5 glasskärmar
  Taklampa Santa med fem lampor och oljat ekträDen smarta kombinationen av opalvita glasskärmar, kromfärgade detaljer och elegant ekträ gör taklampan Santa till ett blickfång i alla rum. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet, köket eller hallen - med Santa-lampan är varje rum tillräckligt upplyst. De fem lampskärmarna är riktade så att ljuset släpps ut åt alla håll och ger en perfekt grundbelysning. Det gör taklampan Santa till en perfekt taklampa som passar i alla moderna inredningar.
 • Vit klämlampa Clampspots i modern optik

  Vit klämlampa Clampspots i modern optik
  Klämlampa Klämfläckar - ett mångsidigt extra ljus Den lilla klämlampan Clampspots beror på sin platsbesparande storlek och sin påfallande men moderna design det perfekta sättet att skapa extra ljus. Den kan placeras bekvämt och snabbt och donerar därför ljus precis där det behövs på nolltid. Oavsett om det är en extra ljuskälla när du läser på kvällen, när du spelar i barnrummet eller när du arbetar - kläm det helt enkelt på en bordsskiva eller hylla, slå på - gjort! Strömbrytaren är placerad direkt på kabeln.
 • Modern bordslampa Strong av betong

  Modern bordslampa Strong av betong
  Strong bordslampa av betongBordslampan Strong, som passar perfekt till den industriella stilen, är tillverkad av grå betong och har ett lamputtag men ingen skärm. Medvetet visas ljuskällan öppet här och oavsett om den är tänd eller släckt, med moderna glödlampor, klotlampor eller rustika lampor, blir Strong bordslampa ett dekorativt föremål i varje hem. På så sätt passar den lilla Strong-lampan perfekt i nästan alla rum - oavsett om det är som sänglampa i sovrummet eller som elegant extrabelysning i vardagsrummet.
 • Svenda – väggspot av oljad ek

  Svenda – väggspot av oljad ek
  Individuellt justerbar väggspot Svenda i modern trädesign Med väggspotlighten Svenda får man inte bara en ytterst flexibel lampa, utan även ett inredningselement som med sin naturliga trädesign sörjer för mer värme i hemmet. Tack vare trästommen ser väggspotlighten inte alls gammaldags ut, eftersom kombinationen av de förkromade och vitt lackerade metallelementen skapar ett modernt utseende. Med hjälp av den integrerade kulleden kan ljusriktningen justeras individuellt.
 • Proof – vägglampa med skärm i betong

  Proof – vägglampa med skärm i betong
  Skärm i betong – vägglampa Proof Vägglampan Proofs kantiga lampskärm är gjuten av betong. Medan betong tidigare bara användes till byggarbeten, erövrar detta material nu hemmet i form av dekorativa objekt, bordsplattor eller lampskärmar. Den uppåt- och nedåtlysande vägglampan Proof sörjer för behaglig belysning i vardagsrummet, hallen eller trapphuset.
 • Liten klämlampa Clampspots med ekträ

  Liten klämlampa Clampspots med ekträ
  Klämlampa Clampspots - flexibel ljuskällaDen lilla klämlampan Clampspots övertygar med design och funktionalitet. Den moderna looken med en stomme av ljust ekträ och en skärm av vit metall gör den lilla armaturen till en idealisk belysning som passar in i många moderna interiörer tack vare sin trendiga look. Samtidigt kan den användas helt flexibelt - allt som behövs är ett sätt att klämma fast lampan och Clampspots-armaturen ger redan tillräckligt med ljusstyrka, oavsett om det gäller läsning eller arbete.
 • Modern klämlampa Clampspots med vit skärm

  Modern klämlampa Clampspots med vit skärm
  Flexibel och praktisk - Clampspots-lampa i ekträDen lilla Clampspots-lampan ger ljus för läsning, arbete eller lek. Tack vare klämman kan lampan fästas flexibelt på hyllor, bord eller sängar och ger ljus där det behövs. Lampkroppens ljusa ekträ avrundas harmoniskt av den vita lampskärmen och gör den lilla klämlampan Clampspots till en modern och trendig belysning som enkelt passar in i många olika inredningsstilar.
 • Bordslampa Trongo, oljad kub, kabel antracit

  Bordslampa Trongo, oljad kub, kabel antracit
  Ta med en bit av naturen in i hemmet: Trongo bordslampaBordslampan Trongo bevisar än en gång att mindre ofta är mer med sin puristiska och oförfalskade look. Lampan består endast av en fyrkantig bas i ekträ, i vilken ett E27-uttag har frästs in och vars ådring framträder vackert genom en försiktig oljning. Tack vare den öppna designen lyser ljuset obehindrat in i rummet och skapar en mycket jämn ljusbild. Den färgade matningskabeln, i vilken vippströmbrytaren har installerats, ger armaturen det där lilla extra.
 • Svart klämlampa Clampspots in modern optik

  Svart klämlampa Clampspots in modern optik
  Klämlampa Klämfläckar - ett mångsidigt extra ljus Den lilla klämlampan Clampspots beror på sin platsbesparande storlek och sin påfallande men moderna design det perfekta sättet att skapa extra ljus. Den kan placeras bekvämt och snabbt och donerar därför ljus precis där det behövs på nolltid. Oavsett om det är en extra ljuskälla när du läser på kvällen, när du spelar i barnrummet eller när du arbetar - kläm det helt enkelt på en bordsskiva eller hylla, slå på - gjort! Strömbrytaren är placerad direkt på kabeln.
 • Bordslampa Pino Table, tallträ natur

  Bordslampa Pino Table, tallträ natur
  bordslampa Pino Bord med vit textilskärm och element av furu Kombinationen av den tidlösa grundformen av den cylindriska textilskärmen och den svarta metallramen med ett massivt träelement av rustik tall gör Pino Table till det perfekta valet för att berika moderna vardagsrum och sovrum med en naturlig touch. Den vita nyansen låter ljuset flyta vertikalt obehindrat och avger det i sidled genom den subtilt upplysta textilen, så att bordslampa blir en trevlig extra lampa . Kabeln leds dekorativt genom träet. - På grund av produktionen från en naturligt odlad trädstam är varje prov unikt med ett individuellt utseende. - begagnat trä från FSC®-certifierat skogsbruk
 • Naturligt designad LED-hänglampa Smal 12 W

  Naturligt designad LED-hänglampa Smal 12 W
  Sörjer för en naturlig känsla i rummet: LED-hänglampa Smal i äkta ekträ Med sin avlånga, kantigt formade lampskärm i ädelt ekträ och en matchande takkåpa är hänglampan Smal ett dekorativt blickfång ovanför matbordet eller köksbänken. Tack vare den oljade träytan utstrålar den naturlighet i rummet, så att detta blir ännu hemtrevligare och mysigare. Ljuset avges av energieffektiva lysdioder på skärmens undersida och har en mysig varmvit ljustemperatur. Tack vare den satinerade diffusorn är det dessutom ytterst jämnt och bländfritt. LED-lampan Smal kan även dimras steglöst via en liten strömbrytare direkt på skärmen.