Sea-Club lampor

 • Sea-Club Steve bankirlampa med grön glasskärm

  Sea-Club Steve bankirlampa med grön glasskärm
  Steve bordslampa i bankerstil med sockel av lackerad mässing Steve bordslampa i bankerstil är inte bara ett imponerande komplement till en antik inredningsstil, utan passar även utmärkt i inredningar i maritim stil. Oavsett om det är i vardagsrummet eller på skrivbordet i arbetsrummet: med sin eleganta bas av lackerad mässing och den gröna glasskärmen skapar Steve en glamorös och färgstark accent var den än placeras och ger dessutom ett harmoniskt läs- och arbetsljus.
 • Sea-Club Vacker bordslampa Nils

  Sea-Club Vacker bordslampa Nils
  Ovanlig och mycket modern - bordslampan NilsDen trendiga bordslampan Nils övertygar redan vid första anblicken med sina speciella accenter. Den speciella designen börjar redan med basen, som består av tvinnat rep och därmed hänvisar till det grundläggande temat "sjöfart". Sockeln av mörkt trä garanterar inte bara en stabil ställning, utan påminner också om gamla skepp. Tillsammans med det stämningsfulla ljuset ger bordslampan en helt egen look.
 • Sea-Club Maritim bordslampa Victoria, 18 cm

  Sea-Club Maritim bordslampa Victoria, 18 cm
  Konstnärlig bordslampa Victoria med repDen eleganta lampan har maritima accenter och visar sig vara rik på kontraster. Det robusta repet verkar hårt i jämförelse med den finare vävda skärmen. Repet reser sig upp i luften och verkar stå ensamt på bordet. I en nostalgisk eller rustik inredningsstil lyser en sådan bordslampa upp rummet på ett estetiskt sätt.
 • Sea-Club Vägglampa Norwin med utdragbar arm

  Sea-Club Vägglampa Norwin med utdragbar arm
  Antikt mässingsfärgad vägglampa - kan förlängas upp till 73 cm utskjutningDen här robust utformade vägglampan passar utmärkt i rum i den privata eller gastronomiska sektorn som är inredda i antik eller maritim stil. Det dragspelsformade väggfästet kan förlängas från 39 cm till 73 cm, vilket framhäver den vackra ljuskällans slående karaktär. Skärmens insida hålls vit så att det strålande ljuset reflekteras bättre. Skärmens bredd ger en utmärkt spridning av ljuset.
 • Sea-Club Stilfull taklampa FISHERMEN, 33 cm

  Sea-Club Stilfull taklampa FISHERMEN, 33 cm
  Maritim pendellampa FISHERMEN sätter accenter i inredningenDen blanka mässingen gör att den antika pendellampan Fishermen ser mycket ädel ut. Det gör Fishermen till ett riktigt blickfång i festlokalen och i trädgårdsskjulet. Resten av inredningen bör matcha denna stil. För att förkorta upphängningen kan baldakinen fästas i taket vid en punkt och metallkedjan, bakom vilken kabeln är dold, kan fästas i taket vid en annan punkt, förskjuten med några centimeter.
 • Sea-Club Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm

  Sea-Club Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm
  Snygg VICTORIA bordslampa med repDen här lampan av rep, metall och textilskärm kombinerar olika stilar. En filigran, sträckt skärm i grovvävd look sitter på en extraordinär lampfot. Bordslampans fot och bas är tillverkade av rep. Lampan lyser i ett varmt ljus.
 • Sea-Club Annorlunda vägglampa FISHERMEN i mässing

  Sea-Club Annorlunda vägglampa FISHERMEN i mässing
  Original vägglampa FISHERMEN förskönar interiörenVägglampan Fishermen är särskilt slående på grund av formen av ett ankare som håller lampglaset, vilket ser ut som en paraffinlampa. Denna vägglampa kommer definitivt inte att förbises och passar perfekt i rustika eller maritima rum. Den blanka mässingen gör också att Fishermen omedelbart fångar blicken.
 • Sea-Club Iögonfallande bordslampa SAILING 60 cm hög

  Sea-Club Iögonfallande bordslampa SAILING 60 cm hög
  Modern bordslampa SAILING med mässingBordslampan Sailing drar blickarna till sig med sitt segelfartyg i mässing, som börjar på den stabila basen av trä och sedan kröns av lampskärmen. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar på så sätt till en mysig atmosfär.
 • Sea-Club Bordslampa VICTORIA skärm rund 38 cm

  Sea-Club Bordslampa VICTORIA skärm rund 38 cm
  Victoria bordslampa i textil med ovanlig fotdesignDenna vackra bordslampa har en mycket maritim look, dess beige tygskärm hålls av en ram som består av ett kurvigt knutet rep. Således presenterar den mångsidiga extra ljuskällan sig som ett representativt tillbehör till en nautiskt inspirerad inredningsstil.
 • Sea-Club Unik bordslampa VICTORIA, kantig skärm

  Sea-Club Unik bordslampa VICTORIA, kantig skärm
  Sätt speciella accenter i dina egna fyra väggarBordslampan VICTORIA kan användas i många områden tack vare sin utsökta design. Särskilt på kontoret, men även i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet, kan den dels ge en effektiv ljusfördelning och dels övertyga med sin rustika look. Därmed passar den också perfekt för inredningsstilar som redan har en rustik touch och vill ta den ännu längre.
 • Sea-Club Storartad golvlampa STATIV med vit skärm

  Sea-Club Storartad golvlampa STATIV med vit skärm
  Justerbar golvlampa STATIV med trä och mässingDen trebenta golvlampan Stativ ser särskilt ädel ut tack vare materialmixen av mörkt trä och mässing. Träslaget "Sheesham" är ett indiskt plantageträslag. Inga tropiska träslag har använts. Höjden på stativet kan justeras från 123 till 146 cm och därmed anpassas till omständigheterna. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar på så sätt till en behaglig atmosfär. Denna extraordinära golvlampa kommer definitivt att väcka uppmärksamhet.
 • Sea-Club Bordslampa 5760 fyr med textilskärm

  Sea-Club Bordslampa 5760 fyr med textilskärm
  Maritim stil med bordslampan 5760Bordslampan 5760 har en maritim stil och skyddar ljuskällan med en beige bomullsskärm. Lampans bas är utformad i stil med en fyr med många detaljer. De två utsiktsplattformarna, fiskenätet och fisken som är fästa runt fyren samt en fiskare som står på botten av den runda basen har en särskilt konstnärlig effekt. 5760 är en dekorativ bordslampa som hittar sin plats i många rum och inte bara förser betraktaren med ljus, utan också väcker minnet eller vandringslusten av en semester.
 • Sea-Club Unik golvlampa VICTORIA, 45 cm

  Sea-Club Unik golvlampa VICTORIA, 45 cm
  Unik golvlampa VICTORIA för originellt boendeDen här unika golvlampan sätter speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stången och basen på denna golvlampa är utformade i form av ett rep. Den beigefärgade lampskärmen sprider ett varmt och behagligt ljus. Denna extraordinära golvlampa är en verklig berikning och är särskilt lämplig som ett komplement till en rustik inredningsstil.
 • Sea-Club Victoria - speciell golvlampa VICTORIA 154 cm

  Sea-Club Victoria - speciell golvlampa VICTORIA 154 cm
  Formskön golvlampa VICTORIA med textilskärmGolvlampans textilskärm består av grovt vävd textil och lyser i ett dämpat vänligt ljus. Skärmen är utdragen till en markerad längd. Lampans storlek verkar vara 154 cm. Basen och stativet består av ett rep som sträcks uppåt, vars ände är sammanflätad i botten.
 • Sea-Club Bordslampa 5761 boj med textilskärm

  Sea-Club Bordslampa 5761 boj med textilskärm
  Bordslampa 5761 i maritim stilBordslampan 5761 är tillverkad i maritim stil och visar en ljusblå boj med metalltorn, som bär en beige bomullsskärm. De många metallstagen i tornet, den blå bojen med numrering och övergången till textilskärmen bildar en dekorativ enhet som kan komplettera vardagsrummet såväl som ett barnrum som extra belysning. Armatur 5761 kan också användas som dekorativt belysningselement i restauranger eller hotell.
 • Sea-Club Dyklampa Lieke med vit skärm

  Sea-Club Dyklampa Lieke med vit skärm
  Maritim replampa Lieke ger sjömanskänslaEtt konstfullt knutet och sammanflätat rep utgör stommen i bordslampan Lieke, som därmed sprider en maritim känsla. Det grova repet kombineras med en mycket finare och mer delikat vit textilskärm, vilket säkerställer att ljuset ser hemtrevligt ut och avges bländfritt till omgivningen. Replampan Lieke passar både i maritimt inredda lägenheter och i lägenheter som är inredda i en mer modern-rustik stil.
 • Sea-Club Hänglampa Mila av rep

  Sea-Club Hänglampa Mila av rep
  Dew hänglampa Mila med stickpropp och strömbrytareHänglampan Mila är ovanlig och okonventionell på flera sätt jämfört med vanliga hänglampor. Den består endast av ett starkt rep, som omedelbart väcker associationer till havet, och ett E27-uttag. En lampskärm är föråldrad för denna modell, eftersom den lever av denna design reducerad till det väsentliga. Avsaknaden av skärm innebär också att fokus ligger på glödlampan, så valet av glödlampa är viktigt för hela armaturens utseende. Rustika-lampor, till exempel, som stöder den rustika maritima känslan, passar mycket bra. En annan speciell egenskap hos denna hängande lampa är att den har en kontakt och en strömbrytare. Det innebär att du kan placera den med den 4,5 m långa sladden överallt där det finns ett uttag i närheten. Då är individuell montering i taket möjlig - helt oberoende av en strömanslutning i taket.
 • Sea-Club Bordslampa Pulley med trä

  Sea-Club Bordslampa Pulley med trä
  Utmärkt bordslampa PULLEY dekorerar lokalenDen ovanliga designen på bordslampan Pulley med repskivan på den stabila träbasen är mer än värd en titt. Även när den är släckt är Pulley med sitt bruna trä, lindade rep, mässingselement och vita skärm en mycket dekorativ möbel. Den vita skärmen sprider ett varmt, mysigt ljus och bidrar därmed mycket till en ombonad atmosfär.
 • Sea-Club Bordslampa med rattdetalj

  Sea-Club Bordslampa med rattdetalj
  Den vackert utformade bordslampan Steering med trä- och mässingselement är särskilt iögonfallande tack vare den fina ratten, som är placerad ungefär halvvägs upp på lampans bas. Den vita lampskärmen ger ett behagligt, mysigt ljus och bidrar till en behaglig atmosfär. Den ovanliga Steering bordslampa är en riktig tillgång och är särskilt lämplig för att komplettera rustika maritima inredningsstilar.
 • Sea-Club Ahoi bordslampa med trä, höjd 39 cm

  Sea-Club Ahoi bordslampa med trä, höjd 39 cm
  Dekorativ Ahoi bordslampa lyser upp hemmet Basen på denna Ahoi bordslampa är utformad i form av en remskiva, även känd som en blockremskiva. Trä användes som material för detta. För bättre visualisering har ett rep spänts runt remskivans utsida. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar därför i hög grad till en mysig atmosfär.
 • Sea-Club Famose bordslampa CRUISE med trä

  Sea-Club Famose bordslampa CRUISE med trä
  Enastående CRUISE bordslampa för originellt boendeDen speciella egenskapen hos Cruise bordslampa är den kärleksfullt utformade maskintelegrafen med många detaljer. Den mörka träsockeln garanterar att bordslampan står stabilt. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar mycket till en behaglig atmosfär. Denna extraordinära bordslampa Cruise är en verklig berikning och är särskilt lämplig för att komplettera rustika inredningsstilar.
 • Sea-Club Bordslampa med ankare och maritima detaljer

  Sea-Club Bordslampa med ankare och maritima detaljer
  Unik Anchor bordslampa förskönar rummet Denna estetiska Anchor bordslampa sätter speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Bordslampan har en omsorgsfullt utformad detalj i form av ett ankare, som pryder lampans bas. Båda är i blank mässing. Lampfoten är tillverkad av mörkt trä, vilket skapar en fin kontrast till mässingen och den vita lampskärmen. Skärmen avger ett behagligt, mysigt ljus och bidrar i hög grad till att skapa en mysig atmosfär. Denna ovanliga Anchor-bordslampa kommer garanterat att väcka uppmärksamhet.
 • Sea-Club Dekorativ LUV bordslampa med trä

  Sea-Club Dekorativ LUV bordslampa med trä
  Dekorativ bordslampa LUV förskönar vardagsrummet Bordslampan Luv är utmärkt tillverkad och drar till sig mycket uppmärksamhet. Inte bara när den är tänd, utan även när den är släckt, är Luv en särskilt dekorativ möbel med sin bruna, robusta träbas, från vilken mässingselementet med de två pollarna till vänster och höger sträcker sig, ratten och den vita skärmen. Den vita skärmen sprider ett varmt, behagligt ljus och bidrar till en mysig atmosfär.