Sea-Club lampor

 • Bankirlampa Steve med grön glasskärm

  Bankirlampa Steve med grön glasskärm
  Bordslampa Steve i bankirstil med sockel av lackad mässingBordslampan Steve i bankirstil kompletterar inte bara en antik inredningsstil på ett imponerande sätt, utan även maritimt designade vardagsrum på ett helt underbart sätt. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i arbetsrummet på sekretären: Steve med sin ädla bas av lackerad mässing och den gröna glasskärmen sätter en glamorös och samtidigt färgstark accent och ger ett harmoniskt läs- och arbetsljus.
 • Vacker bordslampa Nils

  Vacker bordslampa Nils
  Ovanlig och mycket modern - bordslampan NilsDen trendiga bordslampan Nils övertygar redan vid första anblicken med sina speciella accenter. Den speciella designen börjar redan med basen, som består av tvinnat rep och därmed hänvisar till det grundläggande temat sjöfart. Sockeln av mörkt trä garanterar inte bara en stabil ställning, utan påminner också om gamla skepp. Tillsammans med det stämningsfulla ljuset ger bordslampan en helt egen look.
 • Maritim bordslampa Victoria, 18 cm

  Maritim bordslampa Victoria, 18 cm
  Konstnärlig bordslampa Victoria med repDen eleganta lampan har maritima accenter och visar sig vara rik på kontraster. Det robusta repet verkar hårt i jämförelse med den finare vävda skärmen. Repet reser sig upp i luften och verkar stå ensamt på bordet. I en nostalgisk eller rustik inredningsstil lyser en sådan bordslampa upp rummet på ett estetiskt sätt.
 • Stilfull taklampa FISHERMEN, 33 cm

  Stilfull taklampa FISHERMEN, 33 cm
  Maritim pendellampa FISHERMEN sätter accenter i inredningenDen blanka mässingen gör att den antika pendellampan Fishermen ser mycket ädel ut. Det gör Fishermen till ett riktigt blickfång i festlokalen och i trädgårdsskjulet. Resten av inredningen bör matcha denna stil. För att förkorta upphängningen kan baldakinen fästas i taket vid en punkt och metallkedjan, bakom vilken kabeln är dold, kan fästas i taket vid en annan punkt, förskjuten med några centimeter.
 • Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm

  Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm
  Snygg VICTORIA bordslampa med repDen här lampan av rep, metall och textilskärm kombinerar olika stilar. En filigran, sträckt skärm i grovvävd look sitter på en extraordinär lampfot. Bordslampans fot och bas är tillverkade av rep. Lampan lyser i ett varmt ljus.
 • Annorlunda vägglampa FISHERMEN i mässing

  Annorlunda vägglampa FISHERMEN i mässing
  Original vägglampa FISHERMEN förskönar interiörenVägglampan Fishermen är särskilt slående på grund av formen av ett ankare som håller lampglaset, vilket ser ut som en paraffinlampa. Denna vägglampa kommer definitivt inte att förbises och passar perfekt i rustika eller maritima rum. Den blanka mässingen gör också att Fishermen omedelbart fångar blicken.
 • Vägglampa Norwin med utdragbar arm

  Vägglampa Norwin med utdragbar arm
  Antikt mässingsfärgad vägglampa - kan förlängas upp till 73 cm utskjutningDen här robust utformade vägglampan passar utmärkt i rum i den privata eller gastronomiska sektorn som är inredda i antik eller maritim stil. Det dragspelsformade väggfästet kan förlängas från 39 cm till 73 cm, vilket framhäver den vackra ljuskällans slående karaktär. Skärmens insida hålls vit så att det strålande ljuset reflekteras bättre. Skärmens bredd ger en utmärkt spridning av ljuset.
 • Iögonfallande bordslampa SAILING 60 cm hög

  Iögonfallande bordslampa SAILING 60 cm hög
  Modern bordslampa SAILING med mässingBordslampan Sailing drar blickarna till sig med sitt segelfartyg i mässing, som börjar på den stabila basen av trä och sedan kröns av lampskärmen. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar på så sätt till en mysig atmosfär.
 • Bordslampa VICTORIA skärm rund 38 cm

  Bordslampa VICTORIA skärm rund 38 cm
  Victoria bordslampa i textil med ovanlig fotdesignDenna vackra bordslampa har en mycket maritim look, dess beige tygskärm hålls av en ram som består av ett kurvigt knutet rep. Således presenterar den mångsidiga extra ljuskällan sig som ett representativt tillbehör till en nautiskt inspirerad inredningsstil.
 • Unik bordslampa VICTORIA, kantig skärm

  Unik bordslampa VICTORIA, kantig skärm
  Sätt speciella accenter i dina egna fyra väggarBordslampan VICTORIA kan användas i många områden tack vare sin utsökta design. Särskilt på kontoret, men även i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet, kan den dels ge en effektiv ljusfördelning och dels övertyga med sin rustika look. Därmed passar den också perfekt för inredningsstilar som redan har en rustik touch och vill ta den ännu längre.
 • Bordslampa 5760 fyr med textilskärm

  Bordslampa 5760 fyr med textilskärm
  Maritim stil med bordslampan 5760Bordslampan 5760 har en maritim stil och skyddar ljuskällan med en beige bomullsskärm. Lampans bas är utformad i stil med en fyr med många detaljer. De två utsiktsplattformarna, fiskenätet och fisken som är fästa runt fyren samt en fiskare som står på botten av den runda basen har en särskilt konstnärlig effekt. 5760 är en dekorativ bordslampa som hittar sin plats i många rum och inte bara förser betraktaren med ljus, utan också väcker minnet eller vandringslusten av en semester.
 • Storartad golvlampa STATIV med vit skärm

  Storartad golvlampa STATIV med vit skärm
  Justerbar golvlampa STATIV med trä och mässingDen trebenta golvlampan Stativ ser särskilt ädel ut tack vare materialmixen av mörkt trä och mässing. Träslaget Sheesham är ett indiskt plantageträslag. Inga tropiska träslag har använts. Höjden på stativet kan justeras från 123 till 146 cm och därmed anpassas till omständigheterna. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar på så sätt till en behaglig atmosfär. Denna extraordinära golvlampa kommer definitivt att väcka uppmärksamhet.
 • Victoria - speciell golvlampa VICTORIA 154 cm

  Victoria - speciell golvlampa VICTORIA 154 cm
  Formskön golvlampa VICTORIA med textilskärmGolvlampans textilskärm består av grovt vävd textil och lyser i ett dämpat vänligt ljus. Skärmen är utdragen till en markerad längd. Lampans storlek verkar vara 154 cm. Basen och stativet består av ett rep som sträcks uppåt, vars ände är sammanflätad i botten.
 • Unik golvlampa VICTORIA, 45 cm

  Unik golvlampa VICTORIA, 45 cm
  Unik golvlampa VICTORIA för originellt boendeDen här unika golvlampan sätter speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stången och basen på denna golvlampa är utformade i form av ett rep. Den beigefärgade lampskärmen sprider ett varmt och behagligt ljus. Denna extraordinära golvlampa är en verklig berikning och är särskilt lämplig som ett komplement till en rustik inredningsstil.
 • Bordslampa 5761 boj med textilskärm

  Bordslampa 5761 boj med textilskärm
  Bordslampa 5761 i maritim stilBordslampan 5761 är tillverkad i maritim stil och visar en ljusblå boj med metalltorn, som bär en beige bomullsskärm. De många metallstagen i tornet, den blå bojen med numrering och övergången till textilskärmen bildar en dekorativ enhet som kan komplettera vardagsrummet såväl som ett barnrum som extra belysning. Armatur 5761 kan också användas som dekorativt belysningselement i restauranger eller hotell.
 • Dyklampa Lieke med vit skärm

  Dyklampa Lieke med vit skärm
  Maritim replampa Lieke ger sjömanskänslaEtt konstfullt knutet och sammanflätat rep utgör stommen i bordslampan Lieke, som därmed sprider en maritim känsla. Det grova repet kombineras med en mycket finare och mer delikat vit textilskärm, vilket säkerställer att ljuset ser hemtrevligt ut och avges bländfritt till omgivningen. Replampan Lieke passar både i maritimt inredda lägenheter och i lägenheter som är inredda i en mer modern-rustik stil.
 • Hänglampa Mila av rep

  Hänglampa Mila av rep
  Dew hänglampa Mila med stickpropp och strömbrytareHänglampan Mila är ovanlig och okonventionell på flera sätt jämfört med vanliga hänglampor. Den består endast av ett starkt rep, som omedelbart väcker associationer till havet, och ett E27-uttag. En lampskärm är föråldrad för denna modell, eftersom den lever av denna design reducerad till det väsentliga. Avsaknaden av skärm innebär också att fokus ligger på glödlampan, så valet av glödlampa är viktigt för hela armaturens utseende. Rustika-lampor, till exempel, som stöder den rustika maritima känslan, passar mycket bra. En annan speciell egenskap hos denna hängande lampa är att den har en kontakt och en strömbrytare. Det innebär att du kan placera den med den 4,5 m långa sladden överallt där det finns ett uttag i närheten. Då är individuell montering i taket möjlig - helt oberoende av en strömanslutning i taket.
 • Bordslampa Pulley med trä

  Bordslampa Pulley med trä
  Utmärkt bordslampa PULLEY dekorerar lokalenDen ovanliga designen på bordslampan Pulley med repskivan på den stabila träbasen är mer än värd en titt. Även när den är släckt är Pulley med sitt bruna trä, lindade rep, mässingselement och vita skärm en mycket dekorativ möbel. Den vita skärmen sprider ett varmt, mysigt ljus och bidrar därmed mycket till en ombonad atmosfär.
 • Framträdande bordslampa STEERING i trä

  Framträdande bordslampa STEERING i trä
  Unik bordslampa STEERING pryder rummet Den vackert bearbetade bordslampan Steering med trä- och mässingsdetaljer är iögonfallande framför allt genom ratten som sitter ungefär halvvägs upp på lampfoten. Den vita skärmen skapar ett angenämt, behagligt ljus och bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Den annorlunda bordslampan Steering är en verklig prydnad och passar särskilt bra för att förhöja en rustik inredningsstil.
 • Famose bordslampa CRUISE med trä

  Famose bordslampa CRUISE med trä
  Enastående CRUISE bordslampa för originellt boendeDen speciella egenskapen hos Cruise bordslampa är den kärleksfullt utformade maskintelegrafen med många detaljer. Den mörka träsockeln garanterar att bordslampan står stabilt. Den vita skärmen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar mycket till en behaglig atmosfär. Denna extraordinära bordslampa Cruise är en verklig berikning och är särskilt lämplig för att komplettera rustika inredningsstilar.
 • Unik bordslampa Anchor i mässing

  Unik bordslampa Anchor i mässing
  Unik bordslampa ANCHOR pryder rummet Den estetiska bordslampan Anchor skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Bordslampan har ett ankare som kärleksfullt utarbetad prydnadsdetalj. Båda är i glänsande mässing. Lampsockeln är tillverkad av mörkt trä, som utgör en fin kontrast mot mässingen och den vita lampskärmen. Den vita skärmen skapar ett angenämt, behagligt ljus och bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Denna exceptionella bordslampa drar alltid blickarna till sig.
 • Trebent golvlampa Stativ, juteskärm 50 cm creme

  Trebent golvlampa Stativ, juteskärm 50 cm creme
  Klassisk golvlampa Tripod med trebensstativ av trä, mässingselement och jutekåpa Golvlampan Tripod kombinerar en värdefull och solid karaktär med naturlig utstrålning. Ramen består av ett stativ som kan justeras i höjdled från 166 cm till 187 cm. Diametern vid basen ändras från 50 till 87 cm. Den mörka träramen pryds av beslag och armaturer i glänsande mässing, till exempel stången som fungerar som hållare för den stumpade kägelformade skärmen med en naturlig jutekåpa. Det sistnämnda säkerställer att ljuset från Stativ-golvlampan dämpas mjukt och på så sätt sprids mjukt i rummet.