Sea-Club lampor

 • Bankirlampa Steve med grön glasskärm

  Bankirlampa Steve med grön glasskärm
  Bordslampa Steve i bankirstil med fot av lackerad mässing Bordslampan Steve i bankirstil berikar inte bara en antik inredningsstil, utan är också fin i maritimt inredda vardagsrum. I vardagsrummet eller i arbetsrummet på sekretären: Steve skapar harmoniskt läs- och arbetsljus och utgör en glansfull och färgglad accent med sin nobla fot av mässing och den gröna glasskärmen.
 • Vacker bordslampa Nils

  Vacker bordslampa Nils
  Maritim bordslampa Nils med dekorativa sjömansknopar Denna unika bordslampa skapar speciella accenter. Lampfoten består av vridet rep - i sjömansstil - och den mörka träfoten garanterar att lampan står stadigt. Den har en passande enkel skärm av ljust tyg som skapar en hemtrevlig atmosfär med stämningsfullt ljus. Nils är en verklig prydnad i en personlig boendestil och passar särskilt bra i rustikt maritimt inredda rum.
 • Maritim bordslampa Victoria, 18 cm

  Maritim bordslampa Victoria, 18 cm
  En lampa av särskilt slag - bordslampan Victoria i sjömansdesign Denna unika bordslampa skapar speciella accenter. Lampkroppen består av vridet rep - i sjömansstil. Den har en passande enkel skärm av ljust tyg som skapar en hemtrevlig atmosfär med stämningsfullt ljus. Victoria är en verklig prydnad i en personlig boendestil och passar särskilt bra i rustikt maritimt inredda rum.
 • Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm

  Vacker bordslampa VICTORIA skärm rund 30 cm
  Unik bordslampa VICTORIA Den unika bordslampan skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stommen hos denna bordslampa är formad som ett rep. Den beigefärgade lampskärmen ger ett varmt, behagligt ljus. Denna exceptionella bordslampa är en verklig prydnad och passar särskilt bra i en rustikt präglad inredningsstil.
 • Stilfull taklampa FISHERMEN, 33 cm

  Stilfull taklampa FISHERMEN, 33 cm
  Maritim taklampa FISHERMEN skapar accenter i inredningen Den glänsande mässingen ger taklampan Fishermen ett ädelt och antikt utseende. Både i festrummet och i trädgårdsstugan blir Fishermen ett verkligt blickfång. Resten av inredningen bör passa till stilen. För att förkorta upphängningen kan baldakinen fästas på ett ställe i taket och metallkedjan som finns bakom kabeln kan flyttas några centimeter och fästas i en annan punkt i taket.
 • Annorlunda vägglampa FISHERMEN i mässing

  Annorlunda vägglampa FISHERMEN i mässing
  Originell vägglampa FISHERMEN blir en prydnad i inredningen Vägglampan Fishermen är särskilt iögonfallande genom att den har formen av ett ankare, som håller lampglaset, som påminner om en fotogenlampa. Denna vägglampa missar man inte och den passar framför allt i rustikt eller maritimt inredda rum. Den glänsande mässingen gör hur som helst att Fishermen genast drar blickarna till sig.
 • Vägglampa Norwin med utdragbar arm

  Vägglampa Norwin med utdragbar arm
  Antikmässingsfärgad vägglampa – utdragbar till 73 cm djup Denna robusta vägglampa passar perfekt i hem eller i restauranger som präglas av en antik eller maritim stil. Väggfästet i stil av ett dragspel kan dras ut från 39 cm till 73 cm och framhäver på så sätt den vackra lampans iögonfallande egenskaper. Skärmens insida är vit så att ljuset reflekteras bättre. Den stora skärmen ger en utmärkt spridning av ljuset.
 • Iögonfallande bordslampa SAILING 60 cm hög

  Iögonfallande bordslampa SAILING 60 cm hög
  Modern bordslampa SAILING i mässing Bordslampan Sailing drar genast blickarna till sig genom att den är utformad som ett segelfartyg, som står på den stabila foten av trä och som kröns av en lampskärm. Den vita skärmen skapar ett angenämt, behagligt ljus och bidrar till en hemtrevlig atmosfär.
 • Bordslampa VICTORIA skärm rund 38 cm

  Bordslampa VICTORIA skärm rund 38 cm
  Unik bordslampa VICTORIA Den unika bordslampan skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stången och foten hos denna bordslampa är formade som ett rep. Den beigefärgade lampskärmen ger ett varmt, behagligt ljus. Denna exceptionella bordslampa är en verklig prydnad och passar särskilt bra i en rustikt präglad inredningsstil.
 • Unik bordslampa VICTORIA, kantig skärm

  Unik bordslampa VICTORIA, kantig skärm
  Unik bordslampa VICTORIA Den unika bordslampan skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stången och foten hos denna bordslampa är formade som ett rep. Den mörka träfoten garanterar att bordslampan står stadigt. Den beigefärgade lampskärmen ger ett varmt, behagligt ljus. Denna exceptionella bordslampa är en verklig prydnad och passar särskilt bra i en rustikt präglad inredningsstil.
 • Storartad golvlampa STATIV med vit skärm

  Storartad golvlampa STATIV med vit skärm
  Justerbar golvlampa STATIV i trä och mässing Golvlampan Stativ ser särskilt ädel ut, genom materialblandningen av trä och mässing. Träet Sheesham är en indisk plantage-art. Inga tropiska träslag används. Stativ kan justeras i höjd från 123 till 146 cm och kan på så sätt anpassas efter alla behov. Den vita skärmen skapar ett angenämt, behagligt ljus och bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Denna exceptionella golvlampa drar alltid blickarna till sig.
 • Bordslampa 5760 fyr med textilskärm

  Bordslampa 5760 fyr med textilskärm
  Maritim stil med bordslampa 5760 Den bordslampa 5760 presenteras i en maritim stil och skyddar ljuskällan med en beige bomulls nyans. Lampfoten är designad baserat på en fyr med många detaljer. De två betraktningsplattformarna, fisknätet och fisken som är fäst vid fyren och en fiskare som står på den runda basen ser särskilt konstnärlig ut. 5760 är en dekorativ bordslampa som hittar sin plats i många rum och inte bara ger tittaren ljus, utan väcker också minnen eller vandringslust av en semester.
 • Victoria - speciell golvlampa VICTORIA 154 cm

  Victoria - speciell golvlampa VICTORIA 154 cm
  Unik golvlampa VICTORIA för originellt boende Den unika golvlampan skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stången och foten hos denna golvlampa är formade som ett rep. Den beigefärgade lampskärmen ger ett varmt, behagligt ljus. Denna exceptionella golvlampa är en verklig prydnad och passar särskilt bra i en rustikt präglad inredningsstil.
 • Unik golvlampa VICTORIA, 45 cm

  Unik golvlampa VICTORIA, 45 cm
  Unik golvlampa VICTORIA för originellt boende Den unika golvlampan skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Stången och foten hos denna golvlampa är formade som ett rep. Den beigefärgade lampskärmen ger ett varmt, behagligt ljus. Denna exceptionella golvlampa är en verklig prydnad och passar särskilt bra i en rustikt präglad inredningsstil.
 • Bordslampa 5761 boj med textilskärm

  Bordslampa 5761 boj med textilskärm
  bordslampa 5761 i maritim stil bordslampa 5761 är tillverkad i maritim stil och visar en ljusblå boj med ett metalltorn som bär en beige bomull nyans. De många metallstängerna i tornet, den blå bojen med numrering och övergången till textilskärmen bildar en dekorativ enhet som kan komplettera vardagsrummet samt ett barnrum som extra belysning. 5761-armaturen kan också användas som ett dekorativt ljuselement inom restaurang- eller hotellsektorn.
 • Dyklampa Lieke med vit skärm

  Dyklampa Lieke med vit skärm
  Maritim dagglampa Lieke skapar en sjömanflair Ett konstnärligt knutet och sammanflätat rep bildar stativ för bordslampa Lieke som sprider en maritim känsla. Det grova repet kombineras med en mycket finare och mer känslig vit textilskugga som säkerställer att ljuset ser mysigt ut och släpps ut i omgivningen utan bländning. Lieke-dagglampan passar både maritimt inredda lägenheter och de som är mer moderna och rustika.
 • Hänglampa Mila av rep

  Hänglampa Mila av rep
  Rep-hänglampa Mila med kontakt och strömbrytare Hänglampan Mila är i flera avseenden ovanlig och okonventionell jämfört med vanliga hänglampor. Den består bara av ett kraftfullt rep, vilket omedelbart väcker associationer till sjöfart, och en E27-sockel. En lampskärm vore här föråldrad, eftersom lampans väsentliga punkt är den reducerade designen. Bristen på skärm innebär också att ljuskällan är i fokus, vilket betyder att valet av glödlampa är viktigt för hela lampans utseende. Väldigt bra passar t.ex. rustika-lampor som stödjer lampans rustika maritima flair. Ett annat utmärkande drag hos denna hänglampa är att den har en kontakt och en strömbrytare. Det gör att den kan placeras med ett 4,5 meter långt rep överallt där det finns ett uttag i närheten. Detta möjliggör en individuell montering i taket, oavsett om det finns en strömanslutning i taket eller inte.
 • Bordslampa Pulley med trä

  Bordslampa Pulley med trä
  Utmärkt bordslampa PULLEY dekorerar lokalerna Den ovanliga utformningen av Pulley- bordslampa med remskivan på den robusta träbotten är mer än värt att titta på. Även när den är avstängd är remskivan med det bruna träet, det lindade repet, mässingselementet och den vita nyansen en mycket dekorativ möbel. Den vita nyansen sprider ett varmt, mysigt ljus och bidrar så mycket till en mysig atmosfär.
 • Famose bordslampa CRUISE med trä

  Famose bordslampa CRUISE med trä
  Utmärkt bordslampa CRUISE för originalt boende Det speciella med Cruise bordslampa är maskintelegrafen som kärleksfullt har bearbetats med många detaljer. Den mörka träbotten garanterar en stabil position för bordslampa. Den vita nyansen sprider ett behagligt, mysigt ljus och bidrar så mycket till en mysig atmosfär. Denna extraordinära Cruise bordslampa är en riktig tillgång och är särskilt lämplig för att komplettera rustika möbler.
 • Unik bordslampa Anchor i mässing

  Unik bordslampa Anchor i mässing
  Unik bordslampa ANCHOR pryder rummet Den estetiska bordslampan Anchor skapar speciella accenter i vardagsrummet eller sovrummet. Bordslampan har ett ankare som kärleksfullt utarbetad prydnadsdetalj. Båda är i glänsande mässing. Lampsockeln är tillverkad av mörkt trä, som utgör en fin kontrast mot mässingen och den vita lampskärmen. Den vita skärmen skapar ett angenämt, behagligt ljus och bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Denna exceptionella bordslampa drar alltid blickarna till sig.
 • Framträdande bordslampa STEERING i trä

  Framträdande bordslampa STEERING i trä
  Unik bordslampa STEERING pryder rummet Den vackert bearbetade bordslampan Steering med trä- och mässingsdetaljer är iögonfallande framför allt genom ratten som sitter ungefär halvvägs upp på lampfoten. Den vita skärmen skapar ett angenämt, behagligt ljus och bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Den annorlunda bordslampan Steering är en verklig prydnad och passar särskilt bra för att förhöja en rustik inredningsstil.
 • Trebent golvlampa Stativ, juteskärm 50 cm creme

  Trebent golvlampa Stativ, juteskärm 50 cm creme
  Klassisk golvlampa Tripod med trebensstativ av trä, mässingselement och jutekåpa Golvlampan Tripod kombinerar en värdefull och solid karaktär med naturlig utstrålning. Ramen består av ett stativ som kan justeras i höjdled från 166 cm till 187 cm. Diametern vid basen ändras från 50 till 87 cm. Den mörka träramen pryds av beslag och armaturer i glänsande mässing, till exempel stången som fungerar som hållare för den stumpade kägelformade skärmen med en naturlig jutekåpa. Det sistnämnda säkerställer att ljuset från Stativ-golvlampan dämpas mjukt och på så sätt sprids mjukt i rummet.